27013
-
tényleg megjelenhetne már mert nincs mivel jácccanommmmm!!! -
#186 -
nekem azért nem tetszik igazán ez olyan mint az Undying: tök jól el van találva meg tök félelmetes de mit tegyek ha nem szeretek folyamatosan félni? nem tudja valaki azt honnan lehetne leszedni? -
én nem játszottam vele.mármont az arx fatalissal
-
nemtom Arx Fatalis-t még csak demot próbáltam (ki tud iso címet???:))
én is csak egyszer csaltam Half-Life-ban (mekkora bűűűűűűűűn!!!) na lényege az volt hogy vagy 3x elmentem addig ahol egy sziget van az űrben és le kell menni onnan meg felvisz egy "lift" na és itt akadtam el... aztán meguntam és végül bevetettem az "ismert" csalásokat de legalább láttam a végét tulképpen nemes célt szolgáltak itt mert csak látni akartam... de amúgy halál a csíterekre
-
Természetesen én sem csalok. A gothic-ot is csalás nélkül vittem végig. Bele is telt 3 hetembe :)) Bár azért nem éjjel nappal nyomtam. A Morrowindben persze szó sem lehet bárminemű csalásról sem... -
Inquisitor #209 Aprópó irányítás, nektek mint (feltételezem) RPG rajongóknak, hogy tetszik az ARX FATALIS?
Mert szvsz ott csak az irányítás az ami nem jött be ... sokkal klasszabb lett volna a Thief1-2 irányítását használnák, nem? -
Hát én utoljára talán 7 éve csaltam játékban, mindent normálisan viszek végig, mégha 3 napot is kell szenvednem egy-egy továbbjutással. Szerintem így van értelme a játékoknak és egy ilyen kaliberű rpg-re ez triplán vonatkozik! -
én cheat nélkül fogom remélhetőleg végigvinni
csak az ioranyitast elnecsesszek -
hát igen ez lehet gond a játékban hogy már csítek sem kellenek ahhoz hogy csalj mert legális lesz minden
ez kb olyan mintha legális lenne a lopás
na jó nem a játék ellen akarok szólni de hát ha már van editor(ami persze hogy nagyon jó dolog!!!) akkor ez is benne van a pakliban -
Na jó, azért fő a legalitás! :)) -
Így már csítek sem kellenek a játékhoz!
Ha elakadtál csak beszerkesztesz magadnak egy kis gyógypiát meg egy Daedric Dai-Katanat oszt mehet a hent
-
Hát egen, az editor az egy nagyon jó húzás. Ezzel tuti ki lehet húzni egy darabig... Egy JÓ NAGY darabig :) Szal nem kell itt aggódni. -
hát a méretekből ítélve minimum fél év............ ja és az editornak hála, mindig lesz új kaland, új világ -
Inquisitor #201 Remélem el lehet vele tökölni akár hónapokig, mint a Fallout1-2-vel :) -
Zerg #200 Es itt gondolkodni is kell... ;)
-
ez is majdnem FPS :)))) csak kicsit összetettebb, és intelligensebb :) -
mikor jon ki ez a jatek? mondjuk most elvagyok a DS-sel de erdekel hogy mikor tartsak szunetet az FPS-ek teren :) -
ne hagyjuk leesni a topicot :)))
mar csak 3 het... talan csak 2 ? :)) -
Inquisitor #193 Állítólag Május első hetére lesz meg a GOLD. :)
AZ X-BOX verzió viszont csúszni fog!
-
már folyik a bétateszt.gondoltam vkinek kmegvan véletlenül... -
he??? -
nekem kell az a bétateszt:((( -
nekem is csak suli végén lehet:(vizsgák, dogák, felelések, stb:( -
a DS kb egy héttel korábban jött ki ISO-ban...
de jó nektek én meg nyöghetek a suliban, és várhatom a végét hogy végre nyomhassam...ami éppen van
-
már egy ideje fix a május 16, én hiszek benne -
Inquisitor #185 Van kint egy lista az ezévi VÁRHATÓ megjelenésekről a HW-n, ott még mindig Május szerepel, remélem tartják ... -
amúgy nem hiszem hogy nagyon shit lesz az FPS mert a DS pl 30-at produkál ami ezzel a konfiggal szép teljesítmény! -
meg ha csak arra van zsozsi:) -
azt hiszem nálam "kicsit" szaggatni fog: Duron750, 128 MB SDRAM, GeForce2MX200(abból is noname
)
-
jóvan én ezt olvastam...
na akkor ha még nem olvastátok volna sehol, akkor itt a sysreq:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows ME/98 128 MB RAM; Windows XP/2000 256 MB RAM; 500 MHz Intel Pentium III, Celeron, or AMD Athlon processor; 8x CD/DVD-ROM Drive; 1 GB free hard disk space; Windows swapfile; DirectX 8.1 (included); 32MB Direct3D Compatible video card and DirectX 8.1 compatible driver; DirectX 8.1 compatible sound card; Keyboard; Mouse
RECOMMENDED:
800 MHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor; 256 MB RAM; NVIDIA GeForce2 GTS, or ATI Radeon 7500 or faster video card.
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS*:
NVIDIA GeForce4; NVIDIA GeForce3; NVIDIA GeForce2; NVIDIA GeForce 256; NVIDIA TNT2; ATI Radeon 8500; ATI Radeon 7500; ATI Radeon 7200; ATI Radeon; ATI Rage 128; Matrox G550; Matrox G450; Matrox G400
-
jóvanna az UK nem tartozik Európához nyomorult külonc angolok... mindig ők a... másodikak:))) -
"egy nyilatkozat szerint csak gombafajtából több van a TES3-ban, mint egy normál RPG-ben fegyver"
ez jópofa... -
bár ha az USA-ban meglesz már akkor ISO is lesz:) -
én azt olvastam hogy európában sajni csak júniusra várható - az a májusi időpont az USA-ra vonatkozik (elég friss hír ápr. 2)
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=179 -
várjuk szeretettel :) -
Semmit még :) Majd ha bejelentik, hogy a játék arany lett, utánna pár nappal szerintem már kint lesz az isonewson :) -
és most? tudsz valamit? -
Ja, de ott már kész volt a játék, csak a kiadó sz@rakodott. -
egy hónap nem sok