Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Viszont nem lehet nem észrevenni, hogy ruszkiknál a nacionalista(benne a cári időktől Sztalin éltetéséig minden) vonal milyen erős.
GERMAN STEEL!
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.06.24. 06:21:28
Megjártam a Don kanyart - Dr Somorjai Lajos harctéri naplója
juhtyűk playlist mind a 8 résszel
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
a.) tudatlan
b.) böszme
c.) régen játszott vele, de már valamilyen okból nem tud vagy nem akar, viszont pofázni szeret a régi szép időkről 😊
ja tudom hogy jön a válasz hogy de hisz ez a játék 2005, 2010, 2012 (stb-ki mikor hagyta abba) kihalt 😄, ezekre automatikusan az alábbi választ adom:
- pár nappal ezelőtti videó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- liga meccsek (2016)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A vanilla BF1942 kb 2005-2010 után kidöglött világszinten(épp mikor merre, amikor felkerült ingyen Origin kliensbe akkor már szinte promó anyagnak is kevés volt, le is szedték gyorsan 2011-es Gamespy kihalás után), Desert Combat szintén hiszen az EA felszippantotta a fejlesztőit, besegítettek a BF2-be(meg is látszott, jó rész lett), majd megcsinálták a maguk BF2 részét Frontlines: Fuel of War néven THQ alatt meglepően szolid single résszel, majd a pokolra kerültek még ugyanannál a kiadónál.
Forgotten Hope készítői réges rég elhagyták a 42-t a BF2 javára, az utolsó mohikánok a BattleGroup42-nél ugyan még ülnek a végső megoldáson, de ők is már évek óta szinte tetszhalott állapotban dolgoznak, szvsz Unreal 3-4 motorral szerintem se erejük, se emberük nem lesz folytatni(pl BF2-es Project Reality készítői is masszívan szopnak az Unreal 4-es "folytatás", a Squad készítésénél, pedig ott se a lelkesedés, se az ember, és elvileg a pénz sem hiányzik).
Ilyen vidám helyzetben sajnos max WW2-vel dúsított Battlefield 1(és Seven Nation Army) teaser videó linkelésére futja:
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.06.02. 18:32:45
Én még várok a Stellaris-szal, majd 1.2 környékén inkább. Sots2-ből vannak rossz emlékek a kezdeti állapotokról (Sots 1-et szerencsére már a végső kiadással kezdtem).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.05.30. 18:51:14
A játék elején én mindenhova kaját teszek, a nyersanyag majd jön a bányákból. És amikor már jól be van lakva a bolygó akkor kezdem átteni olyanra amilyen a területhez legjobb. Ahova nem tudsz építeni azt majd le kell dózerolni ha durva dolog van ott pl vulkán akkor technologiát is kell majd fejleszteni hozzá. A kockánál ha lesz sárga felfelé mutató nyil az azt jelenti hogy az épületet fejlesztheted.
Ahova épp nő, oda már lehet építeni is, pl. ahova a képen nő ott van egy farm, de ki van kapcsolva, hogy ne rinyáljon a játék, hogy egy mező (épület) nincs kihasználva. Csak nem szabad elfelejteni visszakapcsolni, én ezért nem nagyon építek előre semmit.
Ha a mezők sárga csíkjára viszed az egeret a tooltip mutatja, hogy mennyi a boldogság ott és miért. Ha a kajára, mineral-ra, stb viszed az egeret, ott meg írja, hogy mennyit termel, mennyi az alap és mi növeli vagy csökkenti a termelést.
Swedish people are albino monkeys
A Planet Summary-nél látod, hogy mennyi kaja van a bolygón, lényeg hogy mindig pluszban legyél, csak úgy fognak nőni a pop-ok. Ha nincs elég, építs farmot, meg pakolj át kajára valakit.
A főbolygódon látsz olyat, hogy egy kockából jobbra-balra, fel-le nyilak mutatnak, ez azt jelenti, hogy a főépületed növeli ezen szomszédos kockák termelését. Kolonizált bolygónál az "alap" főépület nem tudja még, de érdemes kolonizáláskor olyan helyre tenni, hogy ezt a négy kockát majd tudja növelni ha fejlesztve lesz, tehát nem a szélére.
Egyébként látszólag minden rendben a képen, de a bolygólimited 5/5, ami azt jelenti, hogy a következőtől kezdve szektorba kell őket raknod, ami kb. annyi, hogy az AI fog foglalkozni a szektorba rakott területekkel. A mineral és energia pluszban legyen neki, bolygókra építkezik majd (szép lassan ahogy futja neki), de az űrbe pl bányákat nem épít, azt neked kell (ha van saját dokkja és pénze rá, akkor elvileg épít saját hajókat, de én még nem láttam).
Rabszolgásítani a saját pop-jaidat tudod ha kollektivista trait-et választottál, rabszolgák jobb termelést adnak kajából és mineral-ból. Kutató és energiatermelő pop-oknál viszont pont ellenkező a szitu. Rabszolga lehet még primitív faj is ha megszállod a bolygójukat.
Ellenfél birodalmakat vazallusnak tudod megtenni, akik aztán melletted harcolnak.
Küldj hajókat felderíteni, és amikor idegeneket találsz, a Situ. Log-ban kutasd ki őket (szatelit logós cucc, legalsó), csak ezután tudsz velük kommunikálni, és látod őket a térképen. Eleinte ritkább, hogy az AI kutat ki téged és veszi fel a kapcsolatot, de idővel csinálja ő is.
Mindkét tank elsődleges nálam 😄
Ódákat lehetne zengeni, hogy a gift-ség intézménye mennyiben kicseszett a Toldival.
Ingyen így nem kellett volna. Egy normális szintre hozott Toldiért egy t6-os tank árát kifizettem volna azonnal.
Ehelyett a legrosszabb harckocsi lett a t3-as szinten, csak azért mert gift tank. 40mm-s 3,84 mp-es töltésidő katasztrofális, úgy hogy az angol 40 mm-s ágyúk azon a szinten 2-2,2 mp-enként lőnek.
A másik, hogy a t3-asok átka is érinti, vagyis mint light-ot úgy kezeli az mm , mint a Pz 1 C-t. Oké, nincs + -/+3 tieres feldobás. De a Pz 1C kiváló spotter tank míg a Toldi ahhoz képest lassú.
Vannak szép esetek amikor bugos az MM és 29db t5-ös közé sorolja. De ez bármelyik t3-assal is így van, de azok rendelkeznek jó paraméterekkel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi értelme giftként behozni egy direkt lerontott tankot?
Régi normális WG üzletpolitika szerint a Toldi egy tierlimites, gyorstüzelő tankként került volna be a shop-ba 1500-1800 ft-ért.
Turánnál már korrektebbek voltak. Igaz, ott már dellát kértek érte (ami jogos is)
Turán III-nál már van élvezhetőség, de ott a lőszerkiszabatot a balansz kárára meghagyták, ahogy történelmileg volt. Nem igazán jó, ha elfogy a 32 db lőszer a csatában. Az ágyú amúgy tökéletes, pontos kiváló átütésű.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.16. 10:55:09
Pedig a Turán III képekkel nem tudom mi volt a baj. Ahhoz képest hogy milyen World of Tanks trollkodások szoknak megtörténni, arról már nehéz lett volna írni, hogy elérhető a Toldi III és Turán III a játékban?
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.05.16. 10:01:16
20.századi fasisztoid diktatúrák gyenge próbálkozások az Angszoc rémisztő eszméjéhez képest.