109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• DarkHorSe
    Az ellenség, az ellenséges ügynök mindig a legfőbb, a legveszélyesebb ellenségeit akarja megsemmisíteni, vagyis a legkiválóbb bolsevikokat, és a párt, az állam legjobb bolsevikjait, a legaktívabb vezetőit!
  • LSSAHPAUL
    Bencs, mit szólsz a srác sakk-oktató videójához? Ha direkt csinálta akkor respekt, ennél nagyobb kárt okozni pár lépés alatt saját magának :D azért biztos fél órájába került mire rájött a kombinációra :D de mi van ha tényleg ennyire hülye... áh az kizárt akkor nem tudta volna felvenni a videót. (108742-es hsz.)
  • mangotrip
    Szép lassan meg kell ejteni az új Házigazda választást !
    Várom a javaslatokat !
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
  • LSSAHPAUL
    :D
  • mangotrip
    Zöld az Isten, lila a szolgája
    a többit a Pali tudja, hogy mivel játszik a disznó Bácsi disznó!
    Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.09.12. 21:05:36
  • mangotrip
    jól mondod lilamánkííj
  • mangotrip
    négerek, ki kedveli a faszt jelentkezzen nálam!
    ha jól kirúgja magát 9 centi!
  • DarkHorSe
    ződ! zöd! zöld!
  • LSSAHPAUL
    :D :D köszi, csinálok akkor még párat. Itt van egy szinkitalálós, 1xrű, fekete=helyén van, fehér=benne van de nincs a helyén:
  • DarkHorSe
    Jo lett video Pál koszonjuk a tutorialt, csak igy tovabb!
  • Cobra.
    Lassan nyugdíjasklub lesz ez a topic
  • Tuvok #108745
    Akkoriban a miénk milyen vagánynak számított. :D

• -=Sis=-
    Jaja, és még találtam ilyet ^^ is...! :)
  • Tuvok #108743
    Nézzenek már oda kit fúj ide a szél.
  • LSSAHPAUL
    Apropó sakk tutoriál:
  • -=Sis=-
    A sakkhoz sem: melléütsz az órának...!!! ;););)
  • s1lkforrent
    Inkább azért száradjon el a rák a pöcsin, mert nem engedi a moddolást. Nem érdekelnek a kifogások, #oldjákmeg.

...

dominoS Special

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.08.23. 17:33:09
  • LSSAHPAUL
    Én is megveszem, a lúval valami nyugis helyre vágtatok, aztán az asszonynak úgy lesz bemutatva hogy a lányaimnak vettem mint lovas játék, olyan jó hogy nézdcsak még én is játszani fogok vele néha.
  • DarkHorSe

sorvadj el ea, hogy nem jelent meg pcre
  • Gyuszopapa
    Erről beszélek,régi BF-ek az új graffal.Mert a grafikai válltozás mellett minden megváltozott.
  • Tuvok #108736
    Bú. Nekem a régi BF kéne mostani grafikával.
  • Gyuszopapa
    Sajnos nem a kinézettel van gond.Túl darálós COD majmolás lesz.
  • Tuvok #108734
    Oszt' amúgy jó lesz ? Egy videót láttam róla, abban nem nézett ki rosszul, de az én reflexeim már csak sakkhoz meg horgászszimulátorhoz jók, az ilyen lövöldözősdihez már nem igazán.
  • Wreck86
  • Wreck86
    Ajmán Tuviiiiiii :P
  • Tuvok #108731
    BF1 ? Én már a 4-gyel játszom.
  • Wreck86
    Tank youuuu! :D
  • DarkHorSe
    Engedelyezem!
  • Wreck86
    Halihó!

Tekintve, hogy lassan megjelenik a BF1, így úgy gondoltam, hogy a szervert átrakom BF1918 módra, hátha valaki rákap a "Retro"ra. :)

M.
  • JagFater
    Hagyjad...
  • s1lkforrent
    Eeesüllyed a topik!
  • s1lkforrent
    vótmá

Священная война

Complete History Of The Soviet Union, Arranged To The Melody Of Tetris

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.08.07. 21:35:02
  • Angelus1991ster
    Jóslat:
    Ha a jelenlegi demográfiai folyamatok így mennek tovább hazánkban, akkor jó ha 2150-re még lesz Magyar Autonóm Terület. Az elöregedést, és az roskadozó nyugdíjrendszert az elputrisodás lidércessége is megfűszerezi.

Atomfegyverek korában béke van szerencsére, holott 100-150 kattintásra vagyunk a bolygó bioszféréjánának a "kivégzésére".
    És csak annak az országnak a felvilágosult világi vezetőjének lehet "birtokában" atomfegyver aki ebben az életben akar boldogulni és nem 40-72 szűzlányos mennyben akar élni.
    Még az a kandisznó kimjongun is belátja ezt (remélhetőleg).
  • joebacsi
    1910-ben is iszonyat nagy béke volt, mégis jött a az első nagy buli...

Viszont, ami sokat változott és ami miatt az lssahpaul fórumozó által leírt forgatókönyvnek kicsi a valószínűsége:
    - a nyugati világban sokat nőtt az életszínvonal, ott senki nem fog egymásnak esni, nem elég "éhes" hozzá
    - kommunikáció iszonyat mód felgyorsult, a világ másik fele sokkal közelebb van, nem egy arctalan mumus már senki...ha meg ismered, akkor kevésbé vagy motivált, hogy megöld
    - usa lehallgat mindenkit tokkal-vonóval, így elég macera nagyobb szabású dolgokat szervezni (igaz kisebb dolgokkal ki lehet cselezni, lásd oroszok krími papír levelekben küldött parancsai, meg pár robbantás)

A fogyó édesvíz, olaj értékének csökkenése illetve a kínai élettér kérdés azért okozhat meglepetéseket. De ezek közül egyik se hiszem, hogy atomháborúig menne, bár az én konfortérzetemen is javítana egy erős összeurópai hadsereg...
  • DarkHorSe
    Nem torolte senki, szerintem nem mely, siman yo
  • LSSAHPAUL
    :D a no racism paródia már "túl mély"-nek számít, holott a klipp végig rasszista ellenes, csak 1s-ra villan be a bajszos, de örülök hogy új fogalommal bővült a repertoárom. Ezek szerint létezik a mély nácis buziskodás ami még belefér, de ami ettől több az a t.m.n.b. ami tilos!
  • DarkHorSe
    Csak a tul mely naci buziskodasokat torlom :D
  • LSSAHPAUL
    :D azt hittem mire kijövök értekezletről már törölve lesz, bakker végre kezdesz megkomolyodni!