The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
úgy tudom, igen

amúgy az irányításnak semmi köze a játékhoz, az Elder Scrolls soha nem a harcról volt híres, szerintem a kettő zsír ugyanolyan lesz

Riszpekk

Efreet
az egyetlen difi a 2 közt az lesz (bár a hivatalos oldalon ezt se írják), hogy talán nem lesz FPS nézet Xen... minden más szempontból ugyanaz lesz. a gamepados irányítással meg nincs bajom, nekem nagyon kézreáll az X padja 😊 mitöl lenne bármilyen szempontból még más?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ez komoly?!

nem félsz, hogy x-re egy kicsit más lesz játék? én attól tartok, hogy az irányítás miatt átmegy akcióba... mégiscsak gamepad-del nyomulsz, és nem egér+billentyűzettel...

FREAK
de boxon nincs FP nézet 😛PPPPPP

Riszpekk

Efreet
nem vita 😊 csak elmondtam, hogy hogy gondolkodom, és mi alapján szeretném az X-es változatot. nem akarok vele senkit meggyözni (nem is fogok, az biztos)
ja, sokadrészt meg belefáradtam az "ez a driver nem jó, szedjünk le patch-et, hol van a törtpatch, már megint gond van vele" mizériába. pedig normális hardver volt(van) mindig a gépben.

FREAK
ehh, fáradt vagyok most egy ilyen vitához

vegyél x-et 😊)))))))))

Riszpekk

Efreet
-játékot most már csak venni fogok, mert van 1 évben kb 3 játék ami érdekel (utoljára Civ3-at vettem PCre, majd a magyar Heroes4-et megveszem, arra elég a gép, és bátyámmal hotseatezek, amúgy inkább Dreamcaston játszok bármit is, ott is ha sikerül, akkor eredeti cuccokkal)
-pc-t nem szándékozom fejleszteni, a fenti okok miatt (az elmúlt 3-4 évben volt kb a civ3 meg a heroes4 amivel játszok pc-n). netezni, zenélni jó ez ami most van (p3-450, 640ram, radeon64VIVO)
-az a kb 80 amibe az X kerül majd, abból legjobb esetben egy középkategóriás bármit vehetek, vagy azt se... még ha a morrowindet 20-nak számolom is, 100ból nem tudok rendes gépet csinálni, amivel gond nélkül menne. Xen viszont nem lesz gondom vele.

hehe, ez így van... amúgy a playtime! szerint (ez egy konzolos újság 😊 boxra ápr. 29-én jelenik meg (USA verzió)

FREAK
de ha az x árát a pc-re fordítod, és a játékok árát is megspórolod, akkor jársz a legjobban

Riszpekk

Efreet
rengetegen vennének csak emiatt a game miatt X-et, abban biztos vagyok. nekik megérné kiadni. nekem pl a pc-m nagyon kevéske lesz hozzá, ráadásul csak rengeteg pénz meg görcsölés befektetéssel tudnék belöle normális masinát csinálni, 1 játék miatt... X-re meg van jópár olyasmi ami miatt megérné megvenni...

FREAK
nos, ha igaz a pletyka, miszerint (egy ideig) no more xbox, akkor sejtheted.... mellesleg a május 16 még nincs itt, úgyhogy addig bármi lehet

Riszpekk

Efreet
a PC-s bugzos változat 😊)) (legalábbis mással nem tudom magyarázni, hogy az Xest miért halogatják, hiszen tökéletesen egyszerre készül)

FREAK
Morrowind GOLD
<2002-04-23 @ 21:15> (kommentek: 0)
A Bethesda Softworks alig néhány perccel ezelőtt, nagy örömmel jelentette be, hogy teljesen elkészült The Elder Scrolls III: Morrowind című 3D-s szerepjátékuk

😊)))))))))))))))))))))))

REMEGEK BAZE!!!!!!!!!

Riszpekk

Efreet
Elder Scrolls... de mindegy 😊

Így igaz! A hónap utolsó napjaiban már élvezhetjük is! 😊))))))))))

Elders Scroll!!

skorpio7
Mostmár csak abban kell reménykednünk , hogy "ügyes kezek" még ebben a hónapban megszerzik és persze a netes társadalom számára elérhetővé is teszik .Csak ne merüljenek nagyon bele a játékba . 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
JUHÉÉÉÉ !!!

GOLD A GAME !!! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

hun-ter
remélem igazad lesz😊
FREAK
én is 2001 januárjában láttam az első shotokat, csak tök véletlenül neten, amikor info-t kerestem a daggerfallról

azóta csak szebb lett a játék

Riszpekk

hun-ter
tényleg megjelenhetne már mert nincs mivel jácccanommmmm!!!
FREAK

Riszpekk

hun-ter
nekem azért nem tetszik igazán ez olyan mint az Undying: tök jól el van találva meg tök félelmetes de mit tegyek ha nem szeretek folyamatosan félni? nem tudja valaki azt honnan lehetne leszedni?
magus
én nem játszottam vele.mármont az arx fatalissal

hun-ter
nemtom Arx Fatalis-t még csak demot próbáltam (ki tud iso címet???😊)
én is csak egyszer csaltam Half-Life-ban (mekkora bűűűűűűűűn!!!) na lényege az volt hogy vagy 3x elmentem addig ahol egy sziget van az űrben és le kell menni onnan meg felvisz egy "lift" na és itt akadtam el... aztán meguntam és végül bevetettem az "ismert" csalásokat de legalább láttam a végét tulképpen nemes célt szolgáltak itt mert csak látni akartam... de amúgy halál a csíterekre
OPosszUM
Természetesen én sem csalok. A gothic-ot is csalás nélkül vittem végig. Bele is telt 3 hetembe 😊) Bár azért nem éjjel nappal nyomtam. A Morrowindben persze szó sem lehet bárminemű csalásról sem...
Aprópó irányítás, nektek mint (feltételezem) RPG rajongóknak, hogy tetszik az ARX FATALIS?
Mert szvsz ott csak az irányítás az ami nem jött be ... sokkal klasszabb lett volna a Thief1-2 irányítását használnák, nem?

Rincewind
Hát én utoljára talán 7 éve csaltam játékban, mindent normálisan viszek végig, mégha 3 napot is kell szenvednem egy-egy továbbjutással. Szerintem így van értelme a játékoknak és egy ilyen kaliberű rpg-re ez triplán vonatkozik!
magus
én cheat nélkül fogom remélhetőleg végigvinni
csak az ioranyitast elnecsesszek

hun-ter
hát igen ez lehet gond a játékban hogy már csítek sem kellenek ahhoz hogy csalj mert legális lesz minden
ez kb olyan mintha legális lenne a lopás
na jó nem a játék ellen akarok szólni de hát ha már van editor(ami persze hogy nagyon jó dolog!!!) akkor ez is benne van a pakliban
OPosszUM
Na jó, azért fő a legalitás! 😊)
OPosszUM
Így már csítek sem kellenek a játékhoz!
Ha elakadtál csak beszerkesztesz magadnak egy kis gyógypiát meg egy Daedric Dai-Katanat oszt mehet a hent
OPosszUM
Hát egen, az editor az egy nagyon jó húzás. Ezzel tuti ki lehet húzni egy darabig... Egy JÓ NAGY darabig 😊 Szal nem kell itt aggódni.
FREAK
hát a méretekből ítélve minimum fél év............ ja és az editornak hála, mindig lesz új kaland, új világ

Riszpekk

Remélem el lehet vele tökölni akár hónapokig, mint a Fallout1-2-vel 😊

Es itt gondolkodni is kell... 😉
FREAK
ez is majdnem FPS 😊))) csak kicsit összetettebb, és intelligensebb 😊

Riszpekk

I.C.ram
mikor jon ki ez a jatek? mondjuk most elvagyok a DS-sel de erdekel hogy mikor tartsak szunetet az FPS-ek teren 😊
dracoon
ne hagyjuk leesni a topicot 😊))

mar csak 3 het... talan csak 2 ? 😊)

Állítólag Május első hetére lesz meg a GOLD. 😊
AZ X-BOX verzió viszont csúszni fog!

magus
már folyik a bétateszt.gondoltam vkinek kmegvan véletlenül...

FREAK
he???

Riszpekk

magus
nekem kell az a bétateszt😞((

magus
nekem is csak suli végén lehet😞vizsgák, dogák, felelések, stb😞

hun-ter
a DS kb egy héttel korábban jött ki ISO-ban...
de jó nektek én meg nyöghetek a suliban, és várhatom a végét hogy végre nyomhassam...ami éppen van
FREAK
már egy ideje fix a május 16, én hiszek benne

Riszpekk

Van kint egy lista az ezévi VÁRHATÓ megjelenésekről a HW-n, ott még mindig Május szerepel, remélem tartják ...

hun-ter
amúgy nem hiszem hogy nagyon shit lesz az FPS mert a DS pl 30-at produkál ami ezzel a konfiggal szép teljesítmény!
hun-ter
meg ha csak arra van zsozsi😊
hun-ter
azt hiszem nálam "kicsit" szaggatni fog: Duron750, 128 MB SDRAM, GeForce2MX200(abból is noname)