The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A szavazás alapján a Telvanni gyõzött igencsak meggyõzõ elõnnyel... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A régi freemail-es címemrõl írtam mert haldoklott a prímposta...
Szerintetek melyik nagy házhoz csatlakozzak kedvenc karakterecskémmel akivel már 7 szervezet fõnöke vagyok?😊 Én a Hlaalu házra gondoltam(eddig még egyik nagy házhoz sem csatlakoztam csak véletlenül egy bug miatt mondjuk akkor rögtön fõnök lettem😊) régi szép patchek nélküli idõk...😊))). Szóval szerintetek melyik a legjobb?
Ark:
Kösz szépen. Bár nagy részét már én is tudom ennek. Azt viszont nem írták sehol, hogy milyen rangtól... Én most Oathman vagyok, ami asszem a harmadik rang. Egyébként nehéz összeszedni egy törp teljes vértet?

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

ollie
Nincs magyarosítás hozzá. Csak néhány %-ot fordítottak le az egész játékból.

Tomalak
Van már magyarositás ehhez a játékhoz és bocsánat ha már kérdezték és válasz is született hozzá de nagyon sok a hozzászólás. Nem tudja vki hogy multiplayer része lesz vmikor ennek a gémnek vagy esetle a foytatásban lesz multi?
aki elküldte a bloodmoon végigjátszást:köszönöm.

HellWolf:

Hlaalu stronghold építtetése:

1.fázis:
4. rang (lawman) elérése után beszélni Balmora-ban Dondos Driler-el aki két papírt kér: egy construction contract-ot amit Duke Vedam Dren ad Ebonheart-ban és egy Laand Deed-et amit Vivec-ben a Hlaalu Treasury-ban lehet venni (5000gp) Baren Alen-tõl. Visszavinni a két papírt Dondos-nak, aki mondja, hogy az Odai Plateau-nál épül a stronghold és kiküld a helyszínre. Ott beszélni az építõmesterrel Durbul-gro Rush-al, aztán vissza Dondos-hoz a hírekkel. Néhány nap múlva bejegyzés a naplóban, hogy kész az 1.fázis.
2.fázis:
Amikor kész az 1.fázis megint beszélni Dondos-al. Az üzlet beindításához vissza kell állítania a Shurdan-Raplay eggmine termelését. Ehhez két dolog kell: 1. Meggyógyítani a bányában a Kwamma királynõt (Cure Blight, tekercset lehet venni Gnisis-ben Hetmem Abelmawia vagy Sandrith Mora Pierlette Rostorad) 2. Munkásokat kell felfogadni a bányába (Gnisis: Ilasour Tansumiran). Ha megvannak a kért dolgok beszélni Dondos-al. Néhány nap múlva új bejegyzés a naplóban, hogy kész a 2. Fázis.
3.fázis:
Amikor kész a 2.fázis és a 7. rang (House Brother) is meg van beszélni Dondos-al, aki mondja, hogy banditák vannak a stronghold-od területén, és egy zsoldost kell felfogadnod. Balmora-ban a Fighter Guild-ban beszélni Flaenia Amiulusus-al, aki 1000gp-rt oda adja Fjorgeir-t. Kimenni a stronghold-hoz és ott, beszélni Fjorgeir-el aki mondja, hogy a banditák a Cave of Zainsipilu-ban vannak. A barlang kitakarítása utána vissza Dondos-hoz. Néhány nap múlva új bekezdés a naplóban, hogy teljesen kész a stronghold.

Nemo me impune!

Hellwolf:

Redorian stronghold építtetése:

1. fázis:
4. rang (lawman) elérése után beszélni Ald’ruhn-ban Galsa Gindu-val aki kér egy építési engedélyt (construction contract) és 5000gp-t. Építési engedélyt Duke Vedam Dren Ebonheart hercege adja. Néhány nap múlva új bejegyzés a naplóban, ekkor ismét beszélni Galsa-val, aki kiküld az építési területre beszélni az építõmesterrel Bugdul gra-Kharbush-al. Az erõd az Ald’ruhn-ból Maar Gan-ba vezetõ úttól keletre van a neve Bal Isra. Miután beszéltél az építõmesterrel vissza Galsa-hoz. Néhány nap múlva új bejegyzés a naplóban: kész az elsõ fázis.
2. fázis:
Amikor kész az 1. fázis megint beszélni Galsa-val, aki elküld az Ald’ruhn-i Fighter Guild-ba Percius Mercius-hoz, hogy õröket fogadj fel. Percius a segítségért cserébe kéri, hogy ments meg a barátját Frelene Acques-t, aki Vivec-ben a Hlaalu Canton-ban a Hlaalu Treasury-ban van börtönben. Kiszabadítva visszamenni Percius-hoz, aki néhány õrt küld az erõdhöz, majd jelenteni Galsa-nak.
Néhány nap múlva új bejegyzés a naplóban, hogy kész a 2. Fázis.
3. fázis:
Amikor kész a 2. fázis és a 9. rang (Councillor) is meg van beszélni Galsa-val, aki elküld Hetman Guls-hoz, aki elmondja, hogy telepesek kellenek fõleg egyedülálló nõk. Ald’ruhn-ban az Ald Skar Inn-ban van Fathusa Girethi, aki rábeszélhetõ (90 % fölé) valamint szintén Ald’ruhn-ban van Aryni Orethi kint áll a háza elõtt, aki rábeszélhetõ (90% fölé), valamint Tel Aruhn-ban Savile Imayen-tõl 200gp-ért venni két rabszolgát. Alternatív megoldás: Ald Velothi-ban beszélni Galyn Arevel-eí aki szökött rabszolgákat tud küldeni, valamint Suran-ban Helviane Desele bárjából táncosnõket lehet elcsábítani (70% fölé dumálni õket) Miután odaértek ismét beszélni Galsa-val, néhány nap múlva új bejegyzés a naplóban, hogy kész az erõd.

Nemo me impune!

Sziasztok!
Zozoo néven írtam be ma délután a házzal kapcsolatban.
Kösz a segítséget, azután már én is utána olvastam a dolgoknak, és igen, két helyre kell menni az engedélyért. Viszont. A herceg nem adja ki az engedélyt. Valószínûnek tartom, hogy elõbb az õ Hlaalu-s küldetéseit is teljesíteni kell. Viszont ahhoz, hogy belekezdjek a küldetéseibe, még nem vagyok elég magas rangon (Oathman). Szóval ha valaki kipróbálja, akkor legyen szíves közölni a tapasztalatait. Köszi!!

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

PiszkosFred
Írok neki egy emilt, hátha túljut a vírusinvázión..

Igeeeeen végre a kedven Orc-ommal is FACTOR vagyok!!! Hosszú hónapok után....😊))))
Én is olvastam valaki megkérdezhetné tõle nem szereték kétszer dolgozni😊 (ugyanis már negyedszer kell akkor végigvinnem a bloodmoon-t ha megcsinálom...)
PiszkosFred
Kezdetnek jo az is. Tobb mint a semmi. MT ismerteto is hasonlo, most keszul az extended verzio ;] Sajnos az alapgame vegigjatszasa - amit konoko kezdett el, de munkaja miatt legkozelebb csak tavasszal tudna tenylegesen folytatni - szinten megrekedt, de azt most elkezdtem mar en, mert nagyon nem jo igy felkeszen. Szoval ha gondolod johet barmilyen stilusban, aztan majd folyamatos bovitgetjuk.

Habar az rpgn vagy a sajat forumon mintha irta volna ddfdfg anno hogy meg akarja csinalni..

Írtam hogy lassúúúúú.....😊 Na elvileg elment remélem hozzátok😊))
Nem tudnád ide beírni? Finoman szolva elég lassú a netem (mobil!).... azért szoktam itt lógni mert gyorsabb mint az ipma!

Nemo me impune!

Khmmmm:

Nézd meg az IPMA fórumot 😊

Nemo me impune!

ÖÖÖ az adatlapodnál most nézem hogy nincs mail!
Remélem átmegy... mostanában egy levelet sem sikerült küldenem a víruskák miatt😊)))
jajaj, az nekem is nagyon kéne.megköszönné[email protected], ird már tárgyank hogy morrowind, mert most a vírus miatt igen szigorú a nortonom, egybõl mindent töröl.és nem tudja vki hogy melyik a legújabb verzió és honnan lehet letölteni a peccset biztonsági másolathoz?

Khmmmm:

Elküldenéd nekem is, elõre is kösz.

Nemo me impune!

Hmm nem lenne egyszerübb ha elküldeném neked azt amit az elöbb letöltöttem? A bloodmoon összes küldetése és mellékküldetése! Ja és természetesen buktatók és tanácsok...
Bandew
Az is valami. Én nekem igazság szerint tetszenek az olyan végigjátszások. Rövidek és tömörek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ha nagyon akarnék tudnék de sajna valszeg öld meg ezt te le oda öld meg azt stb... szintû írás lenne ami nem nagyon illik a többihez...
Bandew
Tényleg magya Bloodmoon+Tribunal végigjátszást nem tervez valaki Fred oldalára. Nagyon hálás lennék.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Segítségkérés visszavonva... nem is rosszak ezek az angol morrowind forumok most találtam egy teljes bloodmoon+eec végigjátszást😊 Igaz hogy már párszor végigvittem mindkettõt de sajna feledékeny vagyok😊))....
hova? fel? ott a csontváznál az oltáron?

David2
Nézz fõ!

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ibar-Dadban hol van az a nagy pajzs? nem találom sehol. már azt a nagy ajtot is kinyitottam ahol van az a csontváz a deadric cuccokkal.

Hmm kivételesen én kérdezek😊: Nem emlékszik véletlenül valaki hogy az EEC-nél Falco küldetéseit teljesítve hova bújik Carnius amikor a colony report-ot kell elvinni hozzá? Néhány hónapja már megtaláltam és elvittem neki de sajna elfelejtettem hol találtam meg😞((
ok, inkább vissza töltöm az egyik régebbi 5 percel elöbbi mentésemet, és iszok egy kis gyogyito löttyöt😊

Hlaalu vár építésre ezt a tippet halottam (vagyis olvastam😊):
A vár felépítése:
A várépítésben illetékes személy Dondos Driler (Balmora Council Manor). Az építkezés elkezdéséhez szükséged lesz egy földtulajdonra, és építési engedélyre. A földet Baren Alentõl (Vivec, Hlaalu Vaults), az építési engedélyt Duke Drentõl szerezheted be. Ezután Dondos kiadja az építkezésre a parancsot.
Amint kész az elsõ fázis, az építészmester felajánlja, hogy fejlesztheted a váradat, ha pl egy kwama keltetõt üzemeltetsz. A földeden van is egy, a Shurdan-Raplay eggnmine a folyó másik partján, de a kwama királynõ fertõzött, ezért elõbb meg kell gyógyítanod. Ha nem tudod még a Rilm's Gift varázslatot, Gnisisben vehetsz tekercset erre a célra.
Ha a királynõt meggyógyítottad, toboroznod kell néhány bányászt. A Hlaalu ház éppen szûkében van a bányászoknak, de Gnisisben és Sadrith Morában úgy hírlik mostanában munka nélkül vannak a bányászok. Sadrith Morában a rabszolgakereskedõtõl vehetsz egy bányászt, aki cserébe hajlandó a bányádban dolgozni. (Gnisisben én nem találtam senkit, aki hajlandó lett volna nekem dolgozni)
A további fejlesztéshez csak akkor tud munkásokat küldeni az építész, ha a környék banditáit elpusztítod. Ehhez fel kell bérelned valakit a Harcosok céhébõl, vagy a Légióból. A harcos céh éppen be van táblázva, de 1000 aranyért tudnak egy profi szabadúszót. Ha felbéreled, a várad bejáratánál fog várni, és elmondja, hogy a banditák a folyó túloldalán a hegyek lábánál egy barlangban ütöttek szállást. Megkérheted a harcost, hogy tartson veled, vagy rábízhatod a várad õrzését, míg te kifüstölöd a bandát.
Amint végeztél, mehetsz az építészhez, és õ megkezdi a végsõ fázis építtetését.
gumininja
Gyogyulj ki. Beszelj Molag Bal-lal, teszel neki egy kis szivesseget majd hipphopp vege is ;]
gumininja
Hoho, meg megvan a regi nikkem ;]

zoozoo: nem lehet hogy bug?
áhhhh.... vámpir lettem gecc!!!!!! mit lehet ilyenkor csinálni??? segitsetek!!! nagyon erös igy a karim de nem akarok vámpir lenni!!!

zoozoo
Nem tudom. Nem hiszem. Ezt a lehetõséget Balmorában mondják, a House Hlaalu Concuil-ban, miután a ház tagja lettél. El kell menni Vivec-be, a House Hlaalu compound-ba, és meg kell keresni a hlaalu treasury-t. Ott adja el a hivatalnok a bírtokot 5000 aranyért. Az íráson az áll, hogy Balmorától délre, a folyótól észak-keletre van a bírtok. De nem találom sehol. Megnéztem neten térképeket, és azon rajta van a hely. Elvileg a Odai Plateou-n kéne lennie, valahol félúton Balmora és Hla Oai között, a hegyen. De ott csak egy tisztás van. A térképen baromi nagy a hely, több épülettel és kerítéssel. Nem tünhetett el csak úgy...

ollie
átvertek?

ollie
helósztok!

zoozoo
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Megvettem a Rethan Manor nevezetû ingatlant, de nem találom sehol. 😞 A szerzõdés és több térkép szerint Balmorától délre van a folyó mentén. Meg is találom a helyet, de ott csak egy tisztás van a hegyen.
Hol van a ház???

PiszkosFred
Ertem, thx

Zeenoo
Csak a "NpcReplacer 3.50" packot használom.

PiszkosFred
A neninek a haja, melyik packbol valo? Mert hasonlo stilust mar lattam par csomagban, de ez a fajta picit ismeretlen.. (marmint elol az a kis frufru szokatlan, a tobbi "resze" ismeros...)

Zeenoo
Látom beirtad!
Köszönöm!
És igérem a következö frissitésig nem hallasz rólam 😊

PiszkosFred
ok, pillanat

Zeenoo
MINTAVILLÁM

Zeenoo
És ha már ugy is ott jársz beirnád a céhek tagságok rovatba hogy Nerevarine is vagyok . Én elfelejtettem

Kösszzz 😊)

PiszkosFred
Done

Zeenoo
megköszönném 😊)

Tuvok
Lama, írni se tudsz 😛

PiszkosFred
Konoko szolt hogy biztos veletlen eliras, de "visszajavitom", ezen ne muljon ;]

Zeenoo