Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Nem fenyegetés, csak nem kéne megismételned.

Meggymag
Én teszteltem és jó 😊 Csak az ilyen nem szorosan a BFhez kapcsolódó típusú pályáknak külön szerver kéne. Én feldobtam az ötletet már, hogy legyen egy FUN szerver ahol csak FUN pályák mennének. Menne Liteforce pályája akkor a Gokart race és még van pár fun pálya. Hogy miért? Mert tök másak azek a pályák mint a sima BF pályák na meg mert 3 magyar szerver van(Dragon, G, PU😎 és általában 1 vagy max 2 szerveren vannak emberek. 3. fölösleges. Na azt a bizonyos 3.at át kéne tenni magyar FUN szerverré ahol custom pályák mennének... De ez csak az én álmom ami sose fog megvalósulni

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Manta
Persze, de hogy jön ez ide? Meg egyáltalán miért "fenyegetsz"?
Tuvok
A 'romázós' szövegelésed.Vice topic, rémlik?

Manta
Mennyi idõt szántok tesztelésre?
Jaja. Hitelesítem! 😊

Justice For Hungary!

Manta
Ez most mi?
DarkHorSe
Xhaos kart race-t is kéretik valamikor tesztelni mert bejövõs ...

Swedish people are albino monkeys

Meggymag
Na szal a helyzet a következõ:
Ma 22:10 perckor(10 percel a HBA GYAK UTÁN) a HBA szerveren MAPTESZT!!!!!!!!!!
Leteszteljük a Border War nevû pályát. Gyertek minél többen mert tesztelni jó 😊 Nagyon kíváncsi vagyok hányan leszünk és, hogy mennyire fog szaggatni. Majd kiderül.
Map letöltési link:
http://www.warumdarum.de/level/1/Border_War_Final_Version_21_07_03.rar
ftp://205.177.13.79/bf1942/maps/bf/Border_War_Final_Version_21_07_03.rar
Direkt 2-t adok, hogy ha az egyik épp leterhelt... HAJRÁ!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
tesz-->teszt

Danny
Tegyük hozzá, hogy ezen kirándulni is élvezet

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Tuvok
Ha minden igaz ma a HBA gyak után fel lesz rakva egy rögtönzött tesz erejéig, de neked mondom, hogy ha olyan beszólásaid lesznek, mint múltkor, akkor nem lesz hosszúéletû a 'pályafutásod'.

Meggymag
Most kapom az info-t, hogy a HBAsok szeretettel adnak lehetõséget ennek a dolognak A MAI NAP FOLYAMÁN. Kisposi beszámol a részletekrõl nemsokára. Szal a HBA szerveren lesz....

Manta
Tubifex PUB szerverének mi a címe? Vagy ahol a tesztelés lesz...
Meggymag
Nekem a Jungle be se szaggatott ezzel a géppel 😊
Teszt mindent eldönt...folyamatban a dolog szervezése

Most gondold el, hogy singleben 40 FPS-t nyom mennyit fog neten 😄DDD
Gondolj csak The junglera..
Na azt a vetitést fogod kapni.
Valóban gyönyörü de ezeken a mapokra harcolni megyünk és nem kirándulni
De ne így legyen.
Minden mapkészítõ tud ilyen szép és részletes mapot készíteni a baj csak az, hogy senki nem tud rajta játszani.
De mint mondtam ne így legyen.
Igen... Van akinek hiányzik... Ha nem is sokaknak....
Meggymag
Talán

Amúgy itt egy összefoglaló oldal a képekhez:
http://jcsr.srv.hu/shot/kepek.php

Iceman
jaja, ez a lényeg!!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

[SiX] CSABIKA
Szépnek tûnik ez a map tényleg.
Repcsi van rajta?

Tuvok
Jó helyre: "betölti a 3/4-ét aztán kivág Winfosba." Te is olvasd el jól.
1.4 van fenn természetesen, próbáltam RTR és sima BF alól is, de kidob...

Meggy: én is sajnálom, de nemhinném, hogy a gép lenne, mert TS-en van, akinek gyengébb gépen is simán megy 40 fps-el.
Hát ezen nekem nem kell játszanom...

Meggymag
Akkor teszteljük amikor hajlandó valaki átállítani valamelyik szervert egy 30 percre. Tubifexet várom....

Meggymag
Akkor a géped lenne kevés? Bár az miért betöltésnél derül ki és miért nem használat közben.. SAJNÁLOM

Tuvok
Nem, mert Singleben nincs is a maplistában benne.Csak Multiban, és csak conquestben van.
Kár érte, pedig a többiek TS-en áradoznak róla.
Na mindegy...

Én localban indítottam el...

60000 - SiX!

Jó helyre másoltad?
"Just unzip the Border_War.rfa (if you have Battlefield 1.0) in the following folder:

../EA Games/Battlefield 1942/Archives/bf1942/levels/

if you have a patch 1.2/1.25/1.3/1.31/1.4 unzip the Border_War.rfa in:

../EA Games/Battlefield 1942/Mods/bf1942/archives/bf1942/levels/

DONT PLAY THIS MAP IN Road to Rome, BECAUSE; IT GIVES PROBLEMS WITH THE STEEN GUN!!!"

A hangok NAGYON komolyak!
- madárcsicsergés
- harangzúgás
- légiriadó a városban 😊
Mikor teszteljük? 😊

60000 - SiX!

Meggymag
Kivághat akkor is ha single-ben indítod és akkor is ha multiban. Vagy nem?

Tuvok
"betölti a 3/4-ét aztán kivág Winfosba." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyelj oda mit olvasol!

magillagorilla
Hát ebbõl nekem megvan a Notepad!
Akkó mán én is tudok ilyet csináni? 😊
Huhh tényleg jól néz ki!

Aláiirás

Meggymag
igen mert nincs single módja. Indítsd el netes módon és akkor üres pályát végignézheted... Ez multi pálya

Tuvok
Nekem 1.2-esem van 1.6-ra húzva, 256 SD, GF2TI 64, szal nálam egy üres textúrás pálya is diafilm...

Mellesleg nekem nem mûxik a pálya, betölti a 3/4-ét aztán kivág Winfosba.

Meggymag
Seat nem fogod kitalálni de az NB PEARL HARBOUR-t én teszteltem és bent van a mapok között amit a következõ idõkben letesztelünk a szokásos csütörtöki napon a HBAsokkal 😉) NAgyon ráéreztél...

Ezekkel csinálták:
- BF map Editor 1.2
- RFA extractor
- Gmake RFA
- Photoshop 7.0
- DDS Plug-In
- Terragen
- Notepad
- DDS Converter
- TGA Splitter
- Editor42
- Battlecraft
😊

60000 - SiX!

http://www.warumdarum.de/ <---ezt találtam a .txt fájlban.
Valaki aki vágja a németet elolvashatná.

Jut eszembe,volt nem is olyan rég egy NBrigade-s map "Pearl Harbour" néven... BB az nem lehetne kipróbára feltenni?

60000 - SiX!

nahogyha valamire lehet mondani hogy Pálya akkor ez az....

ez kegyetleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
nagyon ász map.

Meggymag
NEkem 1700+ os XPn és Radeon 8500LE-n 512DDRel ugyanilyen szép és neki is ugyanez a gépe vagy csak van egy 9700-as Radeonja... Szal arõs gépek a miénk de ha az enyémen szépen megy akkor másén is...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Próba este

60000 - SiX!

Tuvok
Lenn is van!
Bazze Ransomnak milyen vasa van, mert ahogy elnézem itt minden maxon van, árnyékok, textúra...

Meggymag
Szerintem a képek alapján nincs olyan ember akinek nem tetszik szerintem...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

A képek alapján itélve nekem tetszik.
No majd leszedem az majd nyomok rajta singel-ben.

Meggymag
Ez lett volna az utolsó kép:

Amúgy a képeket Ransom készítette és mindegyik megtekinthetõ itten:
http://jcsr.srv.hu/shot/ScreenShot0.jpg -tõl egészen 6-ig..

"Savadon" foglak! 😊
/lol,meggysav 😊/

60000 - SiX!

Meggymag
lol Ez a map megér egy duplát

Tuvok
Már töltöm is!

Ááá,elindult!
Csak 17MB
Meggy!
Én már szedem...a köv. savazásnál esetleg egy dupla szavazat? 😄

60000 - SiX!

Meggymag
Fene... Megpróbálok hozzá másik linket szedni...

Meggymag
Ez az érdekes Tuvok, hogy nálam a sima BF mapok gyengébb eredményt produkálnak mint ez. Ez a map 3 hónapig készült és mivel alig 1 hónapja van hivatalos pályakészítõ így látszik is, hogy ez a pálya mással lett készítve

De sokan ráugrottak 😞
" 530 Sorry, the maximum number of allowed clients (100) are already connected."

60000 - SiX!

Tuvok
NEMSZÓLTAM!!!!!!!!!!Baszki ez k*******a szép!Elõre látom, hogy az fps-em rajta az 1-nek is csak a töredéke lesz...