Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Justice For Hungary!
Justice For Hungary!
Justice For Hungary!
Figy. Minden jöhet ami ezzel kapcsolatos.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kerestem dolgokat a debreceni csatáról. Képeket nem sokat találtam. (fénykép 2 ami van, térképek a csapatmozgásról meg vagy 4-5) Viszont leírást hogy mi hogy is volt arról van vagy 40 oldalnyi anyagom amit kimásoltam egy könyvböl. Majd elviszem a hétvégén a HBA talira és odaadom vkinek aki majd továbbítja neked.
Estleg ha szükséged van pár fényképre (nemtom akarsz e csinálni a városból részletet, Ezügyben segíthetek) De arról hogy milyen volt a csata/ák helyszíne arról nincs sok minden. Esetleg azt tudom neked ajánlani hogy egy domborzati térképet megnézhetsz hogy az adott térségben hogy változnak a domborzati viszonyok. Vagy mondd meg mink nézek még utána!
Illetve hogy képzelted el nagyjából a mapot? Nagyobb területet akarsz megvalósítani vagy csak egy kis részre koncentrálsz?
Justice For Hungary!
Hogy töltötted le ha nem volt neted? 😄DD
Van ez a kategoria is.
De én nem ezekrõl beszéltem.
Olyanok mint na majdnem írtam neveket de nem írok...
Szóval nálunk ezek a tipusú emberek vannak és nem azok akiket te mondasz.
Természetesen a maga szórakoztatására is bele ad pénzt de ettõl függetlenül már nincs arra pénze, hogy megvegye 13pénzért.
Hogy ha nem lett volna biztonsági másolatod akkor nem vetted volna meg az eredetit.
Na ezért nem üldözik a játékwarezt sehol a világon.
Ezt a fejlesztõk is tudják, hogy egy vevõ elöbb kipróbálja végigjátsza és ha megtetszik akkor megveszi.
S mi lenne ha üldöznék?
Többet veszítenének a fejlesztõk és a kiadók mint most a warezen.
Megveszi mert ebbõl él és meg kell vennie mert ez a munkája vagy éppen a gyereknek muszáj az iskolába és nem éghet valami ocska géppel, ezért a szülõ az utolsó fillérjét odadja a gépre....
Viszont senki nem mondta, hogy a szoftverre tellik.
Senki nem lehet gazdag mint egyesek
Merthogy bocsi nem sértésnek szánom de csak azok gondolják így akik fizetése 2-3kilo felett van.
Charliera, Charonra, Stotora és õk nagyon tapasztal skilles játékosok akikre nagyon szükségünk lenne.
A másik fele Offline tag.
Az 1%-a pedig kilépett 😞
S ahogy gyülnének a játékra képes emberek úgy fogynak is mert türelmetlenek és nem várják meg, hogy meg legyen az összeszokott játszani képes létszám.
Természetesen meg is értem hiszen ha már megvette akkor....
Csak azt nem értem, hogy akkor miért lép be amikor az elsõ, hogy közöljük a tényeket.
Tudod ha ezt valaki kihasználja akkor már lábtörlõ szaga van az egésznek.
Mivel nálunk sok a fiatal és a több gyerekes családos ember nehéz kinyõgni nekik a szoftver összegét.
13k a game meg 250k a gép.. azé az sok.. :/
(persze ha jó géped van akkor elég csak 80k-t elkölteni ram ra meg vkárty ra 😊
S ha az ember meg meri mondani akkor a CB klán elfogy. Most ez a beszólásom után kiváncsi leszek ki lép ki a klánbol 😄
Pontosan ez a kulcsa, hogy a CB miért nem indul.
Ez is a kulcsa.
Ugyan is akik tudának indulni azok még nincsenek összeszokva és értelmetlen lenne...
5 ember meg nem igazán váltja meg a világot.
A többi CB-stõl meg elnézést de ez az igazság.
A mérce minimum a
Tyler, Petko, Winters, Charli, Charon, LSC, Jómagam, Zsozso, Nyunyi, Stoto
összeállításban (régi ütõs csapat)
ereje.
Ennélkül elindulni.....
ezért jó az a kursk ctf re. ha be van szorítva az ellen akkor nyert ügyed van 😊

Mondjuk amit soha ne fogok megérteni, az az hogy pl.: Kurskon amikor beszorít az ellen miért csak a házban spawnolhat mindenki? Mert igy esélyed sincs hogy kijöjj. A DICE meg kinyalhatja

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
http://www.northernbrigade.com/codeofconduct.php
(lehet hogy itt nem tudod a sorok közül kiolvasni ezt, de 'sajnos' nem játszunk tört szervereken meccset)
Az idõponttal pedig megkereslek.
Természetesen csak tört szerveren tudjuk lerendezni mert csak így lennénk meg annyian.
Ha rábolintasz akkor már szervezem is az idõpontot. 😉
Mi legalábbis marha sokat tanultunk minden egyes NB-vel nyomott gyakmeccsbõl ( amiket itt sem mulasztok el megköszönni BB-nek és Air-nek ) szóval, ha éppen ráér és hajlandó az NB, akkor ragadjátok meg az alkalmat ( nem csak a ChaosBrigade, hanem minden magyar csapat ! ) hogy játszatok velük. Korrektek, mert nincs alázás szaga a dolognak a legnagyobb kipicskor sem, és olyan dolgokat látsz, ami nem csak az adott pályán alakítja át a csapatod stratját, hanem gyakran általános irányelveket változtat meg.
Szóval mindenkinek ajánlom ,mert érdemes.
Air-nek meg igaza van. Azért nagyon-nagyon jó ötlet a Magyar Bajnokság ( le a kalappal a HBA elõtt ) mert esetleg a végére lehet hogy a freelancerekbõl összekovácsolódik egy újabb alakulat.
- amint mondtam mi is. idõpont?
Most azt hiszed poénkodtam.
- nem
Nekünk kihívás és jó játék.
- talán nekünk is az lesz
Ha kikapunk akkor kikapunk naés.
- nem naés, hanem tanulunk belõle
Nem ettöl függ az életünk szerencsére.
- mégojat. nekünkse
De amiket írtál az nem igazán jó kifejtés 😄
- szerintem az.
remelem Magyarország eu ország 😊
- nemsoká, de egyébként ja.
És mivel van 3 Magyar tag akkor miért ne játszhatna.
- mert full magyar liga (dejó lenne ha lenne 1 emberke az LCD ben is)
De ahogyan Pepti is mondta szerintem felállhatna a bíróság 😄 és ez csak szavazás kérdése.
- szükségtelen
De a korrektség azt mutatja, hogy játszhatnának.
- lsd fentebb
Sõt mint mondtam ez adná meg az ízét a ligának.
- pont ez venné el 😊
40k!!!
Nem a gyõzelem a fontos hanem a lé, úgyhogy mindenki perkáljon 10000 Ft-otide:
Hagirez
1101010-5548116-6166811

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Most azt hiszed poénkodtam.
Nekünk kihívás és jó játék.
Ha kikapunk akkor kikapunk naés.
Nem ettöl függ az életünk szerencsére.
De amiket írtál az nem igazán jó kifejtés 😄
remelem Magyarország eu ország 😊
És mivel van 3 Magyar tag akkor miért ne játszhatna.
De ahogyan Pepti is mondta szerintem felállhatna a bíróság 😄 és ez csak szavazás kérdése.
De a korrektség azt mutatja, hogy játszhatnának.
Sõt mint mondtam ez adná meg az ízét a ligának.
egyébként a bõvebb kifejtés:
- air co-leader ugye az nb.eu ban..
- tehát ha én azt gondolom hogy nem helyes hogy játszunk akkor nem játszunk
- azért nem helyes mert 3 magyar pléjer egy klánban != magyar klán
- és gondolom ez a magyar liga csak a magyar klánokról szólna
hát ez.
a jelenlévõk nagy részének ez egy tétre menõ JÁTÉK lesz, nyilván meccstapasztalat nélkül kisebb sansszal megyünk a csatába, de MINDEN EGYES pontnak nagyon fogunk örülni
Anno óriási elégtételt éreztem egyszer kharkhovon, hogy Pink Tigerrel együtt kb 10 élet árán kiszedtük egyetlenegyszer talán Tiszteletest egy tankból 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

AKI A HBA TALIN RÉSZT VESZ,
JÖJJÖN MA, GYAKORLÁS ELÕTT,
7 ÓRAKOR TS-RE.
bocs, tudom, már beírtam, de még be is fogom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
az ünnepi kaki...