27013
-
mennék én, de hatig rabiga....... -
freaK -
freal, állandóan kötözködni kell? :) mennyéhaza és nyúzzad tovább... -
szép mondatszerkezet :) amúgy egyelöre nagyon jól fogy ámerikában... szóval sikeres is :) de ha X-re tökéletes lesz, akkor nekem elég, ha 1 példányt legyártanak belöle... nekem :D -
3GB-s P4??? Nem GHz-t akartál írni??? :)) -
rolika #2310 három hogy... gratulálok magamnak :) -
rolika #2309 az még nem biztos, hogy beüt... attól, hogy jó egy játék, még nem biztos, hogy sikeres is -
nem kell mindenféle directxre programozni xen, hanem van 1 fix, nagyerejü, összefogott hardver, aminek nincs más dolga, mint a játékot kiszolgálni. a képek alapján legalábbis semmivel nem csúnyább, mint a legszebb pc-s screenek. (persze, felbontás meg ilyenek, de azt most hagyjuk, más a 2 kategória)
viszont a buglista alapján ami a másik fórumon is gyülik (átesek a padlón, kihajít a játék, lefagy...) remélem az Xes verziót még rendesen áttesztelik pártízszer. ez a Bethesda nagy lehetösége, pc-n nagyon beüt, illene nem elrontani az xes változatot (aztán jöhet a SeaDogs2 is X-re :) ) -
rolika #2306 jönne már a nyár a vége, és veszek egy pc-t :) még nem 100%, de elég valószínű... :) -
ja, keresgéljetek körbe a hangok közt... (nekem nincs már fent, úgyhogy emlékezetböl..) van valami hangok könyvtár, ott a betük közt asszem MISC névvel egy következö dir, ott meg rengeteg mp3... van köztük 3 egymásutáni, nagyobb darab file (méretre és filenévre is hoszabb a többinél)... valakinek a 3 szövege... a harmadikban mond valami olyasmit, hogy "well done, my young vampire friend"... vagy ilyesmi :))) -
jönne már ki az xes változat, kezdeném a vámpírom alapképzését... nagy vadász lesz... bár ahogy írják, kicsit nehezebb a dolga mint Daggerfall-ban.. :) -
rolika #2303 én pont ezért vagyok oda a játékért :) -
ennek a játéknak a legföbb célja, hogy jól érezd magad. van 1 fö sztori szál, de azt nem kell követni. azt csinálsz amit akarsz. mehetsz össze vissza, beállhatsz akárhova, csinálhatsz akármit. leírás max a fö szálról lesz, de az uncsi. -
mindenekelőtt tűzz ki egy célt
pl. "én leszek a gyengék és elesettek védelmezője, pusztuljanak a pöffeszkedő gazdagok"
:)))))))) Vagy ilyenek
de ha szép sorban követed a mission-öket (Balmora, Caius vagy Cassius stb.) akkor kialakul a sztori -
ezt az fps dolgot nem értem... saját szemednek nem hiszel? vagy megfelel, vagy nem... ennyi :) -
a hasmenés duma ütni szokott :)))) -
a tárgyakra
de olyan mindegy, még ezzel együtt is lenyűgöző a grafika, és ez a legjobb game a Földön :) -
A tobbi karakternek is van, vagy a targyakra gondolsz? -
hűűűű :))))
kár, hogy csak a faszinak van árnyéka :))) amúgy néha bugos, átjön a falon az árnyék -
Elso ranezesre semmi extra nincs ezen a kepen , de ha jobban megnezitek a karakternek nem egy simpla arnyeka van, hanem 3, es mind3 valos idoben valtozik a fenyforras es a sajat mozgast is alapul veve...persze ennel tobbre is kepes lenne a progi.
-
GF3-as beírók szerint (indextopic) nagyon megy vele. és nagyságrendekkel gyorsabb. (kb mint anno a T&L megléte és hiánya közti difi...) -
ok, akkor gecik is letörölhetik.... :) -
na, emberek csendes gyilkolásra módszer? -
radical #2277 Ha elkapnak lopás közben akkor elveszik az összes lopott cuccodat. Ráadásul képzettségi pontokat is elvesznek tőled úgyhogy a lebukás mindenféleképpen kerülendő. :) -
és ha vicces emberek letörlik? -
nálam outdoor 15-30 fps, bent házban már volt 80 is
a látótávolságot simán le lehet venni, általában úgysem kell nagyon messzire nézni :)
ja, és az árnyék is lehet minimumon, bár nekem semmi hatása nem volt
ja, és a legviccesebb, hogy kiproóbáltam 640x480-ban is, és ugyanazon a helyen 2 frame-mel lassabb lett!!! :)))))))
1024 rulez -
namajd X-en száguld :) nálam játszhatatlanul lassú... vagy csak én szoktam meg konzolon a stabil sebességet... -
egy vulkán-szigeten mit vársz? -
Mocsár, sivatag, lankák, vulkán, csupa sivár kopár hely. Sehol egy erdő, egy havas hegyvidék, egy szép zöld füves puszta! Tudom, hogy nem erről szól a játék, de így túl egyhangú a terep... :/ -
hmmmmm, akkor te eltévedtél a sivatagban :))))))))
én borzongva járkálok a különböző tájakon, nagyon el van találva, hogy itt sziklás, ott gejzíres, amott homokos, vagy lankás, füves, pocsolyás.....
Ja, és VIVEC rulez! :) -
Nekem nem volt ilyen kilépős bug, viszont volt helyette olyan, hogy futás közben meghaltam, meg kiestem a textúrából... :)))
Mondjuk ezek engem nem zavarnak, mert úgyis kijavítják és eddig egyszer voltak ezek, szal nem gáz.
De, hogy ne csak jót mondjak, nekem a világ nem annyira jön be, bár még nem jártam be az egészet. Minden olyan szürke, sivár, monoton. Ez nekem nagyon nem ''gyere be''. :/ -
ja, amúgy kis értékelés:
-a kilépős bug nálam is megvolt harc közben
-hiányzik a ló és a szekér :(((((((
-néha lebegnek a karakterek
-szar, hogy ha szóbaállsz valakivel, néha rögtön ad is egy taskot, amire azonnal kell válaszolni..... namármost ha már van pár, akkor fasznak se kell nég egy, de ha nem fogadom el, akkor baszhatom
Mindemellett a világ legnagyobb játéka, az RPG királya, és aki beszól, az buta :) -
"bad people" :))))) -
Rosszarcokat? :)) -
azt nem vágom, de egyelőre azt se hogy fogom kicsinálni a rosszarcokat.......
Balmorától délre van egy nagy híd, azon egy varázsló (asszem breton). Elég nehéz volt kinyírni, de berserk módban sikerült :)))
Kinek melyik a kedvenc városa? -
Balmorában hol van az a faszi, akinek a rabszolgát kell visszavinni Hla Oladból, mert sehol nem találom? -
WOWIE
:))))))
Sziasztok. Úgy döntöttem, hogy több éves szokásommal ellentétben, most mégsem lovaggal nyomulok. Csináltam egy ork battlemage-et :)
Kérdésem : van olyan varázs, vagy mérgezett nyíl, stb amivel csendben és gyorsan lehet elintézni valakit???? Tudjátok, Balmora, Council club, rossz arcok :)))))))))
Ja, és Vivec rulez!!! Befosok, olyan kemény ez a game!!!!! -
moNTo #2256 http://www.tar.hu/morrowind -
moNTo #2255 térképek, fajok leírása, editor help, skillek...
-
Dante #2254 akinek akad (hmm, van olyan akinek nem?) :)
Annak ajánlom, hogy töltse le a Memory Optimizer 2002 nevű pici programocskát, a ram felszabadításával nyerhetsz pár fps-t!
(nekem bevált)