The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már feladtam de kipróbáltam a tippedet és megtaláltam!
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
simán le is vághattam volna...
mind1. +1 jó pont a játéknak a variációs lehetõségekért. curio sem nyikorog, hogy mgöltél egy tanácstagot (mármint a troll-izén kívül)?
War. War never changes.
de ezek szerint meg is lehet ölni, akkor sincs gáz. ez nekem új info. gyorsan meg is osztom egy cimbivel, mert két napja pont ezt kérdezte tõlem. tuti, hogy így is mûxik a hortatorság?
War. War never changes.
õt megzsarolni kell, nem megölni úgy emléxem. meg nem írja ki a szokásos rizsát a game, ha levágod? tudjátok, hogy el lett szarva a profécia innentõl.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
rengeteget nyilazok, lopakodok, lopok (aszoktól akik megtámadtak), harcolok, futok/ugrok (akrobatika,atlétika), és elég gyorsan fejlõdtem
War. War never changes.
1. miután megtámadják a bérgyilkosok, menjel, bezséljen egy õrrel, aki elküldi Ebonheartba, és ott beszélni kell pár manusszal
2. megpróbálhatka, max ha nagyon nehéz kimegy a városból és gyakorol még
egyébként én a 49es assassinommal még el sem kezdtem a fõszálat meg a tribunalt sem
War. War never changes.
Hali!
miszerint 1. egyik barátom feltelepÍtette a kiegészÍtõt, de sehol nem találja az új várost, merre keresse?
2.a karaktere egy 32-es erösségü sötét Elf(csavargó) ezzel már bemehet a városba , vagy még tápolja magát?
High Elf-fel? Nekem az egy kicsit túl "modoros"... :-))) De a dumát tudja lökni kétségtelen! Meg mindig utánad szólnak a nõk: hova-hova szép tünde hercegem? :-))))))))) De a Morrowindban nem túl húzós? Ahogy rémlik mindenre érzékeny faj, még a szél is elfújja... Az pedig nem túl jó... A Daggerfall-ban a karaktergenerálásnál hamar letettem róla, hogy mindenféle weaknessekkel gyorsítsam a szintlépést, és az elosztható elõnyök számát. Inkább az armorokat tiltottam le. A végén már az acélon és a daedricen kívül csak egy köztes, a mithril maradt. Én már ott is bretonnal nyomultam, jó kis faj az is. A high elfekrõl mindig az volt a benyomásom, hogy nem is ebbõl a világból valók, egyszer csak feloldódnak a mágiában, maguk is szintiszta energiává változnak. Ahhoz meg túl földhözragadt vagyok... :-)))
Egyébként azért keresek Grand Soul Gemet, hogy a kedvenc fegyverem kovácsoltassam belõle. Egy daedric dai-katanába life-stile, magica-stile és fatituge-stile egyben. Azzal már ki lehet takarítani egy fészket regenárálódás nélkül. Csak kell bele egy folyamatos feather weight, itt az csak bizonyos lelkekkel megy.
A köv.rész cime már régóta megvan 😮blivion.
Szvsz. beljebb fogunk haladni a rejtelmekben és messzebb fogunk látni vissza az idõben. Aztszem a helyszin a legendás Summerset szigetek, a "mer"-ek õshazája, a mágia kezdeteinek helye. És minden mágia valamiképp szakrális eredetü. Én magam már a Daggerfall-t is high elffel nyomtam itt is kedvelem, valamit sejdítek😊))). Mélységes mély a múltnak kútja.....😊))))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Lassan már a következõ részt írjuk...
Ui: láttam a neten, hogy van már "Szabadítsuk fel a rabszolgákat guild" mod is. Szerintem kéne egy "Taszítsuk le a hamis isteneket, és keressük az igaziakat!" is! :-)))
A Világ osztása a parányok és a "nulla" felé véges (még ha érzékelésünk elvont jellegü is és jócskán spekulativ), e nulla tájékán létezünk (egy értelmes lény kb 310K-fok és az anyag megszünhet 0K-fokon!!). A növekmény felé, úgymond felfelé látott e valaki vagy érzékelhetett-e korlátot?
Van ami így indit: És kezdetben volt a Sithis, ami minden volt és semmi, a lehetõségek végtelen tára. Mégcsak neve sem volt, ezt a nevet a bolond aldmeriek bigyesztették rá. És belõle való a két õserõ Anu és Padomay (Fény és Árnyék, Az Aki Van és Az Aki nincs.....)
És van ami csak innen kapcsol: Anu és Padomay harcolt és nem gyõzhetett egyik sem és mindkettõ elpusztult. Anu vérébõl lettek a Csillagok és Padomay vérébõl a Deadrák és ahol e két vér keveredett onnan az Aedrák. És az Aedrák folytatták a Teremtés mûvét...........
(persze vannak "májerabb megközelítések, lásd. Sipocz bohóckodásai összes, kötve kb. 2-2.5 m hosszban😊))))
Ez az aedra meg daedra, ez olyan mint a kínaiaknál az a két izé? A... a... a ping meg a pong? :-))) Egyébként tényleg vigyázni kell az istenekkel. Megszivatnak könnyen, mint Héra a küklopszokat... :-)
(gondoltam elmegyek humánerõforrás managernek, aki ilyen szép karriert és jövõt tud vázolni😊))))
Olvasd a próféciákat, valami ilyesmi:
"És eljön a hõs, aki mint egykor Nerevár egyesíti a dunmereket és elüzi az idegeneket, békét és egységet formál. Onnan ismered fel, hogy hontalan, nem tudja kik a szülei............"
Tehát fajra, kasztra, igazításra nincs megkötés viszont a próféciáknak meg kell felelni. És ugyan ki ismerheti a hagyományt jobban mint egy folytonosan az Õsökkel társalgó tudósasszony? Jó jóban lenni a "boszikkal"😊))
Nerevár(az Indorill házból való) a Resdayn néven egyesült, jelenidõben Morrowind néven szereplõ országalakulat megformálója és uralkodója, a chimerek királya és a dwemerekkel való békés-teremtõ együttélés szorgalmazója volt. Az egyetlen pasas akit MINDEN dunmer elfogadott vezetõjének, mert bölcsen mindenkinek meghagyta a kulturális örökségét és békét hozott.(csakúgy mint manapság õisteni kegyelme G.Bush😊))))))
1.felmegy elolvassa a triolyth szövegét
2.lemegy a lépcsõn és mindenféle felvarázslás nélkül tartósra bemerül a viz alá
3. meghal
4. újjáéled és kitép a vízbõl
5. felmegy oda ahol a triolyth van és elnéz a szembeni irányban ahol az erõfal volt most már atjárhat
6. folytatja az áldozást rutin szerint ahogy a könyvben van
7. nem variál, végrehajt
(bocs😊))))
Van egy rossz hírem: azt kell csinálni amit a tudósmamik szólnak😊)))
Az egyik elképzelésem szerint a "dinamikus teremtõ", ezek az Aedrák(nekem a "man" megközelítés jobb tetszik mit a "mer") a másik a "tolvaj", azek a Deadrák.
Az Aedrák szétosztják magukat a teremtményekbe és így válik egyre teljesebbé a világ. Az érdemtelen teremtmények kihallnak és így visszaerõsödnek az Aedrák és újra lehetõséget kapnak arra, hogy szétosszák magukat.
A Deadrák nem osztoznak és mielõtt szétosztanák az Erõt összegyûjtik azt a hivõktõl. Tehát elõször hatalmassá kell vállniuk híveik áldozatai árán, hogy e hatalmat részben visszaadják a csekélyszámu kegyencnek, ha lehet mindig látványos formában és koncentrálva a hatásosság miatt.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Mert akkor itt a megoldás: a bejárat után leballagsz a fal melletti lejárón az elsõ terembe. Ott rögtön ahogy leértél (még ugyanabban a teremben) van szemben egy sziklásnak tûnõ rész és afölött egy ujabb szint (én alig vettem észre, bejártam már az egész barlangrendszert, még a lock-os ajtót is kinyitottam).
Nah oda kell felakrobatizálni magad (nem nehéz), vagy vmi lebegés varázslattal fellebegni. Ott lesz egy ajtó és egy fickó. Ajtó kinyit, fickó lecsap, szemben polcon ami neked kell...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ezért szeretnék dumálni pl. Molag Barrál is, mert kíváncsi vagyok az õ sztorijára is! :-)
Az Aedrákhoz még: ha viszont õk maguk a teremtésben és a teremtettekben élnek tovább, és semmi másban, akkor tulajdonképp evilági létezésük már nem is indokolható! Megtették, amit kellett, a foglalkozás elérte célját, nyugodtan ki lehet õket csinálni, nem? :-))) A Teremtõt felfalják a gyermekei... :-))) Vagy lehet, hogy már nincsenek is? Miért nem kiáltja világgá valaki: Isten halott! :-)))