27013
-
Draco #355 Nem tud valaki egy hivatalos release datumot?
-
a demot honnan lehet leszedni? -
128603kb-set találtam -
ok ismerem a kazaat köszi bár mostmár késő szerintem nemtudom a régi játékok valahogy nem vonzanak már:( -
aha én csak demoból tudom hogy mi is az a daggerfall:( -
már a daggerfall-ban is volt szabad varázslat és varázstárgy-gyártás. (Daedric Dai-Katana valami normális démonlélekkel felpörgetve... nyamiiiii :D ) -
ja remélem ez nem csak olyan ígérgetés lesz mint a DS esetében -
az a jó benne, hogy nem vagy rákényszerítve semmire
mehetsz sima harcossal, és akkor karddal intézed el a problémáidat.... -
nagyon bonyolult lesz
hajj:(((((
remélem tudom majd kezelni -
bőven :)
sokkal bonyolultabb
az alap varázselemekből saját varázslatokat hozhatsz össze, meg ilyen finomságok :) -
mármint a jatek. nem lesz bonyolult?olyan egyszeru lesz mint a gothic?elakadni s elehet majd? -
nem a game zenéjéről volt szó:) freak oldalán van 3 track... -
de azért olyan lesz mint a gothic? -
a tribe remixben Blasta hangját csodálhatjátok, és igen, ezzel foglalkoznék :) -
nyelvű:) -
nem tud valaki egy magyar nyelű coffeecup helpet? -
fú de sokat írok ide egymás után na mindegy
freak: csinálsz még zenéket? pl olyat mint a secret place(Te csináltad ezeket nem?) -
freak: lehet hogy hülyeséget kérdezek de a tribe remixben az kinek a hangja? -
miért van az hogy nekem nem jönnek le a hivatalos oldalról a moviek? megvolt már csak gondoltam leszedem/megnézem megint -
ja az pc-n akart lenni csak sose tudom leírni:) -
nem voltam nem volt kedvem meg erőm bemenni -
ismerek egy fickót aki állandóan csaj karival van mind pn mind papíron:) -
azért nem gyengén vigyáznak a game-re........ más esetben már jóval a gold előtt megvan a game, most meg egy kanyi byte nem szivárgott ki.. -
nem mondod.... :) -
köszi, ismerem a vámpír guide-ot, asszem pont ennek az elödje volt a segítségem abban, hogy a Daggerfallos vámpírom ne pusztuljon bele az elsö pár napjába...
egyébként meg az ellentétes nemü karakterrel játszás egy érdekes dolog, szerintem minden szerepjátékkal foglalkozó kipróbálja legalább 1X (mindkét nembeliekre volt példa nálunk anno), és miért ne lehetne itt is? bár szerintem a játék nem fog lényeges eltérést mutatni a 2 nembeli játékosok számára, de tényleg vannak olyan szerepkörök, amikben csak az egyik nem mutat jól. (pl a vámpíromról nehezen képzelném el, hogy leányzóból legyen, ahogy viszont pl egy tolvaj szinte biztos, hogy valami Daggerfallos cica-féle hölgy lesz. anno elég szépen felvitte a reputációját az orgyilkos-klánban, aztán letelepedett a világ másik végén 1 kisvárosban, és azóta ott él nyugalomban) -
azt mondtad i seek you is gyó számom: nevemre klatty -
te az nwn se megy akkor bizti én vagyok hülye nyomi -
description: morrowind(tökmindegy)
IRC Server: morrowind.hu
Port: 6667(nem itt van a gond?) -
nem jól írtam valamit? én nem vagyok nagy micrcis de azt hiszem még fel tudok csatizni egy irc servre... nem megy azt írja hogy unable resolve meg minden -
nem még csak 2 szemem van:) de már homályos minden("úgy érzem végem") -
oks -
perszehogy
BG??? ott miért ne lenne? -
de azért milyen "érdekes" hogy _A_ Game(reménykedem) esetében nem hozzák fel negatívumként a multi hiányát:))) -
nem jelent meg, hanem a fómum szövege magas nekem:) -
megjelent mar vagy mi vagy most mirol beszeltek? -
a lényegét elmodod ha nem terhellek meg nagyon?
angolt tanulok de ezt nem értem meg mind -
segítsek? -
jah ha érteném is hogy miket motyognak...
-
ja hülye vagyok megvan már kösz:) -
hol van az?