Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
külföldi szerverek - tegnap többször is játszottam nbrigade-ék svéd szerverén airrel együtt (lanon vagyunk) ping cca 90-100 mindkettõnkenk, nem lagol, lehet célozni, szal összességében nagykirájság. szerintem kezd játék formája lenni a bfnek 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
részemrõl nem sír a szám h képregényes, úgyhogy viva la patch 😊
www.battlefield.hu
Szüneteltem két hetet, el is lámultam kicsit, de azért Market Gardenen ott voltam a topon, jól esett. 😊 Csak az idegesít, hogy néhányan még mindig azt hiszik, hogy a BF valami repülõszimulátor és ajándékcsomagot dobnak a tankomra. 😄
A B-17 eszméletlen brutál lett az 1.2-ben! 😊 Ahogy láttam közeledni félelem szökött a szívembe, és rohanvást egy légvédelmi ágyú felé igyekeztem - túl késõn! Flying Fortress rulz! 😊
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
- A talalat celkereszt jo, a netes jatekban, mert mivel nem oda kell celozni ahol tenylegesen van az ember, igy jobb is ha latod, talalt-e (jo igaz az eletben nem volt ilyen celkereszt:-).
- A netcodon en nem vettem eszre semmi valtozast, mert ha nekem akad akkor az ismetelten csak az ADSL-em miatt van.
- Viszont most akad olyankor (es eddig nem akadt) ha hirtelen elemjon ol egy sarok mogul az ellenseges katona. 10-bol 1x biztos, volt ilyen. Na ez nagyon idegesit, es ilyen tenyleg nem volt. Esetleg mas tapasztalta ezt?
- Tankot eddig se dobta ki senki 2 granattal, max az allo tankot iszonyat pontosan aladobva, ezt nekem ne mondja senki. Es most se vettem eszre kulonbseget a granatmennyiseg kozott pedig direkt figyeltem.
- Repulok nekem most is akadtak, vagyis wake-n ketszer is volt ez miatt problemam, de az biztos nem ADSL-es problema volt.
- Azt csak kerdezem, nem lett lasabb a medic gyogyitasa (legalabbis magunkon) mostanaban hasznaltam neha de tegnap mintha lasabban tette volna ezt.
- A loves dolgot vegiggondolva, talan egy picit meszebbrol es gyorsabban lehetne tenyleg gyilkolni. Plane hasalva messze futo embert ereztem egy kicsit konyebb celpontnak.
- Tetszik, hogy mostmar a kest lehet dobni is. Eleg jol lehet hasznalni, ha mar nincs mas fegyvered.
Szoval meg egy kicsit tesztelgetni kell, hogy mindenben pontos kepet kapjak. Gondolom mindenkinek mas lesz a velemenye mint altalaban :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
A crackban benne van a szerver törés is.
a szerverünk ip címén (FTP)
név:bf
jelszó:bf
A célkereszt még mindig akkora, hogy az ember belefér 3*

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Kérek engedéjt az álomba merülés hadjárat elkezdéséhez.
A tankokat nem lehet 2 gránáttal szétkapni.Javult a grafika és a netkod.Ja és a lényeg, hogy a repülõk nem állnak a levegõben. 😊
\"Life is around you and in you.\"
Kibaszott lusta vagyok (és nemkülönben másnapos), hogy végigolvassak mindent. Jobb lett az 1,2 -tõl vagy sem? 1 m -rõl le lehet már löni egy elefántot, vagy továbbra is mák kell hozzá?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
És azt mondják 1.2-vel nem mûködik. :|
\"Life is around you and in you.\"
penz esetleg ne utaljunk at? 😊))
\'danja
ide várom a válaszokat hogy fent haggyam -e a játé[email protected]
Lehet, hogy egeret kéne cserélned ? 😊
\'danja
\'danja
es megis szerver differses szoveg jon nemertem mi lehet a gond
valami file meg kell?
\'danja
2. Version 1.2 patch install
3. http://www.bf1942.hq.hu koveted az utasításokat.
4. Letõltöd az all seeing eye-t és installálod.
5. Keres Hungarian Battlefield Szerver-t.
6. Játék Indít !
Erre gondoltál ? 😊