27013
  • magus
    de hol tudok szintetn lépni??????????

hol vannak olyan helyek ahol olyan szörnyek vannak akikiket megöl egy 1es szintu lamer?
  • hiba
    A menuben lathatod az informaciokat a karakteredrol.
  • magus
    senki?
  • I.C.ram
    eszak=fent del=lent stb
  • Lacc
    Nem is gondolnád mennyi város van ezen a szigeten... Nemrég mentem körbe az egészen silt-el és hajóval, és kismillió kis várost/települést találtam körbe a szigeten, és csak a partvonalon mentem, beljebb még ennél is több van szerintem!
  • ember
    "If your game is crashing or you get sound problems, make sure to update the drivers for your sound card."

milyen hangkártyád van?
  • ember
    nem árt használni a silt stridert, könnyebb épkézláb várost találni
  • Lacc
    Nekem meg el kéne mennem valami kis faluba a világvégén, a nevét se tudom már. Szó szerint körülutaztam a szigetet, de nem találtam sehol :( Nincs valahol egy oldal amin rajta vannak a települések?
  • ember
    szóba lehet hozni a cornerclubban bárkinél.
    a tulaj pedig meg is tudja mondani hogy hol van.

egyébként ha jól emlékszem: ki az ajtón, lépcsőn föl, aztán balra az utca végéig. ezt mondja a tulaj.
  • SGonzalez
    Ki ebszél itt a morrowindről?? Csak úgy általában kérdeztem, és azt már megmondták hogy a morrowindnél az ini-t kell megbuherálni, és meg is csináltam volna, ha.. ki lenne csomagolva!! De mivel még nem szakítottam rá időt, hogy kicsomagoljam és felírjam cd-re, ezért még azt a qrva morrowin.ini-t se láttam még!! Te nagyon okos és nagy szaktudású ember... Inkább mindent átolvasnál kétszer!!
  • Inquisitor
    Fentartom, hogy ez béta verzió ..... bár mondjuk a "vgleges" Diablo2 is az volt.
    Meg majdnem az összes game az elmúlt 3 évben
  • Viking
    Haat nem igaz ez a Morrowind se! A KI****OTT ***** ELETBE, MI A ****ERT TUNIK EL AZ A LADA, AMIT FEL AKAROK TORNI??? EGYSZERUEN ELTUNIK! NA ****MEG, DE KIRALY!
  • Viking
    SGonzalez bocs, tenyleg ne vedd magadra de te tiszta hulye vagy... Megnyitod morrowind.ini-t es ott van egy sor, epp hogy nem szurja ki az ember szemet, hogy "Show FPS=0"... Namost a nagyon okos nagy szaktudasu ember ezt atallitja 1-re! Huhh!
  • SGonzalez
    Hát kösz szépen :)) Marha sokat keresgéltem, mire megkérdeztem a fórumon. És hogy lehet beálítani a konzolba?
  • verti.go
    SGonzalez: A mohaa meg a wolf quake3 engine-t használnak, aminél a legegyszerűbben a konzolból tudod beállítani.
    Amúgy meg utána kell nézni :)))

maggus: jobb klikkes menüben elvileg alapból ott van a karakterlap is, meg az inventory is...

zplaya: ha csak játszani akarsz, nem kell.
  • zplayer
    valaki, kell a masodik cd az installalashoz?
  • SGonzalez
    Na és honnan tudom hogy mikor mit kell tenni? PL. mohaa, wolf, vagy éppen a morrowind...-nál mit kell csinálni?
  • KeviN
    nekem meg csak a vampirokrol pletykaltak :)
  • verti.go
    Nekem még Neyda Seen-ben beszélt valami járványról...
  • Lacc
    Megtudtam mi a fő törtnete a játéknak. Van valami járvány a szigeten és azt kell megállítani, bár erről a járványról én még egy szót nem hallottam sehol :)))
  • verti.go
    Szerintem ez pont egy olyan dolog, ami a manualban van leírva rendesen :)
  • verti.go
    külön progi semmiképpen nem kell. Vagy turkálni kell a játék konfigurációs filejában, vagy a játékba épített konzolon keresztül bekapcsolni.
    Más megoldás általában nincs.
  • KeviN
    Na ujabb kerdesem merult fel a torpes melle :) Hogyan lehet az alkimia szakertelmet hasznalni ?
  • SGonzalez
    :))
    De mit kell akkor csinálni? Turkálni mindig egy megadott fájlban? Vagy kell egy program ami kimutatja?? :))
  • verti.go
    hát, az játéktól függ :)
  • SGonzalez
    Köszi!!! De valaki írja már le pontosan.
    És úgy általában(a többi játéknál) hogy kell kiiratni??
  • verti.go
    van egész képernyős is, de ha csak iránytűnek akarod használni, akkor elég az a pici is.
    Az egész képernyőset úgy éred el (ha jól emléxem), hogy a jobb klikkes menüből egyszerűen kihúzod nagyra a térkép ablakát...
  • D3t0nat0r
    Aha.. :)

És van valami nagy térkép(egész képernyős), vagy csak az a pici a jobb alsó sarokban?
  • verti.go
    detonator: nézd meg a térképet :))) Ott a nyíl állásából nem túl nehéz kitalálni, hogy melyik égtáj felé állsz.
  • SGonzalez
    Hi!!
    Tudom hogy hülye kérdés, de már egy csomót kerestem és sehol se találtam meg a választ. Na szóval: Hogy lehet játék közben kiiratni az fps-t(frame/sec)??? Előre is köszi!!
  • M.A.D.
    Csak szólok. Megint bevagyokbaszva......kéne már otthon a monitor. Hugyozni kell. Meg qrni.
    Egyszer érjem meg, hogy Morrowindezek.
  • D3t0nat0r
    Van valami iránytű a játékban? Vagy honnan tudom meg hogy milyen irányba állok?
  • Viking
    Emberek, mostan en biza elkezdtem ijasszal (ki akarom probalni, van meg ra kemeny fel napom, jovo heten nem leszek!), de az athletics-em mar FEJLESZTÉS NÉLKÜL (szal nem major skills-es) 55-ÖS! Nagyon brutalisan ki lehet hasznalni a bugokat ebben a jatekban!
  • verti.go
    Az elején én spec annyit tudtam meg, hogy tök ismeretlen vagyok neyda seen-ben, és hogy valami pakkot kell egy légiósnak elvinnem balmorrába.
    Remélem, nem ez a főküldetés ;>
  • D3t0nat0r
    :)))))))
  • D3t0nat0r
    Még nem játszottam vele komolyan, csak belenéztem, de az intróból nem derül ki mit is kell csinálni a játékban? Mert én még régebben azt olvastam, hogy az elején megtudod mi is a főküldetésed(amit ha megcsinálsz akkor vége a játéknak), azánt persze szabad utat kapsz, azt csinálsz amit akarsz..
  • Lacc
    Van ennek egyáltalán VÉGE? :D
    Most nagyjából körbeutaztam a szigetet hajóval meg bogárral, nagyobb ez a sziget mint gondoltam! :) A keleti parton levő erődök hihetetlenül jól néznek ki!
  • D3t0nat0r
    Ez jó vicc vazz :D Kb több ezer féleképpen végig lehet játszani a progit... ráadásul most jött ki 3 napja, szerintem még senki nem játszotta végig :)
  • zplayer
    ezek szerint a masodik cd nem kell az installalashoz? (palyaeditor) mert akkor azt nem is toltenem le.
  • KeviN
    Na a torpekrol valami info ? Nem hiszem L, hogy meg mindig ezzel szopok :)