27013
  • FREAK
    az OFP 4 hónappal kiadás előtt megvolt :)
  • OPosszUM
    Gondolj a fürge kezekre skac! Akik szorgosan töltögetik a progékat felfele, hagy csodálja a bárgyú nép még kiadás előtt! :) Bár ilyen kevés van, azért mégis lehet reménykedni :)
  • D3t0nat0r
    Szerintem elnézttél valami, most Április van :)
  • FREAK
    » Elder Scrolls III: Morrowind RPG 16-May-2002

ISO bármelyik nap jöhet

remegek bazzzz
  • Inquisitor
    Olvastam, de itt valami olyan volt, hogy 2.400 fölött már nem számolta!!!
    Van most kint egy bétateszt beszámolóból részlet a Hardwired-en! Sok nem derül ki, de az nagyon érdekes!!!
  • OPosszUM
    Ehhehe beszélő rákkal szívesen találkoznék! :))
    Hmm, a ConSet-tel csak egy baj lesz, hogy már az előtt átgyurmázom a terültetet, mielőtt végigbóklásztam volna :)) Bár... ehh, majd meglátjuk.
  • FREAK
    #106 olvastad? :)
  • Inquisitor
    Ja a lenti link egy cikkre mutat (magyar ferdítés), szerintem olvassátok el mer' nagyon jó!
    Pl. a hány NPC lesz? kérdésre adott válasz ...
  • FREAK
    a május 16 elég fixnek tűnik
  • OPosszUM
    Már az RPGDot szerint is Május a megjelenés... Ők pedig nagy valószínűsségel éleg informáltak. Nem kell itt aggódni :)
  • Rincewind
    Offline lapokra nem nagyon kell figyelni (hírek miatt legalább is), mert amit ők kihíreznek, az lehet, hogy már egy hónapja sem volt friss. Inkább neten nézelődj, ha valamire kíváncsi vagy...
  • Inquisitor
    Basszus! A PC-Guruban meg már Június 20-a van, mint megjelenés! Honnan vették ezt????
  • FREAK
    ritka
  • TneX
    Bazzeg,van olyan játék,ami téged leköt?:)))
  • magus
    hát engem az 1 egy hónapig lekötött.a2 kb 3 percig amig le nem töröltem:)várommár
    de jó kis hónap lesze ze az áprili:)
  • FREAK
    ez nem kérdés

valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a GTA3 bárkit egy hétnél tovább le tudjon kötni (na jó, egy hónap)
  • magus
    április?május?ajajj:(akkor jön a gta3:(melyiket szeressem:(
  • FREAK
    Én is előző éjjel nyitottam ki a törikönyvet, de túl sok szöveg volt benne, úgyhogy inkább aludtam egy jót. Másnap késtem egy órát, de annyira komolytalan ez az egész, örültek, hogy végre megszabadulnak tőlem. :)
  • Rincewind
    Érettségi? Lol :))))
    Nekem arról mindig az jut eszembe, hogy előtte egy nappal nyomtuk a haverommal, ketten a BG 1-et. A következő párbeszéd játszódott le:

- Holnap érettségizel, nem akarsz tanulni?
    - Mi a fasznak, inkább nyomjuk!
    - Jó, akkor gyerünk vissza a faluba, mert tele vagyok, boltolnom kell!
    Azán 4.2-re vagy mennyire érettségiztem, kb. egy nap tanulással...
  • OPosszUM
    Jajj ne is emlegessétek mennyire közel van május, mert a hideg kiráz az érettségitől :))
    Bár ezekszerint lesz egy kis öröm is az ürömben :) vagy miszösz, ha télleg májusban jön a Mohóvind!
  • FREAK
    nekem eddig a május 16 tűnt a legstabilabb előrejelzésnek a bolti megjelenést illetően

eszerint már akár holnap is megjelenhet az ISO
  • skorpio7
    "...a redefined release date for both the PC and Xbox versions of the game as May 2002."

Ha esetleg május elejei a megjelenés , akkor várható , hogy április végén "ügyes kezek" megszerzik nekünk az örömöt , hogy idő előtt kipróbáljuk a game-t . :)
    Különben meg marad május , ami már nincs is olyan messze .
  • magus
    bocsesz:)))))))
    na várom már morrowindet:)
  • FREAK
  • FREAK
    Elder Scrolls : Arena (1994)
    Elder Scrolls : Daggerfall (1996)

mai szemmel nézve hányás (2d sprite) a grafikájuk, de kb. 1000 helység (város, dungeon, camp stb) volt a térképen, és érdemes volt körbejárni a világot a sztoritól függetlenül

a zenéje 100%, és a gameplay-ben olyan dolgokat valósítottak meg, amiket mai napig nem látsz máshol..... ja, és FP nézet......

ezt pont neked írtam, kösz, hogy figyeltél :)
  • magus
    azthittem egy rpgoldalal a daggerfall, és az érttékelte a morrowindet, jovanna;)asse tuddtam hogy vn ilyen jatek?
    ehe
  • Rincewind
  • FREAK
    magus te nagyon hülye :)))))))))

az ott egy Daggerfall értékelés..... 1996 :))))
  • Efreet
    magus: az az érzésem el vagy tévedve... az a specifikáció a Daggerfall-ról szól, nem a Morrowind-röl...
  • magus
    elnézve a képeket...hát...nem hiszem...a videot még nem láttam ugyhogy minden lehetséges...:)
  • FREAK
    hát de :)
  • Viking
    Ehh, ez kegyetlen jo!
  • magus
    az a specification ugye nem a gépigény akart lenni?:)))))
  • OPosszUM
    Na ezt nézzétek meg skacok!!! Ha ezen futni fog a Morrowind akkor kezet fogok a haverommal :)))
    http://free.x3.hu/ostentum
  • Viking
    Egy a baj a Morrowind-al: mire kijon eppenhogycsak magunkhoz tertunk a nagy DS-ezestol... Barha majusban jon ki akkor erre nem olyan nagy az esely, de ha ugyes kezek....na tudjatok. Bar jojjon csak ki, akkor amikor mar mindenkinek faj a feje a sok DS multitol, atmegyunk Morrowind-ba, es menetelunk kedvenc sotetelfunkel/orkunkal vagy barmivel tovabb, ami hozzank illik... Reszemrol a sotetelfeket preferalom, bar ha ilyen hulye fejuk lesz a jatekban, akko' lehet hogy atterek valami barbarisztikusabb testfelepitesu egyenre! (Orkra soha! Bah! ) Ennyi lett volna, ujabban en is meglepodok mennyi hulyeseget vagyok kepes leirni, na hajra az ugyes kezeknek, csasztok!
  • I.C.ram
    mikor jelenik meg?
  • FREAK
    az rpgplanet-en van egy demo is, de így hat év távlatából nem biztos hogy jó ötlet kipróbálni :))))
  • Rincewind
    BAzze te még nem láttad a trailerét? Nyomás megnézni :)
    Kint a főoldalon katt rá a Morrowind prewiew-ra, és a hozzászólásokban valahol fent írtam egy linket! Keresd meg!
  • FREAK
    Daggerfall értékelés :
    Graphics: Very good but low res VGA
    Audio: Pleasant music and sound effects
    Longevity: Replayable as many different characters, vast world, unlimited possibilities
    Originality: Extremely original concept in not being bound to a story. Typical fantasy universe.
    Appeal: Fantasy Role-Playing and Adventure game fans
    Bugs: Prolific!
    Packaging: Inadequate and information is scattered
    Interface: Moderate. 3D universe not up to 3D action games standards
    Controls: Keyboard, Mouse, Joystick

Specification
    486-66
    486-100 recommended
    8M RAM
    8M recommended

Pros:
    Non-linear adventure
    Smooth 3-D movement
    Customizable configuration
    Cool character generation
    Vast complex universe

Cons:
    Non-linear adventure!
    Extremely unrobust
    VGA low resolution

• FREAK
    de van még Redguard meg Battlespire is (ezek már 3d) amik ebben a világban játszódnak