Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az az igazság, hogy túl jó vagyok, nem bírok betartani olyan stratot, amivel nem értek egyet

de azé nem megyek át a SIXbe, ne aggódjatok
nna meg a kiba***tt nagy szigort se csípem, végülis ez "csak" 1 játék
HBA 4EVER!
APROPÓ! kéne nekem egy ftp user/pass, de olyan amivel a webfelületet is tudom gányolni, hamár összehegesztettem...
pls:email/icq
Szeptembertõl beindulunk és akkor retteghet mindenki tõlük. De addig még erõsítjük a csapatot... CoFB FOREVA!!!!!“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Köszönöm.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Szerintem lehet, egy gyak valamikor. Megbeszélhetjük. Nem gond!
Nem kell nekünk megváltani a világot😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
szept 15 kezdõdik, heti egy meccs, veszteni nem vesztenétek semmit, max játszotok vagy 10 meccset 10 különbözõ pályán gyengébb/erõsebb csapatokkal 😊 ártani nem árthat
www.battlefield.hu
Valszeg elobb rosszul fogalmaztam. A lenyeg, hogy hiaba vannak nagyon jo kepessegeik, meccsen leblokkolnak es nem tudjak ellatni a sajat feladatukat.
CB meccsen qrvára nem számít, hogy ki hány pontot vagy fraget szerez. Az számít, hogy résen legyél és számíts minden eshetõségre. Továbbá képtelenség azt a teljesíményt hozni, mint publicon, mert itt mindkét csapat szervezett nyomulást fojtat nem pedig fragvadászatot és öncélú akciókat.
az ünnepi kaki...
Az az igazsag, hogy nagyon jo warokat jatszottunk a BfBt-vel a hu.mannal vagy akar a CB-vel is, de naluk azert jobbak vagyunk, ezekbol a wearokbol tenyleg csak funolni lehet, tanulni sokat sajna nem. Marpedig ha a CB-n indulni akarunk szeptembertol, akkor tanulnunk es gyakorolnunk kell meg sokat, ugyhogy szerintem akar a SIX vs HBA gyakwarok akar rendszeresek is lehetnenek, mondjuk hetente.

De lesz ez még fordítva is!!! 😊
már én is oda szoktam érni a dobogós helyek valamelyikére, pedig nem volt ez mindig így :-)
Szerintem a CoFB és a BfBf ha jól írom nem egy "bébi team". Ha komolyan veszik akkor a "magyar klánok bridádja" az-az a BF Szakszervezet erõs lesz! 😊)
talán kiégtek a srácok...?
a tegnap esti BfBt-szerveres battle-kon Kicsirigón kívül más nem sokat tett a gyõzelemért...
Csabikának sem állt jól, hogy nem nagyon tudott repülni😊
Hogy lesz meg így a CB-n a 2. és 3. hely?
Kapjátok össze magatokat! :-)
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Erre majd lesz iszás is.
Ami a SiX -et illeti ... hát igen, hála istennek nagyon erõsen jönnek felfelé - volt már olyan gyakmeccs, ahol kikaptunk.
Akiben még õrületes potenciált látok az a CoFB - atomikus játékosokkal.

itt lehet leskelõdni a kijövõ Battlegroup42 mod 0.7-bétájának tükreit,mert a topikot már létrehozták...
Nem gondolom itt senkirõl, hogy agyament Bruce Lee lenne. Még a PT-rõl sem :-)
Különben is: én megvédem itt a PT-t, kiállok mellettetek, aztán engme basznak le. Hát ecsém, így foglak titeket a jövõben megvédeni nyilvánosan... ;-)
Ez a felnõttek a feladathoz mit jelent? Csak nem megvertek titeket?
egyébként jó reggeltet :-)
Vigyünk videót, és eltörjük egy ember 4 bordáját, vagy 4 ember 1 bordáját ? 😄
Szóval, aki ismer minket , az tudja, hogy birkatürelmû, és rendkívül kedves emberek vagyunk, akik a légynek sem ártanának, sõt, a SiX egyszer szkanderban is lenyomott minket.
Sõt, mostanában úgy tûnik, hogy BF-ben is khm... felnõttek a feladathoz ! 😄DD
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
mégis felmegyek a ronda képeteket látni😊
http://gaborszantai.co.uk/
Viszont a jo kocsikat szeretem es akkor fel is utaznak erte a talira :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek