Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazeg
nemtom leszedni
a lap nem jelenithetö meg aszongya

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nagh
Death racer map relased:
Download: ftp://csere:[email protected]:1357/Death_racer.exe
szerve=szerver
Szerve újraindítva....
Nah bug javítva javítva mégegyszer le kell tölteni.
Süni: mind a két oldalon egy-egy helyen tudsz sérülés nélkül átugrani 😊
ssc-suni-hu
Megneztem, frankos, vicces.
De a nemet oldalrol az elejen nagyon nehez atjutni serules nelkul az elso szakadekon

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Nah ezért kell a teszt.
Találtunk egy bugot....
Nem teremnek bele a repülõk.
Egy kis türelmet és újra le kell majd tölteni.
Majd írok amikor rendben lesz.
kb 10 perc
A hungs.hu-n ez megy most tesztelés céljából. 😊
Nagyon lool már vagyunk egy páran 😊
Nagh
Death racer map relased:
Download: ftp://csere:[email protected]:1357/Death_racer.exe
ehh 😊)

Itt nézem hogy miket írsz és csak aztán vettem észre...

Justice For Hungary!

Nah....
Death Racer pálya kész.
Most teszteljük CB-vel 😄
Aztán relase 😄
magillagorilla
Mindíg is gyanúsak voltatok nekem... 😄
Amúgy jóreggelit!

Aláiirás

Danny
Mit szülsz Clay-nek? 😄DDDDDDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Oxigén! thx! 😊

60000 - SiX!

Már volt nálunk is felvillanó üzi. Majd szülok Claynek hogy rakja be! 😊

Justice For Hungary!

Én is néztem! 😊

Amúgy jó reggelt!

Justice For Hungary!

Jó reggelt!
Tudom,már beszéltünk róla...:
Nem lehetne megoldani,hogy a HBA-szerveren játék közben - mondjuk 5 percenként - felvillanjon a következõ felirat:
"FIGYELJ A CSAPATELOSZTÁSRA!"
Nem egy külföldi szerveren,így reklámozzák a BFTracks-et.
Csak 1 kérdés...

60000 - SiX!

Viharmadár
Jó reggelt!
Danny
Jó reggelt belétek is! Life: fasza vagy 😄DD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

'reggelt...
...már csak egyet kell aludni, és mehetek dolgozni megint - de várom...

http://gaborszantai.co.uk/

HBA|Pepti
szép jó reggelt mindenkinek

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Ez megalol 😊
Én zártam a napot és én nyitom?
Jóóóóóóreggelt 😊
Illetve ma
Na a map kész 😊
Holnap megcsinálom hozzá töltõképernyõt és ebédre már zúzhatjátok 😊
HBA|Pepti
nagyon jo meccs volt. Es ez a csapat meg is erdemelte, hogy megnyerje a VB-t is mar. most mar tenyleg mindent megnyertek, amit meg lehetett :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Ams
instalálnám a bf rtr-t, de ins. közbe a sound.rla-val baja van...

tipp?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Azaz! 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

aztán kiderült hogy mégse jó,de azért megittad
igazad is van,inkább kárba,mintsem pocsékba

Frankie
yeah!!

DARkhorse:kevesen voltunk...
kellett volna még pár ember és egybõl jobb lett volna

Danny
Jóvan, reméltem is hogy nézed, nem csalódtam 😊)

Danny
Világbajnok a magyar vizilabda válogatott! Yeehaaaaaaa!!!!! Legyakták a digókat 😊)))

off...

MAGYARORSZÁG 2003-BAN VIZILABDA VILÁGBAJNOK!!!

on...

http://gaborszantai.co.uk/

Danny
Gondoltam megkóstolom mielõtt rosszat adnék nekik ,)

DarkHorSe
kõszi mindenkinek aki ott volt most a bfbt serveren fasa volt

Swedish people are albino monkeys

Szerintem Te már most sokat ittál Danny
Fogadjunk a pálesz tette

Danny
Tüttyölt ratylit ettem vacsorára, de nem akármilyet ám, hanem vatyálósat 😊

Hát akkor húzzunk bele! Hóó-rukk! 😊

Justice For Hungary!

Martin576
Megvolt.

Danny
Ma még egy oldal sem telik be? Mi a túrós retkes tészta van?

HBA|Peti
akarom mondani:
ez lesz a Mapod szmájlija:

Justice For Hungary!

Danny
Hát biza az régen volt. aszongya hogy....általános iskola 6. osztály körül játszottam vele elõször.....akkor az kb. 1993-ban volt, 10 éve. Ejha. 😊

Rakjál ám bele olyan hálál kört vagy hogy hívják! Tudjátok még a stunts -ban volt... (hogy szalad az idö)

Justice For Hungary!

Danny
Sebaj, akkor majd holnap. Holnap? 😊 Inkább ne siesd el, legyen minél viccesebb 😊

Ma nem lesz belõle mert még mindíg a bombával küzdök.
4 személyes dzsip
Már ezer éve meg tudom csinálni.
Viszont egy nem valós eszközt berakni eszköznek az lassan megy mint látható 😊
MEgsúgom Seat átállása után egyenlõ volt.

Mikor kérted hogy Csabika álljon át, akkor is.

Nem baj, biztos én vagyok a vak...

De itt be is fejezem...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

A HBA szerveren volt.

Simán nem volt még közel egyenlõ sem a létszám sem a rutin. Az oroszok folyamatosan min,. 3-4-5 emberrel többen voltak(ebbõl is látszik, hogy még meg sem nézted az elosztást). Nagyon sok üzenetet beírtam, külföldi szervereken ilyenkor gyakran segít az, hogy - ha nagyon nagy az eltérés, és nem akarnak átállni - mindekit megkérek a kevesebb csapatban, hogy álljon át a másikba, ilyenkor többnyire észbekapnak az emberek, hogy ez egy közösségi játék, és, ha nem tartják be ezt a minimális alapszabályt, akkor, egy idõ után nem lesz kire lõni. Ez általában mûködni szokott, de most ez sem. Ha pedig valaki élvezi jelentõs túlerõben az ellenfél bázisát rapelni, és magasról szarni a csapatelosztásra, és a másik oldalon játszókra, az ne rinyáljon azért, mert átállok és seggbelövöm ezért. . Amúgy lassan 2 hete nem játszottan magyar public szerevren bf-et, és most is egész jó volt a játék, amíg ez ki nem alakult. Szerintem erre már nagyon sok szó el lett itt is, és játékban is csépelve. Én személy szerint továbbra is egyedi megoldásokat fogok alkalmazni, ha valami miatt teljesen felborul a játék. Akinek ez nem tetszik az más most bannolhat is.

Danny
Life! Mi a helyzet? Lesz ma este Halálos Verseny ? 😊))