The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
vadászni meg kell...ha másképp nincs kaja😉
ha nézted volna a nyilas képet láttad volna hogy van egy pár vadászatra kifejezetten alkalmas nyíl😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Itt vagyok😉
- mit gondolsz mutogatunk szép részletes fegyvereket aztán kicseréljük õket vmi ronda nesze nektek Sux modellekre?;>
- a bétában olyan de a véglegesben nem...
- Lebiz..(elõször kérdezd meg magadban..ott van középföldén?? ha igen akkor a memodban is ott lesz) Móriáról annyit hogy rengeteg meglepetést tartogat, rettenet nagy lesz és szép=)
mindenesetre megéri majd meggondolni hogy egy szép kis hágó vagy mória😉

Bandew
Ja! Még:

-Lehet majd benne vadászni? Úgy értem ha kell benne kajálni, akkor megtehetem azt, hogy elmegyek a közeli erdõbe szarvasra vadászni, aki ha meglát elfut?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
_Atti_ pár kérdés ha jelen vagy:

-A fegyverek tényleg olyan részletesek, mint amilyenek a képeken? (mert akkor zsiráf!)
-A harc (mozgás) olyan lesz mint a Morrowindben vagy részletesebb?
-Móriába le lehet majd jutni? (csak mert az az egyik kedvenc helyem :-D)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem. Bármilyen név jó, csak az a lényeg, hogy mp3 legyen.

Match
ha a zenéket módosítani akarom, akkor csak az eredeti fileneveket lehet használni?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

_Atti_
keress rá a fájlra és tedd a helyére...ha ott van akkor tedd az ellenkezõjét😄 töröld le.. ha az se müxik tedd félre a mentéseidet és reinstall

Ron Ragm
Help kéne!
Simán ment a Morrowind, azóta nem csináltam vele semmit, viszont amikor ma el akartam indítani mielõtt megjelent volna a menü kidob egy hibaüzenetet:
"Music Error: Can not play file. Data Files/Music/Special/morrowind title.mp3"
aztán kilép.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bandew
Bakker ez király!

_Atti_
másrészt gondoltunk arra amire te..majd meglátod miért nem fog égni mint a zsír😄 amugy ez xar kép..a textúrák pl itt még azért iylenek hogy könyebben észrevegyük a bugokat...
majd ami most jön az már szebb lesz egy csöppecskét😄

_Atti_
miért gondolod hogy kövezet?

Esrohnoil
EZ éghet, mint a zsír. 😊
Fõleg h. az utca "kövezete" is fából van.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

_Atti_
Utóbbi napokban a fórumon fel lett emlegetve egy-két dolog a memodból ha érdekel valakit:
Ha magasból leesünk nem csak sebzõdni fogunk hane eltörhetjük lábunkat,kezünket stb.. továbbá a megfázáson kívül😛 tartanunk kell járványoktól is..ha már extrémebbeket kell emliteni akkor pestis,lepra...
továbbra a kardoktól se csak a hpnk fog lefele menni..ha a páncélon át sikerül megvágniuk akkor akár el is vérezhetsz😉
linkek a legújabb képekhez: http://mwsource.com/forum/index.php?showtopic=7019
közelebbi megtekintést ajánlok a fegyverekhez😉 !némelyik textúrázatlan!

Bandew
Mindegy. Perelünk! :-D

Esrohnoil
Inkább a Star Warsban van egy kis ókori beütés. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandew
A múltkor mondtam, hogy a Tribunalban van némi Star Wars beütés.
Íme:

<->

azt még nem próbáltam, nem is tudtam hogy létezik!megnézem mindenképp

PiszkosFred
BB v2.0nal is? Mert apro kis hibak vannak, de attol meg siman elvezheto, sot.. Lassan mar BB nelkul el sem lehet kepzelni egy karaktert ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
A BB 2.0 is ezt csinalja? Mert nalam nem igazan tunt fel. Akad egy-ket apro hiba, de nem veszes.

Ja, nekem is ez volt a baj úgyhogy leszedtem, a késõbbi verzióban majd orvosolni fogják ezeket a clipping problémákat de az igazi baj az, hogy a BetterBodies elõtti páncél és ruha pluginokkal a probléma meg fog maradni és az új páncél pluginok többsége sem támogatja a BB-t

nekem az volt a bajom a better bodies pluginnal, hogy nagyon belassult tõle a játék.bár a karakterek határozottan sokkal szebbek lettek tõle, viszont a kezükön a vért(alkar részen) vhogy rossz volt, mintha a páncélból kilógott volna könyéknél a kezük. vkinek volt hasonló gondja?

ollie
Milyen proci?

ollie
az mondjuk nem plugin

AnarchoiD
akkor dead can dance egyenesen kotelezo 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

EqUiNoX
Hajjaj, Lorena nalam is muzsikalt egy ideig ;] Mike Oldfield-ot megtartottam munka alatti zenenek, de az is johet. De ezzel a zenevel jo otletet adtatok, asszem csinalok a HQn egy kis felmeres, ki mit hallgat ha lecsereli az alapzeneket ;]

Draki: 512 alatt nem erdemes belekezdeni, illetve szamolni kell azzal, hogy hamar megeszi a memoriadat a game. Alaplapi es egyeb driverekbol tedd fel a legujabbakat, esetleg egy korabbi detonator. Vagy korabban emlitett FPS optimizert probald ki, hatha segit. Ha nem, akkor keressa googleval morrowind tweak forumokat, hatha adnak jo tippeket.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Bandew
Mennyi memóriád van?

A magyar morrowind oldalon van valamilyen FPS OPTIMIZER plugin, azzal ezt is be lehet állítani.
Én még ilyet nem láttam! 2GH - es procin, Geforce FX 5900-as driveren úgy szaggat, mint az állat. Nem tud valaki megoldást (persze azon kívül, hogy vegyem le a látótávolságot). Köszi elöre is.
Loreena McKennitt vagy mondjuk Mike Oldfield is jó.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

EqUiNoX
Blackmore's Night, Enya, Enigma és hasonló "könnyû", de a játékhoz számomra odaillõ zenéket.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Bandew
Nem.

Tényleg, ti milyen saját zenét használtok ?
Én letöltöttem a Daggerfall zenéjét, szerintem jobb mint az alap Morrowindé...
Ha a kiegészítõk területeire jutok a zene is változik ?

ollie
Töröld ki az mp3-akat a zene könyvtárból.

Ron Ragm
Nem lehet vhogy megcsinálni h ne váltogassa a zenéket ha harc van hanem csak játssza függetlenül attól h mi történik?

Match
KÖSZI, MÁR MÛKÖDIK!

_Atti_
HEHE azt beletölteni azura csillagjába😄(van annál nagyobb ékkõ?)

Bandew
A Data Filesben kell bepipálni a játék indításakor feltûnõ menüben.

Ron Ragm
a data filesben be kell x-elni

Match
OK, hát azt hiszem egy ideig távol tARTOM MAGAM ONNAN :d
újrakezdtem egy varázsócsajjal...
az a gond hoyg feltettem a better bodies plugint, de valamiért uan úgy néznek ki.
be kell azt valahol kapcsolni, vagy csak simán felteszem és kész?

PiszkosFred
Hasznalj magikus sebzesu fegyvert, alapfegyverekkel nemtudod megutni oket...

Match
és nem baj hogy ha agyonütik?
meg az a gond hogyha megütöm õket akkor kiírja hoyga fegyverem nem hatásos...

jah a társam már a kapu elõtt leütötték még mielõtt beléphettem volna :-O

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

jah ott egyszer volt egyik karim és elég durva az a Skeleton War-Wizard :-)
(kicsi voltam megszenvedtem vele :-)
de a lelke a második legnagyobb élekkõben is 65ezret ért és ott van a Bittercup is asszem :-)
(100.000-es kehely, mentsél mielõtt kiiszod :-)

a patchtõl nekem is mintha gyorsabb lenne

Match
PATCHELTEM ÉN IS...
AZÓTA SOKKAL GYorsabb meg jobb is...
viszont msot elmentem hogy VAS-ban segítsek valami necromanceres balhéban egy vlakinek, de amikor a toronyba átmegyek, az ott lévõ katonák (bone akármik) nem tudom agyonütni...
a társamat meg lecsapják elég hamar.
valamit nem tudtok?

vmi europatchet töltöttem le, de ezen a linken lévõvel sikerült újra felpecselni és msotmár müxik és 1.2.07 kb a verzió szal jó :-)

köszi a segítséget!

éljen sikerült megoldani a problémát :-)

PiszkosFred
Ne csak peccseld ujra, hanem rakd ujra a jatekot elotte, majd utana peccseld. Ha nem eredeti, es ha meg mindig keri a cdt, akkor hasznalj nocd krekket.

kevesebb mint fele akkora az exe ... :-)

de ugyan az a verzió elvileg

amti te adtál linket az a fájl "picit" kisebb mitn amivel én patcheltem ...

megpróbálom újra pecselni hátha...