The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Pedig elsõször én is NO-t nyomtam és erre kirakott egy ablakot, hogy 'You must press YES to download' vagy vmi ilyesmit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ron Ragm
a magicka védelemnek ehhez semmi köze, ez fertõzés - mégpedig common disease. Ha van resist common disease-d (mondjuk voltál már tel fyrnél) akkor szívtad. Redguardnak meg ugye alap van 75% resist, így annak alapból kevesebb az esélye bármilyen common fertõzésre

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Érdekes dolog ez a vámpirosdi. Én már régebben is próbálkoztam vele és sehogy se jött össze. Csináltam már azt is hogy bementem a vámpirók közé és hagytam hagy üssenek, harapjanak csak gyogyitottam magam, hogy meg ne haljak és SEMMI. Aztán rájöttem hogy bizony bretonnak van ugye ez az alapból 50% mágiavédelem, ami ebben az esetben gáz, plussz még egy csomó egyéb cucc által adott resist. Na ekkor csináltam azt hogy bementem közéjük és "levetköztem" de igy is ráuntam a dologra és hagytam az egészet a fenébe. Pedig még mindig érdekelne a dolog. Lehet hogy megpróbálom egy uj karakterrel akinek semmi ilyen védelme nincs. Ja és kb 40-es szintü voltam amikor ezzel próbálkoztam, a föszál végigjátszása után. Nemtom ennek lehet-e valami köze a sikertelenséghez

gumininja
Eleg siman csak no-no-nokat nyomogatni, es elobb utobb lesz egy "download the file" gomb, es jon is a krekk. Semmi szarsagot nem kell mellette leszedned.
ollie
hmmmm, próbáltad állítgatni a hagbeállításokat? pl hardware-rõl software-re, vagy fordítva? nem sb live-ed van véletlenûl? esetleg régebbi drivereket is érdemes kiprószálni.

CS@
Pedig kár érte

CS@
Nem kell semmi ilyen sz@rságot felraknod 1xüen nyomsz neki egy no –t a megérkezõ ablakban látsz egy szürke gombot „Download the file” felirattal arra ráklikkelsz és már jön is.

Hmuda
Na elnéztem arra a cracks.am oldalra, de mindenféle sexviedónézegetõ progit kellene felraknom, hogy letölthessek, úgyhogy bekaphatják.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

raziel.
Igyse jó........😞
mehet a kukába a morrowind
mind1 köcce a tippeket

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
Nya azé még a kodekokat leszedem...köcce CS@ megpróbálom ezt is.....

raziel.
😞((((((((((
Már mindent próbáltam amit itt ajánlottatok....😞
feltettem a legfrissebb drivert, a régit ami a cd-n volt meg azönkivül egyet...
hangkártyát is driveroltam😄
meg állítgattam az init is mindenhogy de még mindig kilép 5 percenként már vagy 4x feltettem a morrow de még mindig semmi...el is ment a kedvem de nagyon.....

CS@
Régebben volt szó arról is ,hogy ez lehet kodekek miatt is.
Ezzel kapcsban nincs tapasztalatom mert nálam viszonylag jól fut így nem próbálkoztam vele.

MX Maximus
Csá!

Van valakinek 61-es szintû scout khajiitha?
Vagy egyátalán khajiitja?

Na csá!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

raziel.
Köcce, próbálgatom😄

gumininja
Probald meg a disable sound=1-et, ha akkor is kidob, akkor vidkartyahoz uj driver. Ha akkor nem dob ki, akkor hangkutyuhoz uj driver. Esetleg probalj a hang gyorsitason valtoztatni, vagy d3d beallitasokkal probalkozz. Sok fele gond lehet, de altalaban egy vidkartyadriver csere megszokta oldani.
raziel.
Wááááá valaki pls😄DD

raziel.
CSum.
Valaki pls segitsen mert van egy kibaszott idegesítõ gondom:
morrow közbe kb. 5 percenként kidob az asztalra......
mondták már hogy vegyem le az fps-t az inibe kb 30 ra.
le is vettem 30 on van de kinyom igyis 5 percenként és játszhatatlan......

SIKERÜL!!!!!!!!!!!KÖSZIKE:*
Okés gyors megprobálom! Minden ütésnél kiirja vagy elég egyszer?
gumininja
Engedd hogy valamelyik vampir megharapjon harc kozben (siman csak megusson). Ekkor majd jon valami szoveg, hogy megfertozodtel (hemophylia). Ekkor aludnod kell. De nem egyet, hanem ha jol emlexem 3 napig. Utana latsz egy almot, es hopp, vampir lettel.
gumininja
Inkabb celravezetobb ha a cracks.am-en rakeresel a virtual pc-re, es a kapott verziok kozul megkeresed amit most szedtel le. En valamelyik korabbi verziot hasznaltam anno, es a serialt szinten innen szedtem.
Sziasztok!
Kellene egy pinduri segitség nekem a sima morrowindhez! Éspedig hogy lehet vámpirrá változni. A Quarra klánnál probálkoztam,de mindenki megtámadott! vvégén találtam egy falska üveget amibe vér volt de nem történ semmi(ja a vámpirokat kinyirtam!). mi kellene tenni! vagyis mit csináljak hogy az legyek mert harapdálni nem nagyon akarnak! hogy lehet elkapni ezt a "betegséget"?????
Kösszi! Dijeee
Hmuda
A Virtual PC-hez kellene egy kulcs. Most mentem moziba, de léci addig írd már le ide. Kösz.

Hmuda
Kösz, rögtön megnézem.

gumininja
http://www.connectix.com
Hmuda
Kira kösz. A Daggerfall-t most szedem DC-n. Ezt a VPC5-öt honna szedhetem le?

gumininja
A daggerfall kb 60-70mb, de az lehet hogy ez csak a rip mérete (a cd amelyiken figyel nincs itthon hogy megnézzem). Valamelyik old games, vagy retro topikban kerdezz ra, hatha... Sajna en mar nemtom honnan szedtem. XP alatt en a virtual pc 5-t hasznalom, ha nagyon muszaj - van egy 486dx4/100as direkt dosos gammakra meghagyva. ;]
Hmuda
Okés, a dolog megoldódott. Viszont van egy nagyon fontos kérdésem:

Honnan szedhetem le az Arena és a Daggerfall részeket az Elder Scrolls sorozathoz? Ha van is ilyen hely, akkor hogyan futtathatom XP alatt (ugyanis nekem semmilyen DOS alapú cucc nem indul el 😞).

Hmuda
Nem gáz, ha elsõször a Bloodmoont pakoltam fel és késõbb a Tribunalt? Teknitve, hogy mindkettõ belerondít a Morrowind.esm-be.

ok.így mindjárt más.köszi

gumininja
Egy sima mod, amit letoltesz, beikszelsz, es csak a trib. kell hozza, a blood nem szukseges (ridmiszerint). Igy aztan egy mezei, amde nagyobb lelegzetu mod valoszinuleg. Terkepuk szerint az egesz egy uj szigetcsoport delnyugaton..
jaja,nagyon szellemes észrevételeid vannak,csakhogy nekem nem töltötte fel az oldalt csak a legtetejét,úgyhogy arra lettem volna kíváncsi hogy rá lehet e telepíteni a morrora úgy mint a tribunalt meg a bloodmoont, vagy ez is olyan komplett játék mint a velayia amit most lehetett nemrég letölteni

gumininja
Nemtom. Keresztrejtvénynem nem elég kockás, aranyhalnak meg elég sárga, akkor talán csak nem egy komplett morrowind mod? (...)
és ez mi lenne?a végzet tengere,addig ok.

A #14301 -ban lévõ cuccot honnan intézkedted

Igazából a #14321 is project. 3 része van (lesz), eddig tudtommal a 2. nál jár a fejlesztõ. Az ilyen kisebb nagyobb projectekbõl lassan összejöhet egy 3. kiegészítõ cd.

ollie
nem sajnos... de köszi!

www.rpgplanet.com/morrowind/sodp

és #14321 ???

ollie
Honnan?
Amúgy bocsi, de nem tudok mit kezdeni a #14320-al...

valaki #14320

Ha valakit érdekel, letölthetõ a Sea of Destiny project beta1.1 verzió.

Ha via chippes alaplapod van. próbálj meg más VIA 4.1 -t.

De komolyan. Nekem is volt ilyen gondom, eccer már leírtam... Nekem a 3dmark 2001 is kilépet pár perc után.
Kibróbáltam zsáknyi video drivert, nem segített....
próbaképp felraktam a VIA 4.1 1.438 drivert, és láss csodát minden atom stabil lett......

raziel.
240? rõl 30ra? oksa
amugy ez mit csinál amugy mit tesz az a 240 fps?😄D

ollie
Korlátozd le a max fps-t az ini file*ban (mondjuk 30-ra), állítólag úgy megjavul (nálam soha nem lép ki egyébként sem). Ez valami memória kezelési hiba, ha jól tudom.

raziel.
VÁÁÁÁÁÁÁ!
Csak nektek lép ki a gamma vagy csak nekem???
mert kb. 5 percenként a desktopon vagyok és igy eléggé elmegy a kedvem......
de mindjá szétverem a gépet

Tesztelte már valaki a "Children of the night" plugineket?

Tsá mindenkinek

Van egy Suran melletti "küldi". Egy ork atom harcos, UMBRA szeretné ha csatában halna meg. Vagyok olyan klaffa gyerek, és teljesítettem a kérését, de a quest listáról nem tünik el a neve. Mit kell még ez ügyben elkövetnem?

raziel.

Oksa megmászok mindent és mindenkit.....

Sipocz
Nincs és nem is szükséges, nem olyan bonyolult ez mint elsõre látszik! A questadók adnak tovább, egyik a másiknak, a küldik leírása szájbarágós. Egy dolog a fontos, a helyismeret, de az egyébként is jó ha megvan küldiken kívül. A gama elején a "world" térképed enyhe trugyiöntettel van kibarnítva, no itt az elsõ quest: fedezd fel az outdoor részeket, 8 nap alatt Vardenfell körül. Ne menj be a barlangokba, épületekbe csak járd a vidéket. Aki szóba áll veled azzal beszélgess, aki megtámad verd szét. Fontos: az elején ne menj a Ghostfancen belülre, az még nem alacsonyszintü kariknak való (sem látványban, sem nehézségben😊)! Garantált kezdõ kari a körút végére 6-12 szintet elõre megy. És légy laza, ha tetszik egy hegy mászd meg, ha érdekes dolgokat látsz egy tó fenekén ússz oda, látsz egy boltot menj be és nézd meg az árúkészletet, a könyvtárakban és könyárusoknál olvasgasd az írásokat(olvasni lehet úgy is hogy nem veszed meg a könyvet). Mint ahogyan Yoda mester mondta: szemlélõdj, vizsgálódj, hagyd hogy árjárjon az Erõ😊)).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

raziel.
amugy nincsenek végigjátszásaid?
céhekre tekintve
mágus, tolvajból van
fighter meg a nemehsházak kénének