The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
Talan erdemes lenne beszelni az eladoval es tole kerni a cuccot.. Ja, nem art cserebe adni is valami erteket, ha mas nincs akkor penzt ;]
DonnieBrasco
Ogrim, Alit, Kagouti, Slaughterfish, Daedroth, Kwama forager/fighter/worker/queen, büdösbogár (ami tüzet köp), corprus stalker, dreugh, ascended sleeper, Guar, skeleton champion, skeleton archer, skeleton warmage, sixth-house izé, Dark Brother... khm elsõre

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
"Maga a játékrendszer,botrányosan röhejes."

Egy újabb öt-percet-játszottam szakértõ 😊))

Hihetetlen egyesek milyen zseniálisan kiismernek dolgokat 😊)

grow up, kid 😊

DB

hen-tes
thx 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
huh😊
bemegyek a boltba
otvolt egy kosár
kivetem a legjobb cuccokat
felhuztam
erre szét csaptak 😄
hogy lehet vásárolni ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ron Ragm
T gomb

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Rat, Scrib, Skeleton, Bone Lord, Sphere Centurion, Dremora, Dremora lord, Nix-Hound, Cliff Racer, Bonewalker, Ghost, Hunger, Daedra, olyan nagy izé vasgép, spider centurion, Golden Saint, Flame Attronach, Frost Attronach, Storm Attronach, Scamp, és még sokan mások akik nem jutnak eszembe
Ne mondd hogy ez kevés
Szerintem te max nézted ahogy valaki más játszik, vagy 2 percnél többet nem játszottál vele

hen-tes
izé 😊
béna voltam
mostmár megy 😊
igy elsõre nemrosz
😊
hogy lehet kint aludni ?

Gnome
Izlések....

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Detto..

Nna megint van egy kerdeses kuldetes....Almaxia
(Mournhold) Adott egy kuldit miszerint meg kell keresni a nerevar kardjat...Nagyon segitokesz volt Elmondta pontrol pontra mit kell csinalni..Nem is tudom hogy hogy nem lehet megoldanom ezt a kuldetest de en valahogy ezen a
"Keresd meg Nerevar kardjanak darabjait! Itt van valahol a varosban"-on nem nagyon tudtam kiigazodni...Legyszi ha tudtok VEZESSETEK ra a megoldasra...Ha lehet ne a pontos helyet adjatok meg hanem pl hogy hogy kell elkezdeni a keresest..Hogy Old Mournholdban van e stb.
Kossz!

DonnieBrasco
Passz. Nekem ISOban van mindkettõ (Morrowind és Tribunal is...

DB

hen-tes
PLS !

segitsetek!!

hen-tes
The Elder Scrolls III: Tribunal
ezt leszedtem ripbe
és most:
kicsomagoltm ameddig kellet
és kaptam 4 file-t
azokkal mit kel tenni ??

hen-tes
azt tom
arra van megoldás, asszem. de nem biztos

Gnome
Boccs nem Men hanem Hen-tes...

Gnome
Re:Tes Men-Tes

A Tribunal csak egy varost ad hozza morrowindhez...az alap jatek megmarad azzal a kulombseggel hogy pl. nem lehet megbuvolni orokre az embereket nem esel le vivecben a folyosokon.stb...Ja csak az leszen a kulombseg hogy Darc Broterhood(vagymi) fejvadaszok fognak gyilkolni ahanyszor alszol...Konyec!

hen-tes
The Elder Scrolls III: Tribunal -ban benne van a sima morrowind ?
vagyis ugyan azok a küldikkel kezdõdik ?
mer az jólenne(még nem jáccotam vele)

Ron Ragm
Hol a rákban tudok venni Absorb Health SPELL-t?

DonnieBrasco
DB lassú...

A magyarítás nem teljes...

DonnieBrasco
1.: www.gamecopyworld.com
2.: van, de nemtommi
3.: Elkezdtek egyet csinálni valakik, de rájöttek, hogy lehetetlen (szvsz ha 80-an csinálnák egy fél évig minden nap éjjel nappal, akkor se lenne kész. Tanulj meg angolul, ezért a játékért már megéri 😊)

DB

Hali!
Ez egy nagyon jó kis küldi, ui. ha provokálod a fickót és úgy csapod le, akkor is berág a Tong. Annak idején sokat vacakoltam itt egy "békés" megoldáson, és amikor megtaláltam, akkor volt szerencsém elõször a Telvanni életérzéshez. "... magic and treachery is the way of settling disputes ...", ahogy az alapszabály mondja.

Spoiler!
Megidéztem valami atronachot, megtámadtam, command-ot nyomtam a Tong fickóra és elpucoltam
(nem biztos, hogy ez volt a sorrend). Az orgyilkos koma mint jóbarát nekiesett az atronachnak, és hát hüpp-hüpp alulmaradt...

Sipocz
Béke Nektek!
No, hát én meg úgy vagyok, hogy már sokszor próbáltam kemény harcost vagy gáncsnélküli lovagot (vagy legalább is lovas embert) alakítani, de sem a kardki-kard sem a nyíltsisak nem sikeredett, nem áll rá a kezem. A Morro.-ban a tápok 80-90%-a valamilyen eszközhöz kötõdik és talán éppen ezért tudok nélkülük boldogulni (és ennek lépten-nyomon az elõnyeit hangsúlyozni) mert az általam alakított figurák valódi tápja nem ez hanem a magic és a sunnyogás. Természetes ha fel tudnék vállalni egy harcos tipust és hanyagolnám a magic-et,a rejtõzködést,a politizálást sansszal csak fokozottabb eszközhasználattal boldogulnék és beállnék az általam sokszor kritizált "koxolók" táborába.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Béke Nektek!
Ja,x! Érdekes, hogy néha magát a játékosságot a fõküldi végére való készülõdés, a nehézségek ismerete, ezek elhárítására törekvés hazavágja. Mindig az a keleti bölcsesség jut eszembe, hogy az út ami a célig vezet sokkal-sokkal fontosabb mint magának a célnak az elérése, vagy a megfelelés! Talán ez a fórum is hozzájárul és minden elõzetesen szerzett (mert éppen az internet révén könnyen szerezhetõ) információ egy kicsit csorbit a játék(menet) felfedezésének élményén. Elsõ karim egy májerkodva (hiszen évekig nyomtam a Daggerfall-t) összerakott pap volt és még mindig emlékszem az elsõ nagy kudarcokra, a folyamatos elhalálozásokra, magyarán a "SZÍVÁSRA" (annyira,hogy komolyan gondoltam az TGM bevezetését). De ezek az élmények még távlatból is frissebbek mint pl. a tegnapi nagy ellenfelekkel szemben "egyszálsemmivelgyalog" elért fölényes gyözelmek (jójó nem annyira fölényes).

Sipocz
Béke Nektek!
Dratha és a BlackJinx gyûrûvel kapcsolatban:
Tagja vagyok a MoragTongnak elégé alacsony zsarzsival, a Telvaniaknak wizard beosztással, kellene a cimzett gyûrû. Igen ám csakhogy a "drága MT testvér" 100 hozzááll. szépszóra nem adja, kénytelen provokációval legyak. Létezik-é békés megoldás (személy szerint a MT testvérrel semmi bajom)? Azt én is tudom, hogy magasabb ranggal (exalted master) zok.nélkül adja, de most ez nem OK!

Hello!
Egy barátom mindig úgy gyakja le a nem szimpi(vagy szimpi cuccú) emberkéket, hogy CTRL+Space azaz lop tõlük, de a Closera megy rá, majd akinek "megnézte a cuucait" az rátámad(és ha jól t'om még a bounty sem megy feljebb)
Sipocz
Béke Nektek!
Álldogál egy bájos csapat a TelBranora toronyváros bejárata elõtt. A vezérük egy dunmer spiné, akirõl az a hír járja, hogy el akarja távolítani Terrana nénit és be kíván ülni a helyére, mondván elég volt az õrületbõl. (szvsz. órási fazon az idõs Tercsi a pókjaival meg a telvani babaházzal;-))) Ha mégsem Molino tata megbízását fogadjuk el és a trónkövetelõ mellé állnánk: Be lehet-é juttatni a kihívót Terrana poziciójába, le tudjuk-é cserélni az idõs boszit?

Ron Ragm
ESC, options, és ott a legfölsõ csúszka (bármikor változtatható a játék alatt)

Gyerekek! Hol lehet állítani az állítólag -100tól +100 ig terjedõ nehézségi fokozatot az elején? Nekem csak a karaktergenerálás van az elején, és ott nincs ilyen állítási lehetõség!

Valaki segítsen már! Köszi: Misi(donpedro barátja)
Sipocz
Béke Nektek!
Valszeg bug, de Fargoth titkos kincstára már nem oldható meg ha 1szer eljöttél Seyda-ból. A taxman tényleg sperma, de az sem megoldás hogy kiirtják az APEH-et (pedig míly bájos idea;-))).

Sipocz
Béke Nektek!
Valszeg "jeejee" megoldása irányadó, sunnyogni kell. Soha még így nem csináltam meg Pirosfejüt mert mindig a tolvajház oldaláról oldottam meg a GOF-fõnökök-CamonaTong csomót. Ez esetben is vigyázni kell, mert amikor Percius kiadja a leszámolás questet Pirosfej berág és hiába volt már meg a Clavicus BitterCup neked esik, de ott egy calm-mal le lehet csendesíteni és akkor visszatakarodik a helyére. Volt már úgy,hogy ahányszor bémentem a balmorai GOF-ba Pirosfej mindig nekifogott raplizni,de a calm-ra mindig abbahagyta.

Sipocz
Béke Nektek!
Nem ismerem, hogy a céhek quest sorait és a jónép néhány küldijét a blades feladatok elõtt-alatt gyûrted-é? Csak a MoragTong mester küldijeihez kell a fõquest befejezése mert ott már olyan fickók jönnek sorra akik a fõküldihez nélkülözhetetlenek. A többi feladathoz nem szükséges a fõküldi befejezése.

nálam is ez volt,ezért az ajtó elé álltam,ami ott van a lépcsõ mellett fent,nem amin Balmorába ki lehet lépni hanem a másik és akkor senki nem sietett a segítségére.próbáld meg így.
DonnieBrasco
Persze hogy fent van, különben a küldik nevét se tudnám 😊)

DB

Fel van rakva a Tribunál? Abban a javított naplórendszer nagyon jó, áttekinthetõ. (persze nem egy Baldurs Gate szuper napló).

DonnieBrasco
Még nem tartok ott (igazából seholse vagyok 😊

DB

DonnieBrasco
Nem gyaktam le, mert szerintem az adószedõ volt a genya.
Az exe adott egy cuccot, a fõmuftinak viszont nem jelentettem. Na majd, ha arra járok 😊
Fargothot meg figyeltem, de egész egyszerûen nem volt hajlandó a tuskóhoz menni, több éjszakán át. Meguntam 😊
Elhatároztam, hogy rendet rakok a journalban, elkezdem használni a transport eszközöket (eddig _mindenhova_ gyalog mentem és minden tomb-ba, shrine-ba, bányába, kunyhóba bementem) és megcsinálom a félbemaradt küldetéseket. Csak sajnos sok helyen csak a megkeresendõ illetõ neve szerepel, a hely, ahova menni kell nem 😞(

DB

A #8017-es kérdésemre nem tud senki irányadást?

Fargothnál meglested a világítótorony tetejérõl, amikor 22 órakor odaoson a rejtekhelyére? Ha elment onnan, akkor kiszeded a cuccait onnan, majd a kocsmában jelented a tagnak az eseményt.
A Death of a taxmannál jelented annál a mukinál, aki a személyidet adta, majd elcsattogsz a világítótoronyba a csajhoz, aki elárulja a gyilkost, aki egy kunyhoban lakik nem messze onnan. Legyakod, majd vissza a csajhoz, és elvileg kész a küldi.
Ha nem mondtam újat, akkor bocsi.

A halhatatlanság azért túlzás, másrészt nem -100-on játszok, végül pedig még nem játszottam végig egyszer sem, ritkán van idõm rá, és elsõsorban a történet érdekel.

Ja és Lord Nerevarnak azért illik elég izmosnak lenni, nem igaz? Kicsit hülyén venné ki magát, ha a Nerevarine azért bukna el, mert megenné egy Cliff Racer, vagy lecsapná egy csapat bandita.

Ráadáasul a kiegészítõben még így is leverhetnek.

dp
Ron Ragm
Pfff
Kalandoztam a ghostgate-n belül, mindenhova bementem, és nem fogjátok elhinni - Megszereztem a Sundert! Pedig még egyszer sem csináltam meg a fõküldit, a mostaninál meg még el se kezdtem

DonnieBrasco
Eh.

Nem ez az egy "beragadt" küldim, a legeslegelsõ, Fargoth gyûrûje küldi, meg a "Death of a Taxman", szintén Seyda Neen-i akció is bent van mint aktív pedig nem tudok mit tenni. Sose lesz rend abban a journalban, csak gyûlnek, gyûlnek a küldetések 😊 legalább 40 aktív van és csak szaporodnak... pedig csak Telvanni, Mage Guild és 1-2 egyéb dolgot vállaltam el. Az Imperial Cultot épp csak elkezdtem és Temple-hez csak most lesz meg a 7. pilgrimage... és már így is 121 oldal a cucc. Ja és 37. szinten vagyok. Azt hiszem abba kell hagynom a "menetközben bekukkantok mindenhova" módszert, mert egész egyszerûen soha nem fogom befejezni.
Pedig már szeretném újrakezdeni 😊))

DB

Nekem eltünt a küldetés, miután elhaláloztak...

See Jasztok!!
A fighter Guildban ott járok, hogy öljem meg a két fõnököt (Vivec és Balmora). A Viveci ürge simán megy, õ nekem esik magától és szép csendben elhalálozik. Viszont Eydis Fire-Eye Balmorában ha nekem ugrik, akkor odacsõdül az egész fighter guild, és mindenkit meg kéne ölnöm. Ez egyrészt ellenkezik karakterem mentalitásával, másrészt kiirja, hogy a fõszál megszakadt, töltsem vissza az utolsó mentést. Ti hogy nyírtátok ki??

DonnieBrasco
Amúgy alapból gyanús volt nekem a hölgyemény, mert beszélgetéskor már bevalotta, hogy õ tolvaj (a hülye).
Ez egyébként a játék nagy hibája. Ha a Backgroundra kérdezel, a sunyibb kasztú NPC-k titkolóznak ezerrel (What I do is my business) stb. Ellenben ha a My Trade-re klikkolunk, azonnal az égvilágont mindent bevallanak.
NEM reális..

DB

DonnieBrasco
Valami sírboltban, ahol a 200,000-es pajzs is virít, van hat darab koponya (vagy 8?) amikbe bele van tûzve 1-1 tõr. Gonosz kis cuccok, alig érnek párszáz pénzt, a sebzésük is minimális, de akkorát mérgeznek hogy eddig 2-3 ütés még mindenkinek elég volt. Ráadásul jó sok a töltetük.
Csak sajna az alapból jóindulató varázslólányhoz nem illik ez a hozzáállás.
Kérdés: Lady's Ring (vagy mi) c. küldetés: Ald Velothi mellett egy maca megkér hogy kotorjuk ki a trutyiból (tóból) neki a gyûrûjét. Nagy nehezen meg is találtam a víz alatt, erre abban a pillanatban megtámadott egy kaméleonizált (gy.k. láthatatlan) assassinnal karöltve. Meglepett arccal hirtelen legyaktam õket, aztán most ott van nekem továbbra is a küldetés mint félbehagyott mission. Támpont az semennyi. Teendõ ?

DB

Sipocz
Béke Nektek!
Nanecsnáldmán! "Varázslókodásig" emelkedtél! The Magic is over all! (The Magic is cruel!)

Sipocz
Béke Nektek!
Ja! Az feltünt-é Nektek, hogy a 6.házi tagok,azaz olyan ash dögök akik nevesítettek viselnek egy 6.házi nyakbavalót, amin egy idétlen drain van, sõt a töltetek megváltozása szerint ezt még használják is. Ez valami narkó? Vagy egyébként még virgoncabbak lennének?

Sipocz
Béke Nektek!
(itten molyolgatok)
Tényleg jó volna egy pár jegyzés az arcane tudományok körébõl, hogy egynémely tapasztalatot közzétennétek! Nekem továbbra is bajom az elemental resist-elemental shield párok lényegi (hatásmecha.,javaslat.....) összehasonlítása.

Sipocz
Béke Nektek!
Ja azt meg nem is mondom,hogy az absorbbal ki lehet játszani néhány dög fix reflect tuningját ami ugye rejtett tulajdonság. Merthogy rávarázslod és "átszívod" aztán a dög a reflecttel "visszaszívja" így az egészben csak az a szívás hogy fogy a magicka;-))).

Sipocz
Béke Nektek!
Gondolom ez a Ranis ajándék tõre. Tényleg nagyon tüchtig, ellen megkarcol+fegyvert vált vagy magickaval legyak (bájos technológia)!
Nálam nem a goldennyanya a nagy ellen, hanem a deadroth mert a tetü nagyon erõs+méreg+villámok+még önmagát is gyógyítja. Pl.: Assuban ahol fix 3 van belõlük igen gyakori a quickload!