Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és mégegy dolog ami nem igazán javításnak kéne, de jó lenne ha elmondanátok valami módszert arra vonatkozóan, hogy hogy lehet megoldani hogy egy jármûvel a partraszálló csonakokra lehessen hajtani. (mert beleférnének, de próbálgattam osszevissza irogatni a con fileokban, de valami mechanizmus megakadályozza, és felrobbantja a jármûveket)
Aztán egy másik ötletem, hogy a tankokon lévõ gépuskák mozoghatnának a toronytól függetlenûl. Lehet hogy kicsit hülyén nézne ki, de vehetjük úgy is hogyha forog a torony akkor a gépuska kezelõ autómatikusan korrigál hogy irányba maradjon😊
Üdv Zoly!😊

Nekem egyik apró problémám a tüzérséggel van, hogy mivel most leszedtétek a ViewDistance állítását, nem látom be elég jól a terepet, plusszba most a hajókon a magasságot nagyon nehéz belõni, hogy nem mozog a crosshair. Azt például megcsinálhattátok volna, hogy a viewdistancet ahogy tettétek is nem lehet állítani, viszont ha pl. scout távcsõre kapcsol, vagy puska scopal nézelõdik, vagy valaki tüzér jármûbõl nézelõdik, akkor a Viewdistance megugrik 130 v. 140 re.
BurnBaby
1. konstruktív hozzászólás:
szeretném, ha mindig az én csapatom nyerne és enyém lenne az arany köszi

www.battlefield.hu

BurnBaby
jah btw, ha vkit érdekel a Lockheed Martin CodeOne nevû kiadványa (természtesen vadászgép hegyekkel) angol nyelven az dobjon meg egy maillel a címével és elküldöm neki postán. me engem nem érdekel, de jön negyedévente és most itt van 2 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
rájöttem a technikára...
oldal frissítés mint olyan nincs. suxxplorer close, újraindít, sg forum betölt, msg posztol, örül 😊 majd suxxplorer close..... 😊)))

www.battlefield.hu

BurnBaby
ahhhhhhhh.. sikerült posztolnom egyet, jeeeee
hiába, aki otthon szop a nettel annak melóban is kijut...
de legalább most lehet imába foglalnom a chellonak a nevit, h lám van ami lassabb...

szal:
szlóhend: szerintem túlélhetõ volt (már amikor kellõ távolságra voltam a jármûveidtõl) szal van még esély, ne add fel 😊 ha rajtam múlik vezethetsz, még be is ülök melléd, mert én bátor vagyok! ,) amúgy meg amikor külön tankban utaztunk egész hatékonyan ment és ki sem nyírtál 😊))

sünike: saját temetésem eszembese. bocs? lehet a túlzott szerénységem, de kár lenne a TEstreszabott koporsódat rám pazarolni, csak lötyögnék benne 😊 vedd úgy máris h meghaltál 😛

www.battlefield.hu

BurnBaby
vajon...?

www.battlefield.hu

air23
süni omaha-t ha jól csinálja a német csapat igen nehéz bevenni, amit talán láthattatok is mikor bébivel átálltunk ,) sajnos a hajót nem sikerült kilõnni :,(

egyébként én az elsõ halálig sniper vagyok omaha-n alied oldalról aztán assault mert szerintem is kell minimális sniper támogatás pl a géppuska állások ellen.

ssc-suni-hu
Na nehogymar a temetesedet is fizessem :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

skorpio7
Bazz ... vedd meg a dobozos játékot és nem lesz ilyen gondod .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

S(oWh@nD
lsc: Nem megy ez neked. Rakjál sima "😊" vagy "lol" -t...
LSC
feladom.A smile-k mûködnek,a kép nem.

LSC
még1 * a kép:

LSC
ez is ftp rõl van.

LSC
Te ezt komolyan kérdezted?

S(oWh@nD
BurnBaby: Tegnap vissza adtam a jogsimat. Remélem ez vigasztal valamelyest
BurnBaby
bennvagyok, de ne a 6 szám hanem a 23 h air is örüljön
temetésre legyen nálad cash thx 😛

www.battlefield.hu

BurnBaby
talán invalid a cd-keyd 😊 a szerverek 99%a csak eredeti bf-fel megközelíthetõ 😊

www.battlefield.hu

Crem
Egy kép az El Alamein csatából...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Bocs az Off-ért de a HBA fórumon sehogy se akart sikerülni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

LSC
Átállítottam az arányokat 3:3:1-re,minden jó csk a netem kezdett szarakodni azóta.

Fent vagyok ts-en
LSC
ehhez nem kell.Az sg free ftp.

LSC
Pedig volt hogy sikerült.

Nem látjuk.😞
FTP-rõl is lehet linkelni csak a nevet és a jelszót is linkelni kell.
ssc-suni-hu
Szoval verekedni akarsz?
Na majd este berlin Strasse utca 6 szam alatt csak te meg en es a keseink es 1 koporso

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Jol nezne ki ha latnam, vagy piros X a kep?

BurnBaby
nem látjuk, mert ftp-rõl linkelsz, az meg naív 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
a rohamozó csapat mérete egyenesen arányos az agyad méretével ,)

www.battlefield.hu

LSC
Látjátok a képet?

ssc-suni-hu
költözök a jobb net miatt

te ez mar fuggoseg de legalabbis koros tunet nem :-)

BurnBaby
íratnál egyet nekem is thx? csak me se piros led, se sáv, ámde pár napja különösen yo a net - mostmá nem csak a pl, hanem stabil 5-600 ping német sf szerverre 😊

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
Dehat mindet vesztettuk, szoval valamit akkor megse jol csinalta csapat nem?
Valoszinuleg a rohamozo emberek szama volt a kicsi, gondolom en kicsiny agyammal

LSC
Nem ide tartozik de jól néz ki:

Na jó témát lezártam 😊
Petko:Én voltam tegnap 😊
bocsi még reggel van.központnak 😊
LSC
Lányoknál ráadásul elnézõbbek az emberek😊.

Ja és, hogy nekem jó?Ja igen miután egy ügyvéddel irattam felszólító levelet a magyar és a külföldi köszpontnak.2 napra rá már égett is a piros ledem és ma már a legkisebb letöltési sebességem (szombaton délután és este) 52kbyte/s.
Ezt mondom, hogy te egydül semmit nem tehetsz.De az a pár ezer ember már tehetne.Én az interbeten vállalva a nevem beszáltam a harcba amikor felhívás volt, hogy legyürjük UPC új kitalációját miszerint 15gb letöltés felett már ipari internet használatnak minõsül.Hát persze.A reklámjaikban felhívnak, hogy nézz neten tv-t na ja akkor ezekszerint ha kiszámuljátok akkor napi 4óra internetért fizetek 11pénzt?Hmmmm na errõl van szó.
LSC
Mért úgy érzed?Te 1* sem mentél aknára nem?Akkor meg ne szerénykedj.

BurnBaby
😊))
advanszd gémers lol
akkor én se mehetek mi? 😞 picsába 😞

www.battlefield.hu

LSC
az ok hogy egyszer rámegy de hogy 4* 5* az már hihetetlen.A végén már a tankok elé álltam hogy ne menjen tovább de néha ez sem volt akadáj.Még azt is üvöltöttem hogy:pázáuff ekszplózión.dDe mintha magamnak beszélnék.Amúgy szerinted sokaknak számítana ha nyomnék 2* f1-et?Mondjuk 20-ból 2 embernek.De ezek alapból tudják hova aknázok mivel máshova nem érdemes.Meg arra minek megy a saját tankkal?Jó lenne már valami password-os port vagy szerver amire télleg csak az advanced gamer-ek mehetnének fel.Az lenne a megváltás.

LSC
upc-re semmiképp.Az egyik havernak egyész jól megy isdn-el csak 30000-eket fizet.De hát ha van pénz.

BurnBaby
lsc te yol felhúztad magad tegnap 😊)
szal az aknáidra visszatérve: yokat kuncogtam tegnap, amikor látom "vigyázzatok aknázok". azt ugyan nem mondtad, hogy az 5 bázisból hol... szal már meg is jelent elõttem a tétova teve kollegák glóriás képe. asszem eszerint be is jött? 😊 "vigyázzatok aknázok" után lsz tenyerelj rá mondjuk a 'roger that' gombra, így kis sárgán villox okosan és látjuk h aha, ott aknáz, yovan 😊

www.battlefield.hu

LSC
És hogy segítesz?Komolyan már féek a sajátjaimtól is és inkább elbújok ha valaki "segíteni akar.A másik legjobb sztori:
Beül a "jól"képzett katona a defgun-ba,és szorgalmasan lövi az amcsi zászlót.Ez mind rendben van de aztán 1* csak átvát szürkére.A következõ becsapódásnál 3-an meghalnak a sajátjai közül persze semmi bocsi vagy kabbe,semmi.Gondoltam oda megyek csak észheztér és nem lõ oda mégegyszer.Tovább nem mondom úgyis kitaláljátok.Lehet hogy ez 1 kém volt?Figyelni kellett volna lehet hogy amcsi csillagot is kapott a végén axis létére.

BurnBaby
azt nem érted meg, hogy nincs opcióm. ill talán a bérelt vonal, csak annyira tényleg nincs pénzem...
választási lehetõségeim: dialin, isdn, upc
szerinted melyikre upgradeljek a jelenlegi upcbõl?

www.battlefield.hu

BurnBaby
csakfelb@szommagam 😊))
1) az upc helpdesk má sikítva rohan szanaszét, ha csak bemondom az ügyfélszámom...
2) no comment. eredeti bfem van 😛
3) hogymi???
4) nemtok jáccani. bosszant is
5) szal én má ott tartok költözök a jobb net miatt. micsinájjak még, h ne legyek birka? 😊 költözzek más városba? országba? nálad jó a net? me akkor odaköltözök (viszem airt is!) 😊))))

www.battlefield.hu

LSC
szerintem meg valami bevándorló medic volt aki nem érti a "nyelvünket" és azt gondolta na jó akármijen nehéz is segítek rajtad ne kiabálj.