27013
-
ezt a topikot néztétek már?
Sex and vampires in Morrowind
egyik efreetnek másik hunternek :) -
játszoM nemtok írni se -
én soha nem játszok női karival a dio2-ben is azért nem nyomultam igazán a sorcival... de ha már a csók bénít akkor legyen nő:) -
amúgy egyik haverom is állandóan női karakterekkel játszik, az agyamra megy....... miért jó az egy pasinak??? -
...maci
-
mirci na:))) -
mi az a mici? -
nemtom nem vagyok túl jártas mici ügyben mert nem szeressem valahogy... akkor felejtsük:) -
a NAGYKÖNYV :) -
nincs
van irc-m :) -
freak nincs icq-d vagy csak nem akarod hogy zaklassanak?:) -
milyen könyv? -
majd megkérdezzük Cheapboyt :) -
azt nem lehet külön megkapni majd? -
na jó, én se biztos :)))) csak a könyv miatt jó lenne -
Én is megveszem, de előtte azért szeretném kipróbálni. :) -
nekem nincs pénzem rá ha már itt tartunk de mivel KELL a játék ezért nem érdekel hogy illegálisan van meg -
én is megveszem, de előbb kipróbálom -
Inquisitor #285 Lásd lejjebb ...
Tegnap jöt ki a (elvileg) végleges GOLD.
Ez azt jelenti (ha nem jön közbe semmi), hogy már ezerrel nyomják, mivel Május első hetében jön ki hivatalosan.
Gondolom lelketlen gazemberek már elöbb felteszik az ISO-t valahová ...
A kellőképen hülyék (mint ÉN) meg megveszik, ha a tizede is igaz annak amit mondanak a játékról ...
-
ja arra kíváncsi leszek hogy mennyire jön ki a faji ellentét (főleg a dark elfekkel szemben) -
ja igen persze hát unarmed:))) -
ja és athletic meg acrobatic(a hand to hand nyílván csak puszta kezes szóval ejtve)fejlesztve -
asszem talán sötét elf tolvajnő lennék(ha enged ilyen párosítást valszeg igen...) a The Lover jegyben született és ezáltal a csókjával megbénít és persze az ügyességet is növeli 2 tőr meg minden
remélem összejön:) -
wow 2. a topik :) -
tényleg, ki mit preferál???
azt tudom, hogy Efreet előbbutóbb vámpír lesz :)
Én lovag vagy (nagyon ritkán pap) párti vagyok. Ja, és ember. -
amúgy avízfelszínt megpillantva a moviban lesesett az állam de komoly aszittem foto:) rettenet jó...az Outcastban se volt már "csúnya" de EZ! -
de megszaladt a topic
itt még nem kelt fel a Napocska:)
fú már nagyon várom ég a tenyerem ha arra gondolok hogy a karakteremet készítem már elő a nagy kalandhoz(már vannak terveim:))
jjjjjááááááááááhhh

-
nap lesz, volt a múvikban. szép vetített felhöárnyékkal, idöjárással, naplementével, csillagjegyekkel...
lehetne... simán pár számmal el lehet tárolni a savegame-ben a dungeonokat... az X vinyójára ráfér egy nagyobb darab savegame -
TUTI nem lesz benne.......... különben hogy lenne egyforma a két verzió? :) -
M.A.D. #273 Ja, és a napot se látom. Naplopók! :)))) -
részletkérdés... akkoris sokkal kisebb a világ, és talán modulos random-dungeon se lesz benne... pedig az mekkora szórakozás volt :) -
rolika #271 ja, az arena-ban csak egy tartomány morrowind :) -
ja, de mondjuk a sziget egy várában több a poligon mint daggerfallban az egész világban :) -
najó, de mennyivel kisebb a bejárható terület... 1 szál szigetecske.. a Daggerfallban volt 1 Európa méretü kontinens... látszik, hogy nem bírnak rendesen dolgozni... -
háááááát, nagyon kevés :))) -
rolika #267 azért van egy kis fejlődés az arena óta :) -
rolika #266 meg ködös is -
tényleg baze, sőt a madárszar csak egy sprite................ gagyi -
a levelek erezete nincs rendesen kidolgozva... meg nézd meg, a bal oldali második fán a kéregmintázat el van csúszva... ilyen gagyit hogy lehet kiadni... pfujj nem is kell -
de ronda!!!