Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chiquita
vettem a kritikát:-)
csak az az igazság, hogy túl jó vagyok, nem bírok betartani olyan stratot, amivel nem értek egyet
de azé nem megyek át a SIXbe, ne aggódjatok
nna meg a kiba***tt nagy szigort se csípem, végülis ez "csak" 1 játék
HBA 4EVER!
APROPÓ! kéne nekem egy ftp user/pass, de olyan amivel a webfelületet is tudom gányolni, hamár összehegesztettem...
pls:email/icq
Meggymag
Ohh Arne ez annyira meghatott, hogy sírtam egyet.. Végre valaki lát bennünk fantáziát Szeptembertõl beindulunk és akkor retteghet mindenki tõlük. De addig még erõsítjük a csapatot... CoFB FOREVA!!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

HBA|Pepti
keresd tovabb, rossz helyen jarsz. Szerintem szolj a fejlesztoknek, hogy adjak neked oda, mert tudtommal meg nem jelent meg.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Aki volt Kecskeméten a repülõnapon és vannak képei, videói kérem, hogy szóljon!

Köszönöm.
Ice brádá. Láttad a képeket a repnapról?
Iceman
Megdumáltuk

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Röndben brádá. De ez a csali! Aztán szétbomlasztom õket! 😄
Ez jó elgondolás. Már csak a megvalósíttás kell.
Szerintem lehet, egy gyak valamikor. Megbeszélhetjük. Nem gond!
Iceman
Arne brádá....sztm a HBA-s bácsik megbírkóznak a belsõ gondjaikkal, ha meg nem, akkor máshol van a bibi😊
Nem kell nekünk megváltani a világot😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

HBA|Pepti
a meccsekre nalunk is mindenki jelentkezik. A beosztas az a jelentkezok alapjan keszul. Sajnos a stratot meg azt szeretik nalunk, ha a szajaba ragod az embernek, hogy neked ide kell allnod, es igy kell lonod. En meg ettol a falra maszok, mert ennek semmi ertelme. Multkor azt mondtam egy gyakon a csapatomnak, hogy mi a feladata (ezt a zaszlot vedd), a tobbit ratok bizom, csak kreativan, es jobban ment, mint amikor a szajukba ragtak, hgoy mit hogyan kell csinalni. De azt a dobbent csondet hallantok kellett volna :-) Ezert is vettem at a stratokert felelos emberke szerepet, hogy kreativitast is vigyek a jatekunkba, talan mar sikerult nemi eredmenyt elerni.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Tudom, hogy vannak belsõ dolgok, de egy ekkora klánnál nehezen lehet kivitelezni azt, hogy mindenki azt csinálja amit a klánnak jó ne csak azt ami neki jó. Ahogy írtad csak szigorral lehet valamit elérni. Vagy egy nagy ts beszélgetésen. Az akit érdekel szóljon akit meg nem az is, hogy tudjátok mi az-az álomány amire lehet számíttani. Nálunk mindenki jelentkezik és úgy készül a strat.
HBA|Pepti
mer csak a hadistenén? szerintem a tisztikar oltárán álfozzanak. Bár én utálom a sört, magyar ember csak bort iszik :-)

HBA|Pepti
na, beregeltem magunkata CB-n az opencupba...

HBA|Pepti
hat a belso dolgokrol nem akarok sokat elarulni, de azt hiszem az latszik, hogy en is nemreg lettem hadnagy, Hagi is, Clay is. Nem veletlenul. Megprobaljuk gatyaba razni a HBA-t, de nem konnyu. En szemely szerint rengeteg kritikat kapok, de jelen pillanatban nem erdekel (pedig tudod milyen erzekeny lelkem van??? :-)). Eloszor az emberek fejeben kell rendet tenni, ehhez nemi szigor es konyortelenseg kell (ebben a felesegem szerint nagyon jo vagyok :-)), de ezzel parhuzamosan neki kell allni a komolyabb feladatoknak is...

HU.man Josy
Morgen!

Jól látjátok! Nem a frag a lényeg, hanem a gyõzelem. Sok meccset kell játszani, mint ahogy mi is tesszük a PT-sekkel. Kell a gyakorlat az összeszokottság. Mivel ti nagyon sokan vagytok nagyon sokfelé ezért ezt gatyába rázni nem gyenge. Szeritintem jobban kellett volna megválogani, hogy kit vesztek be. Vagy a HBA-n belül lenne valaki aki csak warozna és jobban figyelne a részletekre. Egy TEAM! 😊
HBA|Pepti
koszi, en mar szemezgetek vele :-) De sajna dontesi jogkorom nincs a HBA-n belul :-) Vannak nalam nagyobb emberek is ottan :-) De most hgoy mondod, Hagival es Clayyel megbeszelem :-)

BurnBaby
clanbase bf1942 open cup
szept 15 kezdõdik, heti egy meccs, veszteni nem vesztenétek semmit, max játszotok vagy 10 meccset 10 különbözõ pályán gyengébb/erõsebb csapatokkal 😊 ártani nem árthat

www.battlefield.hu

HBA|Pepti
kosz Hagi :-) Megsem vagy buzi :-)

HBA|Pepti
misa: ezzel en tisztaban vagyok. most mondanam, hogy olvasd el a HBA forum idevago reszeit, de nem tudod :-) EN vagyok az, aki folyamatosan ezt mondja a HBA-n belul, hogy nem a frag es a helyezes szamit.

Valszeg elobb rosszul fogalmaztam. A lenyeg, hogy hiaba vannak nagyon jo kepessegeik, meccsen leblokkolnak es nem tudjak ellatni a sajat feladatukat.

Elárulok egy titkot Pepti.
CB meccsen qrvára nem számít, hogy ki hány pontot vagy fraget szerez. Az számít, hogy résen legyél és számíts minden eshetõségre. Továbbá képtelenség azt a teljesíményt hozni, mint publicon, mert itt mindkét csapat szervezett nyomulást fojtat nem pedig fragvadászatot és öncélú akciókat.

az ünnepi kaki...

HBA|Pepti
hat rosszul gondoltad :-) A PT (sajnos el kell ismerni) nagyon jo. A HBA-nak eleg jo jatekos allomanya van, ha a publikot megnezed, abbol latszodhat ez valamennyire. A nagy hatranyunk, hogy ezek egy resze a warokon inaktiv (ugye a G@be? Ez most nem basztatasi volt, tudom, hogy nincs tul sok idod ), vagy egyszeruen warokon leblokkol (pl Petinek vagy Powellnek a kezebe adsz egy geppisztolyt, bekuldod a tomegbe, meszarlast tart, de waron mindegyik 10 pont alatt vegez), avgy egyszeruen csak a fene tuggya. HA nagyon osszekapnank magunkat (ami most talan elindult), akkor nagyjabol el tudunk jutni egy olyan szintre, hogy megszoritsuk a PT-t es a SIX-et (tervezve van). Sajnos ehhez a repuloseinknek meg fejlodni kell egy kicsit (es most mindegyik nyaral :-)). De a szandek megvan. Es vasarnap Grad es Bulge lesz tudtommal a SIX ellen, megnezzuk, hgoy fejlodtunk-e valamennyit.

Az az igazsag, hogy nagyon jo warokat jatszottunk a BfBt-vel a hu.mannal vagy akar a CB-vel is, de naluk azert jobbak vagyunk, ezekbol a wearokbol tenyleg csak funolni lehet, tanulni sokat sajna nem. Marpedig ha a CB-n indulni akarunk szeptembertol, akkor tanulnunk es gyakorolnunk kell meg sokat, ugyhogy szerintem akar a SIX vs HBA gyakwarok akar rendszeresek is lehetnenek, mondjuk hetente.

air23
flééééééém!

chiquita
szerintem hagi a matisznagypapát próbálta utánozni... :-)

ed örö, ed bodottá! :-)
chiquita
na most frenkievel, vagy freddyhawkkal? persze tök mind1 :-)))))
Ez nem duma hanem reálití!
chiquita
nektek mindig ki kell dumálni magatokat? :-)
HBA|Pepti
bazze, en eddig azt hittem, hogy te csak csiter es hadisten vagy, de hogy buzi is???? :-)

Én a HBA-soktól tartottam az elején. A PT-s nevezetû enyének nem érdekletek. (és most sem! 😊)) ) Csirkék gondoltam egészen az elsõ SIX-PT war-ig. Hát nem azok!
Csak azt nem mond, hogy élvezted?! 😄
HBA|Pepti
na, gepelni meg mindig nem tudsz :-)

prédikátor
Igyekszünk-igyekszünk

Igen, emlékszem rád, valahol már láttalak! 😊
HBA|Pepti
hat igen, csak raforditott ido es gyakorlas kerdese. Regebben ha PT-st lattam, akkor bebujtam egy haz moge, es megvartam amig elmegy. Ma mar nincs igy. Ok, meg messze nem vagyok profi, de mar van pofam kiallni ele, es egy sorozatot belejuk kuldeni :-) Es eselyem is van neha :-)

Szerintem csak egy rossz napunk volt tegnap. Meccseztünk és elfáradtunk.
De lesz ez még fordítva is!!! 😊
chiquita
nem õk gyengülnek, hanem mi erõsödünk!

már én is oda szoktam érni a dobogós helyek valamelyikére, pedig nem volt ez mindig így :-)
Köszönöjük a SIX nevében! De még sokat kell fejlõdnünk.
Szerintem a CoFB és a BfBf ha jól írom nem egy "bébi team". Ha komolyan veszik akkor a "magyar klánok bridádja" az-az a BF Szakszervezet erõs lesz! 😊)
sharpshooter
mostanában jelentõs gyengülést tapasztalok a PT és SiX házatáján...
talán kiégtek a srácok...?
a tegnap esti BfBt-szerveres battle-kon Kicsirigón kívül más nem sokat tett a gyõzelemért...
Csabikának sem állt jól, hogy nem nagyon tudott repülni😊
Hogy lesz meg így a CB-n a 2. és 3. hely?
Kapjátok össze magatokat! :-)

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

HBA|Pepti
mer azt hitte, hogy TK party van :-)

sharpshooter
ja, meggymag atomikusan TKzott le háromszor tegnap...😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Értékelem, hogy kiállsz mellettünk. Hidd el.
Erre majd lesz iszás is.
Ami a SiX -et illeti ... hát igen, hála istennek nagyon erõsen jönnek felfelé - volt már olyan gyakmeccs, ahol kikaptunk.
Akiben még õrületes potenciált látok az a CoFB - atomikus játékosokkal.

nemtom hogy hogykell olyan linkes bizbazt csinálni,nem is érdekel,érjétek be ennyivel

http://www.bf42.com/forums/showthread.php?s=&threadid=40125
itt lehet leskelõdni a kijövõ Battlegroup42 mod 0.7-bétájának tükreit,mert a topikot már létrehozták...

HBA|Pepti
Freddy: szerintem nem tettem be elég smiley-t :-)
Nem gondolom itt senkirõl, hogy agyament Bruce Lee lenne. Még a PT-rõl sem :-)

Különben is: én megvédem itt a PT-t, kiállok mellettetek, aztán engme basznak le. Hát ecsém, így foglak titeket a jövõben megvédeni nyilvánosan... ;-)

Ez a felnõttek a feladathoz mit jelent? Csak nem megvertek titeket?

egyébként jó reggeltet :-)

Mi ez az izomszag, ami a PT körül terjeng ?
Vigyünk videót, és eltörjük egy ember 4 bordáját, vagy 4 ember 1 bordáját ? 😄
Szóval, aki ismer minket , az tudja, hogy birkatürelmû, és rendkívül kedves emberek vagyunk, akik a légynek sem ártanának, sõt, a SiX egyszer szkanderban is lenyomott minket.
Sõt, mostanában úgy tûnik, hogy BF-ben is khm... felnõttek a feladathoz ! 😄DD

Adi
Akkor jó. Most úgy is fáradt a szemetek, szóval egyszerûen lelövöm az összes HBAst.... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HBA|Pepti
HBA ujra public

ssc-suni-hu
A kepeket majd en is latni fogom :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Süni, ne hülyéskedj, nekem is 3 és fél óra vonattal...
mégis felmegyek a ronda képeteket látni😊

http://gaborszantai.co.uk/

ssc-suni-hu
Haaat talira nem hiszem, hogy felutazok, a sort meg nem szeretem :-(
Viszont a jo kocsikat szeretem es akkor fel is utaznak erte a talira :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek