The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
[email protected] és persze egy nagy köszönet érte.
Sipocz
Ide jönne! No ezért nem egy nyiltszinü-szélesvásznu nyami-nyami😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Crazyn
Köszi, de Vvardenfell térképem nekem is volt. Nekem Solstheim-rõl kellene térkép. 1 kisfelbontásút már találtam.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Milyen bunyóban kell nekik segíteni?

Zeenoo

Zeenoo
Az egyetlen ágyat magamnak tartom fenn 😊

Én is kérem azt a plágint ha nem gond. Szobalány nyami-nyami
[email protected]

Sipocz
De miért a polcon helyezed el a vendégeket😊))?

Sipocz
Hi!
Már másfél éves a plugin, így nemtom visszanyomozni. Ha kell mondj címet és küldöm.

gumininja
Állitolag pont azért van ez, hogy a serverre feltöltött dolgokat ne tudd elérni külsõ linkekkel máshonnan. Más forum esetén is volt már gond ha x3ra töltötte fel valaki a képeit. uw ebbõl a szempontból szinte tökéletes, szerintem.
Zeenoo
Ehh
Ezzel én is szivtam már régebben. Sajna az X3 ebböl a szempontból nem tökéletes néha szarakszik

így már igen.köszi,az elõbbi linknél access denied volt.

CS@
Hümmm pedig nálam megjelenik.
Így se jó ? :
http://free.x3.hu/morrowind/files/vvardenfell_map1.jpg
http://free.x3.hu/morrowind/files/vvardenfell_map2.jpg

sajna nem megy a link.feltettéd inkább vhová?

CS@
Szerintem azért mert még nem segítettél nekik abban a fájgtban ahol segíteni kell.

CS@
WoW ez igen 😊

CS@
Crazyn
Szépen berendezted 😊

Crazyn
Az mitõl lehet, hogy Garing (a nord) nem akar velem beszélni? Az East empire company küldetéshez kéne, amikor jeget találnak a bányában, és nem tudják, hogy mi az.

Zeenoo
Igy néz ki a szobám az elsö karimmal :

gumininja
Nomeg az is mellette szól, hogy készül(t) egy rakás mod hozzá, ha esetleg a két kieg+alapgamma nem lenne elég ;]
Bandew
Istenem! Ahogy így elolvasgatom a topicot, egyszeriben megint kedvem támadt játszani a játékkal. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Na a térkép alapján kisilabizáltam a tomb helyét és a fickó megvan. Most épp egy csempészbandát kell kifüstölnöm egy barlangból. Ha az megvan, nyomulok Dagon Fel-be a sisakomért. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gumininja
Igaz.
- A DB bérgyilkosain kivül lesz még egy rakás random támadás, tolvajok, vámpirok, mindmind az aktuális szintedhez igazodva.
- Néhány npc estére elmegy alvadni picit, ellentétben az alapjátékokkal, amikoris éveket állnak egyhelyben.
- Rakás uj "boltos" npc, több piaárus, stb..
- Az imperial skineket picit megbuherálták, habár a sok skin plugin között ez már szinte fel sem tûnik.
- Nomeg egy rakás, szintén random npc, akik amolyan pletykaforrás szerepet töltenek be, és némelyik még edzhet is.

Altalaban a mod mellett van egy readme, azt nezd at a teljes lista erdekeben. Az egesz plugin 25-30k, szal nem egy nagy ervagas letolteni, es beleolvasni.
Crazyn
Nagyfelbontású bloodmoon térképe nincsen valakinek?

Hmuda
Bandew: Nagyon köszi. Nem pont erre gondoltam, de jobb mint amit vártam. Márcsak a Tombot kell megtalálnom. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CS@
Upsz elkéstem.

Bandew
Azt halottam, hogy a adventurers_npcs_v11 mod visz egy kis életet a játékba. Igaz ez?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Bloodmoon.
Nemtom melyik térkép programra gondoltál szerintem .ez nem rossz.

Hmuda
Okés, kösz.

Bandew
Õõõõ! Elküldöm e-mailben.

Hmuda
Ahham. Az most Tribunal vagy Bloodmoon? Ja és nem emlékszik vki, hogy melyik két város között van az a Tomb, ahhová a kereskedõ bújt a homokvihar elõl? Vagy hogy mi a neve? Ja és a legfontosabb:

Hol van az a térkép progi, amelyiken minden létezõ helyszín fel van tüntetve és saját keresõje is van?

CS@
Egyéb lakástéma : East Empire Company küldetéssorozatban is építenek nekünk egy elfogadható kérót.
Ráadásul ha jól emlékszem a városon belül 3 helyszínt is felajánlanak ,hogy hova szeretnéd.

CS@
Keresd Rolf Long-Tooth –ot és 2(vagy3) társát ,Graring házától kicsit délre az erdõben 21 és 6 óra között.
East Empire Company : Érdeklõdj Fort Frostmoth, Imperial Cult Shrine –ben Carnius Magius –nál.

Hmuda
After Nightfall, magyarán esteledés után, vagyis este.

Crazyn
Meg tudná valaki mondani, hogy mit kell csinálni, amikor a nordok azt mondják, hogy a Reistag-ban kell résztvennem, és "after nightfall" találkozzak a befagyott tó nyugati partján egy manusszal, és õ elmondja mit kell tennem. Én ott várakoztam sokat, de a manusz nem volt sehol. A "nightfall" az sötétedés, nem?

Az East Empire Company-ba hol lehet belépni?

gumininja
Esetleg, netalántán, izé, szóval, khm, lenne rá lehetõség, hogy.........megvan még a link ahonnan lekaptad?? ;]]

Persze csak azért érdekelne, mert a mostani házat nem takaritják, poros minden, nomeg egy barbár ismerõsöm is nemrég jelentkezett be a rendszerbe, hogy venne egy házat (extrákkal) ;]
Hmuda
DC++

Mr_no_NaMe
Lécci mondjátok meg honnan szedhetném le a BllodMoon-t!
Már egy hete keresem reménytelenül😞(
Hmuda
Nekem fent van, de még nem taqrtok ott, hogy bármit is kezdjek vele. 😄

CS@
Valaki kérdezte ,hogy mit kell csinálni azokkal a modokkal amiknél „verzióeltérés” van :
Betöltöd TESbe és újramented (ha a mod rossz ettõl természetesen nem fog megjavulni!)

Lakáskérdés : A DarkElfem továbbra is az Odai Plateau –ban lakik az Orkom pedig ahol az este éri.
De ha most kezdenék egy újat akkor beköltöznék a HlaOad -i házba.

Tárgyeltûnés : még az elsõ peccs megjelenése elõtt a balmorai pawnbroker elõtti ládákba pakolgattam és az egyikbõl rejtélyes módon eltûnt minden ,de ez többet 1X sem fordult elõ.

Crazyn : Stalhrim szerintem szabályosan csak úgy ha feltornázod magad ,bár a kalapács amivel bányászhatod megszerezhetõ a tulaj megölésével ,de akkor szerintem senki sem fogja a páncélt megcsinálni neked. Ha valaki tud egyéb megoldást a a Stalhrim(Ice) armour megszerzésére akkor azért javítson ki.

Crazyn
Bloodmoon-nal nem játszik senki?

ollie
Hát igen, sok rosszat hallottam ezek miatt...

Sipocz
Ja! Egykor, az elején felraktam én is egy ilyen ház modot. Olyanra sikeredett, hogy csak: még szobalányom is volt😊. A szobalány (tip-top kis bosmer) meg adott egy küldit is, hogy szabadítanám meg a szüleit vmi közelben nyomizó rablovicsoktól. Mikor megtettem, akkor a csajos adott egy kulcsot a szobájához és hajlandó lett "szobalányi" teendõ(!) elvégzésére is😊)). Node aztán már el is hagytam, egy láda, egy ágy és kész, hiába az elfek már csakis a természet lágy ölén szeretik...!

a lényeg, ha valamelyik képzettséged nõ 10 ponttal, a hozzá tartozó képesség 5x szorzót kap a szintlépéskor. pl hosszú kard---erõ.
a szorzó lépcsõ most nem jut eszembe...

raziel.
Ollie!
Video Codekek. pl. divX, Angelik Potion stb video lejátszokhoz kodoló prog.
szal röhejes de ezek miatt vágott ki a gamma kb. 5percenként

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
Nya ha valaki ráér plz mesélje el a fejlõdés rendszert.
vannak ugye szorzók vagy mi.
pl. 2x, 3x, 2x jött ki az elsõ fejlõdésemnél de vlami 5-ös szorzot kell kihozni aszem.
szal ezt nem vágoom az egészt.......😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sipocz
Hû! Az a kínai alabárdszerüség nagyon jól mutatna az egyébként szegényes spear választékban!

Hááát... magadnak csinálod, döntsd el te. Igazábol több 100 house plugin kovályog a neten, szóval......

Na igen ez egy latest rumor volt, aki mondta ahoz hiába járultam vissza, már nincs a topic listán. Ez van ......

Ron Ragm
ja, meg Rambo kés, Soul Reaver, Gunblade, Muskéta, meg tök poén dolgok vannak érdemes ha mást nem a képeket megnézni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?