The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a game PCre jott most ki ugye?😊
Honnan lehet beszervalni?(bolton kivul?😛)
Honnan lehet beszervalni?(bolton kivul?😛)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ilyenkor ember végiggondolja, hol spórolhatott volna 5 secet... egyszer nem fagy le pl. gép.. kicsivel gyorsabb proci, vagy a net gyorsabb.. 500 helyen lehetett volna 5 secet spórolni.. szíjjás 😊
Bejelentkeztem már én is, hogy itt legyen az én szép logóm, hamár Laccé is itt feszít, legyen konkurenciája 😉)
A topicjában leszarozták, állítólag tiszta bug. Én nem nagyon szeretek bétákkal foglalkozni mert elveszik a kedvemet a teljestől. A SOF2-t sem szedtem le.
Mé nem, majd ha itt csücsül a demo a gépemen!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De az se semmi hogy ki van írva az Isonews-ra hogy a Deviance nyerte meg a feltörés-versenyt! 😊)))
Ja, izgulok már én is 😊))
Egyébként tényleg nagyon várom. Ez a fajta game, amit a legjobban csipazok. Megyek haza és csinalok helyet a winyomon (mert sajnos kell) 😊))
Egyébként tényleg nagyon várom. Ez a fajta game, amit a legjobban csipazok. Megyek haza és csinalok helyet a winyomon (mert sajnos kell) 😊))
és ehhez mit szólunk????
<570M>570M> Hitman 2 Silent Assassin Build 122 WORKING
??????????????????????????
<570M>570M> Hitman 2 Silent Assassin Build 122 WORKING
??????????????????????????
Riszpekk
Emberek hát Nektek nem kell 10 üveg sör vagy egy harisnyatartóban lévő csaj, hogy beinduljatok 😊))
Ne má!
TOCA demo is kinn van? Na arra még én is rejszolok. Amit a Guruban írtak róla!!!!!!
Vagy iszonyat jó lesz, vagy halál gagyi.
Bocs az OFF-ért.
TOCA demo is kinn van? Na arra még én is rejszolok. Amit a Guruban írtak róla!!!!!!
Vagy iszonyat jó lesz, vagy halál gagyi.
Bocs az OFF-ért.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Van topicja olvasd el!!!!!!!!!
Hu gyerekek!
Ha már most ilyen állapotba vagytok hogy bírjátok ki azt a több órát, míg valahonnan elérhető lesz ? 😊)))
Ha már most ilyen állapotba vagytok hogy bírjátok ki azt a több órát, míg valahonnan elérhető lesz ? 😊)))
Ha valaki levette már felmyomhatná vhova!
inkább saját fórumrészleget kéne neki nyitni.....
Általános, Politika, Morrowind, Játékosok........
Általános, Politika, Morrowind, Játékosok........
Riszpekk
Hmmm.......Látta már valaki?
Mi igen 😛P
Gondolom nem 74 perces cd-re fér rá, hogy kidobjak az ablakon két 80-ast.. na mindegy 😛PP
Gondolom nem 74 perces cd-re fér rá, hogy kidobjak az ablakon két 80-ast.. na mindegy 😛PP