Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
õõõ aha majd keritek vkit icq-n aki elmagyarazza hogy mit kene csinalni azutan hogy betöltött a windows😊

persze csak ne felejcsd el, hogy a vendégjelszó bf42 lessz
magus
aha, utana is lehet? mert holnapra szerzek mikorofont...

self menu, register with server
ssc-suni-hu
Eztet jatekot nagyon keresem
Operation Tiger Hunt
Sherman tankkal kell nyomulni, hatha mast is erdekel, nem regi jatek ha jol lattam.

nagyon keresem

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

magus
hol lehet regelni magamat?

ssc-suni-hu
Ha nem mutatna meg a hullanaka a gyilkost, gondoljatok el biztos vagyok benne legalabb 30%-al lenne tobb a sniper es akkor annyi a jo jatekoknak, mert nem azert, mert sokszor lelonenek, szerintem ahoz nagyon jonak kell lenni, hogy cikcakkban futo embert is leszedje, hanem mert kevesebb lenne az akcio, stb.
Szoval nagyon jo ez igy nem kell valtoztatni.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Jaja engem talan BFeletem alatt nem 1-2x szedett le snipper futas kozben es egyebkent is ha assault vagy, akkor nem megallni meg a zaszlo foglalas alatt se, mindig mozogni, a virtualman nem farad el, es biztosabban eletbemarad.

a ts szervert mégse ma jelszavazom, hanem holnap. Addig mindenki regelje be magát mer akkor nem is kell semmi jelszót átirni. A vendégfelhasználóknak a jelszava bf42 lesz. Ja és századcsatornák törölve, és van axis meg allies a hbs hez csatolva. Majd késõbb HBA hoz lesz csatolva.
Kicsirigo
Vagy legalább kikapcsolhatóvá tehetnék, bár engem már nemnagyon zavar, megszoktam, hogy jobban kell figyelni.

air23
😊
egyébként ja.. ez már majdnem olyan mint a ghostcam sf ben még annó 😞

ezt mondjuk még kivehetnék belõle hamár itt tartunk.. mindjárt megis modom egy két dice-os figurának 😊

Kicsirigo
Ez azért igy nem teljesen igaz, amíg a hullának megmutatja, hogy ki lötte le, addig baromi sokat kell gyalogolni a snipernek. Már fájnak a lábaim. 😊) Mondjuk tegnap újitottam, néhány pályán vittem magammal egy jeep-et. 😊

air23
neeeeee csak rigó neeeeeee akkor végünk ,)

jaja rigó te tegnap is jól nyomtad, csak annyi volt a gond hogy a hajó onnan pont takarasba volt a belsõ reptérre.
Kicsirigo
Majd én leszek scout. 😉

Adi
Ezt remélem nem nekem szántad!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

air23
😊

BurnBaby
na lépek mielõtt elsírom itt magam 😊 majd valami
byez

www.battlefield.hu

Adi
Vki mondja meg, hogy a kést az, hogy kell eldobni mert én azt olvastam valahol , hogy el lehet!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

air23
szerintem biztosít. pont ezért a ts-el egybekötve. bár nekem és bébinek még ts se kell 😊 mondjuk nem sokszor tüzérkedünk, de míg nemvolt upc egyik nap azért csak kipróbáltuk.

linux ver meg jöhetnemá.. ja..

ja ígylesz ha lesz hba server (linuxot várjuk) meg match végre. De azért jó lenne ha maga a játék is biztosítaná az effektív scoutozás feltételeit.
air23
de! csak nemértünk hozzá!

air23
krekkhez nemértek szori :/
de vlsz a régi krekket raktad fel nem a 1.2-eset..

air23
tevagy a fõnök parancsold meg nekik 😊 szerintem jól kikéne képenetek egy überscoutot a klánba izé.. századbavagymi.. aztán örülni hogy lehet tüzérkedni 😊

BurnBaby
más világban élünk...
remélem lesz alkalmad, és szervezhetsz majd nagyszabású hba csatákat, ahol vonul a kezed alatt 30 ember.. ez publicon kizárt. A meccseket pedig - azon a nem mérvadó bár jobbára elismert - clanbase-en 8-12 fõs csapatokkal játszák mert nem egyszerû többet egy idõben összeszedni egy csapatból, hogy mind ráérjen, legyen jó a gépe, a pingje, az egyebe. Ez egy játék - jobbára mindenki örömére.

www.battlefield.hu

air23
jeep ellen akna, assault ellen másik assault..
fõleg ha van a zászlónál egy tank is.. életbe nemjutnak át..
persze publicon nehéz mert ugye sok a hmm nem-csapatjátékos..
de ha ts-en vagytok és vagytok olyan 6-8 an azért az már több zászló védését is lehetõvé teszi. szierntem.

nincs egy emberpalánta se aki scoutolna, mer mindenki utálja hogy egy assault könnyebben lelövi kilométerekrõl mint õ a "mester"lövész puskájával
nem fekve hason kéne játszani, hanem egy kicsit valóságosabb állóháború alakulna ki ahol lehetne taktikázni mint a valóságban, mert még mindig az van, hogyha valahol nagynehezen egy csapat megpróbál kommunikálni, és monjduk együttesen egy adott pontot lezárni, hogy onnan nejöjjön támadás, továbbra se lehet effektíven lezárni, mert jön az asszault és fél kilóméterrõl kilövi a gépuskást, vagy jeepel átront a védelmi vonalon és hátulról szétlõ mindenkit.
air23
mire való a ts ? 😊 csak van egy emberpalánta aki ellátná neked a scoutolást ? egyébként szép dolgokat lehet a tüzérséggel is mûvelni elismerem.. a másik hogy én egyébként tök élvezem a sniperelést egy halálig.. aztán én se szórakozok jön az assaultair ,)

jah hát ezt mondom. A scoutozás benasága nem azért zavar ennyire, mert én az szeretnék lenni, hanem azért mert tüzérkedni szertnék, csak nincs scout sose aki célozzon, másrészrõl meg jól megritkítanák az egymagukba rambozó assaultokat.
BurnBaby
volt h snipereltem - asszem pont tegnap omahán. leszedtem 3 embert, nem haltam meg, hasaltam... untam - suicide és mentem visszaverni a támadókat, mert 1) több hal meg = kevesebb él (attól is fogy ám a ticket, ha halnak) 2) akadályozom õket a feljutásban (nincs új posztjuk - fogy a ticket)...
az a fajta fekszünk és vigyázunk típusú csata, amire te gondolsz nekem nem az ideális szórakozás. és furamód eddig azt láttam, hogy a legtöbb ember szintén rohangál. szerintem viszonylag nehéz hason fekve zászlót foglalni. nekem legalábbis macera.
és nem muszáj ugyanazon a szerveren bfeznünk tényleg. az ip címem fix, egy laza ban megoldja 😊 ráadásul egy csapás 2 légy - air is azon az ipn van 😊 csókolom

www.battlefield.hu

air23
szerintem ez ígyvan, kivéve a sniper nem szed le egy mozgó assaultot se könnyedén 😊

hát szerintem már cs jellegû, csak még annál is alacsonyabb szinten van a taktikázás amár említett balance hiánya miatt.
Én azt szeretném ha fenntálna egy jó kis láncolat, hogy mi mit szivat be. Ha valaki észnelkül rohangál akkor azt kilövik a scoutok, az észnélkül scoutozót hátbatámadja egy assault, vagy tüzérséggel szétbombázzák, az észnélkül tüzérkedõt szétszedi egy könnyûtankos, az észnélkül tankozót aknával szétszivatják stb.
air23
fúú de élvezetes lenne ha a bf is cs jellegûvé válna 😊 természetesen ez csak az én véleményem, de én inkábbb szaladok bután és teszek a csapatom kedvére és foglalok zászlókat, ölök embereket mint egyhelyben kétfû között egy sniperrel várjam hogy akkor most mi is fog történni.. egyébként war-on más.. ha védeni kell egy posztot oké.. akkor védik..
tegnap én is beálltam a tigrissel az omahán a középsõ zászlónkohoz.. nemigazán jöttek fel a gonosz szövetségiek ,))

aaahh.. whatever.. l8air..

ja én nem azt mondom hogy ne rohangáljon, hanem javítsák ki a balanceot hogy ne rohangálhasson, mert ezzel viszont a másik 15 "más mentalitású" embernek ássa el a játékát
ja és counterbe is ez jobban kivan egyensúlyozva mer ott rohangál valaki összevissza ész és rejtõzködés nélkül máris kilövi egy mesterlövész, és gõze se lesz hogy honnan. Ami inkább az assaultozáshoz bfben legjobban hasonlítható talán a quakeezés plasmaval.
air23
a játék az játék.. ha rohangálni akar hagy rohangáljon. ha meccset játszol nemhiszem hogy rohangálnának össze-vissza, amennyiben mindenkinek személy szerint ki lenne osztva hogy mit csináljon.. a magyar szerverek ha jól tudom public szerverek..

én nem vitázok egyáltalán, csak a rossz balance miatt sok counter lelkületû ember bf be téved pedig ez a játék qrvara nem arról szól hogy ki tud rohangálva több embert kilõni
egyrészt clanbase szabályzat hol érdekel engem... másrészt én arról beszélek, hogy pl a bf es filmben amit csinálni akarunk, gondoltam egy partraszállós jelenetet amin tankokkal szálnak partra mint a valóságban, de sehogy se lehet arra az idõre bekapcsolni
air23
egyébként indíthatnánk vitát hogy sniper vs assault.. de szerintem felesleges.. mindenki azzal játszik amivel akar 😊

air23
nembeszólni.

neked meg nem kéne bf ezni, vagy legalább is nem ugyanazon a szerveren 😊
ehelyett a mesterlövész lehetne nagyobb sebzésû, azaz 1 mellkaslövés = halál
air23
"http://www.clanbase.com/ladderrules.php?gid=15&sgid=66

3. Cheating and anti-cheating
Because there are always things that are 'on the edge' we will handle a few things we get a lot of questions about (this list will be updated when needed):
The use of scripts that change the way BF1942 was made, such as 'enemytagview', 'centerview' and 'norecoil', are not allowed.
Custom models and skins are not allowed. This goes for the player models and skins as well as the weapon models and skins.
Custom map textures are not allowed.
Map swimming, (moving inside walls or the sky) or using mapbugs to look through/over walls are not allowed."

BurnBaby
nem kéne sniperkedni. vagy legalább nem mindig ugyanott... de majd leszoksz... 😊

www.battlefield.hu

ja és mégegy fontos, hogy a karabélynak nagyobb legyen a kilengése, hogy ne lehessen kilóméterekre mesterõvész pontossággal lõni
na amik még eszembe jutottak, hogy a tüzérségi jármûvek ne legyenek 2 személyesek, csak 1. Azt esetleg be lehetne rakni, hogy csak álló helyetbõl tudjon lõni, hogy kiküszöböljük, hogy tanknak használják. Pl lehetne valami külön gomb is hogy kitámassza, és deploy ozza a jármûvet tüzérkedéshez.
És a géppuskák sebezzenek többet a repülõkön, és a rombolókon lehessen számbillentyûvel a gepuskaállásokba ugrani.
BurnBaby
jah egen.. a vízbe zuhanás (nem csak hajóról, hanem mondjuk bárhonnan) ugyan ne legyen már halálos. pl zuhantam le géppel és gondoltam nem nyitok ernyõt kb 5m-re van alattam a tenger. csúnyán meg is haltam 😊

www.battlefield.hu

ja igen és az nagyon fontos, hogy a scout ne váltson vissza lövés után a scope nézetbõl, és ha még nincs akkor legyen olyan server változó, hogy ki lehessen kapcsolni a halál utáni "gyilkos" helyzetét mutató kamerát
air23
http://www.bf42.com/images/potd/177.jpg
ha esetleg még nemláttátok volna..

Zoly
- 40cm eséstõl ne haljak már meg,
- dzsippel sekély vizbe is tudjak menni asszem más minden a helyén van most így hirtelen ..