Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Sándor a jóég áldjon meg.Tedd be az animált logódat vagy repülsz!

A mapról csak annyit, hogy szépnek szép, de a magyar BF társadalom fele nem engedheti meg magának, hogy az ilyen pályák élvezhetõ sebeséggel fussanak a gépén.Nagy hiba lenne feltenni a szerverre állandóra, mert jelentõsen megcsappanna a látogatottság.
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Én keltem elõször 😊))Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Totálisan egyet értek Hamedel... Tankkal tényleg izzasztó közlekedni... az a sok harckocsi akadály... 😊))
Kicsit tényleg lehet, hogy zsúfolt, de legalább jut is, marad is mindenbõl... 😊))
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Meg talán picit túl is lett zsúfolva tereptárgyakkal, tankkal közlekedni kész rémálom. Mapteszt mehet, hálistennek nekem nem szaggatott.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ami a mapt illeti hét nekem még mindig ez marad a legszebb mapom BFben és szerintem több dolog is van amit elleshetnének az EA pályatervezõi. Na igen kissé dúrva gépigénye van de Mephistto kollegánk azt mondta, hogy az egész azért van mert sok a FA. Nos ezek a fák nem sima fák hanem lengedeznek a széltõl és ez okozza az akadást. Megpróbálunk kiszedni belõle csomó fát és megnézem mivel lesz jobb és ha tényleg jobb akkor mehet következõ hétre HIVATALOS tesztmapnak csütörtökre... Nem akarom, hogy az legyen a sok emberes maptesztnél, hogy mindenki szidja a mapot azt mert akad és ezzel a maptesznek is vége lenne..... De úgy érzem a viszsajelzésekbõl, hogy érdemes volt ezt KÜLÖN letesztelni mert ez egy gyönygszem. Itt a repcsisek se bombázhatnak csak úgy mert az emberbõl a földön a tereptárgyak miatt semmit se látnak.
Majd meglássuk holnap hogy megy a backstreets mert abban is van azért grafika bár az utcai harc....“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Egyébként attól függetlenül lehetett rajta játszani szvsz.
60000 - SiX!
Swedish people are albino monkeys
+ Meggymagnak is kösz! 😊
DarkHorse!
A pause alatt - mikor kiléptél - ott maradt a "szellemed" 😄
Ha minden igaz Süninek sikerült lekapnia...
Sisak nélkül szaladt egyhelyben a katonád...vicces volt 😄
60000 - SiX!
sehonnan. Egyébként meg a lap tetején van egy !Infók itt! link, érdemes megnézni.Aláiirás
www.battlefield.hu
Uj jatekos vagyok ket servere nem tok bemeni mert valami (Xpack1) kell honnan lehet letolteni?
THX:Zolee
LOL
Magilla és híres testõre, Traxi 😊))
http://gaborszantai.co.uk/

Aláiirás
Magyar szervereken jáchacc nem eredetivel ás már van jó pár magyar szerver...“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
60000 - SiX!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Amúgy nyugi, nem leszek a teszten, mert nem mûxik a map nálam.Majd eltengõdök vmelyik EAUK-on, vagy élek 1 kis házaséletet végre.
Swedish people are albino monkeys