109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#105222 namámi?! -
#105221 Oh je.
Pont akkor reped meg a bal karomban a csont,mikor játszani lehetne:( -
#105220 LSSAH -
#105219 Dr. -
#105218 Részben a Miller illetve az OGC-s srácok érdeme is...
Remélem fel is tudjuk tölteni nap mint nap. -
#105217 -
#105216 Új labdatér... -
#105215 JCSR interjú :) -
HUmanHunter #105214 :D tudom hogy fennvagy csak gondolom szólok hogy keresni foglak amúgy jah még tns ben maradok, igaz egyre ritkábban bf42zök, most meg főleg hogy jövőhéten érettségi... -
#105213 úgy csinálsz mintha nem lennék online minden nap. Egyébként beírtam volna a battlefield.hu-ba a klánleírásba kb ezt amit kérdezni akarsz de kb 1/4 résznél törődött és a többi része elveszett. Természetesen mégegyszer nem fogok már neki, ezért is mondtam hogy csak óvatosan a site-al mert könnyen befordítja az embert.
Még mindig a tns-ben képzeled el a jövődet? Nekünk továbbra is szüksékünk lenne pilotára. Tegnap nyomtunk gazalát, felis vettem az allied oldalt hogy kielemezzem, 4 pilótával repültünk mint a nagyok :D (Francis, Kemotox, Pepe, Aaron-a ddw-ből). Annyi volt a különbség a 4 repcsis és a 0 repcsis taktikánk között hogy most volt 4 repülő az égen miközben szarrá bombáztak minket :D hihetetlen. -
HUmanHunter #105212 Paul majd vmikor legyél online xfiren mer interjuht kő csinálni veled bf.hu ra a lasáról ^^. -
#105211 Akkor felülre a bannerbe is belehet tenni a Leibst. helyére, ugyanis az megszünt kb 2 hónapja.
Ha statisztikát akartok akkor 2 mód van rá (az én régi statom felejtős mert csak dos-compatibilis szerveren fut (xp,stp)) :
1. http://www.selectbf.org -ez alapján csinálta mindenki a statját, még a Riverások is, ők hozták ki legjobban a maxot ebből az engime.ből
2. Csinálni kell egy újat, amihez kellene egy kőkemény php programozó, és még neki is és legalább 200 óra egy béta elkészítése.
-
HUmanHunter #105210 aztmondta Drang hogy olyat csináljak. -
Bala10 #105209 néztem, de azok játékból printscreen-elt képek , csomónál ott a célkereszt, vagy a puska a kép közepén. abból nem igen lehet jót alkotni. -
HUmanHunter #105208 elküldi Drang mégegyszer íméledre, ha megkaptad szólj, han em akkor is :D -
#105207 -
#105206 **[OGC.hu][BF1942]-BF42Powa**
78.24.190.104:14567
Megalkottuk :D
Tessék menni tesztelgetni! -
HUmanHunter #105205 aszonta Drang hogy már átküldte neked még tegnapelőtt és hogy biztos nem néztem meg íméledet. -
#105204 Roger! -
Bala10 #105203 az szuper lenne, pm-ben küldöm emilcímem, ha majd tudod, küld át légyszi:) -
#105202 Hova?:)
Csinálok én jó scrnshootokat Neked,vagy kiszedem a töltőképernyőt.:P -
Bala10 #105201 linket:) oda kell amúgy:D -
#105200 egy hullámhossz...
szex? -
#105199 na -
HUmanHunter #105198 tegnap küldtem el battlefield.hu ra -
Bala10 #105197 nem tudjátok véletlen, hogy honnan tudnám letölteni a pályák töltőképernyőjét? minden pályáról kellene egy jellegzetes kép, amiről felismerhető egyértelműen az adott pálya, de nem igen találok seholsenem:
* Aberdeen
* Battle of Britain
* Battle of the Bulge
* Battleaxe
* Berlin
* Bocage
* Coral Sea
* El Alamein
* Gazala
* Guadal Canal
* Invasion of the Philippines
* Iwo Jima
* Kharkov
* Kursk
* Liberation of Caen
* Market Garden
* Midway
* Omaha Beach
* Stalingrad
* Tobruk
* Wake Island
köszi előre is! -
#105196 Az alap aberdeenből lesz 2 új, annyi változna hogy a főbézt ne lehessen foglalni, illetve ahogy az illu forumjába is írtam adott számú és típusú tankok lesznek az alapon, a kinti pontokon meg semmi! -
Bala10 #105195 úgy lehetne még érdekes, hogy pl csak 10-10 tank lenne, ez mind rendelkezésre is állna az elején, aztán aki elbukja, az elbukja. :)
vagy valami hasonló.
mondjuk 6pz, 2 tigris, 2 wespe, az ágyú sem teremne újra, ezért ésszel és óvatosan kellene játszani:) -
#105194 Tulajdonképpen ezek más pályák nem?
Attól még hogy A vagy B,más pálya.Másolom aberdeent,azt módosítok rajta,majd elmentem.
Kipróbáljuk hétvégén. -
#105193 Milcsi! Figymá, régóta tervezem hogy csinálni kéne egy aberdeen kupát, lenne pár kérdésem (persze ez nem jelenti azt hogy megis csináljuk)!
- Megtudod csinálni hogy Aberdeenen pl a Wespe csak 5x spanoljon le és utána többet nem?
- Meglehet azt csinálni hogy egy szerveren több aberdeen is kiválasztható legyen? pl Aberdeen_A, Aberdeen_B ? ha igen akkor simán !change Aberdeen_A és váltja? -
#105192 Mennek bc2-ni, valszeg azért hogy végre megérezzék a vereség ízét is. Rájuk is fér mert nagyra nőt már az arcúk :) -
#105191 "
illuminators withdraw from the liga - 2010/04/20 21:10
So my friends! After a lot of blood, sweat and tears we finally made our decision.
With great regreat I have to inform you that the day has come for us to resign from the bf42 liga, spring season 2010. What can I say... You have all senced it in the air more or less for some time Im sure. And we just cant stay on any longer, belive me we've tryed!
*After bc2 was released interest and activity has dropped freaquently.
*Since I left the WA position no one was willing to take over my responsibility, result: No pcw's/servers/tactics/communication.
*No motivation left and no public play what so ever, people that shows up for ligamatches doesnt even want to play the game anymore.
The few of us that still enjoys the game on a competitive level might seek other opportunities. For the rest, we might show up again sometime in the future... give it a few month and you never know what happends. One way or another we will see you again.
We wish the entire bf42 community strengt and good luck in keeping this liga active through out these hard times and for many more years to come. You last of the titans, are all we have. Salute!
/Frenemy, illuminators.
"
Az illuminators visszavonult a bf-league-ből. -
HUmanHunter #105190 csak Sin ék maradnak közvetíteni de ők bfbc2 esek meg bf2 esek, '42 es kommentár esélytelen :( -
#105189 Összességében tényleg jó volt a közvetítés,max az lenen jobb,ha egy olyan emberke beszélne legalább aki eléggé ismeri a bf1942-őt,a pályákat stb,jobban bele tudná magát élni,de ez már csak részletkérdés:) -
zebrock #105188 nekem pl. nagyon tetszett a meccs is meg az hogy próbáltak Battlefield-et közvetíteni. kb. 1 órán át néztem sajnos (vendégek jöttek) voltak laggok nem mondom , de ha valaki nyomon akarta követni az eseményeket , az nyomon tudta. A chat mező olvasására sztem sok esély nincs,bár lehet megoldás lenne egy alacsonyabb felbontás a TV cam gépen. Kommentár,jah, beszélhetett volna többet a nevekről,ill. mi zajlik épp,de majd legközelebb. 40 körüli néző volt,ami nem is rossz,pláne hogy BF volt,nem az a trágya fos huggyhatár utánzata:) (a többi bf) Egyszóval jó volt az adás,thx :) -
JagFater #105187 Nekem csak annyi bajom volt vele, hogy nézhetetlen volt. :-)
Akadozott, és olyan pici volt a minőség miatt, hogy nem láttam ki játszik és ki-kit lőtt le. Tehát gyakorlatilag semmit. Azt sem lehetett érteni mit mondanak a lagtól.
Én komolyan becsülöm a munkájukat, meg az igyekezetet, de ami nem megy azt nem kéne erőltetni. Azt nem értem, hogy miért nem próbálnak más technikát meg. xfire-el sztem gond nélkül menne... -
#105186 nekem is gyanús volt... :) -
#105185 az egyik kommentátor töri a magyart vagy csak beszélni nem tud? :D -
#105184 Caen Felszabadítása,nekem is feltűnt XD -
HUmanHunter #105183 "Liberation of Caen---- Cane öröksége :DD"