27013
  • Rincewind
    Már hárman vagyunk... :)
  • verti.go
    hmm... strange :)
  • Dante
    eskü pont most akartam tőled megkérdezni:)
    én sem tudok semmit...
  • Dante
    thnx;)
  • verti.go
    dante: bocs, hogy offolok, de nem tudod mi van a hardwired-del? Nem akar működni...
  • Hmuda
    Poén: A kezdővárosnál asszem északra vezet egy út. Követni kell addig, amíg találsz egy könyvet. Ott fogsz hallani egy nagy üvöltést és egy fickó esik a lábad elé. Érdekes dologgal kísérletezett. : )))

Gyereke, ezt ne próbáljátok ki! : )))
  • verti.go
    a viskója ott van a faluban, ahol a pocsolyából áll ki az a fatörzs (ahova a kis pöcs a pénzt rejtette).
  • Dante
    :))
  • hiba
    oh nekem alig van meg lovem, az elejen vettem a szaladgalos scrollt szo szerint meg a gatyam is rament, egy szal tangaba jottem ki az templombol :)
  • TneX
    És qrni nem kell?
  • M.A.D.
    na...megint kezdek bebaszni.....és ez nem jó....8-kor megint itten vagyok (meló)..kéne mán az a monitor.
  • Dante
    hát ez a játék annyira tetszik, hogy nemrég hagytam abba, és máris hiányzik... ááá:)
  • Dante
    thnx, asszem ha elkezdek játszani vele megint, hanalig nem tudom abbahagyni:)
  • TneX
    Az aki a tax papíron nem fizetett még,és neki van a legtöbb tartozása...neve nem jut eszembe
  • Dante
    bazz:)) az aranyat lenyúltam, a tax papírt elloptem, nehogy nyoma legyen hogy pénz volt nála:)

Ki ölte meg? asszem visszamegyek hozzá:)
  • TneX
    Az elején ugy lehet tőket szerezni,hogy megkeresed a hulla adószedőt,elveszed a pénzt,és elmész ahhoz a manuszhoz aki megölte,neki megemlíted a gyilkosságot,majd ő bevallja hogy megölt,és megkérdi hogy beárulom-e?Ha azt válaszolod hogy beárulod,egyből nekedesik,öld meg,majd menj ahhoz a barna köpenyes öreg fószerhoz akinél az elején a class-t határoztad meg,és ott köpd be,majd kapsz 500 aranyat,és megtartoda 200 aranyat is ami az adószedőnél volt.ÉS ha még azt is megcsinálod amit mondtál,akkor 1000 arany felett kezdeszz....azt hiszem ez nem roszz:)))
  • Dante
    meg lehet szokni a lapozgatást!
  • Dante
    az nem jött be, hogy bele lehet akadni egy csomó dologba, és ha nem tudsz kiszabadulni, akkor az uccsó állást visszatölteni.. sux.

Meg hogy ha esik az eső, akkor pl egy alagútban is esik az eső:)

nekem 1024-ben árnyékok kikapcsolva, 488cel, 384ram, elfutkorászik külső helyszíneken olyan 15FPS-el, zárt helyeken gyorsabban sokkal!
  • Hmuda
    Szerintem a journal eléggé áttekinthetetlen. Jobb lett volna, ha szépen pontokba lenne szedve, küldetések alapján és a pontoktól lehetne eljutni a szövegekig. De így ömlesztve az egész, kimondottan kiábrándító.
  • moNTo
    Egy kis olvasnivaló:
    www.tar.hu/morrowind
  • Dante
    Már színészeket is toboroztam Viviec-ben (vagy hogy írják) :)
  • Dante
    én úgy szereztem tőkét, hogy amikor a legelején a játéknak a kikötővárosban ki kellett lesni hogy a Faragoth hova dugja a lopott aranyat, én kilestem, de nem adtam vissza a tulajnak:)
    Meg a hullákat rendszeresen kifosztom, a cuccaikat eladom (jólvan na, kell a lóvé:)

Kicsit járok előrébb mint te, és most olyan 2000 aranyam van kb.

Azt a Questet amit neked kell megcsinálni, a Code book-ost, menj oda a csajhoz a South Wall klubban, hergeld fel, hogy neked támadjon, gyilkold le, és nyúld le a könyvet!
    (ha ő támad neked először akkor önvédelem miatt nem törvénytelen ha megölöd, az őrök nem csesztetnek)
  • Dante
    én ma reggel kezdtem el rendesen, most hagytam abba azóta:)

Mire most észbekaptam, már a Blades nevű császári titkos kémek tagja voltam, fedőszervem pedig a Fighters Gulid lett, ahol sokat haladtam a ranglétrán, Balmore-ban kiírtottam egy öt fős bűnbandát, most éppen abban a 9canton-os vízi városban lébecolok össze vissza 3. szintű vagyok.
    Bejön, hogy azt csinálok amit akarok:)

Isten game!
  • hiba
    Nem morrowind csak Balmora :)) ennyire azert nem gyors.
  • hiba
    -gamers' characters must at some point build a stronghold of their own in one of the towns--depending on which faction the player has chosen

hogy lovagolni lehet e arrol nem talaltam meg semmi infot, de az egyik varazslattal marha gyorsan lehet szaladgalni - Morrowind keresztul kasul 3 masodperc :), csak eppen a betoltogetesek miatt surun meg-meg akad.
  • TneX
    Jah és akkor még mindig fennáll az a kérdésem,hogy akkor most lehet neked saját várad/házad,hajód vagy lovaskocsid/lovad?
  • TneX
    Amugy tök nem értem, a P3 600-as,Geforce 2 MX/400 64mb,és 256megás gépen szaggat rendesen,nem azt mondom hogy élvezhetetlen,csak kifejezetten zavaró...akkor el nem bírom képzelni hogy hogy írhattak beel minimum követelménynek p2-es gépet...
  • TneX
    Vagy 2-vel szerintem:)))
  • hiba
    Haat sztem egy generacioval ujabb gep kene hozza.
  • hiba
    Elhasznaltam egy varazslatot mely egy papir tekercsre volt felirva. Ezek utan egyetlen egy meglevot sem tudok mar kivalasztani mert mindig a kovetkezo uzenet jelenik meg:
    "You can not delete this item from the Magic Menu"
    ez mitol van? (ha a gyurus varazsaltot hasznalok azutan tudok meg varazsolni, de ha a paiprost akkor nem) - ez bug vagy valamire nem figyeltem elegge?
  • NeoMaN
    sZASZTOK!Magust inditottam, rogton az elejen talaltam egy tomb-ot,szellemeket es rak szeru lenyeket gyaktam le.Ez rogton az elejen kezdes utan.1quest(vagy mi)visszaadtam 1 gyurut az utcan lebecolo elf-nek.Beajanlott a boltosnal cserebe.Tuzlabdat hasznalok,egyszeru vele nyomulni.Egyenlore...
  • moNTo
    Királyság... össze lehet rakni a varázslatokat, megadva, hogy kire hasson, mennyi ideig, milyen távolságban (tól-ig), milyen sávban... elmentheted saját néven. Marhajó volt, próbaképp létrehoztam egy tűzgolyószerű varázslatot, úgy, hogy rám hasson... hát hatott is, kinyúvadtam egyből :))))
    Azonkívül mágikus tárgyakat is lehet csináltatni bizonyos emberekkel, csak nagyon sokba kerül...
    Ha majd egyszer sok pénzem lesz beruházok egy vízenjáró csukába!!
  • ember
    próbáld meg hogy kikapcsolod a hangot, ha akkor is fagy, nem az a hiba
  • Hmuda
    Válaszd ki a magic menün és meg fog jelenni.
  • magus
    egy kérdés

van a healthos ring de hogy hasznalom?nem jelenik meg alul a 2. kockaban es r betuel sem jon elo. hogy hasznalom?
  • Lacc
    Nekem valami szar piacos integrált hangkártyám van de megy vele legalább :)) De inkább az Altec-es USB hangszóróimat használom.
  • ember
    nem tom, nekem sincs újabb driver a livehoz.
  • Lacc
    Mondom hogy nem kötelező szörnyeket ölni hogy szintet léphess! Akármelyik tulajdonságaidon sokat fejlesztesz, szintet fogsz lépni és akár az erődre is költhetsz pontokat, hiába csak lopkodtál!
  • magus
    de aze egyes szinten is meglehet olni?

me csak ugy vettem a fegyvert pancelt nem figyeltem mit ir ki:)
  • magus
    seyda neenbol elmentem balmoraba busszal