Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd letöltöm

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tuvok
miért nincs még benn a zigazi lógód, he?

ne mutogas mer letöröm az ujjadat

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tuvok

CSak 13th-s van?Semmi gond.Visszarakunk a 13as-ba😄

HBA Danny-meló
Nem tujja valaki, hogy a Forma1 Club tagság mennyibe kerül és mennyi a kedvezmény a Magyar Nagydíjra ha van ilyened?

HBA Danny-meló
így már nem annyira 😊

HBA Danny-meló
Ez fájt ...

HBA Danny-meló
Uraim! Ne offolják szét a fórumot, mert megint ránk fognak szólni. Ne zavarjuk senki nyugalmát.

Tuvok
Nem lehet, mert nem stimmel.Csak 13th-s van..
Sándor a jóég áldjon meg.Tedd be az animált logódat vagy repülsz!

Tuvok az anyád uristenit.RAkd vissza a HBA-slógódat vagy röpülsz 😄D

HBA Danny-meló
Az nem számít! Bizonyítsd beeeeee 😊)))))

Tuvok
Neked is Sándor!

REGGELTET!

Tuvok
Király! Esik az esõ => no meló.

A mapról csak annyit, hogy szépnek szép, de a magyar BF társadalom fele nem engedheti meg magának, hogy az ilyen pályák élvezhetõ sebeséggel fussanak a gépén.Nagy hiba lenne feltenni a szerverre állandóra, mert jelentõsen megcsappanna a látogatottság.

HBA|Pepti
tévedsz :-) Én már fél 6-kor fent voltam, bibibi :-) Csak most bootolt be az agyam annyira, hogy megpróálkozzak a gépeléssel... :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Danny
Jó reggelt kiváncsiskodok mindenkinek! Én keltem elõször 😊))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nancsika
Ez tényleg szép. Nekem is nagyon tetszik!
Totálisan egyet értek Hamedel... Tankkal tényleg izzasztó közlekedni... az a sok harckocsi akadály... 😊))
Kicsit tényleg lehet, hogy zsúfolt, de legalább jut is, marad is mindenbõl... 😊))

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Hamed
Jaja, nagyon szép map. Repcsivel körbenéztem, gyönyörû minden. Talán az a városrom nem kellett volna bele, mókásan festenek egy alpesi(?) tájon többemeletes bérházak😊)

Meg talán picit túl is lett zsúfolva tereptárgyakkal, tankkal közlekedni kész rémálom. Mapteszt mehet, hálistennek nekem nem szaggatott.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Meggymag
Szívesen tettem na meg értelme is vol. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem Kisposinak, hogy röpke 10 perc alatt sikerült lefixálnia a szervert és a HBA szerveradminnnak, hogy megtette amit kellett. KÖSZ HBA!!!
Ami a mapt illeti hét nekem még mindig ez marad a legszebb mapom BFben és szerintem több dolog is van amit elleshetnének az EA pályatervezõi. Na igen kissé dúrva gépigénye van de Mephistto kollegánk azt mondta, hogy az egész azért van mert sok a FA. Nos ezek a fák nem sima fák hanem lengedeznek a széltõl és ez okozza az akadást. Megpróbálunk kiszedni belõle csomó fát és megnézem mivel lesz jobb és ha tényleg jobb akkor mehet következõ hétre HIVATALOS tesztmapnak csütörtökre... Nem akarom, hogy az legyen a sok emberes maptesztnél, hogy mindenki szidja a mapot azt mert akad és ezzel a maptesznek is vége lenne..... De úgy érzem a viszsajelzésekbõl, hogy érdemes volt ezt KÜLÖN letesztelni mert ez egy gyönygszem. Itt a repcsisek se bombázhatnak csak úgy mert az emberbõl a földön a tereptárgyak miatt semmit se látnak. Majd meglássuk holnap hogy megy a backstreets mert abban is van azért grafika bár az utcai harc....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Manta
Gyalog és repülve tudtam mászkálni, de jármûbe ülve gyakorlatilag meghalt a játék.
DarkHorSe
sztem simán fut és mehetne alap mapnak a serverekre

Swedish people are albino monkeys

Érdekes...sokan panaszkodtak rá,hogy szaggat...de hiszen mondták,hogy még nem lett próbálva...
Egyébként attól függetlenül lehetett rajta játszani szvsz.

60000 - SiX!

Manta
Milyen volt?
DarkHorSe
sztem én vagyok akire gondolsz .. szép ravenes idõk.. 😊

Thx HBA a Border War szervert,nekem tetszett 😊
+ Meggymagnak is kösz! 😊
DarkHorse!
A pause alatt - mikor kiléptél - ott maradt a "szellemed" 😄
Ha minden igaz Süninek sikerült lekapnia...
Sisak nélkül szaladt egyhelyben a katonád...vicces volt 😄

60000 - SiX!

traXion
mi Calverrel pedig megyünk!

áhhh biztos nemleszek ott

traXion
nemtetszik valami? Jössz szigetre 1.jén?

traXion
Soroljad, addig veszek boxert 😄

magillagorilla
Szia! Az Xpack1 a Road to Rome nevû hivatalos kiegészítõ a játékhoz. Nem lehet letölteni (alapesetben) sehonnan. Egyébként meg a lap tetején van egy !Infók itt! link, érdemes megnézni.

Aláiirás

BurnBaby
az xpack1 az a road to rome kiegészítés. nemtok letöltés helyet, de kapható boltban 😊

www.battlefield.hu

magillagorilla
Na végre, hogy megjöttél! 😊
Meg ne tudd mi történt itt... Mindenkit meg kell verned!

Aláiirás

UDT Zoltan
Sziasztok!
Uj jatekos vagyok ket servere nem tok bemeni mert valami (Xpack1) kell honnan lehet letolteni?
THX:Zolee
😄DDDD
LOL
Magilla és híres testõre, Traxi 😊))

traXion
Kivágott a BfBt server? Megverjem? 😄

Jó estét, 3 oldalt kellett visszaolvasom - és nagyrészt értelmes is volt, gratula...😊

http://gaborszantai.co.uk/

DarkHorSe
infok itt ott keresgélj

magillagorilla
Bahhh, kivágott a BfBt szerver és nem bírok visszamenni mert televan...pedig végre láttam a Nagy Martin-t is játszani!

Aláiirás

Manta
Nálam játszhatatlan 😞
Nancsika_melo
http://www.battlefield.hu/szerverek.html

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Meggymag
Miért azt hiszed itt mindenkinek eredeti géme van?? Magyar szervereken jáchacc nem eredetivel ás már van jó pár magyar szerver...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Manta
thx
38668

60000 - SiX!

Manta
Single-ben is kell mennie a térképnek?
Meggymag
Ja Darkhorse látom, csak az nem szerver hanem Dadycool próbálgatja a játékot 😉 De egy iylen szerver mindenképp elkéne...

Tuvok
ok
Amúgy nyugi, nem leszek a teszten, mert nem mûxik a map nálam.Majd eltengõdök vmelyik EAUK-on, vagy élek 1 kis házaséletet végre.

DarkHorSe
amugy megy most egy TsT nevû server ahol pontaez a map fut csak nem tok csatizni mert data differs el kivág :/

traXion
Újra itt! Valami érdekes történt vagy csak a szokásos? 😄

Manta
Jó, ne parázz elõre 😄