Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Justice For Hungary!
Swedish people are albino monkeys
Ma 22:10 perckor(10 percel a HBA GYAK UTÁN) a HBA szerveren MAPTESZT!!!!!!!!!!
Leteszteljük a Border War nevû pályát. Gyertek minél többen mert tesztelni jó 😊 Nagyon kíváncsi vagyok hányan leszünk és, hogy mennyire fog szaggatni. Majd kiderül.
Map letöltési link:
http://www.warumdarum.de/level/1/Border_War_Final_Version_21_07_03.rar
ftp://205.177.13.79/bf1942/maps/bf/Border_War_Final_Version_21_07_03.rar
Direkt 2-t adok, hogy ha az egyik épp leterhelt... HAJRÁ!!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Teszt mindent eldönt...folyamatban a dolog szervezése
Gondolj csak The junglera..
Na azt a vetitést fogod kapni.
Valóban gyönyörü de ezeken a mapokra harcolni megyünk és nem kirándulni
De ne így legyen.
Minden mapkészítõ tud ilyen szép és részletes mapot készíteni a baj csak az, hogy senki nem tud rajta játszani.
De mint mondtam ne így legyen.
Amúgy itt egy összefoglaló oldal a képekhez:
http://jcsr.srv.hu/shot/kepek.php

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
1.4 van fenn természetesen, próbáltam RTR és sima BF alól is, de kidob...
Meggy: én is sajnálom, de nemhinném, hogy a gép lenne, mert TS-en van, akinek gyengébb gépen is simán megy 40 fps-el.
Hát ezen nekem nem kell játszanom...
Tubifexet várom....“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kár érte, pedig a többiek TS-en áradoznak róla.
Na mindegy...
60000 - SiX!
"Just unzip the Border_War.rfa (if you have Battlefield 1.0) in the following folder:
../EA Games/Battlefield 1942/Archives/bf1942/levels/
if you have a patch 1.2/1.25/1.3/1.31/1.4 unzip the Border_War.rfa in:
../EA Games/Battlefield 1942/Mods/bf1942/archives/bf1942/levels/
DONT PLAY THIS MAP IN Road to Rome, BECAUSE; IT GIVES PROBLEMS WITH THE STEEN GUN!!!"
A hangok NAGYON komolyak!
- madárcsicsergés
- harangzúgás
- légiriadó a városban 😊
Mikor teszteljük? 😊
60000 - SiX!

Figyelj oda mit olvasol!

Akkó mán én is tudok ilyet csináni? 😊
Huhh tényleg jól néz ki!

Aláiirás
Mellesleg nekem nem mûxik a pálya, betölti a 3/4-ét aztán kivág Winfosba.

- BF map Editor 1.2
- RFA extractor
- Gmake RFA
- Photoshop 7.0
- DDS Plug-In
- Terragen
- Notepad
- DDS Converter
- TGA Splitter
- Editor42
- Battlecraft
😊
60000 - SiX!
Valaki aki vágja a németet elolvashatná.
Jut eszembe,volt nem is olyan rég egy NBrigade-s map "Pearl Harbour" néven... BB az nem lehetne kipróbára feltenni?
60000 - SiX!
nagyon ász map.
60000 - SiX!
Bazze Ransomnak milyen vasa van, mert ahogy elnézem itt minden maxon van, árnyékok, textúra...

No majd leszedem az majd nyomok rajta singel-ben.
Amúgy a képeket Ransom készítette és mindegyik megtekinthetõ itten:
http://jcsr.srv.hu/shot/ScreenShot0.jpg -tõl egészen 6-ig..
/lol,meggysav 😊/
60000 - SiX!

Csak 17MB
Meggy!
Én már szedem...a köv. savazásnál esetleg egy dupla szavazat? 😄
60000 - SiX!

" 530 Sorry, the maximum number of allowed clients (100) are already connected."
60000 - SiX!

Elõre látom, hogy az fps-em rajta az 1-nek is csak a töredéke lesz...