109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    party* :P:P
  • Bencsi
    paríttyáztááá vagy mi?
  • Wreck86
    most keltem,csatlakozom:D (tegnap paryt volt)
  • LSSAHPAUL
    mindjárt dél :)
  • Bencsi
    jó reggelt
  • LSSAHPAUL
    Miután visszacsatoltuk a felvidéket, csinálunk egy szobrot ficonak hogy köszönjünk ezt a fejlett infrastruktúrát.
  • Seat
    na, lépjen ki vki gyorsan!
    "server is full"...
  • LSSAHlavina
    hja, hogy miért idéztem ide? Nos, azon tűnődöm, mióta pár napja olvastam ezt, hogy mégis kire gondolhatott, akinek még így sikerült, mint nekünk? Azt értem, hogy nem európai országhoz hasonlít minket, de mégis kihez? Zimbabwe? Ki lehet még olyan szerencsétlen, hogy régiójában éllovas eminensből 6 év alatt sereghajtó legyen???
  • LSSAHlavina
    "Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"

Robert Fico
  • Pukkandur
    Meggyőztetek, akkor telepítem is
  • Wreck86
    jaja!gyere,mert fullon van,így igaz,szóval van élmény:)
  • DarkHorSe
    Persze, minden este tele van a szerver.
  • Pukkandur
    Sziasztok! Srácok, mostanában szoktatok szerveren nyomulni? Érdemes feltelepítenem az "alapművet"? Kb 1,5 éve nem játszottam vele. Szóval van állandó szerver, illetve vagytok rajta páran?
  • Tuvok #102290
  • DarkHorSe
  • LSSAHlavina
    akkor helyesen: seventh son of a seventh son

Egy hetedik fiú hetedik fia.
  • Bala10
    nem is egyről szól, hanem 7ről.
  • BurnBaby
    szegény békés pléjerek :(
  • LSSAHPAUL
    de okos vagy hogy ennyi nyelven beszélsz!!
    Én még csak most jöttem rá hogy a "szeven szán a szeven szán" iron maiden dal nem egy szánkóról szól :)
  • LSSAHlavina
    Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez:

-Oooh my God, it's wonderfuuuuul...
    -Ooo mein Gott, das is wuuuuunderbar...
    -Goszpoooogyi, eto prikraaaaszno...
    -Baaaaazzmeeeeeeg, ez kuuurva jó!!!
  • Wreck86
    írtam,csak mikor megérkeztem,kitöröltem...
  • Bala10
    ha hozod a bort
  • LSSAHPAUL
    Senki nemlátta ,még most se tünt fel hogy valaki írt oda, de azért jó ötlet volt :)
  • maszat19
    mikó lesz a mise?
  • Bencsi
    Testvéreim, várok ma mindenkit istentiszteletre!
    A szertartás helyszíne: Leibstandarte'42 1.61PB|193.138.125.6:14567
    nub hitetlenek, térjetek meg!
  • Wreck86
    megbaszhatod,direkt beírtam tsbe,az ls hq-ba hogy kések picit,húzzátok 15 perccel az időt.
  • Tuvok #102277
  • joebacsi
    sárlíz
  • LSSAHPAUL
    Jah hát a meccs time után igen, sőt nem csak te hanem IP,meg még sokan.. Inkább lemondom 15 percel kezdés előtt a meccsett minthogy kezdési idő után jól megvárassam az ellenfelet vakon hogy vagymegleszünk vagynem. Régen legalább telefonáltak az emberek hogy hé bocsi 10 percet kések.. ha igy lenne most is akkor írnák hogy szorri vi lét 15 min, de most csak néz maga elé az a pár szerencsétlen aki játszana hogy hátha beesik még 4! ember :D
    Persze offical meccseknél muszáj kivárni a 20 percet :) pedig azt is lemondanám mert kirív hogy nemakarnak játszani a tagok, és nemakarásnak nyőgés a vége :) igaz BB?
  • Bencsi
    de azért a bányában összeszedett feszültséget, ne a békésen játszani szándékozó playereken vezesd le!
    főleg h pont a legkulturáltabb, érett, jóindulatú formákat bünteted..
    ajánlom figyelmedbe a következő múvit:Kőkemény Minessota:)
  • Wreck86
    Én is ott voltam bakker!
  • Gang
    de hiszen oda is volt irva, ha most installáltam! :(

LÁMA!!! :)
  • Bala10
    1.6full, majd a többi
  • Gang
    sziasztok,

segitsetek pls. most tettem fel az alapot, majd az 1.61 to 1.61b-s patchet futtatom, de mindig ezt adja ki:
    you have version 1.00.001 of BF1942 installed. This patch upgrades version 1.06.001 to 1.06.101. Installation will now close.

thx
  • BurnBaby
    lehet azt unom, h minden nap 7-8 körül végzek a gyárban, és semmi kedvem már komolykodni akár meccsen se :)
  • LSSAHPAUL
    ez így igaz. Sőt lesz ez még ígyse :) ( lehet kezdik megunni az emberek klánszinten a bfet, én is amőbázok online inkább )
  • JAG1
    Csak az átméretezés miatt lett pixeles.
    Nesze...
  • LSSAHlavina
    Egy nebraskai szövetségi bíróság elutasította az Isten ellen indított pert, mégpedig arra való hivatkozással, hogy az alperesnek (vagyis Istennek) nincs lakcíme, nincsenek a személyazonosságát igazoló papírjai, tehát nem lehet megidézni - írja az MR1-Kossuth internetes oldala.
    A keresetet egy Ernie Chambers nevű nebraskai szenátor adta be, még tavaly, mert ahogyan fogalmazott, elejét akarta venni a - szerinte Isten által okozott - halálnak és rombolásnak. A szenátor ugyanis azzal hozakodott elő, hogy Isten megfenyegette őt és a nebraskaiakat, a Föld lakóira pedig halált, rombolást és terrort szabadított - olvasható az MR1-Kossuth internetes oldalon.
    A bíró mostani döntése után Chambers szenátor úgy nyilatkozott, hogy még fontolgatja a fellebbezést; hiszen azzal, hogy a bíróság elismerte Isten létét, tulajdonképpen elismerte Isten cselekedeteit is, és ebben az esetben fölösleges papírokra és lakcímhiányra hivatkozni. Az amerikai közszolgálati rádió szerint Chambers még azt is hozzátette, hogy Isten amúgy is mindent tud a perről, hiszen Isten mindent tud...
  • LSSAHlavina
    hát azért ez elég pixeles. gyakorlott Commodore szemem kiszúrja az ilyet.
  • BurnBaby
    amikor azt jelzem, hogy még nem tudom, akkor konkrétan arra gondolok, hogy még nem tudom. tehát nem arra, hogy vagyok, így a jövőben is arra kérlek, hogy ne számolj velem ilyenkor. pusztán annyit jelent az a gomb, h láttam, h van meccs.