The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeenoo
Jajj és pont a 20. Juhééé

PiszkosFred
Kiirja hogy megfertozodtel hemophyliaval. No onnantol fellabbal mar vampir vagy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hát nem maradtak meg az tuti!😊 az egyik az meg glass armorban jött felém, 5pont életem maradt, de meghalt!!!😊 honnan tudom meg hogy mikor harapott meg egy vámpir? olyat is lehetne hogy melyik páncél néz ki a legjobban!😊

PiszkosFred
Igen, a Quarra klán fõhadiszállása. Gondolom egy sem maradt életben ;]

Jó ötlet, 600 után le is cserélem (amúgy is gondolkodtunk mar egy uj szavazason). Csak addig össze kellene írni, mely páncélfajták szerepeljenek a szavazásban. Maximum 10 darab.

na találtam ebony meg deadric cuccokat dögivel vmi Drushcasti nevü helyen. asszem vámpirok voltak bent, az egyik teljes ebonyban rohant felém! a kis köcsögje, de kinyirtam!!! most már egy dwemer cucc sincs rajtam, de ez az ebony csizma milyen csunyán néz ki! tök vékony a lába az emberkémnek! csináljunk már vmilyen szavazást hogy melyik páncél a legjobb szerintetek! 😊

PiszkosFred
Fennvan. Mi csak örülünk, ha "munkát adtok" nekünk, és frissíteni kell az oldalt. Igaz néha kevés idõ jut rá, de ezek kellemes terhek. ;]

Zeenoo
Ugyan, Fred én vagyok hálás!

ok kösz mindent! megyek vempájört keresni!!!😊

David2
1. az egy varázs kesztyû (jobb) csak 1van belõle, használatát a fõszál végén Vivec istentõl tanulhatod meg. Vagy kinyírod Vivecet és elveszed tõle, de utána csak az utolsó törp tud megtanítani a használatára. Ez afféle gyorsabb módszer. De mindenre rá fogsz jönni magadtól, ahogy haladsz a végére a fõszálba.
2. Az Ebony Mail(csak test páncél) nagyon nehéz megszerezmi, az összes hülye templomos küldi után.😞
Amúgy az adamantium

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

kösz! most akkor miaz a Writh Guard?😊 majd nyomatom akkor a medium-ot is. abban melyik a legjobb fajta páncél? az adamantium?

David2
Well dán!
Minkettõ a fõszálhoz kapcsolódik, csak a Writh Guard-al foghatod meg!
A medium armort is nyomasd! Mert, egy idõ után nagyon-nagyon nehéz/idegesítõ lesz! Fogadd meg a személyes tapasztalatomat! Állandó súlypróblémák 100as strenght mellett! Nagyon szar!

a mellvért az a Lord's Mail vagy vmi ilyesmi. Ebonheart alatt találtam. Király! mi az a Sunder meg Keening? nyomatom majd mindkettöt!😊

David2
Ezt az üzenetet mindenkép nízd meg!

Zeenoo
Priviben küldtem a cimet !!!

Köszi

David2
Fertõzõ homok viharok és élõhalttakon kívül semmi. A Sundert és a Keeninget nem használhatod még úgysem.
Az Agilytit és az Endurancet nyomassad 1000rel, mert az a harcban qva sokat számít!
Ui.: mi a mellvérted?

Vámpirt akarok! Ja meg vmi maszk féle sisakot találtam ami ad 30 personalityt (constant effectes), Dagon Fel mellett egy Sorkvilds Towerban találtam. Király! Ghostgate mögött van vmi jo cucc? Most arra fele koszálok😊

Zeenoo
Olvass privit plizz!

milen karim? fent van már? még nem néztem. ja, már 24es vagyok ebony vállvédök meg ilyenek, csak még mindig nincs vámpir sehol😊

PiszkosFred
Még nem jött meg...

Zeenoo
Elment a Picur 😊

Zeenoo
OK!
Semmi gond.

PiszkosFred
Kuldd el plz megegyszer, a morrowind.hq kukac mailbox.hu cimer. Vagy nem erkezett eddig meg az email, vagy veletlenul a mydoom miatti tomeges torlesek aldozata lett(ez utobbi esetben elnezesedet kerjuk).

Zeenoo
konoko!

Nem számonkérés csak érdeklödés képpen kérdzem hogy az én karimat idöhiány miatt nem tudtátok felrakni vagy eltévedt a drárám a net hálójában?

mijjen 3?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

David2
Jó az a karid. Látom a Chrysameret már megkaparintottad! Ezzel már sztem már lehet kalandozni. A Dwemer páncélt már le tudod cserélni Daedricre: vámpír klánok szívesen adnak.

hé Tutilevi! mi volt az a 3 ? tegnap? 😊

Pontosan a linket nemtudom mar, le vannak mentve kis textekbe. Keress rá a googleval, valahol biztos megvan az eredetije.

õõõ...az hol is van?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Imperial Könyvtár.

journalba nem ir vmit ehhez? hogy mikor kezdted a játékot vagy vm ilyesmi.

honnan szedted a napok neveit?

Egyébként igen, 334

Honapok:
Januar - Morning Star
Februar - Sun's Dawn
Marcius - First Seed
Aprilis - Rain's Hand
Majus - Second Seed
Juni - Mid Year
Juli - Sun's Height
Augusztus - Last Seed
Szeptember - Hearthfire
Oktober - Frostfall
November - Sun's Dusk
December - Evening Star

Napok:
Hetfo - Morndas
Kedd - Tirdas
Szerda - Middas
Csutortok - Turdas
Pentek - Fredas
Szombat - Loredas
Vasarnap - Sundas

ahh
hogy én erre nem gondoltam😊

Nézd meg hány nap telt el e két idõpont között. =)

hmm.. király lesz! mit vigyek? skooma lesz? 😊

majd meghívlak az enyémre😊
lesz jófajta brandy meg kitûnõ rákhús!

ja, értem, hány éve játszhatok már morrowind világában? és az emberkém még szülinapi bulit sem rendezett!! ez felháboritó!! 😊

hát ezt is megértem.
csak azért kérdem mert feltûnõ volt hogy újra Last Seed van...

fogalmam sincs. miert? telnek az évek a játékban?

nem tudod hány nap egy morroév?

én még itt vok😊

mindenki punnyad?

Fred
a szavazás meddig lesz érvényben?

egy morrowindi év hány napos? 334?

mindenképp megtámad, azt hiszi hogy te vagy a színész aki helyett beugrottál (neki meg volt kis afférja vmi jó családból származó lánykával asszem). a helyes válaszoktól a kapott pénz függ (no meg a dícséret).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Mondjuk a Bloodmoon egy kicsit jobb de azért a Tribunal sem rossz ugyanis itt van a két kedvenc kardom a Trueflame és a Hopesfire szóval nem olyan rossz ez a cuccen😊)
Ja megcsináltam engem is megtámadott és lecsaptam különösebben nem foglalkoztam vele...
Megjöttek az ismertetõk, de már csak holnap tudom majd feltölteni. Azért írom ezt ide, mert az emailben most jópár napig még nem bízok =) (igaz az ismertetõk egész gyorsan ideértek, de sok egyéb késik már napok óta)

David2
Különben a Trib rendesen elvan kúrva. Csak hülye barlangok amelyekbõl van elég a Morroban is. És nem életszerû semmi, nincsenek házak sem! A barlangok pedig uncsík.
Ui. te már megcsináltad a "színészes küldetést"? Számít a kérdések/válaszok sorrendje? Mert valakinek annyira nem tetszik, hogy közben beszól, végén megtámad!?

Ja imperial... én sajna mindig lecsaptam véletlenül😊 ÁÁÁ a patkányok azok aranyosak😊)) Mondjuk csak dísznek használom õket.
David2
Azt a segg imperialt te is? Nagyon béna, mindig a "friendly fire"tól hót meg A patkányok, hát arról inkább nem beszélek.