109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHPAUL
    Ennyit írhatsz fel a számlámra hogy letékáztalak. De ilyen alapon akkor Janit is lehett volna basztatni mikor foglaltuk Wittel az elleséges pontot ( előtte tsen hangosan megvitattuk hogy mi legyen, szal Jani tudhatta hogy ott vagyunk, mellesleg fél perce ott álltunk szal a térkép is jelezte a két kockát kis prücökkel ), túléltük a tigrisek elleni harcot, erre szarrá bombázott minket, de normális emberek ezt elfogadják.. de legalábbis nem a meccs alatt "beszélik" meg. :p
  • LSSAHlavina
    Ja, miért van az, hogy 40-65 % packet lossal játszom 3-4 napja, és nem érzem egyáltalán?
  • LSSAHlavina
    épp akkor voltam oda félúton, mikor téged tkzott. Mondjuk nem is értem, hol fehérítettél, a hídról olyan szögben nem is lehet belőni tankkal a fehérítő oldalsó lejtőre szvsz... Amúgy meg jól tette, hogy nem ment rá az aknákra, nem?
  • Seat
    olyan dejavu érzésem van... :D
  • BurnBaby
    gyalogsági támogatás nélkül... hehe
    mondta jön vissza középről - mondtam nem kell, jövönk az alapról
    oda is jöttem, jól letkzott amikor fehérítettem aztán meg persze visszafoglalták hiszen ő ugye nem megy be fehéríteni, mert szegény m10 elromlik. ozt ott fregelt percekig :)) persze h felbszott. ezek után dark letkzta - amit szintén nem támogatok, de akkor vicces volt (az ellenfél meg gyenge és jelentős pinghátrányban, tehát tökmindegy). erre kilépett :)
  • Wreck86
    Szia!

Leibstandarte'42 1.61PB|193.138.125.6:14567

Várunk:)
  • ZTM
    hy all.
    Melyik szerón játszotok?Vissza kéne rakini a gamet:D
  • LSSAHPAUL
    Jah, ő bombázott le :D - de nem baj már úgy is untam hogy állandóan könyörögni kell neki hogy játszon, ha megjátszik állandóan csak fegyelmezetlenkedik, továbbiakban inkább repül majd Jani vagy Boti.
  • Seat
  • LSSAHlavina
    setíííít
  • Bencsi
    fíreg msn!
  • Seat
    elvantunve...
  • Bencsi
    szerver off?
  • DarkHorSe
    En bombaztam le a vegen, mert mar untam hogy nem foglalja be a pontot, de azert latom nagyon kepbe vagy :DD
  • LSSAHlavina
    te ne dumálj, nem láttad a szitut, mert épp a harmadik messerünk orrát furtad bele a földbe... Ezért termel a nemzetgazdaság??
  • DarkHorSe
    Ebbol is kb annyi igaz hogy azert fordult be mert meghalt :D
  • LSSAHlavina
    az meg tipikusan nem Paul, aki a szar játék miatt lép ki, az köztudottan én vagyok. De én meg is szoktam mondani előre, repülős mapokon, hogy csak a légifölény elvesztéséig vagyok a billentyűzetnél. :)
  • LSSAHlavina
    Azt se higyjétek el, amit dark kérdez. :D

Amúgy simán nyertünk, túl uncsi volt. Paul meg azért lépett ki, mert nem volt igaza az őt baszogatóknak. M10-el állt a hídon és az egyetlen ellenséges zászlóhoz kispawnolókat freggelte. Azok noszogatták, hogy ugyan már foglalja be a zászlót frag helyett, akik nem látták a szitut. A híd előtte le volt aknázva, és folyamatosan baszomkások és engik születtek a ponthoz. Tehát öngyilok lett volna előre menni, kockáztatni az m10-est ilyen helyzetben, gyalogsági támogatás nélkül. Ehelyett eléggé figyelni kellett arra, hogy ne rontsák le nagyon az m10-ét, amig megjön a támogatás. Nem értem oda időben középről, amikorra megunta a felesleges baszogatást Paul, mert azért nem pina, hogy baszogassák, és előrébb ment, mert eltűntek közben az aknák. Na ekkor ki is szedték seperc alatt, sok lúd diszkót főz. Ezért fordult be. Pedig taktikailag is jobb ilyenkor a freggelés, mert ők pörögnek, húzzák jól fel magukat a spawnkempen, nem tudnak mit csinálni, előre jutni, stb... Ehelyett -1 m10, gyalogos jöhet át a hídon, stb. Szóval ennyi.
  • DarkHorSe
    inkabb
  • DarkHorSe
  • Wreck86
  • DarkHorSe
  • Wreck86
    aztán jöttem én és nyertünk:)
  • Seat
    ingerült.
    deszeressük :)
  • SZU
    Már nem kötekedésképpen, de az milyen csapattárs, aki otthagyja a bandát a szarban azért, mert bénán megy a játék aznap?

Addig megy a hencegés, amig jól megy a szekér?
  • DarkHorSe
    Iszonyat kikaptunk vmi noname klantol, paul az elso 5 percbe befordult mert hogy benan jatszottunk aztan ki is lepett. BB megharagudott ra aztan mondta hogy o sosenemjatszikvelunktobbet.

kb ennyi.

• Bencsi
    mé, mi vot?
    kurva nagy verést kaphattunk ha ma senki nincs ts-en
  • DarkHorSe
    höhö

• DarkHorSe

• DarkHorSe
    Tegnapi paul hisztit mar nem is kommentalom

jade megis
  • DarkHorSe
    Pont te mondod, delet vedted aztan meg se tudtal szolalni hogy

figymaaa gecco gyun ettank megegydzsipp
  • Bencsi
    jó vót az!
  • DarkHorSe
    nyertunk, de szarul jatszottunk

• LSSAHlavina
    milett a tennapesti metss ?
  • bunkolaja
    visszatértem a pelenkázásból, hétvégén kharkovon már 20-10-0ás statom volt a dombon, ekkor megjelent egy ugribugri alak és rögtön jött a szokásos fűbeharapás. látatlanban tudtam hogy B-vel kezdődik a nickje, csak nem encsire, hanem urnBaby-re végződött. Nem változott semmi, itt is maradt mindenki ratyi!
  • DarkHorSe
    namajd szólok az érdekedben az illetékesekné
  • Kovács legény
    Háj!
    Asszonykám munkát keres, ha valaki tud Pesten valami jót lécce szóljon!
    Köszike
  • DarkHorSe
    !
  • Kovács legény
    namajd szólok az érdekedben az illetékesekné
  • DarkHorSe
    voltam zaras elott