109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #102903 közpénzbő diploma, aztán húzol mi? nem is mondok inkább semmit. :D -
#102902 politika xD -
HUmanHunter #102901 egyébként bala te má vénember vagy neked már mindegy. -
HUmanHunter #102900 még előtte kell diploma majd utánna -
Bala10 #102899 viszlát -
HUmanHunter #102898 Bod Péter Ákos szerint 2010-ben már "brutálisan rossz" makrogazdasági mutatói lehetnek az országnak.
Kérdéses, hogy 2010-ben miből finanszírozza az ország az államadósságot, az év elejére ugyanis elfogy az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap által Magyarországnak adott hitel - mondta az InfoRádióban Bod Péter Ákos. Szerinte jövőre már "brutálisan rossz" makrogazdasági mutatóink lesznek.
Már 2010 tavaszára elfogy az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap által Magyarországnak adott hitel – hangzott el az Infó rádió Aréna című műsorában, amelynek vendége Bod Péter Ákos közgazdász, egyetemi tanár volt. Mint ahogy a volt jegybankelnök elmondta, a 17 hónapra adott hitel éppen a választások előtt jár le, törlesztését pedig már a következő kormánynak kell megkezdenie.
A helyzetet nehezíti, hogy nagy valószínűséggel az idei költségvetésben tervezett makropálya sem lesz tartható. Az inflációt ugyanis felül-, a gazdasági visszaesést viszont túlságosan alulbecsülve tervezte a kormány.
A közgazdász szerint hiba volt 4,5 százalékosra tervezni a fogyasztói árindex emelkedését akkor, amikor gazdasági visszaeséssel számolt a kormány, és a kőolaj ára is folyamatosan esik. 0,9 százalékos GDP-csökkenést prognosztizált a kabinet, miközben a független kutatóintézetek a 3-4 százalékos visszaesést sem tartották kizártnak.
A büdzsé újratervezése még nehezebb helyzetet teremthet, hiszen az országnak nagyobb belső és külső államadóssággal, de kisebb nemzeti jövedelemmel kell számolnia. Bod Péter Ákos szerint mindezek következtében 2010-ben már "brutálisan rossz" makrogazdasági mutatói lehetnek az országnak.
ezé kell elhúzni innen minnél hamarább. -
#102897 xD -
#102896 1. Csináld a base(s) egy panelházát a szintedben. Csináltam egy kicsi lavelt és csináltam egy panelházat az egész szintből! Először törölnie kellett a BF 1942 ikrák közül mindegyiket.
2. Rakodik BC és mylevelt készít egy FH-nek térkép. Akkor helyezi a prefab(s)intódat ez. , Azután csinálj új csapatokat és rakj le piontsöket.
3. Copoy az öreg szint ég és ködbeállítás több mint. Terepet létrehoz texure (a panelháznak már kellene lennie a beállításai közül mindegyiknek) akkor árnyékokban ég.
4. Most kész vagy miközben átváltod a szintedet FH-hé! Ez működik!!!
-
#102895 ugy nemtom :D -
HUmanHunter #102894 magyarúl? :P -
#102893 sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írnom ,de nem találok 1 magyar honlapot sem ahol segíthetnének.a PIVOT nevű animátor programmal hogy kell fegyvereket készíteni? mert amit én csinálok az "szétesik" (vagyis azok a vonalak amiket felhasználok külön vannak) hogy tudom megoldani hogy az egész egyben legyen????? ha valaki tudja a választ lécci írjon a [email protected] -ra.előre is köszönöm. -
#102892 how do you convert from 1942 into forgotten hope with battlecraft
1. Make a prefab of the base(s) in your level. I made a "small" lavel and made a prefab out of the whole level! Had to delete ALL of the BF 1942 spawns first.
2. Load up BC and make a FH "mylevel" map. Then place your prefab(s)into it. Then make new teams and spawn pionts.
3. Copoy the old level's sky and fog settings over. Generate terrain texure (the prefab should have all the settings already) then burn in shadows.
4. You are now finished converting your level to FH! It works!!!
-
HUmanHunter #102891 találtál vmit? -
#102890 A Bukásról jut eszembe nincs meg valakinek a Sztálingrád című 3 részes dokumentumfilm? Nekem csak a 2. és 3. része kellene. -
HUmanHunter #102889 ok, danke. -
#102888 nemtudom,hogy eltérő modoknál hogy megy a pályakészítés,de ránézek. -
#102887 Jaja,tutira,minden filmel így van ez egyébként. -
HUmanHunter #102886 FH1 mapokat hogy kreálhatok? battlecraft 1942 2.1 et megtaláltam [ nemtudja az kell e] de a fh fileokat hozzá nem. -
#102885 [nem tud németül] -
#102884 de csakis eredeti nyelven!
szinkronnal mást tükröz.. -
#102883 "A Führer nem létező egységeket tologat a térképen...már úgyis végünk van." -
#102882 DUNA Televízió
21:45 Szombat
A bukás - Hitler utolsó napjai
Aki merészelte még nem látni, az ma pótolja, vagy vegye fel, alapmű -
#102881 A Leibstandarte'42 1.61PB adminjait kérném főleg,hogy küldjék az admin jogi -pénzt.
Illetve,aki szeretné, hogy Leibstandarte'42 1.61PB megmaradjon, kis támogatással hozzájárulhatna.
Köszönjük.
11773353-00471246 Kurucsai Miklós (Miller) -
HUmanHunter #102880 debeteg :D -
Bala10 #102879 :D -
Seat #102878 sry :)
,Bill Gecc újból megkapta, de úgy gondolta, elég gazdag ahhoz, hogy ne küldje tovább, és nem küldte el. Azonnal lefagyott a vindóz. Másnap mégis továbbküdte, aznap 50 millió dollart keresett.
Én is megkaptam, de nem küldtem tovább, mert nem vagyok babonás, és másnap 40 millió forintot vesztettem kártyán. Megbántam, hogy nem küldtem tovább, ezért mégis továbbküldtem, aztán kivándoroltam brunejbe. Másnap szultánná választottak.
Horn Gyula hat évvel ezelott továbbküldte, de két éve nem.
Orbán Viktor továbbküldte.
Torgyán József csak 11 példányban küldte tovább.
Egy román férfi palackposta formájában a Tiszába dobta, de a Tisza nem sodorta tovább.
Luk Szkajvoker továbbküldte
Dart Véder nem küldte tovább
Amidala hercegnő eleinte nem akarta továbbküldeni, de amikor látta, hogy leigázzák a bolygóját, az egész palotát ráállította az ügyre, és 1313 példányban továbbküldte. Másnap a kis Anakin megnyerte az autóversenyt.
Brusz Villisz továbbküldte, és másnap az ötödik elemben megmentette a világot egy böhöm meteorittól, ráadásul élve megúszta, és megkapta Milla Jovovicsot, aki nem küldte tovább, és másnap a zsan dark cimu Luk Besszon filmben boszorkányság vádjával megégették.
Amikor Brusz Villisz újból megkapta, nem küldte tovább, mert teljesen lefoglalta a daj hard forgatása. Másnap fölkérték az Armageddon foszerepére.
Kérlek szabadkézzel írd le 13 példányban, és ne használj semmiféle sokszorosító eljárást. Aztán szkenneld be, mindet külön-külön, és küldd tovább olyanoknak, akiket a legjobban kedvelsz, és tudod az ímélcímüket. Ha megteszed, és szerencséd van, másnapra sikerül befejezned és túl leszel rajta. Csak olyannak küldd el, akinek ismered az ímélcímét. Mert ha másnak is elküldöd, óriási szerencsétlenség fog érni, például meghalsz vagy beteg lesz egy közeli ismerosöd, akinek ismered az ímélcímét. Ne tegyél hozzá, mert csak így eredeti formájában van mágikus ereje, ahogy XIII. Piusz
megírta.
Küldd tovább mindenképpen. Másnap szerencséd lesz. Ígérem -
#102877 "Ha anno megkerültük volna Sztálingrádot, akkor most lenne egy üzbég bejárónőm, és nem ezzel a szarral kéne foglalkoznom." -
EBoti #102876 Én is támogatom a Szalkai összeröffenést és persze jó volna a Kápátia koncerttel is összekötni. -
HUmanHunter #102875 magyarúúl? -
#102874 Ich verkünde die spiele von Berlin, zur feier der elften olympiade neuer zeitrechnung als eröffnet -
#102873 vizsgaidőszakom után,meglátom mit tehetek:) -
#102872 Jaja! Valaki pesti elkezdheti összeboronálni a bandát, vagy te is Miller! Én passzolom, majd nyáron összehozunk egy ls talit, illetve most lesz márc.7-én Kárpátia koncert szalkán lehet kéne szervezni egy összeröffenést.. majd megvitatjuk. -
#102871 Aki van olyan hülye, hogy szavaz ilyen szarokon, az meg is érdemli :) -
Seat #102870 miért nem meglepő... -
#102869 alapbf42+1.6+1.61 és punkbuster frissítés:) -
#102868 1.61 -
#102867 Hali srácok, megtudnátok mondani a BF 42 jöz milyen patch van józanon most ? -
#102866 nekem is vonat lesz nyugi:D
klegény: hajtsd be rajtuk:) -
HUmanHunter #102865 kár hogy 250 km re lessz :( úgy nem mék el a sök kecseg bf es közé -
#102864 szerintem is gyertek, lógtok még egy sörrel