Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazz ne vedd sértésnek de miért kell ennyire véresen komolyan venni egy játékot?
És akkor mi van ha tönkrevernek?
Semmi.....
Max elmondhatod, hogy játszottál az NB-vel egy jót.
De ha belegondolsz ez visszafele is elsülhet.
Gondold el mi van akkor ha õket verik el pl a HuMan?
Szerintem számukra is semmi.
Egy jót játszottak és megtudják, hogy esetleg mi a gyenge pontjuk...már ha van ilyen 😊
aPa
aztán lehetne versenyezni, hogy ki ért el ellenük több pontot 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Nem...
Arra gondoltam, hogy az NB is induljon a ligában mivel van Magyar 3 taguk..
Senki nem szolna és szólhatna sõt.
Kihívásnak tekintenénk 😊
Egy kis zamatot visz a ligába.
aPa
tényleg bugos picit az 1.4, mondjuk én ilyenekek nem tapasztaltam, de vannak benne SOKKAL csúnyábbak is
ez van, ezzel játszunk 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Manta
Több hónap után most játszottam elõször, de elég fura volt. Az 1.4 bugos? Jármûvek spontán sérülnek, tank garázsban elkezd pattogni, jeepet pörgetve rakja le a gép, és nem sokkal késõbb fel is robban, stb.
air23
#bf.hu -n vannak kontaktok ezügyben, ha gondolod gyere fel, hamarabb kapsz választ a kérdéseidre 😊

egyékbént gondolom pepti ék gyorsan frissen fognak írni egy hírezõ engine-t is mivel már van mysql accuk ha minden igaz.

air23
keep it up! 😊

air23
mármint szóljunk az nb nek hogy indulhatunk a magyar ligában mert van 3 magyar tagunk? 😊 szerintem nem jó ötlet (bár lehet hogy nem is ezt gondoltad)
maguk a tagok meg majd eldöntik szabályvéglegesítés után, de szerintem nem kell túllihegni a témát, vlsz nem fogunk sehol se játszani

air23
ez az egyetlen egy normális ok ami miatt lehet ilyen klánokkal játszani 😊 gondoltunk mi is erre este, csak nem voltam biztos benne. viszont most már akkor megnyugodhatok 😊

air23
amint kilépek, szólok! 😊

air23
😊 !

Folytatom.... 😊
Arra az oldalra kellene egy phpnuke, és akkor mindenki tud hírezni az adminnak meg csak engedélyezni kell, hogy kikerülhet és kész.
Kicsit egyszerübb lenne.
Valamint igértem, hogy segítek a hírezésben de azt nem árultad el, hogy milyen formába küldjem és kinek 😊
BB:
Megcsináltam klánleírást a battlefield.hu-ra
Hova és kinek küldhetem?
Iceman
Lefordítottam a CB szabályzatot. Vannak benne még hibák, de azért érthetõ. Ha vkinek kellene, sikítson.
doc-ban van meg.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Reggelt!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Iceman
Ez már egy régi kihívás volt. Igazából csak õk nyerhettek volna a dolgon, nekünk pedig ez kötelezõ gyõzelem volt.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ez logikusan hangzik.
Miért nem szoltok az Nbrigade-nak?
Mivel vannak Magyar tagjai is ezért nem hiszem, hogy nem látnánk õket szívesen a ligában.
skorpio7
Szép volt SiX . 😊

Air !
Tudtommal az áll a történet hátterében , hogy azt a meccset anno még akkor fixálták le a srácok , amikor a 60. hely környékén tanyáztak ... hát idõközben egy kicsit feljebb kerültek . 😊
Legalább volt egy kis "éles" Stalingrad gyakorlásuk ... ja igen , a TS-en hallottak alapján azt tervezik , hogy ezzel is készülnek az NBrigade ellen , velük/rajtuk keresztül akarnak a Top 10-be kerülni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Frankie
ehh, vesd be magad bébi 😊)))

tibor16
HBA-sok figyelem!!!

AKI A HBA TALIN RÉSZT VESZ,
JÖJJÖN MA, GYAKORLÁS ELÕTT,
7 ÓRAKOR TS-RE.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

HU.man Numero
Hmmm a kolléga jövõ héten netán mégtöbb hasizom gyakorlatot szeretne? Naugye
air23
2 v 10 be válallom 😉
egyébként szerintem nekünk nem kellene sehol se játszanunk és én szerintem nem lenne szabad megengedni hogy a liga idején ideiglenes tagok csatlakozzanak. Csináljanak csak szépen sok új magyar klánt vagy erõssítsék a meglévõket ügyesen (de nem csak a liga idejére).

csak semmi kisajátitás 😊)
szervezzenek maguk köré pár embert és külön csapatként induljanak 😊

HU.man Numero
már tudom mozgatni
HU.man Numero
Air,BB asszem egyértelmû.
HU.man Air
HU.man BurnBaby
Jó reggelt!

Ha esetleg az a bizonyos döntö bizottság összeülne a közeljövöben akkor nekik kéne dönteniük a kezdés idöpontjáról is! A klánok küldöttei meg megvitatják klánon belül hogy mi lesz az állásfoglalásuk.

Amúy hány csapat van már????

Justice For Hungary!

air23
szinte gondoltam 😉

AndrewCB
Akkor nem szóltam semmit! 😊
(a "Mi" -be Én is beletartozok! 😊 )

Jaja bocsi érte....
Ez a mi hibánk 😄
air23
gondolom senki nem küldött az illetékeseknek ifo-t hogy mit írjanak ki az oldalra.. szomorú!!!

AndrewCB
Megnéztema a Battlefield.hu-t.

Szomorúan láttam, hogy a CB nincs a klánok sorában!

air23
szerintem az NB tagjainak kellene lenniük a döntõbíráknak, mert mi szerintem lelég objektívek vagyunk ezügyben 😊 (szeretem a P5 öt 4GHz-n 😉

remélem jót tesz ez a verseny a magyar bf társadalomnak 😊

Nem arra gondoltam, hogy fordítsátok le a CB szabályait 😊
Az tényleg egy kicsit tulzás lenne.
De azokat a fontos pontokat amiket lentebb leírtam azokat mindenféleképpen fontosnak tartom, hogy bele legyenek írva.
Grats a SiX-nek 😊
én még annyit hozzámerészkedek fûzni Pepti és Freddy hozzászólásához,hogy énszerintem nem szabad egy egész klán miatt egy egész népet lenézni. Mondjuk minket magyarokat majdnem mindenki lenéz de ha majd mi is elindulunk a CB-n Conq-est ladderen megkapják a rohadékok az ólmot 😊
Hát sok német szerveren játszoittam már egyedül de azt nem kommentelném.
Viszont finn tesóink mellett muszály vagyok kiállni,mert egy meccset játszottunk velük,és azt a meccset pont Pepti és én beszéltük le IRC-en,megértõek voltak,és jófejek,utána is többször is feljártam hozzájuk dumálni.
(télleg Pepti õk mondták hogy akarnak velünk egy visszavágót játszani conq-ba,ezt meg kéne tárgyalni velük)
na egyenlõre enny. ja és mégvalami. jóreggelt 😊

Nemtudom.....
Szerintem érdemes Magyarul is leírni mert sokan nem tudnak angolul akik indulnak.
Én még csak-csak megértem de vannak olyanok akik egyáltalán nem értik.
Szerintem beleírhatnátok, hogy a játék bugjait lehet-e használni vagy sem, és ami még nagyon fontos az a megjelenés ideje.Tehát egy csapat késik x idõt akkor elvesztette...
Sajna itt keményen kell fellépni mert nem szeretnék hajnali 2-ig nyomulni mert a másik csapat 2órát késett.
Felcserélési idõpontok egyeztethetõek...
Pontszámok screenshotjainak elküldése a szervezõnek...
Azért ezeket érdemes lenne beleírni Magyarul, hogy késöbb ne legyen belõle probléma.
air23
grat vagy mi, de máskor nem akarom látni hogy 9x. helyezet ellen nyomjátok ,)

+-20 helyezettet érdemes csak kihívni imho.

Sry kint van már?
Life, ha kicsit elolvasnád a www.battlefield.hu-t, akkor megtudnád, bebebeee...

http://gaborszantai.co.uk/

Jut eszembe...
A szabályokat mikor állítjátok fel?
Gondolok itt arra, hogy a játékban "mit " lehet használni és mit nem, pontos megjelenés....,késés max 20perc.... stb
Csak keményen 😊
LooL
Jóreggelt.
Miért lenne flame?
Ez egy félreértett rosz célzás 😊
Ezt a CB klán is elismeri, hogy Magyar klánok közül a PT a legjobb. Ha belegondoltok akkor ezt mindenki tudja, hogy az a klán tolja a legjobban aki a legrégebben a legtöbbet tolja ezt a játékot.
Ezzel soha nem is volt gond.
A vita mindig az emberszámbavételnél volt.
Tehát ami nem csak a PT-vel kapcsolatos hanem az egész BF scenével ott mindenkinek ugyanolyan beleszólási, döntési joga van.Ami érinti az egész scenét ott a megoldás az, ha minden klánból összeröccen 1-1 ember egy TS-en és az eldönteni valót együtt és a kulcsszó itt van: EGYÜTT eldöntik.
Lehet, hogy én vagyok a hülye de úgyvélem, hogy itt mindenki tett valamit a BF scenéért nem csak a PT nananananana nem FLAME nem félreérteni 😄
Téma OFF 😄
Jó reggelt...

Visszaolvasva a fórumot, tényleg jobb lesz, ha megint húzok Dájáblózni (gyagya játék hülye Éndzseleknek)...😊
Uccsem tudnék felnõni a BF-hez, most már érzem: sok gonddal és felelõséggel jár ez a sok bajnokság.
Lehet, hogy a PT-nek ez lesz a sorsa: noname team from noname country...
Hogy is képzelitek, hogy megelõzhetitek a nyugati világ szponzorált csapatait 😊

http://gaborszantai.co.uk/

HBA|Pepti
ja, es gratula SIX, ez lemaradt :-)

Ezert is lehet flémelni :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Pepti
Szép jó reggelt.

Magyar klanok kozti sorrend:

Egyet ertek Skorpioval. Tenyleg nem nagyon akarta senki kimondani, de itthon tenyleg a PT a legjobb. a 2. es 3. hellyel is egyet ertek, de azert varjuk meg a bajnoksag veget . A bajnoksagrol a jelenlegi nyilvanos tudnivalokat a www.battlefield.hu-n megtalalja mindenki.

Anyazasok CB-n: en is neztem mar a PT-nel, hogy voltak ilyenek. csak en nem mertem megkerdezni Nalunk is voltak, ketto is. Es egyebkent pozitivan csalodtam az amerikaiakban, mert veluk nem volt semmi gondunk soha, sot talan a legjobb hangulatu meccseinket veluk jatszottuk. Siman megertettek, hogy egy meccset nem tudunk lejatszani, mert nekunk rossza a pingunk hozzajuk, nekik meg hozzank. Amit meg lejatszotunk, az nagyon jo hangulatu volt. Nekunk hala istennek a finn csapatokkal nincs negativ tapasztalatunk (asszem eggyel jatszottunk, de az nagyon jo hangulatban zajlott), viszont a nemetekrol en sem tudok semmi jot mondani. Ok tenyleg nagyon lenezik a magyarokat.

Ezekbol egyebkent tenyleg ne legyen flame :-) A ki a nagyobb legeny a gaton kezdetu meset dontse el a bajnoksag (bar azert egy-ket helyet szerintem boritekolhatunk), de en megmodnom oszinten, hogy a bajnoksagot nem azert inditottuk el Hagival, mert meg akarjuk mutatni barkinek is, hogy talan 3. helyre beferunk, hanem hogy egy jo kis gyakorlasi lehetoseget biztositsunk magunkat es mindenki masnak es talan egy kicsi szint is vigyunk a harcmezokre. A meccsek ugyeben pedig szerintem tenyleg erdeklodes van csak (engem is erdekel), de mi mellettetek vagyunk PT. Ne huzzuk meg jobban szet ezekkel is kis hazank kis BF tarsadalmat.

FreddayHawk-nak meg uzenem, hogy veled vagyok :-) Mutassuk meg a "nyugat"-nak, hogy keleten is tudnak eredmenyeket elerni, onerobol, szerenyebb korulmenyek kozott.

Na tessék, lehet flémelni

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Danny
Jó reggelt mindenkinek! Gratulálok SiX! Én csak annyit láttam ASE-n, hogy Stalingrad elsõ körében az elején 4 ember volt tõlük és utána voltatok ti. De hát úgy látszik hogy ebbõl nem lehet következtetéseket levonni. Örülök neki. Szép volt fiúk! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hamed
IQ-negatív barátunk azzal szórakozott, hogy apc-vel kirongyolt a felszálló bombázók elé. Én meghalok no more-ral õ meg kocsikázik tovább elõre-hátra. FF off, ki se lehet lõni max ha beleszállsz dzsippel. De minek, úgyis folytatja amint respawnolt...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hiába no, találékony az ember, ha más játékának az elbaxásáról van szó...

Hamed
rl meg barátkozhat a 7. hellyel😊) Nem gondoltam volna, hogy a finn srácok megverik õket.

Hamed
Jah, már nekünk is írták meccs közben amikor megkezdõdött kharkovon a "répázás", hogy ezt nem lehet, merthogy hangárkemp kategóriába tartozik. lol...
Asszem egyedül tankkal nem illik a kifutópályára menni, ágyúzni nyugodtan lehet, cb-n nincs rá szabály hogy ezt nem szabad.

ssc-suni-hu
Microsoft.hu-n levo ingyenes explorer frissites nem teszi helyre?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek