27013
-
az OFP 4 hónappal kiadás előtt megvolt :) -
Gondolj a fürge kezekre skac! Akik szorgosan töltögetik a progékat felfele, hagy csodálja a bárgyú nép még kiadás előtt! :) Bár ilyen kevés van, azért mégis lehet reménykedni :) -
Szerintem elnézttél valami, most Április van :) -
» Elder Scrolls III: Morrowind RPG 16-May-2002
ISO bármelyik nap jöhet
remegek bazzzz -
Inquisitor #162 Olvastam, de itt valami olyan volt, hogy 2.400 fölött már nem számolta!!! 
Van most kint egy bétateszt beszámolóból részlet a Hardwired-en! Sok nem derül ki, de az nagyon érdekes!!! -
Ehhehe beszélő rákkal szívesen találkoznék! :))
Hmm, a ConSet-tel csak egy baj lesz, hogy már az előtt átgyurmázom a terültetet, mielőtt végigbóklásztam volna :)) Bár... ehh, majd meglátjuk.
-
#106 olvastad? :) -
Inquisitor #159 Ja a lenti link egy cikkre mutat (magyar ferdítés), szerintem olvassátok el mer' nagyon jó! 
Pl. a hány NPC lesz? kérdésre adott válasz ... -
a május 16 elég fixnek tűnik
-
Már az RPGDot szerint is Május a megjelenés... Ők pedig nagy valószínűsségel éleg informáltak. Nem kell itt aggódni :) -
Offline lapokra nem nagyon kell figyelni (hírek miatt legalább is), mert amit ők kihíreznek, az lehet, hogy már egy hónapja sem volt friss. Inkább neten nézelődj, ha valamire kíváncsi vagy... -
Inquisitor #153 Basszus! A PC-Guruban meg már Június 20-a van, mint megjelenés! Honnan vették ezt????
-
ritka -
TneX #151 Bazzeg,van olyan játék,ami téged leköt?:))) -
hát engem az 1 egy hónapig lekötött.a2 kb 3 percig amig le nem töröltem:)várommár
de jó kis hónap lesze ze az áprili:) -
ez nem kérdés
valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a GTA3 bárkit egy hétnél tovább le tudjon kötni (na jó, egy hónap) -
április?május?ajajj:(akkor jön a gta3:(melyiket szeressem:( -
Én is előző éjjel nyitottam ki a törikönyvet, de túl sok szöveg volt benne, úgyhogy inkább aludtam egy jót. Másnap késtem egy órát, de annyira komolytalan ez az egész, örültek, hogy végre megszabadulnak tőlem. :) -
Érettségi? Lol :))))
Nekem arról mindig az jut eszembe, hogy előtte egy nappal nyomtuk a haverommal, ketten a BG 1-et. A következő párbeszéd játszódott le:
- Holnap érettségizel, nem akarsz tanulni?
- Mi a fasznak, inkább nyomjuk!
- Jó, akkor gyerünk vissza a faluba, mert tele vagyok, boltolnom kell!
Azán 4.2-re vagy mennyire érettségiztem, kb. egy nap tanulással...

-
Jajj ne is emlegessétek mennyire közel van május, mert a hideg kiráz az érettségitől :))
Bár ezekszerint lesz egy kis öröm is az ürömben :) vagy miszösz, ha télleg májusban jön a Mohóvind! -
nekem eddig a május 16 tűnt a legstabilabb előrejelzésnek a bolti megjelenést illetően
eszerint már akár holnap is megjelenhet az ISO -
"...a redefined release date for both the PC and Xbox versions of the game as May 2002."
Ha esetleg május elejei a megjelenés , akkor várható , hogy április végén "ügyes kezek" megszerzik nekünk az örömöt , hogy idő előtt kipróbáljuk a game-t . :)
Különben meg marad május , ami már nincs is olyan messze . -
bocsesz:)))))))
na várom már morrowindet:) -
#122 -
Elder Scrolls : Arena (1994)
Elder Scrolls : Daggerfall (1996)
mai szemmel nézve hányás (2d sprite) a grafikájuk, de kb. 1000 helység (város, dungeon, camp stb) volt a térképen, és érdemes volt körbejárni a világot a sztoritól függetlenül
a zenéje 100%, és a gameplay-ben olyan dolgokat valósítottak meg, amiket mai napig nem látsz máshol..... ja, és FP nézet......
ezt pont neked írtam, kösz, hogy figyeltél :) -
azthittem egy rpgoldalal a daggerfall, és az érttékelte a morrowindet, jovanna;)asse tuddtam hogy vn ilyen jatek?
ehe
-
-
magus te nagyon hülye :)))))))))
az ott egy Daggerfall értékelés..... 1996 :)))) -
magus: az az érzésem el vagy tévedve... az a specifikáció a Daggerfall-ról szól, nem a Morrowind-röl... -
elnézve a képeket...hát...nem hiszem...a videot még nem láttam ugyhogy minden lehetséges...:) -
hát de :) -
Viking #132 Ehh, ez kegyetlen jo!
-
az a specification ugye nem a gépigény akart lenni?:))))) -
Na ezt nézzétek meg skacok!!! Ha ezen futni fog a Morrowind akkor kezet fogok a haverommal :)))
http://free.x3.hu/ostentum -
Viking #129 Egy a baj a Morrowind-al: mire kijon eppenhogycsak magunkhoz tertunk a nagy DS-ezestol... Barha majusban jon ki akkor erre nem olyan nagy az esely, de ha ugyes kezek....na tudjatok. Bar jojjon csak ki, akkor amikor mar mindenkinek faj a feje a sok DS multitol, atmegyunk Morrowind-ba, es menetelunk kedvenc sotetelfunkel/orkunkal vagy barmivel tovabb, ami hozzank illik... Reszemrol a sotetelfeket preferalom, bar ha ilyen hulye fejuk lesz a jatekban, akko' lehet hogy atterek valami barbarisztikusabb testfelepitesu egyenre!
(Orkra soha! Bah!
) Ennyi lett volna, ujabban en is meglepodok mennyi hulyeseget vagyok kepes leirni, na hajra az ugyes kezeknek, csasztok!
-
mikor jelenik meg? -
az rpgplanet-en van egy demo is, de így hat év távlatából nem biztos hogy jó ötlet kipróbálni :)))) -
BAzze te még nem láttad a trailerét? Nyomás megnézni :)
Kint a főoldalon katt rá a Morrowind prewiew-ra, és a hozzászólásokban valahol fent írtam egy linket! Keresd meg! -
Daggerfall értékelés :
Graphics: Very good but low res VGA
Audio: Pleasant music and sound effects
Longevity: Replayable as many different characters, vast world, unlimited possibilities
Originality: Extremely original concept in not being bound to a story. Typical fantasy universe.
Appeal: Fantasy Role-Playing and Adventure game fans
Bugs: Prolific!
Packaging: Inadequate and information is scattered
Interface: Moderate. 3D universe not up to 3D action games standards
Controls: Keyboard, Mouse, Joystick
Specification
486-66
486-100 recommended
8M RAM
8M recommended
Pros:
Non-linear adventure
Smooth 3-D movement
Customizable configuration
Cool character generation
Vast complex universe
Cons:
Non-linear adventure!
Extremely unrobust
VGA low resolution
-
de van még Redguard meg Battlespire is (ezek már 3d) amik ebben a világban játszódnak