Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Megvolt a sorsolás a SOV kupában, pont a másik magyar csapatot a CTD-ét kaptuk, map:Iwo Jima 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DarkHorSe
Becstelen.Brigantyk.2009.HunSub.TS.Mic.XviD-SS

jo ratyi minoseg, hatha valakit erdekel

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

LSSAHlavina
Az mi?

The future is now

LSSAHlavina
Nem gond öreg, én is leszarlak magasról, ha már ez lett itt a téma a bf42 topikban, de ennek jobb lenne, ha nyitnál egy újat.

The future is now

LSSAHPAUL
Wake axis oldalt szerintem nem annyira veszélyesek a repülõk. Ha a romboló eljut a reptérig onnantól csak idõ kérdése mikor szünnek meg 😊
Ezt tudta az ellenfél is, próbálkozott de leszedtem õket a hajóágyúval, ha biztosra akarunk menni akkor kérek egy embert csak javítani illetve hogy másszon fel a romboló mg állásába. Jah és nem kell izgulni hogy nem tudjuk lepörgetni õket, mert úgy néz ki hogy simán lehet hozni tikettekkel.. ( nekünk van hajónk és minimum 2 repcsink, és pár fegyelmezetlen játékosunk akik állandóan fehérítik õket, szal még fejnélkül se támadhatnak 😊

<#eljen><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Azt nem értettem hogy kaptuk ki, mert amikor 0 mp volt akkor még 75-75 volt és a végén meg 74-75 lett oda, de akkor ezek szerint valaki pont abban a másodpercben halt meg amikor lejárt a játékidõ. Amúgy még 10 mp-el a vége elõtt 4 ticket elõnyünk volt 😊. Csak sajnos 5 emberünk támadta a repteret ...
LSSAHPAUL
Tegnap jó kis gémet toltunk a jelenlegi világelsõ gunbfel, wake-n magyarosan játszottunk ( 30 másodpercel a vége elõtt 5 tikettel vezettünk, többen is mondtuk hogy oks, megnyertük bujjatok el, 5 másodpercel a vége elõtt már csak 2-vel vezettünk, aztán a végén kikaptunk 1-el )
Aberdeenen úgy játszottunk ahogy a taktika kõkeményen megkívánja, 2x175:0 ra nyertünk 😊 Mindez az ellenfél szerverén, ami igencsak jó szerver ahoz képest hogy németországban van.

De ez nem BF2.
Senki nem mondta, hogy hagyd a fenébe a 42-t, csak legalább próbáld ki és láss, van élet a 42 túl is. :-)
De egybõ' a tagadás.

LSSAHPAUL
😊 ezt cáfolom mert bf42-vel se játszik, legalábbis komolyan nem.
Amit írtál az inkább rám jellemzõ. Játszottam a bf2-vel és kb úgy vagyok vele mint a baseball-al, értetlenül nézem azokat akik játszanak vele. De mindenki játszon azzal amit szeret, nem fizet nekem semmit az ea vagy pl xy hogy a 42-õt népszerûsítsem, max az ismerõsöknek teszek annyi szivességet hogy szólok hogy bakker ezt a gémet próbáld ki..

DarkHorSe
lavina tuti emos ^^

Swedish people are albino monkeys&#65279;

<#nemtudom>

Nincs itt semmi féle fájt.
Ha 10 év múlva egyedül akar rohangálni a saját szerverén, hát tegye.
Ennyire begyepesedett és ami nem BF42 az szar alapból, az õ baja...

Jag vs Lavina. Round 1. Fight!

Nagy valószínûséggel állandóan egy fán ücsörögsz egy mezõt nézve, ahol 60 player szaladgál elõtted...
Amúgy pont leszarom, hogy kipróbálod e, vagy sem. Én jót játszom vele nélküled is...

LSSAHlavina
hát idõm úgysem lenne rá, ez igaz, de azért elgondolkodtató. Játék közben nem látom szaladni a többi katonát? Akkor hogy lövök rájuk? Ja, vagy itt nem is kell? Nem értem.

The future is now

amúgy én még csak most töltöm win reinstall után 😄

csak "támadható pontokat" keres FH n hogy mit lehet szidni benne 😉

Azt nemtom, egy próbát megér...
A BF2 topikba megkérdezed, lehet van, aki elad neked kódot pár százasér.
Bótba 2k.

single playerhezt nem <#nyes>

DarkHorSe
eredeti bf2 kell hozza ?

Ebbõl játék közben nem látsz semmit. Nem kívülrõl nézed a dolgot.
De tudod mit? Ne is próbáld ki...

LSSAHlavina
Nem szívesen játszom olyan játékkal, aminek baromi jó lenne a feelingje, meg a grafikája, de halálra röhögöm magam egy banális anim-hiba miatt... <#nemtudom>

The future is now

joebacsi
Látom megtaláltad a legfontosabb dolgot, amibe bele tudsz kötni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Ez nagyon lol. Egy éve amikor a kisfiam még nem volt szobatiszta, akkor futott így, amikor a pelusban már volt másfél kiló cucc.

The future is now

joebacsi
Kommander a tüzérséget tudja irányítani, meg parancsokat adni a térképen a szakaszvezetõknek, hogy mit csináljanak.
Bf2 unlock fegyverei (amiket amúgy sem pénzért kell venni az alapban sem, hanem elért pontszámhoz van kötve) pedig abszolút nincsenek benne ebben a modban, szerencsére...

Ne rinyálj és a kifogásokat keresd, hanem próbáld ki 😊

Nincs is annál jobb, mint egy fél óra alatt végre sikeresen meghámozott védelem mögé berongyolni a p4 f2-vel, betöltött repeszlövedékkel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nagyon jó lett most az FH2.
Úgy van, hogy vannak felderítõ repcsik és azok tudnak radarozni egy kis körben. Tehát csak akkor látod hol az ellen, ha a repülõ épp fölötte van. Akkro is csak 1-2 mp-re.
A puska a legkomolyabb fegyó benne és nincs unlock, legalább is nem találkoztam vele. van 2-3 kaszt, ami limitált. Ilyen az antitank általában, meg a géppuskás. Puska van dögivel, de sztem az a leghasználhatóbb amúgy is. :-)
Eszméletlen hangulatos pályák lettek.
Megmaradt a squados dolog, de az sztem nélkülözhetetlen, mert nagyok a pályák és szar lenne 2-3 percet gyalogolni a harcig, ha megdöglesz.
Van benne lángszóró is. :-)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tuvok
ezjólnézki milyenjátékez ?

de majd jön Hunti, azt jólmegaszondja, õ játszik vele sokat.

nincs szupifegyver, de nem is kell, mert az alapok jók😊 van commander, de nem lát mindent, mivel nincs uav. 😄 spotolni lehet, de elvileg csak akkor, ha van távcsöved. ám nem lehet mindenki assault, senem csipa, mert ezek korlátozva vannak, vagy csak 1-1 fegyver van a pályán. érdemes lenne kipróbálni, mert jóféle lett.

LSSAHPAUL
Jól néz ki, de itt is megvan az a commander ember aki mindent lát? Mer akkor stratégiai szempontból a játék nulla. És a fegyverekkel mizujs? ha megveszem a játékot akkor még +pénzért vennem kell jobb "fegyvereket" itt is ? ( ez a bf2-es ötletet amúgy felfoghatjuk legális cheat-nek is )

<#taps>

ésmostmár csak 2000huf a bf2, szal ez sem lehet kifogás ^^

joebacsi

Bencsi
cigánymeggy

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
svédcsavar

DarkHorSe
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Tuvok
Épp be akartam írni, hogy kikapunk mint a szar, erre megkaptuk az elsõt a 6-7-bõl 😄

Tuvok
Hajrá magyarok !

Bencsi

ez nagyon gáz 😄 több benne az archiv felvétel mint a bf1942.

DarkHorSe
pszt

Tuvok
<#violent>

LSSAHlavina

The future is now

Beers
Végül is mindegy, hogy csirke vagy ló! 😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DarkHorSe
Mer? ezek csak hulye csirkek 😄

Beers
Az ilyeneket azért kezelésbe venném szivesen!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

LSSAHlavina

The future is now

Wreck86
Emlékeztek a spanyolokra?😊 az LKE klánra?😊 Megtaláltam a régi videójukat.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers