27013
  • I.C.ram
    siman dumalsz veles a bal oldalt a temak kozott a quest nevet vagy valami rautalo dolgot es atadja.

irja le mindenki hogy ki milyen karakterrel megy es hogy tetszik neki a karaktere
  • I.C.ram
    de a borotonbe zarasnal csokken egy ket adatod es no a security-d tehat valakinek megeri valakinek nem :))
  • hiba
    'erdemes tolvajkodni?
    elkapott egy gardista es borotnbe zart, de ha jol lattam minden cuccom amit osszelopkodtam megmaradt.
  • KeviN
    Hogyan lehet valakinek atadni valamit ? Valami kis faluba moon sugar kell a boltosnak, h kereskedjen velem, nekem van is, csak nemtom neki odaadni
  • Lazarus
    De, nagyot néztem mikor előkerült a semmiből :)
  • D3t0nat0r
    Akkor én voltam tudatlan, sorry :)
  • Lacc
    Ja megvan :)
  • Lacc
    Valaki plz elmondaná hogy hol lehet a flashgetben beállítani hogy hány szálon töltsön? Már vagy ötször átnéztem a beállításokat de nem találom sehol.
  • Inquisitor
    Azért az se gyenge, hogy a Dungeon Siege milyen keveset tölt azon a bazi nagy terepen. Persze az 1000x kisebb térképekkel operál.
  • Inquisitor
    Csak ki akarom próbálni, ha már vártam rá egy évet, nem szeretném ha a vásárlás UTÁN derülne ki, hogy nem ilyen lovat akartam ...
  • FREAK
    de nem tudom, mit vagytok kiakadva a gépigény miatt, amikor egy korzika méretű sziget egyben van kezelve és nem gyenge kidolgozással :)
  • FREAK
    ez tuti, hogy végleges, mivel a bolti megjelenés után jött ki, ami azt jelenti, hogy nem kiszivárgott, hanem megvették a jóemberek :)))
  • D3t0nat0r
    Mind1, az a lényeg, hogy ez a végleges verzió, de ha teheted akkor az FLT verziót ne szedd le! Az állítólag bugos.
  • Inquisitor
    Nem tudom, de egy csomóan letették a nagyesküt, hogy a végleges szebb és gyorsabb volt, valamint nem maradtak (ennyiszor) a falban/ajtóban/levegőben a hullák és tárgyak ... én nem tudom, nekem nem volt meg a gyári.
  • D3t0nat0r
    A Mohaa esetében soha nem volt lassú, bugos béta. Volt egy warez, meg 1 bolti verzió, a két verzió között a különbség 1 hét volt, és a későbbire az volt ráírva, hogy store final...
  • Inquisitor
    Én meg ezért vettem Radeon 8500-öt ... na jó nem csak ezért :)
  • Lacc
    Még jó hogy nekem GF3-am van
  • Inquisitor
    Remélem nem nyírtok ki kedves rajongók, de nem lehet, hogy ugyanaz történt mint a MOHAA esetében?
    Amikor kiderült hetekkel a "megjelenés" után, hogy csak egy béta verzió, ami lassabb, rondább és bugosabb volt mint a végső??????
    Tehát életetekre esküsztök, hogy ez itt a végleges MORROWIND???
  • FREAK
    The thing I heard a lot of talk about was the water effect, all I can say is, it’s finally done right. In most games with water, Tribes2 and others, the water has spiked edges and just doesn’t look real, no movement in the water and such. This game has done a very nice job with the water effect, although it does look like its silver at times, up close it is pretty cool. You can see waves and tons of movement, especially when it rains.

de jó neki.....
  • FREAK
    a rohadék : GF3 Ti500, és tükröződik a víz, GRRRRRRR :))))

• FREAK
    király melóm van, és napi 9 óra :))))))))))) nem is király, csak jó hosszúú :))
  • Rincewind
    Vagyis 6000 :)
  • Rincewind
    Bazdmeg egy évvel később regisztráltál, mint én és már 6000-el több hozzászólásod van... :))))
  • FREAK
    én meg azt hittem video :)))))))))))
    na mondom, itt az intro, de szép :)))))))

hozzá se értem az egérhez, csak mikor elhallgatott a gyík, nekem meg gyanús lett a nagy csend :)))))
  • I.C.ram
    valami rabszolga vagy szerintem az elejen bar a parbeszedeket aturgottam az elejen mert azthittem hogy tutorial :))
  • I.C.ram
    inddor tok kiraly de outdoor kb 10 fps :((
  • I.C.ram
    nektek nem lassu iszonyatul??? 800*600 ban ai tok lent view distance kb az 1/3-anal shadow off meg is tok lassu!! :(((
  • FREAK
    ja, és egy apróság

arra rájött már valaki MIRŐL SZÓL A JÁTÉK?

vártam valami informatív intro-t, de csak a menü jött be, és hipphopp már játszottam is

szóval mi is történik tulajdonképpen?
  • FREAK
    wow még ma meglesz a 6000 dumám
  • FREAK
    akkor úgy látszik ennyi dologra nehéz volt figyelni
  • ember
    nem, belsőknél nem mindig, én is beragadtam már egy szobába.
  • FREAK
    nem értem, ajtóknál tölteni szokott, nem?
  • realtewe
    telport még nincs, nem tudok sokat menni mert a labirintus alján vagyok. Csonti egy lépést nem hajlandó mozdulni hiába magyarázom neki hogy igy nem tud legyakni...
  • FREAK
    és mi van, ha eltávolodsz az ajtótól, hátha a csonti is elhúz, és ki tudsz rontani?

vagy teleportvarázs, ilyesmi
  • realtewe
    van de régebbi...az lesz.. De ez egy elég nagy huba, hogy ezt nem tudták megoldani...
  • ember
    és nem mentetted el még kijjebb?
  • ember
    megróbálkozhatsz egy 28.32-essel is, az a legújabb
  • realtewe
    de nem tudok kijönni a labirintusbol. nem bemenni nem tudok
  • hun-ter
    ja a 650-es most felnyomtam a 12.41-es detonator-t hátha most jó lesz
  • ember
    quick load