Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából így kéne kinézzni-e.... Ez egy orvosnál is így nézzki. Mondjuk általában engem meg szoktak gyógyítani, mert nem bírják a sípákolást. Csel: Menj oda hozzá és ordibálj mellette megfogja unni. 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Fessék fel az oldalukra a skillesek névsorát, akik elvihetik õket!
Majd ezentúl a harc hevében, amikor 2 társam védi a spawn pointot 5 ellen, nem ülök majd be, hogy gyorsabban odaérjek, hanem szépen gyalogolok 5 percet a "Player", "gyurika", "Josyka", "killer" és "bazi dzsó vagyok a kelli hõsejubõ" nevû mezítlábas pléjerekkel együtt... 😉
egyébként, bár nem Te voltál, de már találkoztam, ilyen önkényes igazságszolgáltatóval:
Omaha-n több, mint 30 ellenséges scoutot szedtem, akik így nem lõtték ki társaimat - erre egy kedves csapattársam hátulról kést vág belém, és kéri, hogy ne sznájpoljak...
...na, köszi, kár hogy a többi (klánbéli) sznájperrel nem tette ezt, pedig õk fele olyan hatékonyak se voltak...
...nem baj, önbíráskodás rulZ!!!
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
),de ha a tank sérült, és a kilövés szélén áll, akkor haljon a jármüvel, mert különben ellenséges kézre kerülhet(pl.:nekem tegnap kurszkon, 1 félig sérült nehéz tankot adot át egy ficko
)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
hamar meghaltam, ami ha assault vagyok nem történik meg...
másik:
ha egy gyenge tankkal hármat beledurrantok egy erõsebb gépbe, és az enyém használhatatlanná válik, akkor AT-ként még lehet esély kilõni...
...és a jó enginner arról ismerszik meg, hogy szó nélkül odamegy a sérült tankhoz, akárki ül benne és megjavítja, nem csak akkor amikor õ használja, vagy ez nem csapatjáték?
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Ha ezentúl bele szeretnék ülni egy tankba, repülõbe, esetleg gumicsónakba, kitõl kell engedélyt kérnem? Hány nappal elõtte kell a kérelmezõ emailt elküldeni? 😊
Csak álnéven voltam bent 😊
Csalódtam is benned, mikor láttam az ominózus jelenetet, hogy a világ leg természetesebb módján ülsz be assiként a PIV-be.
Elédálltam és kulcsomat majd aknámat lobogtatva próbáltam tudtodra hozni, hogy azé nem kéne ezt he !!! De megkíméltem személyedet az egyszemélyes ítélõszéktõl. 😊
az ünnepi kaki...
OMG:
Martin és sok bajtársa Axis oldalon assiként, bazookásként ül PIV be és már robog is elfelé...
Eredmény = csomó füstölgõ elhagyott tank.
Sokuk ezért TKt kapott. De kurvára nem értették, hogy miért.
Omaha:
Itt rögtön 16db snipert számoltam meg allied oldalon. Agyam eldurrant. TK hegyek !!!
Persze itt sem értették, hogy miért ?
Battleaxe:
Tigris folyamatosan wespeként lövöldöz a dombról.
A többszöri felszólítás ellenére sem vánszorgott le a dombról. TK hegyek! Mert ugyanezt eljátszotta a csávó még 3x.
Tanulság:
Jól meg kell regulázni a csapatodat ha nyerni akarsz. Bármi áron. Tecc vagy nem tecc.
az ünnepi kaki...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
De maga a map nem változott csak az út ketté lett szakítva egy hatalmasszakadékkal 😊...stb
Kora este, vagy inkább késõ délután? Hattól kb. kilencig, helyszín a nagy népszerûségnek (méltán) örvendõ HBA szerver.
Fenn vannak vagy negyvenen, negyvenöten? Sok, nagyon sok! Súlyos háború van kilátásban...
Egy pergõ Operation Market Garden csetepaté közepébe csöppenek bele. Német oldalra állok, mert éppen õk a gyengébbek. Iszonyatos matek megy, még a hidakon is alig tudunk átmenni. Olyan komoly skilles PT-s arcokat látok égõ jármûvekbõl fejvesztve menekülni és a magas hídról a folyóba ugrani, akiket egyébként, pár hónapos(?) pályafutásom során gyalogolni még egy métert sem láttam, kizárólag tankból vagy repülõbõl osztották a halált.
A következõ map Midway. Kiteljesedik a tomboló csata, a középsõ szigetet a japánok tartják rendületlenül, az AA ágyúknál megint csak PT-s és más skilles arcok, repülõvel közelíteni lehetetlen. Van olyan pillanat, amikor egyszerre 4 partraszálló jármû is robog a sziget felé, mindegyikben legalább ketten ülnek. Nagy nehezen elfoglaljuk a "hátsó" bázist, innentõl kezdve 1 percenként cserél lobogót a zászlórúd... A második kör végén már akkora a hepening, hogy az összes amerikai hajó, mérettõl és állapottól függetlenül, szorosan a sziget köré van parkolva, szépen felakadva, mindenki lõ mindenkit...
Következik Sztálingrád. Iszonyatos FPS hirig! Mindenki a középsõ két zászló körül, Dante pokla ehhez képest babazsúr. Elereszek egy sorozatot csak úgy vaktában a ház irányába, 2 ruszki fekszik el. Szinte másodpercenként látok olyat, hogy egy-egy jól irányzott tanklövedék nyomán 3-4 ember is száll kecsesen a levegõben, mint a gyõzelmi lobogó.
Váltás. Nagy meglepetésemre Omaha Beach - ezt a mapet még nem volt alkalmam soha kipróbálni, mert sajnos egyik szerveren sem ment. A Ryan közlegény... kezdõ képsorai jutnak eszembe, persze amcsi oldalra állok. Büdös komoly feladat az elsõ hegy megmászása, de egy összehangolt páncéltörõs roham után végre feljutunk hátra, a "faluba", ahol zászlót foglalunk, és két oldalról satuba fogva kinyuvaszjuk a nácikat. Kb. 20-25 német respawnol egy zászlónál folyamatosan, elképesztõ mészárlás megy...
Aztán jön a második kör - és nekünk végünk! Még a középsõ "partraszálló" zászlót sem tudjuk megcsípni, szanaszét vagyunk ágyúzva, sniperek és tankok szedik kényük-kedvük szerint a frageket. Respawnolok, kiúszom, megdöglöm. A végén, a part közelébe kormányzott és erõsen süllyedõ hajón pánikolva még látom, ahogy a németek szemtelenül már odáig merészkednek, hogy lerohannak a bunkerekbõl a partra, sõt, még egy Tigrist is látok a beach-en krosszozgatni a tankcsapdák között. Aztán megfulladok...
Kiléptem, hazamentem, és éjfél körül még megnéztem DVD-n az Elit Alakulat két mozgalmas részét. A szomszédok gondolom imádták, ahogy az éjszaka közepén a robbanások közben majd kiestek az ablakok. Hiába, túl jól szól a cucc... 😉
Akiket esetleg a harc hevében leanyáztam, azoktól most elnézést kérek, utólag. Nagy csata volt, nagyon élveztem, király társaság gyûlt össze!
Viva la HBA szerver!
Sikerült végre a hardware problémát elháritani!
Jó szórakozást!
http://clanbfbt.ini.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ez dicséretes.....
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Próbáld meg ezt...
Én jót röhögten így magamban ezeken a dán kutyákon.
Már készen van csak finomítanom kell rajta.
Megigérem, hogy pénteken megcsinálom és szombaton már egész nap lehet ríjta nyomni ha felteszitek.
Amiket változtattam: Az autóút sehol nem találkozik így nem tud senki leaknázni😊 Tehát a gépfegyvert végre hasnálni fogják 😊
Ha valaki nem a pálya játékának megfelelõen akar játszani és kiszáll az autóból pl.: sniperelni az így járt 😄D hogy mi történik vele?Az autója abban a pillanatban felrobban így nem érdemes kiszálni , csak a végén.
Ugyan is amikor a dzsip felrobban akkor nem a robbanásban hal meg hanem abba, hogy nekivágódik a falnak vagy levágódik a szikláról 😄.Mint tudjuk az út végén viszont ez a cél. 😄
A hajó út átalakítva így nem lehet leugrálni a szikláról lerövidítve az utat.
A repülõút összébbszûkítve így izgalmasabb a repülés 😄DD.
Ami még finomítást igényel: az az, hogy a pály magaságából lejebb kell vegyek, hogy ne lehessen csalni úgy, hogy a sziklák felett átrepül és így hamarabb odaérve...
Szóval itt tart a dolog.
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
És mindenkinek ajánlom aki szívesen indít modokat vagy próbál a gépén...
Jah bocsi üdv mindenkinek de éppen mostanság a kira chellotól sok hajam kihullott és megunván idegeskedés helyett megnyomom a gép off gombját 😄
Ja és Nefasturris vagyok 😊
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Az miért van hogy ha a bf-ben custom game-et akarok actvat-elni kilép a windowsba?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Abban viszont egyet ertek, hgoy mielott valamit elposztol valaki, legalabb ertelmesen fogalmazza meg, mit akar, es azert nezzen utanna, kb 2 kattintas es megkapja a valaszt a kerdesere.
nézd meg a FAQ-t a www.battlefield.hu-n, meg a technikai problémákra vonatkozó részt.
http://www.battlefield.hu/faq/technprob.htm
http://fly.pardey.org
server:195.70.51.154 port:14567
jelszó:bf42hu
Remélem sikerül
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.