Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok igazad van. Bocsi

42

Tuvok
Erre kijavítod, most nincs bizonyítékom!
Mostmár akkor töröld a #40880-ast plz, meg ezt is!

Martin576
;-)

Meggymag
LOL

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
Amúgy ki az a Tovok?

Tuvok
Ebbõl következik, hogy este marad public a HBA, viszont 6-tól vagy 7-tõl tervezünk egy gyakorlást, az már nem lesz public.

Tuvok
Bocsi, de ha jobban megnézed a 'helye' sort, akkor sztem neked is feltûnik, hogy az nem a HBA szerver IP-je és jelszava.

BfBt Thomka
A HU.man-al az csak egy kiindulo idöpont
Meggymag
Köszike!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Martin576
Javítottam az elõzõt is. Ha ilyen probléma van, nyugodtan szólj, újraszerkesztem!

Meggymag
ja és még szép színes is!!!!

Tuvok

Te leállsz beszélgetni mikor a tatyódban egy nagy csomó robbanóanyag ???
Pfff...
A csatatéren így mûködik a pszichologiai hadviselés...
Elõszõr csak a villáskulcs.
Ha ebbõl nem ért, jöhet a komolyabb cucc.
Ha abból sem ? Megetetem vele az összes expackomat... 😛

az ünnepi kaki...

Meggymag
Pár órával ezelött állat voltam és rossz linkeket másoltam be a pályákhoz. Azokat tényleg nem lehetett elszedni...
Itt vannak a mûködõ linkek:
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/leningrad.rar
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/fall_of_berlin.zip
http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/big_omaha_beach_1.1.zip

MÉG ECCER SORRY MINDENKINEK.
U.I.: Adi ez neked is fog már mûködni!!

Blackhawk
Nekem a hajó tengeralatjáró lokátorát nem hallom lehet hogy ezeket kéne nekem is basztatni hogy jó legyen?

Mas:Talán azért van a forum hogy itt megbeszéljük a dolgokat és nem a játékban kell igaságosztót játszani, biztos sokukban felmegy a pumpa a sok lamer miatt, de senki se Einstein kezdi....

° gHoSt tEaM °

Kis Szabó [PT]
Több szakács van, télleg egyik gyengébb, ált. jó szokott lenni a pizza.
Na hazaértem a melóból.

Publicon mindenki csináljon amit akar én már belefáradtam a sötétség elleni harcba és úgyis mindig van egy két jó fej akire bizton számíthatok hogy jót fogunk játszani a többit meg csak szándékos tkért b*szogatom.

BFmeeting rulez!!! LEgyen vodka meg narancs és jó lesz!!!

JA és Pepti : Nem vagyok cheater csak kihasználom számítástechnikai ismereteimet

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Martin576
Vadi új effekt nálam, hogy bizonyos mapeken cirka 6-8 percenként ledob a játék az XP aszalra. A legszemetebb Kharkov - ott kezdésnél beülök a német kocsiba (száguldok) és nem érek el az elsõ zászlóig, mert ledob...

Nem ez az új "worm" a ludas, mert az nincs a gépen.

Esetleg valami ötlet??

Nekem, mindegy, de az a hely vezeti nálam az "itt készítik a legsz@rabb pizzát a világon" toplistát

...bár nekem a BfBt idõpontja szimpatikusabb, s mivel sok a diák, gondolom nekik is jobb a nyár...

http://gaborszantai.co.uk/

Qrva 3D elcseszi a hangokat...
De már nem !

az ünnepi kaki...

Más.
Idegesített már nagyon a BF alatti hangok fura mivolta. Pattogás, robbanás nem hallás, jármûvek hangjainak jojózása.
A megoldást most teszteltem.

TEhát:
Editáld a profilodhoz tartozó sound.con filet.
A 3d beállításokon belül nullázni kell az értékeket. 1 helyett 0

rem *** 3D settings ***
Sound.setDopplerFactor 1 "ezt"
Sound.setRolloffFactor 1 "ezt"
Sound.setDistanceFactor 1 "meg ezt"

rem *** Performance settings ***
Sound.setPitchChangeRate 15

rem *** Sound info settings ***
Sound.showSoundInfo 0
Sound.drawSoundObjects 0

rem *** Generated ***

game.setDisableSound 0
game.setChannels 32
game.setMasterVolume 40
game.setMenuMusicVolume 42
game.setMusicOnOff 0
game.setLocalizedDialog 0
game.setQuality 2
game.setSoundDetail 3
game.setHardware 1

az ünnepi kaki...

Martin576
A nevetõ fejecskéket lehagytam a sorok végérõl, de gondolom enélkül is látod, hogy nem támadólag akarok fellépni!

Tudom, hogy túl komolyan veszem de ez van...
Értelek én vazz. Mindenki gyorsan tanuljon meg mindent használni és akkor nem lesz baj.

"Mindenki ott moderáljon, ahol felkérték erre... "
Ez tecc!

az ünnepi kaki...

Martin576
Nem értek veled egyet, de ez nem baj.

Azt hiszem a klasszikus public csapatjáték fantazmagória és utópia. Ráadásul felesleges. Elviszem a tankot, mert tanulni akarok, és elviszem a repülõt, mert tanulni akarok. Engem senki ne lõjön hátba (TK), mert egy skillesnek kellett volna a repülõ.

Valóban, ha valaki rombolja a többiek játékát, rá lehet szólni, de ez az önbíráskodás nekem sántít.

Mindenki ott moderáljon, ahol felkérték erre...

Ja, majd elfelejtettem ... 😄

Mit szólnátok egy jó kis sörözéshez, szeptember 12.-én, pénteken, a Fanyûvõben ?

Hely zsírozva, de ha úgy néz ki nem jó sokaknak az idõpont, akkor változtatható, mivel a tulaj jófej. Marketingeseink már dolgoznak az ennél grandiózusabb beharangozókon, már az Én agyamban is motoszkál egy-két jófajta kedvcsináló szöveg ! 😄

Nah Martin, sejtettem, hogy jól jár veled a BF scene ! Gratula !

Szervereket keresek multizáshoz vki tudna mondani egy két címet?
HBA megy. Köszi a türelmet.

traXion
de nincs semmi baja a gyomromnak, inkább Yak... izé Vodkát!!

sharpshooter
Trax, ez személyes meeting, nem war!
Jaegert hozzál, ne No4-et!😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Ne mondd, hogy nem vérlázító az hogy a csapat több mint a fele scoutként tolta omahán.
Azért bohóckodni máshol kéne.
Te lennél az utolsó a sniperek között akit leTKznék. 😊 Legalább értesz hozzá.

"Medicért és mérnökért könnyû sírni!
De játszani már nehezebb mi?"

az ünnepi kaki...

sharpshooter
mivel ez az egyetlen hétvége, amikor nincs se asszony, se más: én benne vagyok...

traXion
Thomka 😄 pont nyáron? és a "szervezést" hogy gondolod? nekem a nyárral van bajom, semmi mással, a Company a nyárra való tekintettel nem warozik, szal csak ennyi

Én nagyon szívesen szerelgetek mindenkit aki bajban van. Na de azért az már túlzás, hogy leszarom a mérnököket, mert majd úgy is megjavítanak ha kérem. Aztán ha füstöl a tank otthagyom a francba, mert megyek inkább fragelni.
Ebben a játékban sokan öncélú hadviselést folytatnak, ezért a legkevésbé számíthatsz a másik figyelmességére illetve segítségére. Ezek csodaszámba mennek a mai napig. Mindig összeszorul a szívem amikor meggyógyít egy kóbor lélek. 😊 És ne várjátok azt, hogy a mérnökök lesni fogják az assis tankokat, mikor szerelhetik õket.û
Tankot könnyû elvinni. De megtartani már nem annyira ugye ???!!! Én sem repülök csak azért, hogy megmutassam, hogy fel tudok szállni a géppel. Felesleges. A repülésre ott vannak a skillesek. Ha a csapat gyõzelme forog kockán én nem tûröm el, hogy lolka és bolka vigyen el egy stratégiailag fontos harci jármûvet medicként.
Ez pont azért lenne csapatjáték, mert mérlegelned kéne a latba vethetõ képességedet a csapat érdekében. És nem úgy gondolkodni, hogy most vajon kitõl kell elkérni a HKt. Ha valaki jól nyomja az nem attól van mert tankba ül, hanem attól hogy tudja használni. Nem csak durrogtat vele. Az az 1 perc túl drága egy csatában, amíg bárki szerencsétlenkedik valamivel.
Ezeket komolyan veszem és kész.

az ünnepi kaki...

BfBt Thomka
Hi!Harcosok
Battlefield találkozot szeretnék szervezni!A hely már meg van MomPark Paulaner sörözõ nagyon tuti hely még a nyári szünetbe ha lehet.Úgy gondolom hogy aug.24
Tuvok
Milyen meccs?

Szeretném jelezni, hogy a szerverünk meccs miatt 20.30-tól le lesz zárva kb. 22 óráig. Megértéseteket köszönjük.

42

HBA szerveren 15.00 órától karbantartás.
Remélhetöleg 30 perces lesz.

Meggymag
gyere mircre a bf.hu-ra és segítek

Meggymag
melyik nem megy?? Mert egy kolléga éppen most szedi õket..

Adi
Mhhh nem akarok már megint panaszkodni de már megint nem akarodzik lejönni a map... flashgetem van. Majd ha lesz több idöm megprobálom IE alap letöltös vmilyével de addig is vmi módszert tudnál mondani?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

A hajóról oldalt is fel lehet szállni, nem kell a kifuton végig docögni.

42

SZEG007
Ráadásul van pár szorakozott emberke, akik 1000xbeütik, hogy Requesting Pickup, meg Medic, meg miegyéb, és közben semi bajuk nincs.
A scout, meg mindig valami távoli ponton ücsörög, oda meg biztos nem megy jozan ember gyogyitani.

Meggymag
Köszi... jó ötlet volt...

Adi
Egyetlen egy dolgot megkéne beszélnünk ezzel a: "egy út a hajón két repülõ gép indul= egy se száll fel= Kur@@nyád.... Te b*z* én indultam elöbb" dologgal kapcsolatba.
Ha te vagy belül akkor végülis te vagy a hibás (BF KRESZ), mert te akarsz rámenni az ideális pályára. De belülrõl(jobb oldalt) nem láttni, hogy indulnak-e melletted. Ha kint vagy akkor meg csak akkor láttod meg a csapattársad gépét, ha már nagy sebességel jön feléd 😊....... Szóval vmi kiegyezés?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Martin576
Engedelmeddel kicsit kisebbre vettem az elsõ képet, mert elnyomta a fórumot.

sharpshooter
érthetõ...
én pl. soha nem kérek, mert általában scout vagyok, és ha azt megtalálják, akkor már csak a jó Isten segíthet, nem a medic😊

SZEG007
Ha közelbe van beteg ember, azt megszoktam gyogyitani, de a pály másik végébe nem megyek 1 Medic!!!! kiálltás miatt

Meggymag
Hi all!!
Csütörtökön este 20:00-22:00 között ismét mapteszt lesz a HBA szerveren a következõ mapokkal:

Leningrad - Kisposi kérésére

Szerintem ez a map nagyon fog tecceni mindenkinek mert van benne minden ami kell még REPCSI is!!!
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/leningrad.rar

Fall Of Berlin - Személyes kívánságom

Berlin és Stalingrad keverék szépen kidolgozva ahogy az látszik is...
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/fall_of_berlin.zip

Big Omaha Beach - Ez is szerény személyem kívánsága

Nem kell megrémülni nem LD OMAHA amitõl a többség undorodik hanem az Omaha Beach pályának egy átdolgozott változata melyben a támadónak esélye is van a gyõzelemre... Képen láccik, hogy hol változott meg a map...(ez a pálya még feltételes módban lesz mert nem tuti, hogy a HBA tud RTR mapot futtatni de Clay dolgozik az ügyön)
LINK: http://filesnetwork.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Battlefield_1942/Maps/Conquest/big_omaha_beach_1.1.zip

SZEDJÉTEK MINÉL TÖBBEN és direkt lett késöbbre rakva a teszt, hogy többen tudjanak jövvi mert elõzõ héten többen jelezték, hogy 17:00 kicsit korai... Hát most ez se lehet kifogás!!!