The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Conan -> iskola -> halott tanári kar -> hosszúkard szintnövekedés

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Ugye a Memod nem lesz telerakva ellenséggel? Úgy értem, hogy olyan helyeken, amik a könyv szerint elvileg biztonságosak, nem lesznek vadállatok, meg orkok.
ha kihoznak a detoxból akkor neki is ülök a fõküldetésnek 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Én úgy vettem észre, hogy a szajré nem a kezemben hanem az inventorimban van már mire a hatás megszûnik
Azt azért jobb ha tudod, hogy 100% sneak ÉS security (ezeken múlik a siker) mellet sem biztos, hogy mindig sikerül, így is csak kb. 75% esélyed van
Chameleonból pedig Calderától északra lehet zsákmányolni egy gyûrût valami ílyásztól ami 80%-ot ad, a többit simán összehozod hogy meglegyen a 100% (pl. Moonmoth, bad people küldetés jutalma)
lés hoyg lehet az emberektõl zsebelni?
Invisibility: mindaddig marad a "hatas" ami valami fizikai dolgot nem cselekedsz. Megutsz valakit, meglopsz valakit, stb. Ekkor eltunik a hatas, es ott allsz az emberke mogott/elott kezedben a szajreval. Kellemetlen...
Chameleon: ez nem lathatatlansag, de a vegeredmeny ugyanaz. Lasd az allat (kameleon, amirol a nevet is kapta) sem tunik el hiphop, hanem csak beleolvad a kornyezetebe. Ez esetben akarmit is csinalsz, nem mulik el a hatas, csak amikor az ido "lejar". Igy ha lopni akarsz, ezzel csinald.
Az egy dolog, hogy ellopsz valakitol valamit lathatatlanul. Ez arra jo, hogy ne gyanakodjon eleinte. Viszont sok mulik az ugyessegen is, mert hat eszrevetlenul is lehet ketbalkezes, amikor is a paciens eszreveszi, hogy valaki ket kezzel matat a zsebeben. Ekkor altalaban azert eszre is vesz, mert az invisibility eltuni/chameleon sem 100%os. Es ekkor jon a gyors elnemitas, vagy futas az orok elol, esetleg megbanas, stb. A lenyeg, hogy a tolvajlashoz szukseges skillunk legyen jo magas - aranylag - es igy probalkozzunk.
Alternativ megoldas lehet, a telekinesis egy fal takarasabol ;] Ekkor legtobb esetben nem veszi eszre a pali hogy eltunt a hata mogul a fejszeje, csak ha esetleg buszken megmutatjuk neki. Az meg botor dolog...
majd kipróbálom.
- úgy kell láthatatlanná válnom, hogy ne lássa senki pl. fal takarásában másik szobában stb. magyarán ne tudják hogy ott vagyok
- lopás alatt lenyomva tartom a controllt (a sneak-em amúgy csak 7-es szintû)
- mindig megvárom hogy a cuccost se nézze senki bár lehet hogy úgy is mûködne ha néznék, végül is maga a befejezett lopás töri meg a varázslatot MIUTÁN már elraktam a céltárgyat
War. War never changes.
2,8-as proci.
nem tudom miért szaraxik.
azt nem tudjátok hoyg bejön e, ha lopok, és utána gyorsan láthatatlanná teszem magam? (mert van egy láthatatlanná tévõ gyûrûm, tehát ingyér van 😄)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
3 Great House-ból (Hlaalu, Telvanni Redoran) léphetsz be csak egybe, illetve ha kirúgatod magad akkor mehetsz másik Házhoz is.
Nemo me impune!
Mages Guild, East Empire Company és a Morag Tong-hoz is simán be tudok lépni...
mert így már tényleg nemt udok semmi jót ellopni.
Szeretnék valami patch-et felrakni a játékhoz, mert elég soxor ok nélkül kilép, meg k icsit zavar hoyg olyan sokat töltöget.
végre nem kell krekkelésen törni a fejem 😊
tehát, van 2 patch is, verziószám ugyan az.
az egyikre az van írva hoyg EUROPEAN és 9 mega, amásikra semmi és 3.9 mega...
most melyiket töltsem le?
Most (már négyesvagyok 😄D) eljutottam egy helyre, ahol egy nagy fal van (ilyen energy fal).
egy szép kapun keresztül át is jutottam a túloldalára.
Rögtön nekemugrott egy zombi...kitört a vihat....meg jöttek sokkal erõsebb patkányok.
nagyon para a hely 😄
jah, és a lopás nem jött össze így se 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
amugy meg....meghallja😉fogjuk rá...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Match: arra vigyazz, hogy a tolvajok es a harcosok itt-ott utik egymast, ha egyszerre akarsz fonok lenni mindkettoben, javaslom a HQ levo "ket ceh, egy vezer" irast a tippek kozott.
Match: arra vigyazz, hogy a tolvajok es a harcosok itt-ott utik egymast, ha egyszerre akarsz fonok lenni mindkettoben, javaslom a HQ levo "ket ceh, egy vezer" irast a tippek kozott.
akkor csatlakozok máshova is 😄
Bocsi.
Amugy nagyon biztato ahogy a nezem 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!