109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bencsi
    demagog
  • LSSAHlavina
    readme.txt
  • Wreck86
  • Bala10
    bug/spam
  • Bala10
    hmm... nem küldte el amit írtam, ráadásul azt mondta, hogy duplikált üzenet nem küldhető el:D

jövőhéten megpróbálom orvosolni a problémát és utána jövök, de minden második hétvégén dolgozom, akkor meg nem fogok tudni jönni... meg majd körbekérdezek hátha akar még vki játszani:)
  • Bala10
    jövőhéten megpróbálom azért ezt elintézni, mert elég gáz, hogy napközben 20-30, estefelé meg 150-160:D ez régebben nem volt:P szal tuti vmit ellustálkodnak a srácok a szolgáltatónál. :)

minden második hétvégén dolgozom, így azokon a hétvégéken nem fogok tudni jönni tuti... majd körbekérdezek még ki az aki jönne még:)
  • LSSAHPAUL
    :) Nekem is pont ez jutott eszembe!
    Figy. Az nem lehet hogy egyik magyar csapatot se segítsd a küzdelmekben!
    Szal ha magas a pinged nálunk próbálj szerencsét a DDW-ben, vagy gyere hozzánk és csak az idegenbeli meccseinken játszol.. kivéve ha nemvagyunk meg :p
  • DarkHorSe
    vigyazzal mer, rendkivul szelsoseges vagy !
  • Bala10
    te megnézted? decikiii
  • JAG1
    Ez szánalmasan szar...
  • DarkHorSe
    A legjobb videoteszt !
  • LSSAHPAUL
    Beszéltem ma Ucuval, kérdeztem hogy mikor jön már játszani, erre írta hogy most is bennt van az arcor aberdeen only-n, épp pálya restart van, szól hogy menjek én is. Bemegyek erre sehol. Irok neki hogy mivan kilépett? Erre: Április bolondja, bejoinolt az arcorra, a Tab-ot is megnyomta, de Ucut ott nem látta! :p
  • DarkHorSe
    en kicsit maskepp emlekszem !
  • LSSAHPAUL
    Én meg pont úgy éreztem hogy nem nagyon akar bf1942-vel játszani, ezért is csak akkor "zavartam" ha már tényleg semmiképp nem voltunk meg.
  • LSSAHlavina
    Napi betevő

kör rajzolás

3d stuff

c64 love

retro love !!! 18+ !!!

• Kovács legény
    deszar kivesz a szóközöket a geci
    N____________________E______________________T
  • Kovács legény
    jah má megvan
    N E T
  • Kovács legény
    hmm a netet hogyan szeded szét?
  • EBoti
    Sorry, nem tudtam jönni a meccsre mert nem volt összerakva a gépem, és a net is szét volt szedve a költözködés miatt. De már most hétvégére minden ok lesz.
    A ligában megleszünk szerintem. Simi elítette hogy ő is jön majd játszani, de csak ha nem epizód szerepet kap, amikor épp nem vagyunk meg stb.
  • Beers
    kinek nem inge ....!
  • DarkHorSe
    miazhogynemkellmashovaregelniegyjelentkezesert

• Beers
    Vasárnap DC retro party, csak erős idegzetűeknek :)!!!
  • DarkHorSe
    ftw!
  • Wreck86
    wtf?
  • HUmanHunter
    nem voltam béna csak nem ment jól a játék :P paul szerint jól játszottam, elvégre ő a góré, akkor jól játszottam :D
  • Bala10
    nekem mostanában 160as pingem van lasán:D

szal nem erőltettem annyira a jelentkezés:P ez az egyik ok:D
  • Bala10
    most akkor béna voltál, vagy nemvoltál béna?
  • HUmanHunter
    nem voltam béna csak a repülés nem ment amivel végig próbálkoztam :D 2 kör alatt vagy 3 killt ha össze tudtam szedni 20 halál mellé. :( az azo gyerek nagyon küldte neki, észre se vettem és már halott voltam.
  • LSSAHPAUL
    Nem voltál béna! Az volt a problema hogy soxor 7 emberrel voltunk illetve pár emberkének 100 fölötti pingje volt, de akinek (pl nekem) annak is 2x annyi pingje volt mint az ellenfélnek. Ez egy idegzet erősítő game volt, kell az ilyen is.. pl én már annyi ilyenen vagyok túl hogy absolute nem zavart, de pár ember még nem szokta meg, felkellene venni a ts-t és lejátszani azoknak akik végig sírták a meccset :)
  • HUmanHunter
    paul amúgy sry hogy lépnem kellett kharkov után, de amúgy se tudtátok sok hasznomat venni olyan mértékben voltam béna most :(
  • DarkHorSe
    Szia! Kázmán Dénes vagyok, szivesen jelentkeznék a klánodba! mikrofonom még nincs de veszek! Segítenél feltelepíteni a játékot?
  • LSSAHPAUL
    wtf??!! azt hittem hogy kb délutánra összegyüllik pár jelentkező :D ( legalább Dark regelhetett volna pár sgés accot és azokal írhatott volna pár szivatós levelet pl: "Szia! Kázmán Dénes vagyok, szivesen jelentkeznék a klánodba! mikrofonom még nincs de veszek! Segítenél feltelepíteni a játékot? -kb 2 óra szerencsétlenkedés után valahogy az internetre terelődik a beszélgetés ekkor derül ki hogy Hodászról való és még ő van felháborodva hogy "Mé?? itt a faluban még senkinek nincs internete, és mi a faszért nem szóltam hogy ez is kell, faszért baszom el a drága idejét stb" - de még ez sincs :p )
  • HUmanHunter
  • DarkHorSe
    99%ot kerek, elegedjetek meg a szaros egymilliardal ami nektek jut
  • LSSAHPAUL
    figymá! Az asszony épp diplomamunkáját írja gyereknevelésből, ha válaszolnál pár kérdésre azzal nagyon sokat tudnál segíteni, ha bestseller lesz akkor 10%ot kapsz a bevételből? ok?
  • DarkHorSe
    mit offolsz
  • LSSAHPAUL
    Keresünk játékosokat bf1942-liga.de bajnokságba.
    Követelmények:
    - vasárnap 20.15-22.00 ig rendelkezésre állni
    - A klán meccs tervezőjében hitelesen jelezni hogy ráér e
    - Mikrofonos fejhallgató és teamspeak használat
    Legális cd kulcsot adunk, minimális tudás feltétel: járni,néha lőni ( nem baj ha nem pontos ), fegyelmezetnek lenni.

Jelentkezni itt privátban nálam.
  • Bala10
    spamspam
  • DarkHorSe
    spam
  • Hawk06
    Köszi.