The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külömben milyen modokat használsz? Lehet hogy ott van a bibi.

ollie
ja télleg

Na igen egyszerûbb lett volna ha azt írom hogy a napló elõhívásánál fagy 😊

Gondolom a napló, ami azért elég fontos 😊

ollie
ne nyomd le a "J"-t 😄D

na de mit kéne csinálnia annak a billentyûnek amúgy? nekem soha nem lépett még ki.

Na kipróbáltam,nagyon jónak tûnik,azonban vagy egy kis gond,ha lenyomom a J betüt játék közben elég érdekes hangot ad ki és kilép a játékból.Erre van vmi megoldás?

Köszi a segítség! Aszem megvan, csak nemtom mûködik-e az oldal ahonnan le akarom tölteni (mellesleg Gabe18 küldte a linket priviben).
Aszem megint fórumos leszek egy ideig. 😊

Köszi és akkor az alap morrowindet ne patcheljem, csak a bloodmoont?

PiszkosFred
Addig az alapjatekkal jatsz, es ismerkedj a rendszerrel es a kornyezettel. Szokatlan lesz a tobbihez kepest, legalabb tutorialkent van ertelme igy is jatszani. Aztan holnap reinstal es hajra.

Az install sorrend nem art ha a kovetkezo: morrowind > tribunal > bloodmoon > legujabb bloodmoon patch > modok, pluginok (arra fiygelni kell, ne usse egymast ket mod - pl: ne legyen ket nehezito mod, amely ugyanazokat a lenyeket, illetev annak adatait valtoztatja meg.)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ti4200-al 60 fps belsõ helyeken simán megvan
külsõ tereken a 22-25 jónak számít, ne felejtsük el hogy a Morronak minden config minimum alattinak számít mert ritka gagyi a kódolása (de szerencsére ezt bõven ellensúlyozza a játékélmény) 😊

akkor nincs sok értelme, jól sejtettem. nem tudom milyen vidkarival tud átlag 50-60 fps-t. én 1024ben 75%látótávolsággal, közepes csúszka AI distancéval élvezetesen mozgok külsõ tereken, átlag 22-25 fps, és az alá nem megy ellenségekkel sem, belsõ tereket korlátoztam 30ra.bár korábban sem fagyott, de aztán ott jól megpörög.

Okés,akkor még muszály várnom 😞
Köszi

nincs új faj de ettõl függetlenül sztem akkor kezd el a játékot ha már minden fent van, elég sok furcsaságot tud a Morro csinálni
ha új fajok kellenek akkor tölts le néhányat, rengeteg van 😊

Köszi,és ha ma elkészítem a karakterem akkor holnap kibírom menteni vhogy a játékból,illetve a kiegészítõk vmelyike ajánl fel alapból újfajta választható fajt?

gyári ajánlás a max fps-t 50-60-ra állítani
Az optimiser pl variálja a max látótávolságot hogy meglegyen a játszható fps meg ilyesmi, arról nem tudok hogy egyébbként bárhogyan is gyorsítaná a játékot

Elméletileg igen, gyakorlatilag ez a Morrowind
Ha felrakod a kiegeket akkor úgy is patchelned kell (erõsen ajánlott) szóval szvsz holnap csinálj egy reinstallt

Dragon's Breech - olyan mint a sea of destiny vagy a középfölde mod? egy külön világ ? nem értem hogy csak egy egyszerû kiegészítõ vagy több e annál?
a fps optimizer mire jó? hol javít? nevébõl adódóan egyértelmûnek tûnik, de mi vele a gyakorlati tapasztalat? gyorsít? én a cfg filében írom át a max fps-t 25-re, mert a belsõ terekben ha megugrik, fagyhat, bár ez is inkább csak az alap verzióval volt jellemzõ, a bloodmoonos peccsre már nagyon sokat fejlesztettek a stabilitáson és a sebességen

S.O.S.:Mst jött le a 2 kieg,de az egyik crc hibás.Mivel már nem tudok várni feltettem a sima Morrowindet,hogy tudjak játszani.
Az nem gáz ha most felpakolom a plugineket,modokat és majd csak holnap a 2 kiegészítõt?Tudok így játszani,nem hal meg holnap a program?
Elõre is köszi:Tomi

Én is a bcdc++ ról töltöttem ma le.

Hmuda
DC++-on tuti megvan vkinek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

David2
hát mostanság a Bloodmoont egymagában nem lehet kapni, csak úgy szerezheted be, ha megveszed a Gotyt(morro+trib+blood). letöltést nemtok neked ajánlani, mert még én sem találtam

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hali!
Újra elõvettem kedvenc játékomat, a Morrowindet, de most kedvet kaptam a Bloodmoonhoz is csak sehonnan se tudom megszerezni. Valaki megtudná mondani honnan bírom megszerezni? (letöltés vagy bolti vétel egyre megy)

PiszkosFred
Ez meg viccnek is rossz. Lesz az, lennie kell... ;]

Bandew
Kérdezem. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

David2
mih?

asszem az Open panelen...

Könnyû emlékezni. De hol?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Bandew
Nem is lesz Memod demo? :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
úgy emléxem van

Van a játékban save törlés, vagy csak win-bõl tudom törölni?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ehe, a térképet közben megtaláltam, csoda hogy nem szurta ki a szemem 😊
Köszi mindenkinek a segitséget, csak közben nyaraltam Balcsin, azért ilyen késõn jelentkezem 😊

A térkép programhoz amit lejebb irtatok tud valaki linket adni?
Illetve ha jol olvastam van valami igen részletes enciklopedia is. Ahhoz is kérnék egy linket ha tud valaki.

Köszi.
ollie
az npc-ken javít

cenobite
A Betterbodies és a Skin "tuning" az NPC karaktereken is javít, vagy csak a játékos karakteren?

gamertag: kenobita

PiszkosFred
A HQ letöltések között van egy térképprg, azt nyugodt szívvel ajánlom. Emellett a betterbodies nevû plugin v2-s változatát, és az Astarsis/Rhedd skineket. Elõbbi szebbé teszi a karakter testét, utóbbi az arcokat javítja, nem csekély mértékben.

cenobite
Még nem láttam, bár mostanában nem nagyon voltam képben MW ügyben. Néhány napja vettem elõ újra.
Túl sok mod-ot, plug-in-t nem akarok feltenni hozzá - egyenlõre. Amit írtál szépen néz ki, ígéretes darab.

David2

David2

cenobite
Sok sikert hozzá! Fantasztikus játék, nálam ott van a top 3-ban.
Még annyi tanács, hogy töltsél le hozzá térképet (van sima .jpg file-ban is és van egy igen részletes térkép-program), jól fog jönni!

Köszönöm neked is a linket,letöltöttem.
Egyébként én nem újrakezdem mint te,hanem most fogok vele elõszõr játszani.

cenobite
Én is nemrég kezdtem újra a játékot és még ezt is letöltöttem hozzá.
Új hangeffektek.

Nagyonszépen köszi !

David2
Sziasztok

Én ma fogom felrakni a gépre a Morrowindet + a 2 kiegészítõt,az lenne a kérdésem hogy van-e olyan mod amit érdemes már most alapból felrakni?
Köszi:Tomi

Bandew
Bazz azt én is mennyit keresteem. :-)

up 😊)

PiszkosFred
Persze, meg lehet oldani anélkül is, nem muszáj repülni. De így talán egyszerûbb egy picit észrevenni, aztán majd csak feljut oda valahogy.. ;]

_Atti_
nem muszály lebegni..egy leomlott törmeléken is fel lehet menni simán.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

PiszkosFred
Ket helyiseg van ezen a neven. Menj vissza a rom bejaratahoz. Hasznalj valami levitate potiont/spellt es lebegj fel a rom plafonjaig. Onnan meg fogod latni a masik CoHH bejaratot, benne a dobokockaval. ;]