The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Na akkor itt a (végleges) véleményem a PMB-röl:

Hihetetlen jó!

A tréning szoba hihetetlenül ötletes, nagyon tetszik.

A vitrin terem eszméletlen jó, már gyüjtöm is a cuccokat bele. 😄

Az alkímia szoba praktikus, de amúgy semmi különös.

A bázis mozgatása jól megoldott, ez az egyetlen pont ahhol egyetértek a csillagászati összegekkel.

Viszont:

Nehéz eligazodni. Sokkal jobb lett volna egyetlen folyosó középen és abból nyíltak volna a szobák és nem kellett volna szenvedni a kismillió keresztfolyosóval meg elágazásokkal.

Hiányoznak a páncél babák. Nincs egy rendes hely, ahhova le lehetne rakni a páncélokat (merthogy a páncélok lába folyton keresztbe áll).

Hihetetlenül drága és bizony ez a luxux csak a játék végén lesz elérhetõ (tuti ezért rakta Calderába, ahhol a Creeper is van).

Hirtelen ennyi. Most is csak azért vagyok itt, mert kidobott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Letöltöd, felrakod (a pluginokat gondolom tudod, hogyan kell beindítani). Aztán irány Caldera, Shenk's Shovel, ott van a bárpult mellett egy Imperial figura, aki árulja a cuccot. Készülj fel, hogy több milliós kiadás. De érdemes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A bábúk merre vannak?

Akkor meg, hogy a rákba tudsz magával a játékal boldogulni?😊)))

Mr_no_NaMe
Egyébként hogy csináljam meg a PMB-t hogy mûküdjön?
Mr_no_NaMe
Crazyn én küldtem egy NOCD cracket az nem megy?
ollie
hudedurva!
Morrowind már csak 3 rugóba kerül...

Crazyn
Aki esetleg tudja, megírhatná.
Kössz.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ollie
Én egyébként a Circle Virtual CD-t használom arra, hogy image-t csináljak(tam) a Morrowindbõl, és így nem kell használnom a cd-t. De ez persze csak eredeti cd-vel müxik.

ollie
Azt nem tudom hol, de mindenhez van, nem?

Crazyn
-...
-Akkor van!
-Hol van?
-Zzacsiba!

Most komolyan: hol?

ollie
miért ne lenne?

Crazyn
Van mûködõ NO CD crack?

ollie
nem

Meg lehet valahogy oldani h. több helyre lehessen mark-ot rakni... és válsztani hova ugrok?

Crazyn
Akkor nem sokat unatkoztál...

befejeztem a morrowindet és több mint 5millióm van úgy, hogy creepernek csak a "márkás" fegyvereket vittem (páncélt nem!) és kb mindent gyûjtök amit lehet. exquisite cuccok, dwemer dolgok - elhoztam MINDEN rohadt fogaskereket amit találtam, jobb piák, telvanni parfüm, skooma, minden nagyobb értékû alkímia-összetevõ - ezekbõl nem adtam el semmit. ja, és nem mentem daedrázni csak cuccért. szóval össze lehet gyûjteni... jó mondjuk a játékban eltöltött kb 1900 nap nagyjából 2/3át töltöttem creepernél, és saját idõmben is jópár órát - de hát valamit valamiért.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Crazyn
Szép...
Köszi az ötleteket.

nem tudom, mi volt az elsõ, amikor összegyûlt pár gyûrû/soulgem, nekiestem az enchantolónak.
konstans gyûrû: vízenjárás, vízlélegzés, lebegés, láthatatlanság
nem konstans gyûrû: 100pts nyitogatás, recall, almsivi/divine intervention, 1 hpt, ill 1 alapstatokat visszaállító. tribunal miatt csináltam 1-1 fire/frost 60% weakness+100pts/2sec sebzés gyûrût is (ne kelljen szórakozni a goblinokkal)
+ egy öv, ami folyamatosan fatigue-t tölt vissza (szeretek ugrálni 8)
+ daedric armor, mindenben fortify strenght, amulet, ing, gatya, köpeny szintén ftfy str.

ez az alapszerkó.

gondolkoztam egy konstans bound bow gyûrûn, de nyílvesszõkbe semmi érdekeset nem tudtam bûvöltetni (igazából paralízis érdekelt volna - ja, ebbõl is csináltattam gyûrût 8).

Crazyn
Amúgy tegnap kb 2-3 órát töltöttem el azzal, hogy azok a vitrinek és bábuk így nézzenek ki. És nem a CS-t használtam, hanem játék közben pakolgattam így be a cuccokat.

Crazyn
Én is szabályosan játszottam, de én is csaltam a pénzzel kapcsolatban, hogy ezt a szart meg tudjam venni.
Irreálisan drága cucchoz irreálisan szabályosan kell játszani.

Crazyn
Nem. Egyszer megveszed õket, és bepakolgatod a helyükre. Utána nem lessz vele semmi dolgod.
Az a jó benne, hogy szinte bárhová el tudsz vele jutni.

Hmuda
Amúgy én eddig totál szabályosan játszottam, egyetlen csítet nem írtam be és egyetlen csít plugint se használtam.

Hmuda
Végülis úgy is felfogható, mint ha a ház ingyen lenne (elvégre csak arra költöm a pénzt). Mellesleg ha maximálisan upgradelve van a bázis, akkor folyamatosan kell adagolni a gemeket?

Crazyn
Hiszem ha látom.

Amúgy ez nem annyira csalás, mert nem bírtak berakni a készítõk a játékba 1 olyan npc-t sem, aminek legelább 50000 aranya lenne, és ez az izé amúgyis túl sokba kerül.

Hmuda
Dühömben még az árust is kicsináltam. 😄

Hmuda
Ez csit. Én szabájosan játszok. 😛PPPP

Crazyn
megéri

Crazyn
konzolba írde be sokszor:
player->AddItem "Gold_100" 500000

Crazyn
De! Tényleg 100-at akartam írni 10 helyettm csak egy 0 lemaradt.

Hmuda
Hát iszonyat sz*r ez a pmb. Csak azért, hogy bemehessek a szobámba 160000 aranyat kell fizetnem. Pofátlanság. Nincs vmi kevesebb pénzt igénylõ módosulata a modnak?

10? 70-ig kulcsal nyit a karim... nem 100-at akartál írni?

Crazyn
Nekem egy Daedric Gauntlet-ben van open 10 points on touch (cast when used), a párjában pedig resist paralisis 60% (constant). Egy Daedric Face of Inspiration-ba raktam fortify speed 15pts-t (constant).

Crazyn
A #15693-ra senki sem tudja a megoldást?

Mr_no_NaMe
Nagyon nagyon jó lett eza PMB!
Crazyn énis csak drakulálni tudok😊
Brushy:Köszi a végigjátszást csak az a baj hogy angol😞

Crazyn
A Shenk's Shovel-ben Caldera-ban van Crogius Condara. Tõle lehet megvenni az alapkiszerelést. Ezek után még meg kell venni a kulcsokat a külömbözõ termekhez, és a powergem-eket (amik az energiát adják a mûködéshez), valamint a kulcsokat a kölömbözõ "megállóhelyek" koordinátáihoz. Egyszóval sok-sok-sok-sok pénz kell hozzá! (több millió)

Drakulálok a képekhez/otthonodhoz... (szívesen kifosztanám amikor alszol )

Körkérdés: Mi az elsõ vari amit konstansra csináltok/-tattok egy tárgyba?

Hmuda
Leszedtem a PMB-t. Melyik városban van a kezdõ helye?

Crazyn

Crazyn
Köszi! Sikerült.

Sajna ezt már nem vágom Próbálozz "másféleképp"... Ez nagyon erõtlen volt igaz?

Crazyn
Ezt csinálom én is, de amikor rányomom, hogy YES, és elkezdek "usgyi" (), akkor nem csinál semmit. Rendesen visszaszámlál, hogy 5, 4, 3, 2, 1, és aztán semmi ...

Nekem mûködött... Rákatt megkérdezi, hogy plantelni akarom a charge-ot, yes, oszt usgyi és már robban is. "Egyebet nem tudok mondani..."

felen maryonnál (tel branora telvanni torony) megtanulhatod a varázst (tudom, a kérdés nem ez volt, de arra meg magadtól rájössz könnyen úgyis 8).

Crazyn
mint már mondtam: "..., ha elfutok, akkor meg csak simán visszazsámlál, és nem történik semmi."

Úgy ahogy mondtad. Rákatt, oszt futás😊)

üdv emberek joreg voltam!

Crazyn
A TESCS-ben hogyan lehet pl summon golden saint tekercset létrehozni?

Crazyn
A tribunalban mit kell hogyan kell lerakni a robbanóanyagot a dwemer romban a kövekhez? Ha ott maradok, akkor én is meghalok, ha elfutok, akkor meg csak simán visszazsámlál, és nem történik semmi.

Amúgy elkezdtem berendezni a Private Mobile Base-emet (nemtom, hányan ismeritek). Elég macerás munka.

Ott csak annyi a lényeg,mikor már minden küldit befejeztél Raven Rockban, akkor elvileg jelentened kéne Cariusnak (nem vagyok 100% biztos, javítsatok ki, ha hülyeségeket írok). Menj vissza az erõdbe, egy támadás utáni állapotot találsz. Vagy nem...