Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBA|Pepti
Suni most nem egy CB meccsrol beszelek, hanem egy publikrol :-) Publikon nezd meg, amint vege egy kisebb csetepatenak, azonnal mindenki tarat cserel, meg akkor is ha 20 tolteny van az STG-ben :-) es publikon szinte mindenki eldobalja a 3 granatjat egymas utan, mondvan ha az elso nem talal, akkor talan a 2. vagy a 3. igen :-) Halal jokat szoktam rohogni rajta, de ez kb 60%-ban bejon :-)

Ja es tegyuk hozza, hogy ha van is fent klanos, akkor eleg keves az esely arra, hogy ugyanazon az oldalon fog egyszerre vedekezni mondjuk Kicsirigo, Iceman, Hagirez es mondjuk Szeg007. tehat ott nagy valosznuseggel 1 klanos lesz, akivel meg kell kuzdeni, meg sosem talalkoztam egyszerrre 2-vel. 1-gyel megkuzdeni mindig egyszerubb, mint 6-7-tel.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

ssc-suni-hu
jaja hatasos de csak ha
- az ellenfel tok bena
- mind egyszerre dobja el a granatjat
- mind egyszerre cserel tarat
(ezek magaval vonjak valamilyen szinten, hogy egyszerre haltak es szulettek meg)
vagy netan
- vakok
- most jatszanak eloszor a jatekkal, es inkabb a terepet nezik
- telefonalnak (ezesetben Martinnak is lenne eselye feljutni :-)
:-)))

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

pálinkás jó reggeltet

Justice For Hungary!

HBA|Pepti
hat igen. Omaha egy szivatos palya, de en is szeretem :-)

Egyebkent gondolj bele Freddy, ha te is snipolsz, akkor mennyivel csokkented a csapatod eselyeit a feljutasra. Az, hogy Pistike elindul felfele egy geppisztollyal es hogy te elindulsz felfele egy geppisztollyal ket kulonbozo dolog. Neki 0% eselye van, neked kb 5%.

En alliedkent azt szoktam csinalni ilyenkor, hogy a civilek mogott megyek kb 30 meterrel, amikor oket kiszedik, en addigra erek oda, es utannuk konnyebb felmenni :-) A vedok serultek es eppen ujratoltenek, a granatjaikat is eldobaltak mar :-) mocsok dolog, de hatasos... Igaz csak akkor, ha nincs ott tank :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Hamed
bfhelp.try.hu

nincs esetleg refresh-fix a gépeden?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hánemmtom, de azért 100-ból egyszer, amikor feljutok azért a mai napig rohadt jó érzés tud lenni, ahogy befoglalom a közepét.

Omahát szeretem és kész!😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Omahán bármit csinálsz, az allied oldal szívni fog. Nem is pálya az hanem hangulatízelítõtörténelmivisszatekintésnemhagyhatjukkimertsokanláttákaRyanközlegénytetezértmuszájbelerakniajátékbabele.
Szóval általában kényelmesen hátradõlök azon a mapon, és ha 5 sniper van allied oldalon, beállok 6.-nak, és nevetek a szerencsétleneken, akik rohannak fel a dombon a tankok elé...
Már rég kapkodó idegbeteg lennék, ha nem így lenne.

Meggymag
Azért azt mégse de legalább lélekben legyél velem amikor a setétben bóklászom majd haza Bár itt van pár hõs lovag aki hazarepítene....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Adi
Mhh haza kisérlek?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Meggymag
Részletkérdés

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Adi
😊 teljesen más hol lakom. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Meggymag
OK ADI de csak akkor ha eljössz...mert különben nehéz lenne

Danny
Jó eight belétek 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HU.man Josy
Nyugodalmas jó 8 mindenkinek 😊

Adi
Meggymag én is haza doblak 😊)))))))))))))))))))))... lábbuszal na?

Meggymag
Mennyi rendes ember... Csak akkor is legyen rendes amikor haza kell hozni

GanXstaZolee
Alonso a tört szerverek nem fognak kidobni de amelyik nem tört az nem igazan fog felengedni, meg kell venni az eredetit.

GanXstaZolee
Akkor engem is pls 😊)) hálám jeléül meghivlak egy bambira 😊)

HBA|Pepti
En meg tatai vagyok, es mivel egyelore ugy nez ki, hogy nem ihatok alkoholt, ezert kocsival megyek, akar en is hazavihetlek. Utba nem esik, de rendes gyerek vagyok :-)

GanXstaZolee
Meggymag én Kispesti vagyok az Erzsébet felöli oldalon, en haza taxival jövök és innen már max 4-500 forintbol hazadob, ez ne legyen gond.

Nancsika
LekW@Rkának nem igazán van most gépe.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

BurnBaby
martin ha ott leszek emlékeztess h nézzem meg a ködvágó orrú csukát, mert bizonytalan vagyok h az milyen is 😊

www.battlefield.hu

Meggymag
Megfontolandó ajánlat...

Martin576
Majd hazadoblak... Egy popsinrúgásért?

Iceman
Szegény, szegény Martin....Te mindíg a rossz oldalra állsz

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Meggymag
Bármibe jöhecc mert énnem valószínû hogy megyek... Este 7kor kezdõdik és tuti éjfél után ér véget. Én Erzsébeten lakom és nem tudok kocsival menni szal éjjel nem tom hogy tudnék hazajönni na meg ez a környék éjjel nem túl barátságos. Újlipótváros a város másik vége nekem.. Nem lenne gond ha nem 7kor kezdõdne... Max azt tudom csinálni, hogy 10ig maradok azt húzok mint vadliba. De akkor én is viszek harci eszközt vagy a fejemet erõsítem addig!!!

Martin576
A lottózó elé már nem érek oda, de a BF meetingre majd ködvágó orrú csukában megyek...

Meggymag
Amúgy engem is marhára szokott idegesíteni amikor sokan vagyunk és az egyik része a csapatnak PT&HBA&SiX a másik meg a klán nélküli emberek. Kicsit oda kéne figyelni már hogy ne csak számban legyünk egyenlõen hanem erõsségben is kicsit... Én nagyon sokszor küzdök a gyengébb csapatban mert annak nicns értelme hogy bealázzuk a lámákat.... Itt Omahan bevallom õszintén nem figyeltem hogy ki hol van. Sorry

Meggymag

Elmondom mire mondtam...
Elsõ manet nem volt könyû fõleg úgy, hogy van 5 sniperünk és 1 se ad célt.. Amikor kaptam célt akkor Defgunból irtottam a népet aminek örültem természetesen..(nem majd sírok)
2. menet: Egyedül voltam a Defgunba és BB adta a célt. Cél a hajó volt és kb 4 percig folyamatosan lõttem a hajót míg elsüllyedt így ezután kissé örültem neki, hogy volt értelme az erõfeszítéseimnek
Omaha tipikusan olyan pálya ahol TEAMPLAY nélkül nem lehet gyõzni. Még védeni is nehéz úgy hogy nem olgozunk össze...
Picsánrúgást elintézzük... Gyere fél 1-re a lottózó elé!!!!

Martin576
A hajóba beült miszter Player és az üres hegyoldalt lõtte rendületlenül, javítani nem javított senki, mert kb. hatan sniperek voltak (találat = nulla), én + még 1-2 elszánt öngyilkosjelölt páncéltörõvel lõttük a parádézó tankokat, hogy legalább valami legyen.

Ködösen én is tudom, hogy mit kellett volna csinálni, de hát... :|

Mondjuk átállhattál volna. Annyira azért csak nem fontos az a k*rva érem... 😉

chiquita
hihiiiiiiii ezen ottvoltam, panzerIVbõl nyomtam a frageket:-) csak nem tudtam hol tölteni mikor kifogytam...az amcsik sajna ész nélkül jöttek a vágóhídra :-) lett vagy 30-30-2vel egy aranyam
a megoldás:
hajó ütegeit használni a tankok kilövésére, utána defgunokat kinyírni, scoutok célt adnak, és kell néhány assault is...
tudom, hogy mondani könnyû, de ha ebbõl semmi sem valósul meg, akkor tepsibe megy haza az amcsi a bícsrõl :-)
Süni PT van egy mailed!!!!
TheGOro
tyumm, tyumm, mi lett a HBA webszerverével?

http://GOro.hu

Martin576
Azért Meggymag is megérdemelne egy óvatos p*csánrúgást. :-|

Tegnap izomból cidázzuk a brokit Omahán (Martin + Player + Player + Józsi), õ persze 2 másik gyakorlott csákóval német oldalról osztja az észt, a végén az elsõ 3 német statja kb.: 22-0, 17-0, 15-1, erre mapváltáskor beírja, hogy "Ez de jó menet volt..."

Marha jó volt, tényleg... :-|

BurnBaby
fent van egy link. infok ott.

www.battlefield.hu

chiquita
hihihiiiiiiii:-)
😄
sharpshooter
Martin, törölj, please...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

sharpshooter
a kedvencem a lelkes scout típus:
fexik az áldott a domb tetején...
...kilövöm
30mp múlva ugyanott fexik
...kilövöm
30mp szintén azon a dombon, de cselbõl egy bokorban
...kilövöm
erre írja, hogy én csíter vagyok...😊
õ meg nem gondolkodik...
Persze a "shiloh" nevû player a jeepbõl kiugorva deréktájon tartott No4-gyel fordulatbó bármikor fejbelõ bárkit, na az nem cheater, csak akkora aimbotot használ, hogy a pécsi TV-toronyból kitudná lõni Vak Bottyán maradék szemét napfogyatkozáskor... na mindegy...

chiquita
van egy két áldott tehetség:-)
én azt szeretem, mikor beszorítanak minket repcsivel az utsá bázisra...nincs mit tenni, légvédeni kell...be is ülök a csapatszállítóba, nyomom az olot kegyetlenül a gépányúval, a repcsi motorjába, mikor beül alám a nagytudású, és elekzd a géppel rutinozni: elõre-hátra-jobbra-balra...na akkor elkezdek káromkodni :-)

kicsit olyan tehetségek ezek, mint azok a focisták, akik kézbõl rúgják a 11est :-))))
Én azóta nem csodálkozom semmin amióta egy Tigrisben voltam. Teljesen sík terep. Egy scout elindul felém és a késsel próbál kárt tenni a tankban. Ez nekem a csúcs.
Adi
"õ elsõ lett és harmadik. 😊"
Szóval: õ elsõ lett én meg a harmadik. Kis fogalmazási hibák... 😊

sharpshooter
Erre visszatérve:
Ez ugye BfBt szerver volt?
volt néhány hihetetlen arc:
több páncélos volt, mint gamer és így is volt aki scouttal nyomta...
...normális az ilyen?

Adi
He-he Lehet õt irtani 😊

sharpshooter
Bencsire én is emléxem:
Bulge-on egymás után 5× kinyírtam: erre disconnect-ált, ez nem volt szép tõle...😊
A többi fragért már szenvednem kellett😊))

Adi
Hát tegnap kis külön háborut csináltam egy pt-sel. Várjunk csak mi is volt a neve... ö ö ja igen Bencsi na egész jól elvoltam vele. Dobáltuk egymásra a grántokat és ha már messzirõl megláttuk egymást akkor löttünk mint az állat. õ elsõ lett és harmadik. 😊

sharpshooter
Na ezt a sok panaszkodást végigolvasva kezdek voldog lenni, hogy a Káosz Brigád tagja lehetek, nincsenek ilyen ClanBase, ClanWar, ClanCup, ClanPractice gondok...😊
Nem csinálunk találkozót, a csapat fele fel sem jön TS-re (Monkis, Zsozso, Zsolti, LekW@Rka...) - nincs is semmi gond...😊
Néha Planetsidozunk, néha CS-zünk, esetleg Diablo2-zünk, elõfordul Jedi Academy vagy Chaser is, persze vagyunk 5-en akik BF-ezünk heti 3 alakalommal...
VALAKI KI MER HÍVNI MINKET??? 😊))

Szerenék még több infót. Nekem van egy csomó képem és közzé akarom tenni csak kell egy kis idõ míg felmegy. Nektek valami lehetõség?!?!?
ssc-suni-hu
nekem van
mondsza

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek