Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Ha már Ganxsta:

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DarkHorSe

csak hogy valami jo zene is legyen 😄

Swedish people are albino monkeys

s1lkforrent
im on a roll

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
shekel shuffle

zene teljesben

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.09.16. 11:40:44

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

joebacsi
punci

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hagyd már ezt a Lenin fiúk dumádat!
Azért mert itt idézgetsz ugyan akkora fíreg vagy mint eddig!
Majd ha lesz egy önálló gondolatot, és felcseperedsz mellém, akkor majd moralizálhatunk!
Egyébként sincsen ilyen pozícióra ambícióm , nekem teljesen megfelel a Legenda titulus, amit kiérdemeltem!
Ajánlom Magamat!
Ugyan itt , pilóta oktatást vállalok!
DarkHorSe

jaj! 😛PP

DarkHorSe
Az ellenség, az ellenséges ügynök mindig a legfőbb, a legveszélyesebb ellenségeit akarja megsemmisíteni, vagyis a legkiválóbb bolsevikokat, és a párt, az állam legjobb bolsevikjait, a legaktívabb vezetőit!

LSSAHPAUL
Bencs, mit szólsz a srác sakk-oktató videójához? Ha direkt csinálta akkor respekt, ennél nagyobb kárt okozni pár lépés alatt saját magának 😄 azért biztos fél órájába került mire rájött a kombinációra 😄 de mi van ha tényleg ennyire hülye... áh az kizárt akkor nem tudta volna felvenni a videót. (108742-es hsz.)

Szép lassan meg kell ejteni az új Házigazda választást !
Várom a javaslatokat !
DarkHorSe

DarkHorSe

LSSAHPAUL
😄

Zöld az Isten, lila a szolgája
a többit a Pali tudja, hogy mivel játszik a disznó Bácsi disznó!
Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.09.12. 21:05:36
jól mondod lilamánkííj
négerek, ki kedveli a faszt jelentkezzen nálam!
ha jól kirúgja magát 9 centi!
DarkHorSe
ződ! zöd! zöld!

LSSAHPAUL
😄 😄 köszi, csinálok akkor még párat. Itt van egy szinkitalálós, 1xrű, fekete=helyén van, fehér=benne van de nincs a helyén:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkHorSe
Jo lett video Pál koszonjuk a tutorialt, csak igy tovabb!

Cobra.
Lassan nyugdíjasklub lesz ez a topic <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Akkoriban a miénk milyen vagánynak számított. 😄

Jaja, és még találtam ilyet ^^ is...! 😊
Tuvok
Nézzenek már oda kit fúj ide a szél. <#gonosz1>

LSSAHPAUL
Apropó sakk tutoriál:

A sakkhoz sem: melléütsz az órának...!!! 😉😉😉
s1lkforrent
Inkább azért száradjon el a rák a pöcsin, mert nem engedi a moddolást.<#violent><#kocsog> Nem érdekelnek a kifogások, #oldjákmeg.

...

dominoS Special

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.08.23. 17:33:09

LSSAHPAUL
Én is megveszem, a lúval valami nyugis helyre vágtatok, aztán az asszonynak úgy lesz bemutatva hogy a lányaimnak vettem mint lovas játék, olyan jó hogy nézdcsak még én is játszani fogok vele néha.

DarkHorSe

sorvadj el ea, hogy nem jelent meg pcre

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Erről beszélek,régi BF-ek az új graffal.Mert a grafikai válltozás mellett minden megváltozott.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tuvok
Bú. Nekem a régi BF kéne mostani grafikával.

Sajnos nem a kinézettel van gond.Túl darálós COD majmolás lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tuvok
Oszt' amúgy jó lesz ? Egy videót láttam róla, abban nem nézett ki rosszul, de az én reflexeim már csak sakkhoz meg horgászszimulátorhoz jók, az ilyen lövöldözősdihez már nem igazán.

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Ajmán Tuviiiiiii 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Tuvok
BF1 ? Én már a 4-gyel játszom. <#idiota>

Wreck86
Tank youuuu! 😄

DarkHorSe
Engedelyezem!

Wreck86
Halihó!

Tekintve, hogy lassan megjelenik a BF1, így úgy gondoltam, hogy a szervert átrakom BF1918 módra, hátha valaki rákap a "Retro"ra. 😊

M.

Hagyjad...

s1lkforrent
Eeesüllyed a topik!

s1lkforrent
vótmá<#bee1>

Священная война

Complete History Of The Soviet Union, Arranged To The Melody Of Tetris

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.08.07. 21:35:02

Jóslat:
Ha a jelenlegi demográfiai folyamatok így mennek tovább hazánkban, akkor jó ha 2150-re még lesz Magyar Autonóm Terület. Az elöregedést, és az roskadozó nyugdíjrendszert az elputrisodás lidércessége is megfűszerezi.

Atomfegyverek korában béke van szerencsére, holott 100-150 kattintásra vagyunk a bolygó bioszféréjánának a "kivégzésére".
És csak annak az országnak a felvilágosult világi vezetőjének lehet "birtokában" atomfegyver aki ebben az életben akar boldogulni és nem 40-72 szűzlányos mennyben akar élni.
Még az a kandisznó kimjongun is belátja ezt (remélhetőleg).

angelus1991ster.blogspot.hu

joebacsi
1910-ben is iszonyat nagy béke volt, mégis jött a az első nagy buli...

Viszont, ami sokat változott és ami miatt az lssahpaul fórumozó által leírt forgatókönyvnek kicsi a valószínűsége:
- a nyugati világban sokat nőtt az életszínvonal, ott senki nem fog egymásnak esni, nem elég "éhes" hozzá
- kommunikáció iszonyat mód felgyorsult, a világ másik fele sokkal közelebb van, nem egy arctalan mumus már senki...ha meg ismered, akkor kevésbé vagy motivált, hogy megöld
- usa lehallgat mindenkit tokkal-vonóval, így elég macera nagyobb szabású dolgokat szervezni (igaz kisebb dolgokkal ki lehet cselezni, lásd oroszok krími papír levelekben küldött parancsai, meg pár robbantás)

A fogyó édesvíz, olaj értékének csökkenése illetve a kínai élettér kérdés azért okozhat meglepetéseket. De ezek közül egyik se hiszem, hogy atomháborúig menne, bár az én konfortérzetemen is javítana egy erős összeurópai hadsereg...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DarkHorSe
Nem torolte senki, szerintem nem mely, siman yo

LSSAHPAUL
😄 a no racism paródia már "túl mély"-nek számít, holott a klipp végig rasszista ellenes, csak 1s-ra villan be a bajszos, de örülök hogy új fogalommal bővült a repertoárom. Ezek szerint létezik a mély nácis buziskodás ami még belefér, de ami ettől több az a t.m.n.b. ami tilos!

DarkHorSe
Csak a tul mely naci buziskodasokat torlom 😄

LSSAHPAUL
😄 azt hittem mire kijövök értekezletről már törölve lesz, bakker végre kezdesz megkomolyodni!

DarkHorSe
Soha nem volt meg ekkora beke, mint amiben most elunk. Nem hinnem hogy a leirtakbol barmi is megvalosulna, de kivancsian varom. Mester.

LSSAHPAUL
Halgassátok jóslatomat! (majd kb 100 év múlva ez lesz a töri könyvekben, volt egy lssahpaul nevü forumozó aki pontosan megjósolta a jövőt)
Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
20 éven belül lesz egy hard reset, csak annyi a feltétele hogy egyszerre 2 atomnagyhatalom élén legyen kinjongun szerű vezető, ja és nem európa fog háborúzni, mert az el lesz foglalva a 'lázadásokkal', ugyanis franciaország városállamokra fog szakadni, a britek feloszlanak(független ország lesz: en,sc,ni,wa,gibr), a spanyolok 2 részre szakadnak (de lehet 3, kérdés mennyi menekült szivárog még be), németeknél újra náci párt jut hatalomra, de a hatalom gyenge, állandó lázadásokkal kell küzdjön, amit véresen le is ver, de az arabokat nem érdekli, tovább robbantanak), oroszok: putyin után kingjon un: világégés, egyéb esetben a gyenge európa miatt ukrajna, lett,észt, litvánia, moldávia annektálva, kína: újabb diák lázadások amiket levernek, internetet korlátozzák majdnem nullára, északkorea lerohanja delet, amit elfoglal, évekig tartja majd évekkel később forradalom lesz, a kommunizmus elbukik, az egyesült korea megmarad, japán: nem avatkozott be a koreai konfliktba ezért megromlik kapcsolata a nyugati világgal, illetve az usa-val, magányos semleges ország lesz, ja még a környékünk: törökország anarhiába fullad, miután a hadsereg rengeteg polgári személyt ől meg kis tartományokra szakad, kurdok országot alapítanak de előtte rengeteg meghalnak, az olaszflotta nem enged át hajókat afrikából, ja az eu feloszlik, közel keleten izraelen kívül más országnak mondható nem lesz, mivel teljes anarhiában egymást ölik az arabok, persze izrael naponta követ el emberiség elleni bűnöket hogy védje az országa közepét, de ez már senkit se érdekel, és végül magyarország: mivel trianonban jól megvagdosták viszonylag rend van, a cigányok boldogan élnek a rezervátumban, viszont a környező országok meggyengültek oroszokat kivéve: románia elszegényedett és anarhiában van, szlovákiában nyersanyag problémák vannak, gazdasága hanyatlik, oroszok elvannak, spekulálnak románia annektálásán, de a magyaroknak is vannak érdekeltségeik ezért feszült a viszony, ja a balkán ! na ott lesznek érdekességek, kb trónok harca, a magyarok spekulálnak délvidék visszavételére, a szerbek viszont vissza akarják állítani a jugót, albánok követelik koszovót.. osztrákok: elszigetelődnek, a náci németország annektálni akarja, csak nem ér rá 😊 az osztrákok önszántukból meg nem mennek. Na ennyit láttam kedves olvasó. 😄

LSSAHPAUL
Na amúgy valaki nem akar battlefield 1 klánba jönni?