The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de mit kéne csinálnia annak a billentyûnek amúgy? nekem soha nem lépett még ki.
Aszem megint fórumos leszek egy ideig. 😊
Az install sorrend nem art ha a kovetkezo: morrowind > tribunal > bloodmoon > legujabb bloodmoon patch > modok, pluginok (arra fiygelni kell, ne usse egymast ket mod - pl: ne legyen ket nehezito mod, amely ugyanazokat a lenyeket, illetev annak adatait valtoztatja meg.)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
külsõ tereken a 22-25 jónak számít, ne felejtsük el hogy a Morronak minden config minimum alattinak számít mert ritka gagyi a kódolása (de szerencsére ezt bõven ellensúlyozza a játékélmény) 😊
Köszi
ha új fajok kellenek akkor tölts le néhányat, rengeteg van 😊
Az optimiser pl variálja a max látótávolságot hogy meglegyen a játszható fps meg ilyesmi, arról nem tudok hogy egyébbként bárhogyan is gyorsítaná a játékot
Ha felrakod a kiegeket akkor úgy is patchelned kell (erõsen ajánlott) szóval szvsz holnap csinálj egy reinstallt
a fps optimizer mire jó? hol javít? nevébõl adódóan egyértelmûnek tûnik, de mi vele a gyakorlati tapasztalat? gyorsít? én a cfg filében írom át a max fps-t 25-re, mert a belsõ terekben ha megugrik, fagyhat, bár ez is inkább csak az alap verzióval volt jellemzõ, a bloodmoonos peccsre már nagyon sokat fejlesztettek a stabilitáson és a sebességen
Az nem gáz ha most felpakolom a plugineket,modokat és majd csak holnap a 2 kiegészítõt?Tudok így játszani,nem hal meg holnap a program?
Elõre is köszi:Tomi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Újra elõvettem kedvenc játékomat, a Morrowindet, de most kedvet kaptam a Bloodmoonhoz is csak sehonnan se tudom megszerezni. Valaki megtudná mondani honnan bírom megszerezni? (letöltés vagy bolti vétel egyre megy)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A térkép programhoz amit lejebb irtatok tud valaki linket adni?
Illetve ha jol olvastam van valami igen részletes enciklopedia is. Ahhoz is kérnék egy linket ha tud valaki.
Köszi.
gamertag: kenobita
Túl sok mod-ot, plug-in-t nem akarok feltenni hozzá - egyenlõre. Amit írtál szépen néz ki, ígéretes darab.
Még annyi tanács, hogy töltsél le hozzá térképet (van sima .jpg file-ban is és van egy igen részletes térkép-program), jól fog jönni!
Egyébként én nem újrakezdem mint te,hanem most fogok vele elõszõr játszani.
Új hangeffektek.
Én ma fogom felrakni a gépre a Morrowindet + a 2 kiegészítõt,az lenne a kérdésem hogy van-e olyan mod amit érdemes már most alapból felrakni?
Köszi:Tomi
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/