The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nem. Van egy Redoran küldi, hogy menjek oda. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

na, morrowindet megint kivégeztem, jön a tribunal. még el se kezdtem szinte, lementem a csatornába és máris...
máris...
MÁRIS UTÁLOM! (elkapott a 1/2 évvel ezelõtti tribunal-hangulat).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Amugy még csak ott jársz vagy emlékezetkiesés? 😊

Hmuda
Köszi 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hú, ugynézem Ron Ragm is átváltott az uj "dizájnra" 😊

Sadrith Moratól D-NY

Hmuda
Merre van Tel Fyr?

Gnome
Uhh...mégis elrontottam vmit szerintem....
Szóval amikor dönteni kell hogy melyik East Empire company emberke mellett szeretnék dönteni akkorén nem Carius(aki a várban van)mellett döntöttem hanem a Kolóniás mellett ...igy végigvittem nálla a questeket megkaptam a Factors Estate-t és ennyi(ja és közben Carius is meghalt az egyik feladatban)...A végigjátszásokban van vmi támadás amiben a fél erõdöt lerombolják...de ott ezt a feladatot is Carius adja...õ meg ugyebár már rég halott A Skaaloknál végigpróbálkoztam de egy kivételével mindenki elutasitott...Szoval aki tud az segitsen lécci...
(Neveket lehet hogy eltévesztettem)
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Bandew
Öcsém! Hogy pont akkor kellett kijönnie a Gothic magyarításnak, amikor felrakom a Morrowindet!!!
Mindegy, utána csak a Morrowindé leszek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mr_no_NaMe
Na jó Brushy mégiscsak kéne végigjáccás😊
De Bloodmon-osat ha lehet,amiben benne van a farkasemberes rész is😊))
-nem cigizek
-csíkos alsónadrág
-amd athlon xp 2000+, 512 mb 400mhz sdram, gef3ti128mb, win xp
-talán 2-3 éve ment végig utoljára a töredezettségmenteseítõ
-53. szintû vagyok
-kb fél éve van fönt a game
-egyedül a két kiegészítõ meg az atmoshperic sounds effect + a at. sound effect tribunal van fent
-mindenhol szaggat, néha ki is fagy
-eddig nem volt ilyen bajom, az alap game 2 hónapja simán ment...
Még kérdés? 😊

War. War never changes.

Az nem számít, csak az, hogy milyen cigit szív😊)

Az ini-ben is kell buherálni... de a 4. update-ben van egy progi ami megcsinálja helyetted!

ollie
Elfelejtetted megkérdezni, hogy milyen színû az alsógatyája... 😊

Több a poligon, fõleg az erdõkben. Menj északra a gleccserhez, ott majd begyorsul.

Configod milyen? Hanyadik szintû vagy? (hülye kérdés de van értelme) Milyen régen van fönnt a Morro? Mikor defragmentelted utoljára a winchit, illetve a pagefile-t? Hány plugint használsz egyszerre? Stb...

Nem, a nyílt vidékeken is szaggat.

War. War never changes.

Hóesés a fenyõerdõ közepén?😊)

Na megnéztem a bloodmoont, és tetszik, csak vmiért nagyon elkezdett szaggatni a játék... pedig eddig jól ment. Felraktam a Atmospheric Sound Effects-et, lehet az az oka?

War. War never changes.

Gnome
Sztem nem...leszedted azt az Ase30 at beinstallálod utánna az Aseupdate2,3,4..és ennyi..ja és szedd le hozzá a bloodmoon patchet..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ollie
És ez mit jelent?

Crazyn
Installos, csak idétlenül van megoldva

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ha jól emlékszem, akkor installos a cucc. Ha meg nem jól, akkor nem installos😊)

ollie
szerintem csak be kell másolni

Crazyn
Az Atmospheric Sound Effects-et hogyan kell feltelepíteni?

ÁÁÁÁÁ!!! Anyám segíts!😊)) "mindeggy, mostmár, nemkell"
Nem baj... Van idõd még tanulni😊))

Mr_no_NaMe
Köszi csak egy kis gáz van:com com com ru net...
De mindeggy nemkell végigjátszás.
Most megyek tápolni azt még benézek ma😊
ollie
HA jól tusz angolul, akkor csak egy google search kell.

Bloodmoon walkthtoughs on google

Mr_no_NaMe
Köszi Brushy!
A helyesírásról meg annyit hogy mindig sietek,de mostmár jobban oda fogok rá figyelni😊
Meg még eggy kérés:
A Bloodmoon-hoz végigjátszást nem tudnál mellékelni,tudod elég elesett vagyok még a szigeten😊
Köszi! Én is ismerem ezt az oldalt, de átsiklottam a mod fölött😞( Még egyszer köszi! A képek nagyon ígéretesek, remélem a tartalom is ilyen jó!

ollie
francba: szaggat egy t

ollie
Az mindegy hogy nem szaggatt, de lehet hogy akkor javul meg, ha lejjebb veszed a frameratet. Elõszõr próbáld ki a codecek eltávolítsást, majd a framerate cuccot.

Olyan páncélokat találhatsz bárhol a szigeten, fõleg sírkamrákban, de majd lesz egy mellékküldi, mikor ki kell nyirnod egy csajt, vel lesz a féltékeny fleség férje is, õt is kinyirod és láss csodát rajta egy fullos készlet van a Nord páncélból. A farkasemberek csak a történet elõrehaladtával jönnek, majd el is tünnek miután vége😞(

u.i.: Nem akarlak baszogatni, de azé' a helyesírásra figyelned kéne😊))

raziel.
Aha nekem miattuk lépett ki...😊 de most már megy😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
Hy.
Régebben nekem is gondok voltak vele, hogy 5 percenként kidobott...

- sztem szedd le az összes codeket (divx, stb)
- morrowind.ini-be állítsd lejjebb az fps-t 40 körülire
- videokártya patch
nekem az elsõ segített😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Mr_no_NaMe
Egyébként már elmentem a szigetig meg vissza,de eggyaetleneggy farkasembert se láttam pedig még északa is vólt!Csak néhány mesztelen medvebõrsapkás "ürgét"!Amúgy lenne egy kérdésem:
Ott a sziget északi oldalán vanegy Nord ház tele nagy harcosokkal,és ahogy belépek az ajtón egy csaj üdvözöl.
Nagyon megtetszett a fickók páncélja és azt szeretném kérdezni hogy ojan vérteket/páncélokat hol lehet szerezni?
Zeenoo
Hmmm Hmmm

Miért van az hogy amikor bele akarok lépni az autorun / data filesbe akkor hosszú gondolkodás után nem történik semmi. Egyszeüen nem tudom beállitani az uj pulginokat.
Minden más tökéletesen müködik csak ez az egy opció nem.
Valakinek valami ötlet?

ollie
Installálni kell a fontokat. Jobb gomb rajta és ott megjelenik a menüben egy install opció.

Mr_no_NaMe
No emberek beüzemeltem a Bloodmoon!
Végreeee!😊)
Állati király!Na,megyek is tápolni😊

Üdv:Mr_no_NaMe
Crazyn
Én találtam egyet: Sword of the Perithia v1.41 (FINAL)
Érdemes megnézni.

Hááát szerintem nem olyan igényes, de már béta állapotban van a Seo of Destiny mod. Ugyanez a team csinál még egy másik total conversiont is, azt karácsonyra ígérik. Szóval tégy egy próbát:
Sea of Destiny

Crazyn
Nem tudtok valami igényes modot, ami már megjelent, és olyasmi mint a Wizards' Islands?

Hmuda
Na jó, visszarakom a régit.

Hmuda
Vagy a négerek harca az alagútban. 😄

Mint a szürke szamár a ködben...

Hmuda
NA milyen az új logóm? 😄DDDDDDDDDDDD

Hmuda
Bazz, még a játék nevét se tudja leírni. Nem Elder Scroll3, hanem Elder Scrolls3. Elég amatõr munka.

Hmuda
Hát aki a Bloodlines videóját csinálta megtanulhatná, hogy mire való a fényerõállítás.

😄