27013
-
vámpírvadászat kezdőknek :
1. éccaka kő
2. barlang, padlás, dungeon (bár akkor lehet nappal is.... :)
3. ne legyen nálad fokhagyma :))
4. kereszt se :)))
5. úgyis ők találnak meg téged :) -
Box :)

-
Aha. De gondolom azért nem olyan eccerű találni 1et :) -
mármint : kereseL -
keresek egy vámpírt, és odatartod a csupasz combodat :)))))))))))))
utána már csak várni kell pár napot :))) -
hiba: ja de hogy, mert ha simén mozgatod az egeret akkor is mindig a fsz hátát látod.
Egyébként hogy lehet valaki vámpír Efreet? -
???
akkor elfordul a faszi is -
a berserk is hasonlóan működik (asszem +200 pár tulajdonságra)
csak utána nem áll fel a kuncsaft :) -
Kulso nezetben el lehet mozditani a "kamera" allast - szimplan egerrel. -
valmai varazslattal elertem nemreg hogy kb 5percen keresztul utloegeltem egy boltost - minden utes betalalt -, mire az fogta es foldhoz vagta magat, magyarul elesett. igaz utana feltapaszkodott es kuzdott tovabb. de hogy mi volt ez csodaszer azt nem tudom. miutan elmult a hatasa ismet cask minden 10. utesem talalta el :) -
bemész a boltba
van ott kovács, armorer, pawnbroker -
íjat, számszeríjat használtok? -
a karedom 1-20ig sebez. seyda neenbol ejottem balmoraba beleptem a fighet guildbe es most itt vagfyok. hol kene fegvyert vennem akkor? -
ahhh, berserk büntet :))))))) mire valami köcsög varázsló elkezd kasztolni, már beviszel neki vagy nyolcat az arcába, és fexik :))))))) -
Ez retusált kép vagy lehet ilyen character-shot-ot csinálni? -
egy patkánnyal szopsz?????????????????
bazeg 2 ütés kell neki, de ha megvan a "villámlós kard" egy is elég -
marmint a long blade 35
1es szinten. armomom elég gyengécske. olyan mint ami cenonak van. megkéne tudnom ölni?:( -
egyszeruen beszaras...
nemtom megolni
amikro vegre jol alakulna es megsebze,m soxor kkor vagy beragaok egy tereptargyba vagy odajon a csavo hogy meegöl. hatbazzz. 35s kepzettseggel 1 es szinten meg senkit sem oltem meg azzal megkene tudom olni azt a patkanyt? -
ugyanilyen sisakom van :))))))) -
de melyik oldalon? -
beszélnél magyarul??? -
KeviN #2341 magus : megadra veszed a gyurut, es utanna, az inventoryba, ahol a spelleket lehet kivalasztani, megjelenik a gyuru varazslata. Na azt kivalasztod, utanna "r" és a bal gombal hasznalod :) -
akurva élet ez a jatek neha kiboriton a szar. segitsen ma r vki. eltalalom kulsonezetben ugyhogy lenyomva tartoim de megol!
a gyurut meg hogy kell hasznalni?azt irta hogy equip es r de azzal semmit se csinal
help -
KeviN #2339 freak : kozvetlen a folyo mellett van 1 hegylanc, es rogton mogotte a mocsar -
Dante #2338 senki nem tudja hol van ez a Mallapi nevű hely?? -
jogos. bocs -
Dante #2335 nektek megy a http://www.tar.hu/morrowind?
nekem az aloldalakat nem nagyon szedi le... csak valami piros háttér van -
Dante #2334 legjobb game... ma sem fogok aludni asszem:) -
át a hídon balra, és tovább egyenesen????? kb. milyen messze? vagy nem kell átmenni? -
tanítanak neked angolt nem? az elején a tutorial ideje alatt (amikor megkapod-elveheted a kést) leírják. amúgy igen. a kiírások nem azért vannak, hogy továbbnyomd öket olvasatlanul. -
na hogy kell utni?minel hosszabban tartom lenyomva nnal nagyobat ut vagy vki monja mar el pliz -
irány a vadon :))) és vigyázz a bogarakkal meg az egyéb monsztákkal :)) -
jaaa :)))))))
van ám, szép nagy :)))
több órás gyalogtúra -
a szigetet se láttam még :) de biztos van :)) -
ja, és erdőt láttál már a szigeten? -
igen, a papírceruza sokaknak kiveszett a tudatából... ezért okozott gondot sokaknak a wizardry8 pár rejtett dungeon-ja :) meg az uplink :)
gombákat szerintem erdöben találsz :))) esö után -
wow, ez valami forradalmi újítás???
ja, és ha valaki vágja, hogy hol lehet 4 féle gombát szedni, az közölje már, mert addig le se szarnak a Mage's Guildben..... -
nem kötelezö mindent megcsinálni... aki szimpi annak megoldod, aki nem azt le se kell... (egyébként papírceruza...) -
csak azt utálom, hogy gyűlnek a kurva taskok, és bele fogok zavarodni -
ahogy lent említve volt... hasmenés :)