Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Operation Tiger Hunt
Sherman tankkal kell nyomulni, hatha mast is erdekel, nem regi jatek ha jol lattam.
nagyon keresem
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Szoval nagyon jo ez igy nem kell valtoztatni.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
egyébként ja.. ez már majdnem olyan mint a ghostcam sf ben még annó 😞
ezt mondjuk még kivehetnék belõle hamár itt tartunk.. mindjárt megis modom egy két dice-os figurának 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
linux ver meg jöhetnemá.. ja..
remélem lesz alkalmad, és szervezhetsz majd nagyszabású hba csatákat, ahol vonul a kezed alatt 30 ember.. ez publicon kizárt. A meccseket pedig - azon a nem mérvadó bár jobbára elismert - clanbase-en 8-12 fõs csapatokkal játszák mert nem egyszerû többet egy idõben összeszedni egy csapatból, hogy mind ráérjen, legyen jó a gépe, a pingje, az egyebe. Ez egy játék - jobbára mindenki örömére.
www.battlefield.hu
fõleg ha van a zászlónál egy tank is.. életbe nemjutnak át..
persze publicon nehéz mert ugye sok a hmm nem-csapatjátékos..
de ha ts-en vagytok és vagytok olyan 6-8 an azért az már több zászló védését is lehetõvé teszi. szierntem.
az a fajta fekszünk és vigyázunk típusú csata, amire te gondolsz nekem nem az ideális szórakozás. és furamód eddig azt láttam, hogy a legtöbb ember szintén rohangál. szerintem viszonylag nehéz hason fekve zászlót foglalni. nekem legalábbis macera.
és nem muszáj ugyanazon a szerveren bfeznünk tényleg. az ip címem fix, egy laza ban megoldja 😊 ráadásul egy csapás 2 légy - air is azon az ipn van 😊 csókolom
www.battlefield.hu
Én azt szeretném ha fenntálna egy jó kis láncolat, hogy mi mit szivat be. Ha valaki észnelkül rohangál akkor azt kilövik a scoutok, az észnélkül scoutozót hátbatámadja egy assault, vagy tüzérséggel szétbombázzák, az észnélkül tüzérkedõt szétszedi egy könnyûtankos, az észnélkül tankozót aknával szétszivatják stb.
tegnap én is beálltam a tigrissel az omahán a középsõ zászlónkohoz.. nemigazán jöttek fel a gonosz szövetségiek ,))
aaahh.. whatever.. l8air..
3. Cheating and anti-cheating
Because there are always things that are 'on the edge' we will handle a few things we get a lot of questions about (this list will be updated when needed):
The use of scripts that change the way BF1942 was made, such as 'enemytagview', 'centerview' and 'norecoil', are not allowed.
Custom models and skins are not allowed. This goes for the player models and skins as well as the weapon models and skins.
Custom map textures are not allowed.
Map swimming, (moving inside walls or the sky) or using mapbugs to look through/over walls are not allowed."
www.battlefield.hu
És a géppuskák sebezzenek többet a repülõkön, és a rombolókon lehessen számbillentyûvel a gepuskaállásokba ugrani.
www.battlefield.hu