The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Sziasztok! Kérlek mondjatok egy helyet, ahonnan még letölthetõ ez a game! Rosszul töltöttem le, és nem volt sfv filé, amivel ellenõrizhettem volna, és a szolgáltató meg törölte onnét, ahol találtam. Köszi

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

És tudja valaki, hogy a peccs mit tud?
Meg nincs a patch-hez tores.Talan nemsokara..😊
Bemész a dwemer erõdbe, és közvetlen a bejárati szint alatt van egy szint, kicsit nehéz észrevenni, de lefele menet figyelj midig kicsit hátrafele. Azon a szinten van egy ajtó, és bent az egyik polcon megleled a puzzle boxot. 😊
80K értékû soulgemmel (legnagyobb típusba golden saint lelke kell). Ha ilyet adsz meg az enchantolásnál, akkor alul a cast when used vagy cast when strike mellett választható lesz a constant effect.
Hogyan (milyen soulgemmel) lehet constant effektet pakolni valamibe?
Taranov
Ez milyen játék? Meg tudja valaki mondani a webcímét?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hmuda
márcak= már csak

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Márcak egy patch kellene a Deviance töréshez.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kijött a patch. Nem tud valaki egy tört Patch-et???

Hmuda
Arra ott a Creeper.

A 10-szeres pénzt adó modot viszont ajánlom mindenkinek. Az nagyon hasznos, ha a boltosok meg is tudják fizetni a cuccaimat.
Felraktam vagy 8 modot, az egyik olyat csinalt, hogy kezdõ karakteremmel kilepve a Seyda Nen-ben a kezdõ házból, egy ork megajándékozott egy csomó k..va jó páncéllal! Igy a játék elején 96-os védelmem van!! Na ez már cheat!
Már csak arra kéne rájönnöm, melyik mod volt az 😊)
Nekem nem csapták agyon. Bementem, shadow, odaosontam a kulcshoz, elloptam, odaosontma az ajtóhoz, bementem. Újabb shadow, majd ki. Ekkor alarmoztak, de nem támadtak meg sem engem, se a foglyot, szépen kisétáltam.

NWN honnan szedhetõ? 😊
MaDFoX
Affene, kezd keveredni a Morrowind, a GTA3 a WC3 a NWN meg a Syberia egymassal... :SSS

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
A St Olmsban van?, nem a Foreign-ben?? Mintha az a pasi lenne, aki ugyanott van ahol az a hulye szinesz, akit az alkimista annyira utal... :S

Tipp: probalj meg csinalni egy invisibility xy sec on TOUCH varit, az lehet, hogy mukodne!

Jol visszaestunk.😊
Az uj hivatalos addon sisak mit tud?
Shadow vagy invisible

Kösz a segitséget, akkor útrakelek.
Két okból nem adhat küldetést.
- Túl alacsony a rangod.
- Az összes küldetést, amit az adott város guildvezetõje adhat megcsináltad.

Megoldás: menj egy másik városba. Ahol van mage guild, ott van fighters guild is. Szóval teleportálj át a mágusoknál egy másik városba. Keresd meg a fighters guild vezetõjét. A guild feje (mint minden guild, ház esetében) Vivecben van, ott lehetsz a guild feje.

Ja, az elsõ esetben még az is lehet, hogy nem nyomkodtad az advancement dialógot. Akkor fog elõléptetni. Ehhez persze az is kell, hogy a megfelelõ jártasságaid, képzettségeid meglegyenek.

Menj el Vivec/Ald Ruhn fighter guildjébe, és kérj ott új küldit. 😊
A Balmorai Fighter Guildes küldinél nem tudok tovább menni. Az Orcot, akinek vérdíj volt a fején leharoltam, de Eydis Fire-Eye, a fighterek vezére nem ad új küldetést. Hogyan tovább?
MaDFoX
Biztos nyilak??? Nem emlekszem, de ott mintha konyvet kellett volna szerezni, meg pancelt...
Pontosan mi az amit keresel? Ja es kinel... ;DD

én is kössz:-)
zoozoo
vazzeeee! tényleg
és wincommander alól miért nem akarta?
az alá is winrar3.0 van konfigolva

Ron Ragm
vagy tölsd le még 1X

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Az NPc-k eltûnésést orvosolja a RA (reset actor) konzol parancs. Nekem ezt a Muzgob varázslót visszarakta a könyvespolc mellé.
...más
Ald'ruhn-ban a tolvaj küldetések között a 3., arról szól, hogy valami nyilakat kell megszerezni. Megtalálom az emberemet (valami Eldrill vagy mi). Rákérdezek a nyilakra, semmi...szénné vesztegetem, még mindig semmi, próbálom ellopni tõle, nincs nála... lehentelem, nincs nála... és egy folyosón áll Lerith manorban (under the Skar) nincs a közelben se szoba, se láda, se semmi....most mi van???
Evil
no igy meg nem kerestem ,de koszonom megtalaltam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zoozoo
sziasztok. bocs talán nem ide illik a kérdés, de a magyarítást nem tudom kicsomagolni, mert ismeretlen tömörítési eljárásra hivatkozik

Evil
ott nem talaltam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Uraim! Hátha tud valaki segíteni.
Caldera közelében találkoztam több emberkével is;
egy fazon a fejszéjét keresi, egy másikat el kellett kisérni(megvan), a következõ adott öt ruhát. A gondom a következõ: a ruhás felkérésére elmentem a megadott városba, tûvé tettem mindent, de a csóka akinek oda kell adni a ruhát nincs sehol. Van egy ruhakereskedõ, akinek el lehetne adni a ruhákat, de a neve nem egyezik és ráadásul nem akar kereskedni, mert valami Z betüs hivatkozással elutasít. A fejszés valami boszorkányt keres, találkoztam is valami ilyesfélével, aki három nap múlva vár a mágus céhben Calderában.
Tudna valaki felvilágosítást adni ezekkel a küldikkel kapcsolatban? Köszönöm.
Evil
nem tud valaki egy lelohelyet ahol le tudnek cd boritot tolteni ehhez a jatekhoz?

MaDFoX
Az ha jol emlexem van a wolwerine hall templomaban egy paptol tanulhato.... ..de nem biztos...

Hol kapható fortify attribute spell. Bármilyen?
Elõzõ karimmal leltem még annó, de most hiába vagyok (fél)isten, akkor sem találom meg megint. 😛PP
Hmuda
Vazz, akkor most kezdhetem szinter az elsjérõl az egyész fõ szálat.

MaDFoX
A jatek soran folyamatosan valtozik, hogy kit lehet es kit nem lehet megolni... pl tel fyr urat ki lehet nyirni (mondjuk a pancejaert, bar nem nagy szam de szep) ha mar immunis vagy a bisease-okra azaz mar nem lesz ra szukseg... ugyanez igaz az osszes tobbi szerencsetlenre is, egyedul Caius akit soha nem lehet megolni... ;DDD

Ron Ragm
magyarul, címszavakban pls😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mivel én harcos szerû kasztot csináltam, így a Redoran házba léptem be (nem akartam elkövetni azt a hibát, mint az elsõ karimnál, aki harcos létére Hlaluu lett). Szépen Archmaster lettem a Redoranoknal, a questjeik viszonylag egyszerûek és könnyûek voltak. Amikor Horathor akartam lenni, visszamentem, beszéltem azzal a kancelláral, aki elõször támogatott, és õ azt mondta, hogy mivel én vagyok a fõnök, õk támogatnak mindenben, és már eleve elõkészítették nekem a papírokat, meg a horathor cuccot. Szóval semmi extra küldi nem kellett.
Hmuda
Köszi. De neked sikerült Horathornak lenned a Redorannál? És hogyan?

Már volt a fórumon, hogy Caiust leverte valaki, és a program kiírta, hogy nélküle nem lehet befejezni a fõszálat. Másik, Hmuda próbált egyszer kilépni a Hlaalu házból, és azt mondta, legyilkolja a Hlaalu fõembert Vivecben (nem tetszett neki, hogy le kellett vetkõznie elõtte 😊)), de azt írta, hogy kipróbálta, és "sajna a fõszál része"-írta, tehát gondolom akkor is szólt.

Más. Megint kijött egy official plugin: "HELM OF TOHAN PLUGIN, The Adamantium Helm of Tohan is a rare and powerful artifact lost in the Sheogorad Region. Travel north to Dagon Fel to find out more about this legendary helm."

Elvileg egyedül Tel Fyr ura ez egyedüli NPC, akire szükséged van a fõszál befejezésére, valahol ezt olvastam.
A két fegyvert megszerezheted rangok nélkül is, szerintem valószínû lord Vivecet is meg lehet ütni a Wraithguardert, bár lehet magától is odaadja. Az ashlander csaj csak vezérel téged a rejtvények megoldásában, szóval elvileg lehet nincs gáz.
Viszont ha Dagoth Urt megölted, mindenképpen gyalog menj vissza addig, amig a szellemmel nem talalkozol. En eloszor divine interventionoltam az elsõ helyrõl, ahonnan lehetett, erre mindenki azt kérdezte tõlem, mikor ölöm már meg a fõgonoszt; nem vette késznek a questet.
De ha nincs rajtad a wraithguard, akkor az emlitett fegyverektol azonnal meghalsz.
Amikor leverted a councilort, nem irta ki, hogy nelkule nem lehet befejezni a kuldetest? Mert elvileg ki kellett volna irnia, ha nem lehet nelkule befejezni a foszalat.

Ennek igy kell lennie. A charge szep lassan toltodik magatol. Gyorsan feltolteni toltott soulgemmel lehet.

Hmuda
Ezzel csak az a gond, hogy mivel megöltem, minden Councilor azt vágja a fejemhez (100-as bizalomnál), hogy mivel megöltem a társukat, SOHA nem lesz már belõlem Hotarthor. Márpedig az kell a 4. próbához. Vagy nem gáz, ha a 4. próféciát kihagyom?