The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WhitE AngeL
Bár nem hiszem, hogy sokáig fogom ezt játszani.Sajnos eléggé elfelejetettem az utakat és már annyira nem is köt le.Na mindegy, valahogy akkor elmegyek Mournholdba, azután döntök játszom tovább vagy inkább nem...
Qwerty4
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Mi kellett volna változzon?Még egy Tribunal feliratot sem látok.Magyarítás is fennt van.
És Dagoth Ur megölése után hova kell menni, hogy elkezdjem a Tribunal fõszálát?
Qwerty4
Anno sokkal több RPG jellegû cucc volt a"Home" kategóriájú gépekre, mint pl az Amigák, így az én korosztályom ennyivel elõrébb van a dologban. A fiataloknak ez a rész kimaradt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez alatt a hat év alatt sokan szidták már a játékot, de egy se mondta, hogy érthetetlen. Errõl még tudnék vitázni, de felesleges.
Az optimalizáláshoz meg használd a Morrowind Graphics Extender nevezetû programot. Ennek segítségével beállíthatod, hogy nagyobb legyen a látótáv és több mapot töltsön be egyszerre, így kevesebb lesz a töltési idõ.
A PVPt meg ugy felejtsd el, ahogy van. Ez nem az a jatek. Majd a TES MMO-ban...
Az egész arról szól, hogy van egy világ valahol, ebben élnek különbözõ fajok, ezek tagjai különbözõ osztályokat, kasztokat alkotnak, különféle képességekkel bírnak, ki jobban, ki kevésbé. Ebbe a világba csöppensz bele, mint egy névtelen, tudatlan, senki. Ki kell alakítanod a magad életét. Ehhez segítséget nyújt az alap karaktergenerálás. Ennél figyelembe kell venni a különbözõ fajokat jellemzõ elõnyöket és hátrányokat, a különbözõ kasztok által képviselt és számukra fontos tulajdonságokat. Fejlõdni akkor lehet, ha az adott kaszt számára fontos képességek gyakorlásával elég tapasztalatot szereztél.
Tapasztalatokat szerezhetsz mint szabadúszó "szörnyvadász", "barlangkutató", tolvaj, rabló, általános segítõ "jóember", vagy amit akarsz. Amit csinálsz, abban gyüjtögeted a tapasztalati pontokat, amelyek aztán képzettségre válthatóak. Pl harc közben a vívási, páncél viselési, védekezési és egyéb, harcban használandó képességekben gyarapítod a tudásodat. Vannak különbözõ feladatok, amelyeket a többi, értelmes lénnyel való beszélgetés közben lehet megkapni, róluk információkat szerezni. A végrehajtásuk kulcsa is a minél több beszélgetés. A feladatokért különbözõ jutalmakat lehet elnyerni. Pénz, hasznos tárgyak, stb...
Van a játéknak egy fõ sztorivonala, ami egy meglehetõsen bonyolult történet, ha végig csinálod, te lehetsz az adott világ legnagyobb hatalmú halandó lénye, de akár ki is hagyhatod az egész történetet (ez az Oblivionban még inkább benne van, ott épp elég quest van ahhoz, hogy unásig játszhass úgy, hogy az alaptörténetbe bele sem fogsz), bár akkor sok érdekes történetrõl tudomást sem szerzel.
Alapvetõen a TES (The Elder Scrolls, aminek a Morrowind a 3. része) játékok a karakter szabad játékára teszik a hangsúlyt. Kialakíthatsz magadnak a világban egy életmódot, ami neked tetszik, ehhez vehetsz házat, berendezheted, gyüjtögetheted a pénzt, tárgyakat, barátokat, ellenségeket. Ha eluntad, szétnézhetsz a modok között, amelyek újabb történeteket, feladatokat tesznek a játékhoz.
WhitE AngeL
Elõbb ismerkedj meg vele, nézz meg még pár hasonló játékot (RPG), és az után véleményezd! Az FPS-ekkel való összehasonlítás nem számít, nem az a kategória.
Ez egy immáron 6 éves játék. RPG! Nem FPS, RPG. Az alapvetõ különbésg az, hogy itt nem a gyilkoláson, hanem a választott akrakter életének eljátszásán van a hangsúly.
Igen, rosszul optimalizált, ezért lassú, nem támaszkodik a modern videokártyák által nyújtott lehetõségekre, mert 6 éves, így a grafikája nem a mai, filmes kinézetû. Ám 6 alatt nem hozott ki senki ebben a kategóriában jobbat, összetettebbet, csak a széria következõ részét, az Obliviont.
Ha nem szereted a gondolkodásra, hosszú, összetett feladatok megoldására alapozott játékokat, inkább hagyd ki és menj Crysisolni.
Csak egy megjegyzés: Emberek! A "gyakás" nem gyilkolást jelent, bár sokan ebben az értelemben használják. Egy régi szleng (bár inkább népies, míg a szleng városias lenne) szó és a nem igazán érzelmi alapon elkövetett nemi aktust fedi...
WhitE AngeL
WhitE AngeL
sztem uninstalláld azonnal 😊
WhitE AngeL
ksözi
rapidshare.com
megaupload.com
Ha ezek nemjok akkor lécci probald meg e-mailben:magyar321(kukac)msn(pont)com
Rapidshare-ra assszem partokban kell feltenni.
Elõre is ksöz
Tom elég nagy:S
Am nem muszáj ha nemakarod , kivárhatom h átköltöztessék az oldalt.
De sztem nemcsak nekem kéne.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs meg vkinek a morrowind magyarítása?
a morrohun nemjön be:S
Ha nem használtad, akkor bocsi.
Qwerty4
Na mindegy, keresek valami mást ami leköt😊
Talán próbáld meg újratelepíteni a játékot, vagy ha az nem segít akkor driver frissítéssel próbálkozz.
Qwerty4
Feltelepítettem a Morrowindet, és most nem akar elindulni(régen elindult még...).
Azóta annyi változás történt, hogy új videókártyát raktam bele (ati radeon hd 2600 xt).
Egy ilyen hibaüzenetet dob ki: render creation error: " " (az idézõjel közé semmit sem ír ki.)
Valaki tudja, hogy ezzel mit kezdhetnék?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Azt szeretném kérdezni a Bloodmoon fõ sztoriszála kb. mennyi idõ alatt játszható végig napi kb. 4-5 órában?Az alap nekem ilyen tempóval azt hiszem 2 hét volt.Ehhez viszonyítva ez a kieg mennyire hosszú?
Qwerty4
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"