The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvan én ezt olvastam...
na akkor ha még nem olvastátok volna sehol, akkor itt a sysreq:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows ME/98 128 MB RAM; Windows XP/2000 256 MB RAM; 500 MHz Intel Pentium III, Celeron, or AMD Athlon processor; 8x CD/DVD-ROM Drive; 1 GB free hard disk space; Windows swapfile; DirectX 8.1 (included); 32MB Direct3D Compatible video card and DirectX 8.1 compatible driver; DirectX 8.1 compatible sound card; Keyboard; Mouse
RECOMMENDED:
800 MHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor; 256 MB RAM; NVIDIA GeForce2 GTS, or ATI Radeon 7500 or faster video card.
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS*:
NVIDIA GeForce4; NVIDIA GeForce3; NVIDIA GeForce2; NVIDIA GeForce 256; NVIDIA TNT2; ATI Radeon 8500; ATI Radeon 7500; ATI Radeon 7200; ATI Radeon; ATI Rage 128; Matrox G550; Matrox G450; Matrox G400
na akkor ha még nem olvastátok volna sehol, akkor itt a sysreq:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows ME/98 128 MB RAM; Windows XP/2000 256 MB RAM; 500 MHz Intel Pentium III, Celeron, or AMD Athlon processor; 8x CD/DVD-ROM Drive; 1 GB free hard disk space; Windows swapfile; DirectX 8.1 (included); 32MB Direct3D Compatible video card and DirectX 8.1 compatible driver; DirectX 8.1 compatible sound card; Keyboard; Mouse
RECOMMENDED:
800 MHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor; 256 MB RAM; NVIDIA GeForce2 GTS, or ATI Radeon 7500 or faster video card.
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS*:
NVIDIA GeForce4; NVIDIA GeForce3; NVIDIA GeForce2; NVIDIA GeForce 256; NVIDIA TNT2; ATI Radeon 8500; ATI Radeon 7500; ATI Radeon 7200; ATI Radeon; ATI Rage 128; Matrox G550; Matrox G450; Matrox G400
"egy nyilatkozat szerint csak gombafajtából több van a TES3-ban, mint egy normál RPG-ben fegyver"
ez jópofa...
ez jópofa...
én azt olvastam hogy európában sajni csak júniusra várható - az a májusi időpont az USA-ra vonatkozik (elég friss hír ápr. 2)
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=179
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=179
Semmit még 😊 Majd ha bejelentik, hogy a játék arany lett, utánna pár nappal szerintem már kint lesz az isonewson 😊
Gondolj a fürge kezekre skac! Akik szorgosan töltögetik a progékat felfele, hagy csodálja a bárgyú nép még kiadás előtt! 😊 Bár ilyen kevés van, azért mégis lehet reménykedni 😊
Olvastam, de itt valami olyan volt, hogy 2.400 fölött már nem számolta!!!
Van most kint egy bétateszt beszámolóból részlet a Hardwired-en! Sok nem derül ki, de az nagyon érdekes!!!
Van most kint egy bétateszt beszámolóból részlet a Hardwired-en! Sok nem derül ki, de az nagyon érdekes!!!
Ehhehe beszélő rákkal szívesen találkoznék! 😊)
Hmm, a ConSet-tel csak egy baj lesz, hogy már az előtt átgyurmázom a terültetet, mielőtt végigbóklásztam volna 😊) Bár... ehh, majd meglátjuk.
Hmm, a ConSet-tel csak egy baj lesz, hogy már az előtt átgyurmázom a terültetet, mielőtt végigbóklásztam volna 😊) Bár... ehh, majd meglátjuk.

Ja a lenti link egy cikkre mutat (magyar ferdítés), szerintem olvassátok el mer' nagyon jó!
Pl. a hány NPC lesz? kérdésre adott válasz ...
Pl. a hány NPC lesz? kérdésre adott válasz ...
Már az RPGDot szerint is Május a megjelenés... Ők pedig nagy valószínűsségel éleg informáltak. Nem kell itt aggódni 😊
Offline lapokra nem nagyon kell figyelni (hírek miatt legalább is), mert amit ők kihíreznek, az lehet, hogy már egy hónapja sem volt friss. Inkább neten nézelődj, ha valamire kíváncsi vagy...
Basszus! A PC-Guruban meg már Június 20-a van, mint megjelenés! Honnan vették ezt????

Bazzeg,van olyan játék,ami téged leköt?😊))
hát engem az 1 egy hónapig lekötött.a2 kb 3 percig amig le nem töröltem😊várommár
de jó kis hónap lesze ze az áprili😊
de jó kis hónap lesze ze az áprili😊
ez nem kérdés
valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a GTA3 bárkit egy hétnél tovább le tudjon kötni (na jó, egy hónap)
valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a GTA3 bárkit egy hétnél tovább le tudjon kötni (na jó, egy hónap)
Riszpekk
Én is előző éjjel nyitottam ki a törikönyvet, de túl sok szöveg volt benne, úgyhogy inkább aludtam egy jót. Másnap késtem egy órát, de annyira komolytalan ez az egész, örültek, hogy végre megszabadulnak tőlem. 😊
Riszpekk
Érettségi? Lol 😊)))
Nekem arról mindig az jut eszembe, hogy előtte egy nappal nyomtuk a haverommal, ketten a BG 1-et. A következő párbeszéd játszódott le:
- Holnap érettségizel, nem akarsz tanulni?
- Mi a fasznak, inkább nyomjuk!
- Jó, akkor gyerünk vissza a faluba, mert tele vagyok, boltolnom kell!
Azán 4.2-re vagy mennyire érettségiztem, kb. egy nap tanulással...

Nekem arról mindig az jut eszembe, hogy előtte egy nappal nyomtuk a haverommal, ketten a BG 1-et. A következő párbeszéd játszódott le:
- Holnap érettségizel, nem akarsz tanulni?
- Mi a fasznak, inkább nyomjuk!
- Jó, akkor gyerünk vissza a faluba, mert tele vagyok, boltolnom kell!
Azán 4.2-re vagy mennyire érettségiztem, kb. egy nap tanulással...

Jajj ne is emlegessétek mennyire közel van május, mert a hideg kiráz az érettségitől 😊)
Bár ezekszerint lesz egy kis öröm is az ürömben 😊 vagy miszösz, ha télleg májusban jön a Mohóvind!
Bár ezekszerint lesz egy kis öröm is az ürömben 😊 vagy miszösz, ha télleg májusban jön a Mohóvind!
nekem eddig a május 16 tűnt a legstabilabb előrejelzésnek a bolti megjelenést illetően
eszerint már akár holnap is megjelenhet az ISO
eszerint már akár holnap is megjelenhet az ISO
Riszpekk
"...a redefined release date for both the PC and Xbox versions of the game as May 2002."
Ha esetleg május elejei a megjelenés , akkor várható , hogy április végén "ügyes kezek" megszerzik nekünk az örömöt , hogy idő előtt kipróbáljuk a game-t . 😊
Különben meg marad május , ami már nincs is olyan messze .
Ha esetleg május elejei a megjelenés , akkor várható , hogy április végén "ügyes kezek" megszerzik nekünk az örömöt , hogy idő előtt kipróbáljuk a game-t . 😊
Különben meg marad május , ami már nincs is olyan messze .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Elder Scrolls : Arena (1994)
Elder Scrolls : Daggerfall (1996)
mai szemmel nézve hányás (2d sprite) a grafikájuk, de kb. 1000 helység (város, dungeon, camp stb) volt a térképen, és érdemes volt körbejárni a világot a sztoritól függetlenül
a zenéje 100%, és a gameplay-ben olyan dolgokat valósítottak meg, amiket mai napig nem látsz máshol..... ja, és FP nézet......
ezt pont neked írtam, kösz, hogy figyeltél 😊
Elder Scrolls : Daggerfall (1996)
mai szemmel nézve hányás (2d sprite) a grafikájuk, de kb. 1000 helység (város, dungeon, camp stb) volt a térképen, és érdemes volt körbejárni a világot a sztoritól függetlenül
a zenéje 100%, és a gameplay-ben olyan dolgokat valósítottak meg, amiket mai napig nem látsz máshol..... ja, és FP nézet......
ezt pont neked írtam, kösz, hogy figyeltél 😊
Riszpekk
azthittem egy rpgoldalal a daggerfall, és az érttékelte a morrowindet, jovanna😉asse tuddtam hogy vn ilyen jatek?
ehe
ehe

magus: az az érzésem el vagy tévedve... az a specifikáció a Daggerfall-ról szól, nem a Morrowind-röl...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ehh, ez kegyetlen jo! 

Na ezt nézzétek meg skacok!!! Ha ezen futni fog a Morrowind akkor kezet fogok a haverommal 😊))
http://free.x3.hu/ostentum
http://free.x3.hu/ostentum
Egy a baj a Morrowind-al: mire kijon eppenhogycsak magunkhoz tertunk a nagy DS-ezestol... Barha majusban jon ki akkor erre nem olyan nagy az esely, de ha ugyes kezek....na tudjatok. Bar jojjon csak ki, akkor amikor mar mindenkinek faj a feje a sok DS multitol, atmegyunk Morrowind-ba, es menetelunk kedvenc sotetelfunkel/orkunkal vagy barmivel tovabb, ami hozzank illik... Reszemrol a sotetelfeket preferalom, bar ha ilyen hulye fejuk lesz a jatekban, akko' lehet hogy atterek valami barbarisztikusabb testfelepitesu egyenre!
(Orkra soha! Bah!
) Ennyi lett volna, ujabban en is meglepodok mennyi hulyeseget vagyok kepes leirni, na hajra az ugyes kezeknek, csasztok!
(Orkra soha! Bah!
) Ennyi lett volna, ujabban en is meglepodok mennyi hulyeseget vagyok kepes leirni, na hajra az ugyes kezeknek, csasztok!
az rpgplanet-en van egy demo is, de így hat év távlatából nem biztos hogy jó ötlet kipróbálni 😊)))
Riszpekk
BAzze te még nem láttad a trailerét? Nyomás megnézni 😊
Kint a főoldalon katt rá a Morrowind prewiew-ra, és a hozzászólásokban valahol fent írtam egy linket! Keresd meg!
Kint a főoldalon katt rá a Morrowind prewiew-ra, és a hozzászólásokban valahol fent írtam egy linket! Keresd meg!
Daggerfall értékelés :
Graphics: Very good but low res VGA
Audio: Pleasant music and sound effects
Longevity: Replayable as many different characters, vast world, unlimited possibilities
Originality: Extremely original concept in not being bound to a story. Typical fantasy universe.
Appeal: Fantasy Role-Playing and Adventure game fans
Bugs: Prolific!
Packaging: Inadequate and information is scattered
Interface: Moderate. 3D universe not up to 3D action games standards
Controls: Keyboard, Mouse, Joystick
Specification
486-66
486-100 recommended
8M RAM
8M recommended
Pros:
Non-linear adventure
Smooth 3-D movement
Customizable configuration
Cool character generation
Vast complex universe
Cons:
Non-linear adventure!
Extremely unrobust
VGA low resolution
Graphics: Very good but low res VGA
Audio: Pleasant music and sound effects
Longevity: Replayable as many different characters, vast world, unlimited possibilities
Originality: Extremely original concept in not being bound to a story. Typical fantasy universe.
Appeal: Fantasy Role-Playing and Adventure game fans
Bugs: Prolific!
Packaging: Inadequate and information is scattered
Interface: Moderate. 3D universe not up to 3D action games standards
Controls: Keyboard, Mouse, Joystick
Specification
486-66
486-100 recommended
8M RAM
8M recommended
Pros:
Non-linear adventure