The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó-jó, amit leirsz az nagyjából halhatatlanság, de mint "isteni lény"-nek egy ilyen kis gyakashalmaz mint a Morrowind mit jelenthet még?
6.-ik karimat rendezgetem,ez eddigiekbõl 2 már végzett Akulakhannal (1 "vegytiszta mágus" + 1 "gyilkos-tolvaj"), de a mostani is tartalmaz meglepiket (ez 1 "mágus-ügynök"). Ha ekkora tápokat raksz fel mi a különbség?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
1.Drain - destru magic,leszedi a cimzett értéket a magnitudoval a jelzett idõtartamra aztán szépen visszaáll az eredeti állapot(inkább javaslom a demage stat.ért. vagy demage skill használatát)
Absorb - misti magic(sokkal magasabb iskola) nem csak mint a drain,hanem még a kivarázsló részére át is "szívja" és igy növekednek értékei, a health és a fatique mennyiségek maradandóan transzferálódnak(vámpír effekt,nagyon tuti,nagyon javalt,when strike-os fegyverben iszonyú táp)
2. Illusio - olyan mint a displacement egy kicsit máshol mutat mint ahol ténylegesen vagy ezért csökkenti az ellenfél találatainak esélyét, viszont ami találat bezug az bezug tompítás nélkül ezért ez nem olyan mint a shield.
Más: a vulkánba már belement valaki?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
2. Mire jó a Sanctuary?
Bár én legyártattam mellé egy absorb health spellt is: 51 HP - minusz az ellenfélnek, plusz nekem - másodpercenként, mégpedig 3 másodpercig. A legtöbb evil egybõl megfekszik tõle... 😊
dp
lvl 18on bementem a ghostfence mögé
hát ne tudjátok mi volt benn, de a ring of toxic cloud meg a flame attronach sokszor segített😊
Enchant 3 alapeset:
1.konstant effect ha magadra rakod akkor mindaddig amig rajtad marad megkapod a tuningot
2.when use ugyanúgy kell kivarázsolni mint bármit fejbõl, a mágialistád végén megtalálod egy vonallal leválasztva a when use-os lehetõségeidet ezt kell beilleszteni és kézbõl nyomni az elõny,hogy a mágiahasználat skill-tõl független sikerül és nem fogyaszt buksi-magickát (itt vannak a scrollok is azok ráadásul el is használódnak). Vigyázz a when use eszköz azonnal rád kerül, pl.:nem túl jó ha egy konstans repülést adó gyûrû helyére hirtelen felveszel egy firestorm gyûrût miközben magasan repkedsz az ellen felett,mert nem elég hogy leesel még le is gyaknak.
3.when strike csak fegyver kapja meg,ha ütsz vele és találsz ráadásként a mágia is üzembe lép.
Hát jó-jó de ha nem when strike hiába csépeled õket!
Nem emlékszem mennyi a távja a soultrap-nak lehet ,hogy touch? Egyebként tényleg nagyon jó és egyedi claymore az alsó értéke mint a broadswordé a felsõ mint a kétkezeseké szvsz. csak a Goldenbrand tutibb az is csak azért mert ugyanezt egy kézben forgatva tudja.
Amúgy megszereztem Umbra Ork mester kardját, nagyon jó, van benne 120 sec soultrap is. Viszont nem tudom használni valami miatt A töltése teljes, de a lelket nem fogja be. Leírása szerint cast when use, ez egyértelmü.
Van tippetek??
mikor megkaptam a TriBunalt a skillt felraktam erdekessegkeppen +100 ra es veletlenul rajta hagytam...eleinte nem vettem eszre csak
mulva vettem vissza az alapra...Haat ugy hozza szoktam hogy..nagyon...aztan persze ujra lesszoktam a +100 rol mer igy visszagondolva mar a sima utszeli Boszorkanyoktol futnom kellett neha..Szal sok szerencset hozza mer en nem Birtam vele😞 )
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ha jókat akartok küzdeni:
A deadra shrinékben van a fõszobor közelében mindig pár érdekes,nagyobb értékû áldozati ajándék személyesen a deadrahercegnek dedikálva. Ha egyesével csipegeted fel a szentségtörés eredménye: egy-egy hogy dremora v. dremoralord "megidézõdik" igen morcos hangulatban. Olykor ez történik a ládák felnyitásánál is!
"galocaszivik" jókat szól. Két olyan Malachat szentély van amihez külön küldit ismerek. Az egyik amelyiket megtaláltad és egy sapit igér az magának a deadra hercegnek a személyes küldije. A másik amirõl Galóca szól (a hely korrekt) a Tribunalban Saryoni küldijenek a Four Corner-nek egyik állomása a "zavarok háza" deadra-liga egyik tagja, a 4 db. szivet kézbõl veszi át nem kell letenni sehova.
**spoiler
*Akik már eladták az uniformist és kitört a pánik
*
*
*
Ebonhearth alatt van egy grotto az itt található bácsikán van a légió legjobb lajbija.Ha felveszed nem vesztessz semmit;-)))))
Nemtom, de a tapasztalat szerint aki messze jutott már a GOF-ban nem veszik fel tolvajnak.
***spoiler
Azoknak aki a GOF-ban és a tolvajházban is dolgozni szeretnének és még kezdõk:
*
*
A csomópont Sotilda kódkönyve.Metód:belép GOF és mindent csinál amig a csomóponti küldit meg nem kapja, elballag Sotildához "megveszi" a kódkönyvet, amig át nem ad Pirosfejnek GOF-ban elmegy Sugarlips-hez a SouthWallban belép tolvajnak, aztán már át lehet adni Pirosfejnek a könyvet és így mindkét házban már tag!
1.Ahhoz, hogy egy goldennyanyát fejbõl megidézz rengeteg magicka és nagyon magas conju skill kell (persze tanárnál tréningezve fel lehet nyomni és jó a fortify magicka is).
2.A viveci tanár nem más mint a nehézpáncél nagymester, csak az nyomja le akinek igazán nem kell (a morális vontakozásról akkor meg nem beszéltem!).
3.A pénz a "legkevesebb" a gamában (értsd szószerint és átvitt értelemben is!).
Nem tom, hogy ellhangzott e már, mert inkább írok ide és nem olvasom de azért leírom, hogy:
1. Asszem Tel Brannorában meg lehet venni a Summon Golden Saint spellt.(Nem tekercs)
2. Vivec, Arena, Fighters training: van ott egy full ebony cuccos csákó. Gyakjuk le 😊
3.Balmora, valami fine alchemist vagy mi: vigyétek fel a barátságot százra és itt ké dolgot növelhettek: a MERCHANTILE-t és az ALCHEMY-t:
1. vegyetek pl. Ruby-t (jó sokat), alkudjátok le az árát és adjátok el drágábban. Én ha arra járok mindig elszedem mind a 3000 aranyát.
2. Vegyetek tõle olcsó dolgokat (jó sokat) mixeljétek össze, és adjátok el a potionokat . Visszajön a pénz, és még plusszhoz is juttok, meg az alchjemy is fejlõdik.
A légióban nagy mánia az uniformis ami fõleg a mágus-tolvaj népnek nagyon kellemetlen. Ismerek 2 db modot (az egyik egy inget, a másik egy gyûrût rak be) ami pótolhatja (még a nehézpáncélos kariknak is) a dög nehéz és nagyon gyenge minõségû
egyenpáncélt. Legaranyosabb ilyen légiós mukim az a szerencsétlen lovag akit egy deadra romból kell kiszabadítani ahol néhány bûbájos ork vendégszeretetét élvezi mint leendõ vacsora. Miután végigvertem az egész deara-ork válogatottat a tetü legnagyobb gondja az volt, hogy nem megfelelõ a toalettem és nem is állt velem szóba (elmerengtem azon hogy most akkor leölöm;-))).
Az enchant 3 esetben fejlõdhet tanár nélkül:
-saját cucc készítés (nagyon rizikós,átalános adat a skill osztva hárommal nagyságu enchant kb. 75 %-ra siker)
-cucc visszatöltés (nem lassabb mint a készités és sokkal biztonságosabb, érdemes pici lelkeket használni ami a gyakoriságot és így a skill ellenõrzés számát is növeli)
-when use tipusu enchantos cucc használata (nagyon lassú kb.100 use egy skillpont, a when strike és a constant effekt cuccos nem növeli a skillt).
"galocaszivik" 7951-es jegyzésével elérte max.tiszteletemet: first class sportman. Egy ennyi tápot adó gama csak maxi durvítás mellett lehet élvezetes (na jó: egy rövidített bemelegítés mindenkinek ajánlott)!
Kihasználni a terepet, várni a megfelelõ pillanatra
Itt nem lehet már menni s ütni mint a harcosnál😊
Akkor vagy nagy sz*rban ha az árusnak megtetszett és fölvette magára (mer akkor nem tudod visszavenni)
Nem tud valaki egy kinyomtatható térképet Morrowindrõl. Honnan lehet letálteni?

Az Imperial küldiben Darius megbíz a beteg Kwama királynõ meggyógyitásával. Végigcsinálom, meggyógyul, de ha visszamegyek dariushoz, rögtön kirug a Légióból ezzel a dumával:
You are out of uniform. You return if you serious. (vagy ilyesmi)
Ez normális, vagy elszúrtam valamit??
Rakatitottam a szoborra aztan kiirt egy kuldetest..ahol meglehetett szerezni azt a 300as sisakot...Tehat akkor nem kell az oltarra tenni a sziveket hanem csak siman rakattintok....Kossz megproalom!
Az Imperial küldiben Darius megbíz a beteg Kwama királynõ meggyógyitásával. Végigcsinálom, meggyógyul, de ha visszamegyek dariushoz, rögtön kirug a Légióból. Valamit rosszul csináltam? (volt két disased worker is, de nekem támadtak és le kellett gyaknom õket. Lehet, hogy ez gáz???)
Más: mi az hogy demoralize?
1.
Nemreg(kb 1honapja) fejeztem be a fo kuldetest..Azutan a fontosabb emberek mondjak nekem, hogy nem fejeztem be a profeciat stb...Elmegyek Viveci ipsehez mondja nekem vigyek 4 Daedra szivet a Malacath isten oltarahoz(ahol a 300as vedesu sisakot kapod ha teljesited az isten kuldeteset)..noss osszeszedtem 4 daedra szivet aztan nem tom mit kell tovabb csinalni
AZ azt mondja hogy valójában a testvére tartozik meg neki nncs pénze és hogy elment Mallapiba "szerencsét próbálni"
El is jutottam oda, de nem találok semmi hasznosat róla
hogy tovább?
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

(Rotheran propylon chambertõl D-re van)
ennél jobban nem tudom leírni
esetleg térkép letöltése?
Valahol a Red Mountain északkeleti lankáján kéne hogy legyen, de nem találtunk semmit, azt sem, tudjuk, hogy az erõfalon belül vagy kívül van.
Ha így nem ismerõs, akkor a Valley of the Wind elhelyezkedésérõl kéne info.(Állítólag ott van a keresett cavern.)
Más: A Red Mountain különbözõ Dwemer és Daedric ruin-jeiben találtunk két 400 000-et érõ fegyvert, de ha ezeket kézbe vesszük, még a használat elõtt meghalunk (Azt írja ki, hogy a fegyver halálosan megsebez minket).
Ezeket a fegyvereket valami Kagernac nevû alak gyártotta, de egyik Kagernac-al kapcsolatos helyen sem találtunk magyarázatot a jelenségre.
Valaki segítsen már please!
Kösz, bárkinek is!
Egyik shrinere sem raktak annyi küldit mint a CoalKave:
1.seven grace egyik állomás
2.maargani ürge
3.redorán lebetegedett pilgrim
4.redorán kovács fia.
Második helyezet AldDeadroth
1.tribunal four corners
2.ashland Nerevarin, at elapátlanodott törzs.
Nagyszerû! Amikor én hoztam ide a pofit még be sem mentünk a barlangba már köszönte és jattolt, aztán behuzódott a bejárathoz és még akkor is ott állt amikor a rendorán kovács gyermekét hoztam el(na azzal be kellett menni és õ ott köszönt el).