The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gamelib.fw.hu/

Bandew
_Atti_ hol vagyol?
MEMODOT AKAROK!!!!!!!!!
OÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

baratis
Én DC-n egyszer már láttam fenn. Egy havernak kerestem, nekem megvan eredeti.

hi
vaalaki tudja hogy honnan lehet letölteni a tribunal c. kiegészitést?
PiszkosFred
En szeretem a "varazsfegyvereket" mert tisztara mossa a makacs foltokat, visszaallitja a szajban a ph erteket, es kedvezok a kamatai...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én meg azért nem szeretem a varázsfegyvereket, mert az 50.szintû karakterem anélkül is megatápos...

Igen, én is így értettem.

Igen az tényleg idegesítõ. 😞

lwb
én ezért szoktam kis varázslatot tenni bele. az én daedric daikatanámban pl. egy kis absorb health van, amivel sokáig tudok csapkodni, anélkül hogy jönne az idegesítõ üzenet.

Ron Ragm
Bármilyen varázsfegyverrel meg lehet õket sebezni, de az ezüst, ében és daedric fegyverek bármilyen mágikus tulajdonság nélkül is sebzik a szellemeket.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bandew
AZért nem szeretem a varázsfegyvereket, mert ha kifogy melõlük a töltet, akkor minden csaapásnál nyomatja, hogy "nincs töltet a tárgyban", meg ilyen hülye hangot is ad, ami elég idegesítõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Daedric katana marha jó! Én még mindig azt használom (varázslat nélkül!) pedig 56. szintû vagyok.

Én nem mentem le, de ha akarsz le mehetsz. 😊 (Nem emlékszem hogy lenne valami übertáp kincs arrafelé, de lehet hogy csak én nem találtam 😊 ) Szellemeket ezüst, daedric, ebony és varázsfegyverekkel lehet megütni.

Üdv,már nagyon benne vagyok a játékba.Lenne 2 kérdésem,hátha tudtok segíteni.
Most ott tartok,hogy átmentem Balmorába és egy emberke megkért hogy szerezzek neki infot egy másiktól,aki elküldött egy barlangba egy kockáért.
Ezt egszereztem,majd visszaadta a kockát hogy ez egy kulcs és lent tudom használni.De hol?Létezik hogy csak azért adja mert van olyan karakter aki nem bírkozik meg a lenti ajtó nyitással?(Asszem 35-ös lock kellett hozzá)Vagy vmi nagy treasure van lent vhol csak én nem találom? 😊
A másik hogy szintén itt lent jönnek pókok meg vmi szellemformák akik varázsolni tudnak.Ezeket a szellemeket hogyan lehet megsebezni?Bármelyik fegyverem próbáltam azt írta ki hogy hatástalan ellene.
Köszi:Tomi

tangabuvar55
melyik évre tervezik? lesz új engine?

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Már 1-es szinten zereztem egy Daedric katanát, utána kb. 2-es szinten pedig a Goldbrandet (vagy mi a neve, egy arany katana)
utána full ebony páncélt szereztem, és egy relic sisakot.

PiszkosFred
Várjunk még ezzel. A lényeg hogy készülget, de az összes többi információ csak találgatás a fanok részérõl.

Hmuda
Igen lesz, már készül is. A High Elfek szigetén fog játszódni (nem jut eszembe a neve) és Oblivion lesz az alvm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hogyan? Én elõször egy 26-os Crusaderrel nyomtam végig kb 2 éve 😊

War. War never changes.

tangabuvar55
király a játék, már a megjelenés óta nyomom...minden elismerésem a bethesdának! nem tudjátok, lesz folytatás?

Na, végigvittem az alapjátékot 10-es szinten. 😊

Hmuda
Vanak az úgynevezett atribútumok. Ez az erõ, ügyesség, gyorsaág, stb. Vannak a skillek, mint pl zárnyitás, akrobatika, atlétika, a varázs és fegyveres sillek, stb. Már a játék leges legelején rendelkezel minegyik skillel, csak különbözõ mértékben tudod õket használni. A skillek kezdõ szintjét meghatározza a fajod illetve a baválasztott elsõdleges és másodlagos skillek. A beválasztott 10 darab skill csak azért van, hogy egyrészt specializáld a karaktered, mert ezek magasabb szintröl indulnak mint a többi, és arra, hogy csak akkor fogsz szintet lépni, ha ezek közül a skillek közül bármelyikkel szintet lépsz. Ha a 10 skill szintlépéseinek az össz száma eléri a 10-et akkor a karakter is szintet lép. Attól függõen, hogy melyik skill-t növelted, attól függ, hogy melyik atribútumra fogsz szorzókat kapni. Szintlépésnél a különbözõ atribútumokra szorzókat kaphatsz (max 5-szöröset). Eloszthatsz három pontot (egy atributumra cask egyet) és a szorzónak megfelelõ értékkel fog nõni az atribútumod.

Példa:

A long swork skill atributuma az erõ. Tehát ha mind a 10 skill-szint lépést a long sword teszi meg, akkor megkapod az 5X-ös szorzót, tehát ha az egyik pontot a három közül az erõre rakod, akkor az erõd 5 ponttal fog növekedni. A maradék hármat pedig elosztogathatod a maradék érték között, de mindig érdemes szorzós atributumra rakni õket, hogy maximálisan kihasználd a pontjaid mert szintenként csak három van.

Remélem nem voltam túl bonyolult, de majd játék közben úgyis érthetõbb lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszönöm szépen,minden jó tanácsot szívesen fogadok.
Épp akartam kérdezni ez a skill dolgot,mert még nem egészen tiszta nekem.Van ugye alapból 10 ami közül választani lehet.A játékban azonban többet is lehet szerezni vagy csak ezeket lehet fejleszteni?
Te milyen skilleket ajánlasz nekem?Egy wood-elfbõl szeretnék vmilyen assasin karit alkotni 😊
Elõre is ksözi:Tomi

PiszkosFred
Sok sikert es jo jatekot. Ha egy jo tanacsot megengedsz, akkor elso karakterrel ne akarj mindent es a legjobbnak lenni. Kalandozz, deritsd fel a tajat - marhanagy, keszulj fel ra - es probald megjegyezni melyik varos merre van. Jobb elmeny igy, mint egybol a terkepprogival megkeresni mimerre. Probald kitapasztalni a fejlodesrendszert, a harci technikakat, a magiahasznalatot, stb. Egyszoval szanj ra par napot, es csak "elj" a vilagban nyitott szemmel... ;]

Na megoldodott a problémám,egy reinstall segített.Viszont most már lejött mind a 2 kiegészítõ így ha minden jól megy akkor este már Morrowind földjén kalandozhatok 😊

tangabuvar55
vmi meg nem engedett utasítást talált...egy párat..

ollie
micsoda?

tangabuvar55
értem én, de vmi idióta hibát talál..

ollie
fel kell installálni, ez egy külön tömörítõ

PiszkosFred
Van abbol tobbfele is ;] Van olyan, ami az allatvilagot lenyugtatja, es nem akar minden kis hulye bogar es patkany neked tamadni. Kiveve ha fertozottek, akkor legfobb celjuk az hogy beledharapjanak...

tangabuvar55
és h is mûködik? be kell tennem winrar alá?

tangabuvar55
köszi!!

tangabuvar55
hehe bocs..modot...

ollie
amúgy a weboldalon ahonnan töltötted le is van írva

ollie
7-zip-el kell kitömöríteni: http://www.7-zip.org

tangabuvar55
srácok h lehet elindítani a dragons breech nevû mosod, amit az elõbb belinkelt vki?? ugyanis 7z kiterjesztése van..

Hmuda
Nem kell leszedni semmit. Csak megnyitod az editorban a master filet, átszerkeszted a pár cliff racer monszta modelleket és kész.

Jaja de sajnos összeakad a difficulty pluginjaimmal

Hmuda
Akkor jól gondoltam.

ollie
Van valami plugin, ami békéssé teszi a cliffracereket, de már nem emléxem a nevére...

Én lerántottam minimumra így általában én dönthetem el hogy mikor akarok harcolni és mikor nem (rohadt cliffracerek ) és a városokban az õrök sem õrjítenek meg az állandó KeepMoving beszólásaikkal
tényleg bazi erõforrásigényes...

Esrohnoil
Elég az alapbeállításon hagyni, mármint a gyári értéken sztem. Messzirõl úgysem rohan oda vki hozzád h. lecsapjon...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
Ja szerintem is, és ha minden igaz nagyon erõforrásigényes, szóval nem érdemes nagyra tenni, mert annál jobban szaggat.

azzal szabályozod hogy az NPCk monsterek milyen távolságból reagálnak a jelenlétedre (asszem)

Hmuda
Télleg, ez az AI Distance mit csinál?

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

cenobite
Oksa! Köszi, hazaértem kipróbálom.

gamertag: kenobita

ollie
vedd lejjebb az AI distance-ot, soxor az a felelõs a szaggatásért

Egyenlõre nem használok modokat,csak a sima játék és az 1.2.0722.-es patch.

cenobite
Kiakadok... Régebben mikor játszottam a MW-el, egy kis Geforce 2 kártyám volt 32 MB ram-al és viszonylag simán ment.
Nemrég került a gépbe egy Geforce4 Siluro 128MB Ram-al és szinte lassúbb lett a játék... 😞 Tény, hogy SOKKAL szebb, de néha szaggat mint állat, pedig szinte ugyanazokkal a beállításokkal játszom.
Lehet, hogy a DirectX 9 kavar be? Mind1, ma este még próbálkozom optimalizálással, aztán ha kudarcot vallok, akkor jön egy alaplap+proci csere - valamikor. (Most 700-as van benne, de mondom, régebben elég volt.)

gamertag: kenobita