Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
De én inkább nem szólok bele...amíg nem a HBA szerveren történik. Egyébként már bánom, hogy hozzászóltam.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HBA|Peti
Igaza van tizedes úr, ilyet nem lehet, az itélet:
5 zsák krumpli, és két honap wcpucolás
Danny
Ilyenért szokták kibannolni az embereket.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Hmmm, érdekes...

Ugye nem baj ha én ettõl hányok?

"Kissé" úgy nézett ki, hogy az zavar hogy gyalázták a ruszki bázist... Pedig egyenlõ volt a létszám is, és a SiXesek is szét voltak oszolva...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

A nagy kurszki orosz ellentámadásnál tizedesként a panzerschreck-et kezeltem, és az oroszok sok atnkkal és repülõvel jöttek, számban és tapasztalatban jóval felülmúlták a wehrmacht erõt. Amikor már úgy tûnt, hogy a saját támaszpontunk is a túlerõben levõ Vörös Hadsereg ellenõrzése alá kerül, akkor hangszórón megkértem néhány szovjet katonát, hogy álljanak át a német hadseregbe, ahol jobb dolguk lesz. Mivel ez a felszólítás értetlen fülekre talált, ezért megadtam magam a szovjet parancsnoknak és kértem a bajtársaimat, hogy õk is így cselekedjenek. Mivel néhány bátor német katona tovább folytatta a harcot és szívem még mindig velük volt, ezért a túloldalon partizántevékenységbe kezdtem, a társaimra nehezedõ nyomás enyhítésére. Szóval nem tk-ztam senkit, csak egy titkos harcászati lehetõséget vetettem be.

Lifeforce: Találtam egy 4 szemlyes jeepet géppityuval az egyik mapban. a neve Barbarossa! Csak gondoltam érdekel... 😊

Justice For Hungary!

Tuvok
jah, akkor megint pár napig nem olvasok fórumot.

HBA|Pepti
de jó, lesz egy flém, már unalmas volt a fórum :-)) és így lassan elérjük a 40 K-t is :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Nem tudom,csak kérdezem 😉

60000 - SiX!

Az nem lehet,hogy megint jó volt a teambalance?...

60000 - SiX!

Hát,nem zudom mi történt én is egyfolytában TK-ztam... 😊
sry 😊

60000 - SiX!

Attes!

Kíváncsi vagyok miért TKztál le csak úgy Kurskon?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Lifeforce csinál egy király autóversenyes pályát a BF alá, a neve Death Racer (D.R.)

42

Igen de a bombákkal kinlódom még úgyhogy lehet ma nem lesz kész 😞
HBA|Peti
Csodás?
Ha Te mondod
Na üdv mindenkinek ezen a csodás szombat délutánon!

Justice For Hungary!

HBA|Peti
jaja, dobjál be ide egyet, de amugyis a hungs.hu-n lesz fenn nem?
Danny
Na ha kész lesz ma, akkor majd lökjél linket 😊

Tuvok
Digital Reality

ReTeK
mi is az a D.R. ?

HBA|Peti
mé van itt ekkora pangás?
HBA|Peti
az rohadt jó lesz akkor már várom én is
De ha ne lesz kész:
HBA|Peti
na reggelt
Jaja de ami elötte van ott nincs pallo 😄
Ott si át kell ugratni. 😊
Úgyhogy aki le akarja rövidíteni az utat annak bombák hullanak a fejére 😊
Remélem.
Most rakom bele a bombákat 😊
magillagorilla
😊
Jóreggelit!

Aláiirás

Danny
Azért ha kicsit jobban a dolgok mögé nézek, akkor rájöhettem volna 😊

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Danny
És 2003 július 26-án reggel 10 órakor megvilágosodám. Bazmeg... 😄DDDD

Danny
Kinek, mit?

sharpshooter
viszont kívánom...

Danny
Jaja! Van egy DC pálya aminek a neve Inshallah Valley, na abban is van egy szakadék, ami ilyen pallók vezetnek át. Jó kis versenyeket nyomtunk rajta Humweeval.

Danny
Te meg kabbe, persze a legnagyobb tisztelettel

Danny
Na az kulleros 😊

sharpshooter
Jó hogy látlak, az a dupla palló nagyon-nagy szopatás...😊

sharpshooter
én sem értem mi van...

Reggelt.
Ma estére már lesz Death racer 😄
szombat

http://gaborszantai.co.uk/

Danny
Most mivan?

Danny
Reggelt! 😊

Jó reggelt!

http://gaborszantai.co.uk/

HBA|Pepti
szep jo reggelt mindenkinek

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

😄DD Óh,nagy Long Gun! 😊))

60000 - SiX!

Hamed
mialószar??? az elõbbi én voltam!

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

hogy száradjon le a f***a az ilyen rohadt spammernek. A rohadt fizetos hiredto accjait probalja beetetni, bf hez semmi köze. Martin kérlek cselekedj és egy életre tüntesd el ezt az sg forumról...
Kis Szabó [PT]
Egy pár MVH-s plakát a britektõl: Itten
hát ha beállsz közénk akkor nem hagyunk ki 😊)

a HBA server ismét public!

Justice For Hungary!

HBA|Peti
úgybizony