27013
-
keress másik labirintust, van egy rakás -
realtewe #1917 Egy labirintusba vagyok. Egy ajtot nem tudok kinyitni mert mögötte áll egy csontváz és igy nem nyilik. Más irányba nem tudok menni, benn ragadtam. Szerintetek most mi van? -
igen, főleg hogy ez elég régi drivernek tűnik -
így van, nálam is lemegy 15-ig, de absz nem zavar.... ha egy helyen kicsit többet mászkálsz, beswappeli, és tök simán fut -
000000: Program Started
000000: Computer Name: hun-ter
000000: Creating Windows
000000: Begin loading of archive header and invalidation of archived files
000001: Finished with header loading and invalidation
000102: Initializing Main
000409: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
001734: Creating Scene
001734: Loading Master/Plugin
005103: Done Loading Master/Plugin
005103: Done Creating Scene
010939: Done Initalizing Main
013591: Start NewRenderer
013896: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
014102: Stop NewRenderer
heh csinált egy program flow file-t miután kivágott és ez volt benne(akkor driver baja lesz ugye?) -
az a 20 fps bíztató akkor asszem graf minre le(ha egyáltalán még menni fog nálam is normálisn) -
hozzá kell tenni hogy ez nem egy shooter, nem kell a stabil 100 fps a játékhoz -
KeviN #1911 okok, csak a lelkesedes beszel belolem :) -
marha jó akkor driver csere
csak én lehetek ilyen szerencsétlen pedig a legutóbbi karim tök jó volt(valahogy mindig mással próbálkozom:)) -
figyi, ne lőjünk le mindent, csak ha valaki elakadt (szóval ultralooser :) és akkor is jobb lenne mailben -
csak a vidkártya miatt aggódnék, de fene tudja
be lehet konfigolni, max konzolos felbontáson nyomod
indoor kurva jól fut, de valószínűleg kint egy falu szélén nem mész 20 fps fölé
majd hozok shotokat, amiken a frame rate is látszik -
nekem azzal megy -
KeviN #1906 Nah, megvan a gyilkos a hollow tree kornyeken levo kis hazikoban van...beszelni kell elobb a vilagitotoronyban levo nocivel :) 1bbkent engem is veletlenszeru idokozokben kidob a desktopra, jah es megvan az egbol pottyant varazslo is :) -
francba kinek megy winME-vel? -
akkor freak ezen hogy menne szted?
1200celeron tualatin,256sdram,abit siluro gef2 mx400,asus, alaplap...wun2k -
akkor senki nem találkozott a pórul járt varázslóval a falutól északra a domb lábánál???
coooooooool -
na fennvan megint megnézem most jó-e -
huh :))) -
ez nonszensz
semmiben nem különbözik a többitől
előre, hátra, strafe, jump, run, walk
fel nem bírom fogni, mi a baj a gothic irányításával -
JOKURVA ÉLET BASZNA MEG AZT A RÜHES FASZU APÁMAT . HOGY DÖGÖLNE MEG AZ AKÖCSÖG. csak neki van adminisztrátro joga és nem mondja. el. de itthon sincs egy darabig.áááá -
azthiszem majd csak ha végignyomtam kezdek bele a pályakészítgetésbe...érdekel az is nagyon de szeretnék végre játszani is!!! 30%:)) -
ehh:) -
nekem egy bajom van: nincs benne POWER ARMOR.
valaki csináljon hozzá egy Fallout világot de nagyon gyorsan :D -
milyen wined van? -
nekem egyetlen bajom van a gameval: nincs benne igazán paladin alkat(mármint az én ízlésemnek megfelelően:)) -
_Roger_ #1891 Nekem is ki szokott lépni a windowsba, tök véletlenszerűen.
-
na jó mondták már a win frisst is akkor megpróbálom újra telepíteni -
reinstall, vagy driver-frissítés, más ötlet nincs -
francba másnál is volt már hogy kilépett az elején amikor S...G...-nek kell vinni a papírjaimat? nekem állandóan és nemtok jáccaniiiiiiii nemigaz valaki plíííííz segítsen!!! -
tök jó, én még egy questet sem csináltam meg, de jól elszórakoztam órákig... néztem, hogyan reagálnak bizonyos dolgokra a városlakók, elmászkáltam pár városba, eddig mind NAGYON szép és változatos.
ja és az atletics skillem már egész magas, a hosszú gyaloglások alatt a bunnyjump technikámat fejlesztem... -
ha látjátok narumont, szóljatok már, hogy írjon pár sort :)) kösz -
ja, asszem a főnököm volt az, de lehet, hogy az irodavezető
bazeg dolgozunk :))) -
KeviN #1883 na, megvan mar valakinek a gyilkos ? :) -
Nekem nem tetszik
-
Segítek:
Akkor csináld azt, hogymásold be vágólapraa linket és a Flasgetben az Edit menüben van egy olyan opció, hogy Paste URL, asszem a legfelső... Na azzal próbálkozz! -
a Gothic-ot is ez elejen mennyien leszoltak, aztan 1-2honap mulva visszatertek a forumban, es szimplan elnezest kertek a tevedeseikert...:) de komolyan igy volt :)itt persze meg nem tudom mi a helyzet. -
ok, engem nem is rendítenek meg, csak mondom, mi lehet a jelenség oka
még a ferrarinak is vannak kritikusai, pedig az is nonszensz :))))) -
Nem bírom letölteni mert olyan láma vagyok hogy nem tudom beállítani a flashgetet hogy default downloader legyen, folyton a windowsos szarság akarja leszedni a file-okat. -
Hagyd már fikázzák nyugodtan, ők maradnak ki belőle, nem kell velük törődni! :) -
a fikázásról meg annyit, hogy a annakidején a Gothicról is elmondtak mindent okos, művelt arcok
szar a grafikája, irányíthatatlan, unalmas, nincs hangulata
és a Gothic is bebizonyította, hogy az addigi legszebb rpg grafika mellett, kurva jó irányítással, gecijó sztorival és hatalmas hangulattal bír, és minden idők egyik legkomolyabb játéka
pont a Morrowind adná alább?? ugyanmár.......