Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Na ezt megnézem, BurnBaby a Bar-ral megarusholás nagymestere jármûvekkel nyomul? 😊 Tényleg sok víz lefolyt a Dunán mióta legutóbb játszottam. 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

BurnBaby
life - mostmá kiráj a szerver thx a fáradozás 😊

külföldi szerverek - tegnap többször is játszottam nbrigade-ék svéd szerverén airrel együtt (lanon vagyunk) ping cca 90-100 mindkettõnkenk, nem lagol, lehet célozni, szal összességében nagykirájság. szerintem kezd játék formája lenni a bfnek 😊

www.battlefield.hu

visszament a mail 😊
BurnBaby
tankok - most kicsit jobban tartok tõlük gyalog mint eddig -szerintem igenis nehezebb lett kigránátozni õket. ezért aztán soxor el se indulok gyalog... hát ez 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nemtom szerintem a medic nem változott - próbálam hátha javult a fegyvere (perszehogynem). ellenben azt tudnod kell h van egy hatósugara a gyóccerednek és magadat csak akkor kezded gyógyítni, ha a 6ósugban má mindenki boldog, egészséges és pirospozsgás 😊

részemrõl nem sír a szám h képregényes, úgyhogy viva la patch 😊

www.battlefield.hu

Petyus_
Megpróbáltam kiszúrni a kereket, és nem sikerült. :| Te hogy csinálod? 😊)

Szüneteltem két hetet, el is lámultam kicsit, de azért Market Gardenen ott voltam a topon, jól esett. 😊 Csak az idegesít, hogy néhányan még mindig azt hiszik, hogy a BF valami repülõszimulátor és ajándékcsomagot dobnak a tankomra. 😄

A B-17 eszméletlen brutál lett az 1.2-ben! 😊 Ahogy láttam közeledni félelem szökött a szívembe, és rohanvást egy légvédelmi ágyú felé igyekeztem - túl késõn! Flying Fortress rulz! 😊

ssc-suni-hu
Hat igy van ez a Tigris es az M10-es egy erosegu es hatulrol is ket loves kell neki mind tankkal mind bazookaval vagy kessel kiszurni a kereket akkor nem tud tovabbmenni.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

A tankok többségét ki tudom 1 lövéssel nyírni, ha bazookával hátulról seggbelövöm. De a Tigrist és az M10est még soha nem sikerült. Hova kell lõni???
S(oWh@nD
Mert a CB szervere már 1.2 verzóval megy...
Petyus_
Nekem tegnap az ASE 1.1 szervert egyet talált Európában, az OBI Powert. 😊

S(oWh@nD
Lifeforce: Menj ki a postládádhoz inkább, és nézd meg jött-e leveled...
Basszus legalább 4 hozzászólást olvass vissza!!!!!
ssc-suni-hu
No hat a tapasztalatom:
- A talalat celkereszt jo, a netes jatekban, mert mivel nem oda kell celozni ahol tenylegesen van az ember, igy jobb is ha latod, talalt-e (jo igaz az eletben nem volt ilyen celkereszt:-).
- A netcodon en nem vettem eszre semmi valtozast, mert ha nekem akad akkor az ismetelten csak az ADSL-em miatt van.
- Viszont most akad olyankor (es eddig nem akadt) ha hirtelen elemjon ol egy sarok mogul az ellenseges katona. 10-bol 1x biztos, volt ilyen. Na ez nagyon idegesit, es ilyen tenyleg nem volt. Esetleg mas tapasztalta ezt?
- Tankot eddig se dobta ki senki 2 granattal, max az allo tankot iszonyat pontosan aladobva, ezt nekem ne mondja senki. Es most se vettem eszre kulonbseget a granatmennyiseg kozott pedig direkt figyeltem.
- Repulok nekem most is akadtak, vagyis wake-n ketszer is volt ez miatt problemam, de az biztos nem ADSL-es problema volt.
- Azt csak kerdezem, nem lett lasabb a medic gyogyitasa (legalabbis magunkon) mostanaban hasznaltam neha de tegnap mintha lasabban tette volna ezt.
- A loves dolgot vegiggondolva, talan egy picit meszebbrol es gyorsabban lehetne tenyleg gyilkolni. Plane hasalva messze futo embert ereztem egy kicsit konyebb celpontnak.
- Tetszik, hogy mostmar a kest lehet dobni is. Eleg jol lehet hasznalni, ha mar nincs mas fegyvered.

Szoval meg egy kicsit tesztelgetni kell, hogy mindenben pontos kepet kapjak. Gondolom mindenkinek mas lesz a velemenye mint altalaban :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

A server progi is jobb.Rengeteg beállítási lehetõséggel.Ellenben a leállási hibát még mindig nem javították ki.Lelni leáll de beépítették a szerver autómatikus ujraindulását.Tehát nem nagy gáz csak amikor rájön akkor az 1.pályától indul. 😞
A crackban benne van a szerver törés is.
Ha nem akartok visszaolvasni és lassan töltögetni akkor mindent megtaláltok (dedikált szervert is)
a szerverünk ip címén (FTP)
név:bf
jelszó:bf
De azért csináltak még1 célkeresztet és ha eltalálod embert akkor megjelenik.
Egyetlen egy dolgot nem javítottak ki benne. 😞
A célkereszt még mindig akkora, hogy az ember belefér 3*
Már nagyon várjuk
LSC
Javult a grafika??????

Pilu OBI
Na ha tényleg így van, akkor az OBI klán visszatér! Reszkessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

SZEG007
Nekem reinstal vot oztan mükszk

van akinek ujra vissza kell allitani a refress erteket,nezd meg azt is
Manta
Pár napig nem ért el a zsinór a gépig, most látom csak, hogy kijött az 1.2. Jól felraktam, de nem mûködik, merciless-t is leirtottam, úgy se. Pálya töltésnél szürke kép, hibahang, desktop. A kérdést fel se teszem 😊
S(oWh@nD
Jelen! Jelentem alváshoz felkészültem.
Kérek engedéjt az álomba merülés hadjárat elkezdéséhez.
BurnBaby
slowhand
szlóhend
...
!
😊

www.battlefield.hu

Igen sokkal jobb lett.Szépen fut 2 lövés halál és messziröl is le lehet szedni egy nyulat.
A tankokat nem lehet 2 gránáttal szétkapni.Javult a grafika és a netkod.Ja és a lényeg, hogy a repülõk nem állnak a levegõben. 😊
Köci,bizta lesz 1.2-es verziója is...

\"Life is around you and in you.\"

Írd már le a nevedet fonetikusan, lécci 😊
Pilu OBI
Hi All!
Kibaszott lusta vagyok (és nemkülönben másnapos), hogy végigolvassak mindent. Jobb lett az 1,2 -tõl vagy sem? 1 m -rõl le lehet már löni egy elefántot, vagy továbbra is mák kell hozzá?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ssc-suni-hu
na akkor probalgatom az 1.2-es dolgokat, aztan megyek embertolni vagy is vagy ugy attol fugg hogy sikerul :-)

S(oWh@nD
Jól gondolom, a Hungarian Battlefiel Szerveren le van tíltva a nézelõdés ? Mert ASE -nem látja a játékosokat.
Petyus_
Merciless Historic Addon, 1. a renderelt loading képek helyett térkép a pályáról, és szép poszterek, 2. nagyon jó és hangulatos bloodpatch, 3. kis célkereszt (nem a nagy szétnyíló), 4. a saját nyíl jobban látszik a bal felsõ kis térképen.. asszem ennyit csinál. 😊

És azt mondják 1.2-vel nem mûködik. :|

mijaza MERCILLES?

\"Life is around you and in you.\"

Petyus_
Rájöttem, Merciless nélkül nem tudok játszani.. és nincs most lemosható filcem, hogy kis célkeresztet rajzoljak a monitoromra. :|

S(oWh@nD
MOst jut eszembe. Single-ben nem is játszottam 😊
S(oWh@nD
Az elsõ pálya még hagyán, de ami utána jön.
Áááá... ezt nem lehet egy "fos"-al elmesélni...
lol
penz esetleg ne utaljunk at? 😊))

\'danja

az egész játék ilyen fos vagy csak az elsõ pálya?
ide várom a válaszokat hogy fent haggyam -e a játé[email protected]
S(oWh@nD
Én se szoktam sniperezni, (túl passzív) de most bejött 😊))
Kicsirigo
Ja. gondoltam kiprobálom snipert is, lelöttem pár embert, aztán mindenki rám vadászott. 😊))

S(oWh@nD
Azt hallottam, hogy "összefüggés" van a finom "kattintás" és a "csak oda kattintok" között. 😊)))
Lehet, hogy egeret kéne cserélned ? 😊
BurnBaby
összefüggés? 😊

www.battlefield.hu

es normalis sorrenben 1.0rol 1.2-re

\'danja

S(oWh@nD
Kicsirigo: veled együtt most mindenki sniperel 😊))
mindent ami a www.bf1942.hq.hu-n levan irva

\'danja

S(oWh@nD
.org file-t is felraktad ?
nah en mindent ugy csinalok ami itt levan irva http://www.bf1942.hq.hu/ ugyanabban a sorrenben ahogy ottvab
es megis szerver differses szoveg jon nemertem mi lehet a gond
valami file meg kell?

\'danja

S(oWh@nD
1. BF install 😊
2. Version 1.2 patch install
3. http://www.bf1942.hq.hu koveted az utasításokat.
4. Letõltöd az all seeing eye-t és installálod.
5. Keres Hungarian Battlefield Szerver-t.
6. Játék Indít !

Erre gondoltál ? 😊

Kicsirigo
na 😊

Kicsirigo
Nesze nekünk 1.2, most mindenki sniperel =)