Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nancsika_melo
Mondom én, hogy jól áll nekem a piros... 😊

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

hát a divatot követni kell... 😊

Justice For Hungary!

kircsi 😊

Justice For Hungary!

Nancsika_melo
Szépjónapot!
Szép a ruhácskám?
(Köszi Süni!)

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

ok. kinek adjam majd oda a HBA-ból. Haribo?

Justice For Hungary!

Nekem az a pár kép is jöhet meg a leírás.
Figy. Minden jöhet ami ezzel kapcsolatos.
Adi
Nekem is 1.2 ghz, gf2 mx400 64ram és tegnap vettem még ramot 896 ram és sound blaster 5.1 hangkártya... na ilyen a konfig.. ezzel én most meg vagyok úgy, ahogy 2 játék van a gépemen ebbõl az egyik a bf a másik az inf azt ha játékról van szó ott van a ps2. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HBA Danny-meló
Ne szomorkodj, nekem csak 1.2 Cerka és Gef2 Mx400 van, szóval te jobban állsz. ,)

HBA Danny-meló
Jah 😄 nem én töltöttem le hanem haverom és én meg tõle kaptam meg a játékot.

Adi
Én már a single player demonál éreztem egy kis vágyat a játék íránt.. azt tudni illik akkor p2 gépem volt. Most van egy p3-om itt már überfasza... csak a gf2mx400 64ram-os helyet lehetne mondjuk vmi uj gf 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Lifeforce:

Kerestem dolgokat a debreceni csatáról. Képeket nem sokat találtam. (fénykép 2 ami van, térképek a csapatmozgásról meg vagy 4-5) Viszont leírást hogy mi hogy is volt arról van vagy 40 oldalnyi anyagom amit kimásoltam egy könyvböl. Majd elviszem a hétvégén a HBA talira és odaadom vkinek aki majd továbbítja neked.

Estleg ha szükséged van pár fényképre (nemtom akarsz e csinálni a városból részletet, Ezügyben segíthetek) De arról hogy milyen volt a csata/ák helyszíne arról nincs sok minden. Esetleg azt tudom neked ajánlani hogy egy domborzati térképet megnézhetsz hogy az adott térségben hogy változnak a domborzati viszonyok. Vagy mondd meg mink nézek még utána!

Illetve hogy képzelted el nagyjából a mapot? Nagyobb területet akarsz megvalósítani vagy csak egy kis részre koncentrálsz?

Justice For Hungary!

40k 😄
Ez ari volt 😄DD
Hogy töltötted le ha nem volt neted? 😄DD
Persze ez csak a játékra igaz mivel a zenénél a filmnél és a progiknál tudod mit veszel meg.
Persze természetesen neked is igazad van.
Van ez a kategoria is.
De én nem ezekrõl beszéltem.
Olyanok mint na majdnem írtam neveket de nem írok...
Szóval nálunk ezek a tipusú emberek vannak és nem azok akiket te mondasz.
Természetesen a maga szórakoztatására is bele ad pénzt de ettõl függetlenül már nincs arra pénze, hogy megvegye 13pénzért.
HBA Danny-meló
Ott kezdõdött a dolog, hogy amikor kijött a BF akkor még nem volt netem. Letöltöttem, elkezdtem játszani vele singleben és nem volt játék amit ilyen gyorsan töröltem le mint ezt. 😄DD Kurva szar a single szerintem. Nincs történet, amit a Mohaa után hiányoltam. Aztán jött az adsl és jött vissza a játék is. 😊 Aztán szerelem és megvettem feleségül a MediaMarktban. 😊

És ebbõl mi következik?
Hogy ha nem lett volna biztonsági másolatod akkor nem vetted volna meg az eredetit.
Na ezért nem üldözik a játékwarezt sehol a világon.
Ezt a fejlesztõk is tudják, hogy egy vevõ elöbb kipróbálja végigjátsza és ha megtetszik akkor megveszi.
S mi lenne ha üldöznék?
Többet veszítenének a fejlesztõk és a kiadók mint most a warezen.
Te tévedésben vagy.
Megveszi mert ebbõl él és meg kell vennie mert ez a munkája vagy éppen a gyereknek muszáj az iskolába és nem éghet valami ocska géppel, ezért a szülõ az utolsó fillérjét odadja a gépre....
Viszont senki nem mondta, hogy a szoftverre tellik.
Senki nem lehet gazdag mint egyesek
Merthogy bocsi nem sértésnek szánom de csak azok gondolják így akik fizetése 2-3kilo felett van.
HBA Danny-meló
Meg szerintem nem is a CD árával van a gond. Mielõtt én megvettem, folyton azon szenvedtem, hogy mi a francnak ez nekem, mikor itt van már a biztonsági másolat a kezemben. Ua. a játék, minden magyar szerverre fel tudok menni. Akkor meg minek? És a választ abban találtam meg, hogy a CSAPATOMÉRT. Semmi más nem jutott eszembe csak az, hogy milyen jókat játszhatunk majd együtt külföldön. Más nem nagyon szól mellette, de ez elég volt. 😊

Gondolok itt
Charliera, Charonra, Stotora és õk nagyon tapasztal skilles játékosok akikre nagyon szükségünk lenne.
A másik fele Offline tag.
Az 1%-a pedig kilépett 😞
S ahogy gyülnének a játékra képes emberek úgy fogynak is mert türelmetlenek és nem várják meg, hogy meg legyen az összeszokott játszani képes létszám.
Természetesen meg is értem hiszen ha már megvette akkor....
Csak azt nem értem, hogy akkor miért lép be amikor az elsõ, hogy közöljük a tényeket.
Tudod ha ezt valaki kihasználja akkor már lábtörlõ szaga van az egésznek.
air23
ja.. gondoltam hogy nem a gépekkel lesznek a gondok :/

air23
palota!!! tudod az AA nál 😊 pajta.. vell jólhanzik, ezt megtartom, thx!! 😊

Nem hiszem mert itt mindenkinek jó gépe van de bizony a game összege nagyon sokaknak nagyon drága.
Mivel nálunk sok a fiatal és a több gyerekes családos ember nehéz kinyõgni nekik a szoftver összegét.
air23
szerintem nem az erõ felméréssel lehet itt a baj hanem sajnos bf et játszani elég komoly pénz kérdése Magyarországon 😞

13k a game meg 250k a gép.. azé az sok.. :/

(persze ha jó géped van akkor elég csak 80k-t elkölteni ram ra meg vkárty ra 😊

air23
hehe thx 😉 láttam hogy az animáltgif a divat és tegnap 'véletlenül' pont láttam egy jó kis swf et amibe ez a zsákolása volt gondoltam megcsinálom logo nak 😊

Köszi de ez soha nem fog bekövetkezni mert egyes emberek nem képesek felmérni az erejüket és a tudásukat.
S ha az ember meg meri mondani akkor a CB klán elfogy. Most ez a beszólásom után kiváncsi leszek ki lép ki a klánbol 😄
HBA Danny-meló
Kúl a logód!

air23
kívánom hogy legyen egyszer nektek is egy jó bf csapatotok eredeti cdkkel 😊

Tudok róla.
Pontosan ez a kulcsa, hogy a CB miért nem indul.
Ez is a kulcsa.
Ugyan is akik tudának indulni azok még nincsenek összeszokva és értelmetlen lenne...
5 ember meg nem igazán váltja meg a világot.
A többi CB-stõl meg elnézést de ez az igazság.
A mérce minimum a
Tyler, Petko, Winters, Charli, Charon, LSC, Jómagam, Zsozso, Nyunyi, Stoto
összeállításban (régi ütõs csapat)
ereje.
Ennélkül elindulni.....
air23
ha mázlid van akkor az allied oldalon a palytában spawnlosz 😊

ezért jó az a kursk ctf re. ha be van szorítva az ellen akkor nyert ügyed van 😊

Hát ja !!! Mi is nagy picsázástmkaptunk tõlük

Mondjuk amit soha ne fogok megérteni, az az hogy pl.: Kurskon amikor beszorít az ellen miért csak a házban spawnolhat mindenki? Mert igy esélyed sincs hogy kijöjj. A DICE meg kinyalhatja

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

air23
sajnos tört szerveren nem játszhatunk, mert ellenkezik a szabályainkkal 😞 ezért nem tudtunk multkor a necro r. el sem játszani, mert csak 8 eredetijük volt.. ami azért szégyen egy cb-n szereplõ klántól...

http://www.northernbrigade.com/codeofconduct.php
(lehet hogy itt nem tudod a sorok közül kiolvasni ezt, de 'sajnos' nem játszunk tört szervereken meccset)

kállítanák=ki állítanák
Illetve megvan az eredeti csapat de akiket kállítanák ellenetek azoknak sajna nincs eredetie. 😊
Egyetértek.
Ok megértettem nem erõszak 😊
Az idõponttal pedig megkereslek.
Természetesen csak tört szerveren tudjuk lerendezni mert csak így lennénk meg annyian.
Ha rábolintasz akkor már szervezem is az idõpontot. 😉
Igaza van Life-nak.
Mi legalábbis marha sokat tanultunk minden egyes NB-vel nyomott gyakmeccsbõl ( amiket itt sem mulasztok el megköszönni BB-nek és Air-nek ) szóval, ha éppen ráér és hajlandó az NB, akkor ragadjátok meg az alkalmat ( nem csak a ChaosBrigade, hanem minden magyar csapat ! ) hogy játszatok velük. Korrektek, mert nincs alázás szaga a dolognak a legnagyobb kipicskor sem, és olyan dolgokat látsz, ami nem csak az adott pályán alakítja át a csapatod stratját, hanem gyakran általános irányelveket változtat meg.
Szóval mindenkinek ajánlom ,mert érdemes.

Air-nek meg igaza van. Azért nagyon-nagyon jó ötlet a Magyar Bajnokság ( le a kalappal a HBA elõtt ) mert esetleg a végére lehet hogy a freelancerekbõl összekovácsolódik egy újabb alakulat.

air23
Benne vagyunk.
- amint mondtam mi is. idõpont?

Most azt hiszed poénkodtam.
- nem

Nekünk kihívás és jó játék.
- talán nekünk is az lesz

Ha kikapunk akkor kikapunk naés.
- nem naés, hanem tanulunk belõle

Nem ettöl függ az életünk szerencsére.
- mégojat. nekünkse

De amiket írtál az nem igazán jó kifejtés 😄
- szerintem az.

remelem Magyarország eu ország 😊
- nemsoká, de egyébként ja.

És mivel van 3 Magyar tag akkor miért ne játszhatna.
- mert full magyar liga (dejó lenne ha lenne 1 emberke az LCD ben is)

De ahogyan Pepti is mondta szerintem felállhatna a bíróság 😄 és ez csak szavazás kérdése.
- szükségtelen

De a korrektség azt mutatja, hogy játszhatnának.
- lsd fentebb

Sõt mint mondtam ez adná meg az ízét a ligának.
- pont ez venné el 😊

40k!!!

HBA Danny-meló

Emberek !!!
Nem a gyõzelem a fontos hanem a lé, úgyhogy mindenki perkáljon 10000 Ft-otide:

Hagirez

1101010-5548116-6166811

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Benne vagyunk.
Most azt hiszed poénkodtam.
Nekünk kihívás és jó játék.
Ha kikapunk akkor kikapunk naés.
Nem ettöl függ az életünk szerencsére.
De amiket írtál az nem igazán jó kifejtés 😄
remelem Magyarország eu ország 😊
És mivel van 3 Magyar tag akkor miért ne játszhatna.
De ahogyan Pepti is mondta szerintem felállhatna a bíróság 😄 és ez csak szavazás kérdése.
De a korrektség azt mutatja, hogy játszhatnának.
Sõt mint mondtam ez adná meg az ízét a ligának.
Kis Szabó [PT]
Nem, hogy az azbeszt...
air23
ok. akkor egy idõpontot szeretnék kérni és mehet a cb vs nb.eu hamár így állsz hozzá 😉

egyébként a bõvebb kifejtés:
- air co-leader ugye az nb.eu ban..
- tehát ha én azt gondolom hogy nem helyes hogy játszunk akkor nem játszunk
- azért nem helyes mert 3 magyar pléjer egy klánban != magyar klán
- és gondolom ez a magyar liga csak a magyar klánokról szólna

hát ez.

HBA Danny-meló
Roger Tibor! 😊

aPa
ah, de örülök, hogy mások is így gondolják 😄
a jelenlévõk nagy részének ez egy tétre menõ JÁTÉK lesz, nyilván meccstapasztalat nélkül kisebb sansszal megyünk a csatába, de MINDEN EGYES pontnak nagyon fogunk örülni
Anno óriási elégtételt éreztem egyszer kharkhovon, hogy Pink Tigerrel együtt kb 10 élet árán kiszedtük egyetlenegyszer talán Tiszteletest egy tankból 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Csak nem féltek
Kifejtenéd bõvebben?
tibor16
HBA-sok figyelem!!!

AKI A HBA TALIN RÉSZT VESZ,
JÖJJÖN MA, GYAKORLÁS ELÕTT,
7 ÓRAKOR TS-RE.

bocs, tudom, már beírtam, de még be is fogom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Azért maradjunk már meg a realitás talaján ha lehet...

az ünnepi kaki...

air23
szerintem köszönjük hogy így gondolkodsz, de esély nincs rá hogy játszunk a ligában, mert én úgy gondolom hogy ez nem lenne helyes 😊
viszont pcw re mindig nyitottak vagyunk, nem kell ahhoz liga 😊