16
Tomato LX98 alaplap mekkra HDD-t kezel?
-
tmisi #16 A vinyók nem fogyasztanak túl sokat (a többi komolyabb alkatrészhez viszonyítva), szóval nem ettől fog lekapcsolni a táp. Viszont egy Codegen és tsai szintú tápnál azért vigyáznék. Pláne ha minden ágára van kötve valami. Amúgy minek három merevlemez? Én kihajítanám a 40-est simán.
Vagy a 250-eset vetted most? -
#15 sziasztok!vettem egy sata winyót
van egy 40 es+ sata 250 es + dvd olvasó!
elbírja a 300 as táp? -
Wolfsnack #14 szerintem is -
#13 zárható
szerintem -
#12 Lehet -
quarkmaster #11 Sziasztok!
Megtudja nekem mondani valaki, hogy SATA I-es csatolóra tudok-e SATA II-es vinyót tenni?
Köszi -
TomBond #9 Én most egy BX-es alaplaphoz szeretnék egy 40 GB-os winyót és érdekelne hogy mennek-e eggyütt! -
Fecoo #8 Én hallottam valami olyat hogy akár 486 -ra is rá lehet rakni akármekkora vinyót! Kell hozzá valami progi és akkor látja. -
Csali #5 Igazad van, de úgy tudom van valamilyen progi, amivel windows alól elérhető a "nagy" winchester, még akkor is, ha a BIOS nem támogatja. Hallott erről valaki valamit ? -
#4 de ne sporolj a GB-okkal, egy 20-as es egy 60-as ara kozott sincs nagy kulonbseg. Megveszed a legnagyobbat, ami meg belefer a penztarcadba, aztan hasznalsz belole annyit, amekkorat lat az alaplap, ha meg eljon az alaplapcsere ideje, akkor van egy hatalmas winchestered -
#2 Az a korosztály elvileg 33 Gigát képes kezelni, de talán próbáld meg az intel honlapján, hátha van valami bővebb.
A legbiztosabb megoldás, hogy beviszed a géped a boltba, és kipróbálod. -
Csali #1 Segítség kellene!
Adott egy Tomato LX98 alaplap Intel 440LX chipset-tel. A kérdés az, hogy
mekkora winchestert képes kezelni ?
A gyártó honlapjárol letöltöttem a lírást, ott nem utal erre semmi, BIOS
frissítést pedig nem találtam ehhez a vátozathoz.
Fontos lenne, mert nem szeretnék úgy járni, hogy pl. megveszek egy
30-40GB-ost és nem megy vele. A 20-as is elég lenne, ha tutira kezeli.
Tehát, ha valaki biztosat tud, netán próbált más ilyen alaplapot ilyen
HDD-vel, akkor légyszi, szóljon házzá pár sorban.
Előre is köszi.