Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom leszedni
a lap nem jelenithetö meg aszongya
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Süni: mind a két oldalon egy-egy helyen tudsz sérülés nélkül átugrani 😊
De a nemet oldalrol az elejen nagyon nehez atjutni serules nelkul az elso szakadekon
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Találtunk egy bugot....
Nem teremnek bele a repülõk.
Egy kis türelmet és újra le kell majd tölteni.
Majd írok amikor rendben lesz.
kb 10 perc
Nagyon lool már vagyunk egy páran 😊
Itt nézem hogy miket írsz és csak aztán vettem észre...

Justice For Hungary!
Death Racer pálya kész.
Most teszteljük CB-vel 😄
Aztán relase 😄
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
60000 - SiX!
Justice For Hungary!
Amúgy jó reggelt!
Justice For Hungary!
Tudom,már beszéltünk róla...:
Nem lehetne megoldani,hogy a HBA-szerveren játék közben - mondjuk 5 percenként - felvillanjon a következõ felirat:
"FIGYELJ A CSAPATELOSZTÁSRA!"
Nem egy külföldi szerveren,így reklámozzák a BFTracks-et.
Csak 1 kérdés...
60000 - SiX!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
...már csak egyet kell aludni, és mehetek dolgozni megint - de várom...
http://gaborszantai.co.uk/
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Én zártam a napot és én nyitom?
Jóóóóóóreggelt 😊

Holnap megcsinálom hozzá töltõképernyõt és ebédre már zúzhatjátok 😊
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
tipp?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
igazad is van,inkább kárba,mintsem pocsékba

kellett volna még pár ember és egybõl jobb lett volna
MAGYARORSZÁG 2003-BAN VIZILABDA VILÁGBAJNOK!!!
on...

http://gaborszantai.co.uk/
Swedish people are albino monkeys
Fogadjunk a pálesz tette

Justice For Hungary!

Justice For Hungary!

Justice For Hungary!
4 személyes dzsip
Már ezer éve meg tudom csinálni.
Viszont egy nem valós eszközt berakni eszköznek az lassan megy mint látható 😊
Mikor kérted hogy Csabika álljon át, akkor is.
Nem baj, biztos én vagyok a vak...
De itt be is fejezem...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Amúgy lassan 2 hete nem játszottan magyar public szerevren bf-et, és most is egész jó volt a játék, amíg ez ki nem alakult. Szerintem erre már nagyon sok szó el lett itt is, és játékban is csépelve. Én személy szerint továbbra is egyedi megoldásokat fogok alkalmazni, ha valami miatt teljesen felborul a játék. Akinek ez nem tetszik az más most bannolhat is.