Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42

LOL

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Pfff...
A csatatéren így mûködik a pszichologiai hadviselés...
Elõszõr csak a villáskulcs.
Ha ebbõl nem ért, jöhet a komolyabb cucc.
Ha abból sem ? Megetetem vele az összes expackomat... 😛
az ünnepi kaki...
Itt vannak a mûködõ linkek:
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/leningrad.rar
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/fall_of_berlin.zip
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/big_omaha_beach_1.1.zip
MÉG ECCER SORRY MINDENKINEK.
U.I.: Adi ez neked is fog már mûködni!!
Mas:Talán azért van a forum hogy itt megbeszéljük a dolgokat és nem a játékban kell igaságosztót játszani, biztos sokukban felmegy a pumpa a sok lamer miatt, de senki se Einstein kezdi....
° gHoSt tEaM °
Publicon mindenki csináljon amit akar én már belefáradtam a sötétség elleni harcba és úgyis mindig van egy két jó fej akire bizton számíthatok hogy jót fogunk játszani a többit meg csak szándékos tkért b*szogatom.
BFmeeting rulez!!! LEgyen vodka meg narancs és jó lesz!!!
JA és Pepti : Nem vagyok cheater csak kihasználom számítástechnikai ismereteimet

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Nem ez az új "worm" a ludas, mert az nincs a gépen.
Esetleg valami ötlet??
...bár nekem a BfBt idõpontja szimpatikusabb, s mivel sok a diák, gondolom nekik is jobb a nyár...
http://gaborszantai.co.uk/
De már nem !
az ünnepi kaki...
Idegesített már nagyon a BF alatti hangok fura mivolta. Pattogás, robbanás nem hallás, jármûvek hangjainak jojózása.
A megoldást most teszteltem.
TEhát:
Editáld a profilodhoz tartozó sound.con filet.
A 3d beállításokon belül nullázni kell az értékeket. 1 helyett 0
rem *** 3D settings ***
Sound.setDopplerFactor 1 "ezt"
Sound.setRolloffFactor 1 "ezt"
Sound.setDistanceFactor 1 "meg ezt"
rem *** Performance settings ***
Sound.setPitchChangeRate 15
rem *** Sound info settings ***
Sound.showSoundInfo 0
Sound.drawSoundObjects 0
rem *** Generated ***
game.setDisableSound 0
game.setChannels 32
game.setMasterVolume 40
game.setMenuMusicVolume 42
game.setMusicOnOff 0
game.setLocalizedDialog 0
game.setQuality 2
game.setSoundDetail 3
game.setHardware 1
az ünnepi kaki...
Értelek én vazz. Mindenki gyorsan tanuljon meg mindent használni és akkor nem lesz baj.
"Mindenki ott moderáljon, ahol felkérték erre... "
Ez tecc!

az ünnepi kaki...
Azt hiszem a klasszikus public csapatjáték fantazmagória és utópia. Ráadásul felesleges. Elviszem a tankot, mert tanulni akarok, és elviszem a repülõt, mert tanulni akarok. Engem senki ne lõjön hátba (TK), mert egy skillesnek kellett volna a repülõ.
Valóban, ha valaki rombolja a többiek játékát, rá lehet szólni, de ez az önbíráskodás nekem sántít.
Mindenki ott moderáljon, ahol felkérték erre...
Mit szólnátok egy jó kis sörözéshez, szeptember 12.-én, pénteken, a Fanyûvõben ?
Hely zsírozva, de ha úgy néz ki nem jó sokaknak az idõpont, akkor változtatható, mivel a tulaj jófej. Marketingeseink már dolgoznak az ennél grandiózusabb beharangozókon, már az Én agyamban is motoszkál egy-két jófajta kedvcsináló szöveg ! 😄
Jaegert hozzál, ne No4-et!😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Azért bohóckodni máshol kéne.
Te lennél az utolsó a sniperek között akit leTKznék. 😊 Legalább értesz hozzá.
"Medicért és mérnökért könnyû sírni!
De játszani már nehezebb mi?"
az ünnepi kaki...
Ebben a játékban sokan öncélú hadviselést folytatnak, ezért a legkevésbé számíthatsz a másik figyelmességére illetve segítségére. Ezek csodaszámba mennek a mai napig. Mindig összeszorul a szívem amikor meggyógyít egy kóbor lélek. 😊 És ne várjátok azt, hogy a mérnökök lesni fogják az assis tankokat, mikor szerelhetik õket.û
Tankot könnyû elvinni. De megtartani már nem annyira ugye ???!!! Én sem repülök csak azért, hogy megmutassam, hogy fel tudok szállni a géppel. Felesleges. A repülésre ott vannak a skillesek. Ha a csapat gyõzelme forog kockán én nem tûröm el, hogy lolka és bolka vigyen el egy stratégiailag fontos harci jármûvet medicként.
Ez pont azért lenne csapatjáték, mert mérlegelned kéne a latba vethetõ képességedet a csapat érdekében. És nem úgy gondolkodni, hogy most vajon kitõl kell elkérni a HKt. Ha valaki jól nyomja az nem attól van mert tankba ül, hanem attól hogy tudja használni. Nem csak durrogtat vele. Az az 1 perc túl drága egy csatában, amíg bárki szerencsétlenkedik valamivel.
Ezeket komolyan veszem és kész.
az ünnepi kaki...
Battlefield találkozot szeretnék szervezni!A hely már meg van MomPark Paulaner sörözõ nagyon tuti hely még a nyári szünetbe ha lehet.Úgy gondolom hogy aug.24
42
Remélhetöleg 30 perces lesz.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
42
A scout, meg mindig valami távoli ponton ücsörög, oda meg biztos nem megy jozan ember gyogyitani.
Ha te vagy belül akkor végülis te vagy a hibás (BF KRESZ), mert te akarsz rámenni az ideális pályára. De belülrõl(jobb oldalt) nem láttni, hogy indulnak-e melletted. Ha kint vagy akkor meg csak akkor láttod meg a csapattársad gépét, ha már nagy sebességel jön feléd 😊....... Szóval vmi kiegyezés?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
én pl. soha nem kérek, mert általában scout vagyok, és ha azt megtalálják, akkor már csak a jó Isten segíthet, nem a medic😊
Csütörtökön este 20:00-22:00 között ismét mapteszt lesz a HBA szerveren a következõ mapokkal:
Leningrad - Kisposi kérésére
Szerintem ez a map nagyon fog tecceni mindenkinek mert van benne minden ami kell még REPCSI is!!!
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/leningrad.rar
Fall Of Berlin - Személyes kívánságom
Berlin és Stalingrad keverék szépen kidolgozva ahogy az látszik is...
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/fall_of_berlin.zip
Big Omaha Beach - Ez is szerény személyem kívánsága
Nem kell megrémülni nem LD OMAHA amitõl a többség undorodik hanem az Omaha Beach pályának egy átdolgozott változata melyben a támadónak esélye is van a gyõzelemre... Képen láccik, hogy hol változott meg a map...(ez a pálya még feltételes módban lesz mert nem tuti, hogy a HBA tud RTR mapot futtatni de Clay dolgozik az ügyön)
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/big_omaha_beach_1.1.zip
SZEDJÉTEK MINÉL TÖBBEN és direkt lett késöbbre rakva a teszt, hogy többen tudjanak jövvi mert elõzõ héten többen jelezték, hogy 17:00 kicsit korai... Hát most ez se lehet kifogás!!!